monika25-80 30.07.07, 17:23 witam! może ktos z was zna ta firme?pilnie poszukuje info ,ponieważ mam rozmowę w środę.wszelkie info bardzo mile widziane z góry dzieki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pysia1235 Re: Arbex services-Wrocław 31.07.07, 21:45 hej!znam ta firme bo dla niej pracuje i wlasnie jestem na urlopie!jest w 100% pewna!juz nie moge sie doczekac powrotu!:))warunki mieszkalne wysmienite i praca tez fajna!czasem ciezko ale kaska zadowalajaca!goraco polecam!angielski to podstawa!moze sie spotkamy w amsterdamie:)powodzonka! Odpowiedz Link
monika25-80 Re: Arbex services-Wrocław 27.04.09, 21:26 nie piszcie do mnie na gg,bylam na rozmowie ...nie zdecydowalam sie...nie mam info o Arbex,pozdrawiam Odpowiedz Link
l-cwaniako Re: Arbex services-Wrocław 03.05.09, 11:56 Nie słuchaj wypowiedzi tych idiotek. Do mnie też kiedyś z rok temu dzwonili z ofertą, ale ich olałem. Mają niskie stawki, a baby z biura znają jak dla mnie zaledwie podstawy lub minimum komunokatywne jęz. niemieckiego- barany albo tłuki. Warunki socjalne takie sobie po kilka osób w pokoju. PIzdy głupie i idioci niektórzy sobie chwalą- jakby inaczej skoro to ich piuerwsza lub druga praca w NL( Laicy dla których odłożyć max800-900E/ mc to szczyt możliwości). Co ci mogą napisać ludzie, którzy pracują dla jednej firmy są pierwszy lub drugi raz za granicą a Amsterdam lub Haga jest dla wieśniaków bajką! Odpowiedz Link