nasycona 03.12.07, 18:32 witam wszystkich pracoholików pracujących za granicą:)czy ktoś słyszał o biurze Interkosmos?Będę wdzięczna za wszelkie info Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bert87 Re: interkosmos 23.01.08, 23:48 siema,też sie wybieram z tej firmy do pracy.tez bylbym wdzieczny za ineormacje.pozdro Odpowiedz Link
jacekjs Re: interkosmos 07.06.08, 11:44 Siema! Powodzenia życzę w karierze w Interkosmosie.Całeszczęście że pojechałem własnym samochodem.Można dac noge jak i kiedy sie chce.Warunki mieszkania w Ommel-porażka.JAk jeszcze sam w pokoju to niech będzie ale w dwójkę w tej ciasnocie a za to 40 euro na tydzień to jakaś kosmiczna porażka na pewno nie przy tych zarobkach. Kasę wypłacają i jak na razie nikt nie zgłaszał pretensji.Ja z tym niemieckim księgowym jakoś dawałem sobie radę :) Nie zabierajcie żarcia,w NL jest taniej niz w PL.Ogólnie tańsze życie wbrew pozorom :) Taka firma aby zarobic w wakacje parę groszy to polecam ale na dłuższą mętę to chyba tylko dla twardzieli. GG 7318092 Odpowiedz Link