mister1 22.04.08, 20:28 Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vincentyna Re: Ignoruj trolle 01.05.08, 02:34 hehe, ja mam wrazenie, ze 99% postow tu to trolle :DDDDDD Albo reklamy... Rzygac sie chce od tych jedno wpisowych watkow, pt: jak dostac prace, jak dostac chate, jak dostac zasilek, jak...jak...jak...sie tu urzadzic bez chwili refleksji A najbardziej mnie trafia jak widze: zarabiam malo, zona nie pracuje, mamy 3 dzieci, co NAM (SIE KURWA) NALEZY????? No chyba conajmniej mieszkanie, za sam fakt, ze panstwo Loose's raczyli przyjechac z podlaskiej wsi do NL :D Plus do tego beemka, by zonka na nielegalne sprzatania (13 euro za godzine) miala czym dojechac. Po roku pobytu zazwyczaj taka wypasiona polska rodzinka pyta: no to jakie sa warunki otrzymania renty??? Coz, tutejszego ZUS-u nie da sie tak latwo kupic. Sorry, moze pisze nieskladnie, ale chce pewne rzeczy wyrzygac, blehhhh..... Kolejnego pawia rzucam, na tych przykurczow, ktorym sie wydaje, ze moga tu zyc, i kurde, hihihi, nie placic zadnego pierdolonego ubezpieczenia. Wiec mam dla takich dupkow informacje krotka: liczy sie dzien pierwszego meldunku na terenie NL. To nic, ze do tej pory nic nie placisz, oszuscie jeden, dostaniesz ataku serca, albo spadniesz z drabiny, dostaniesz wtedy rachuneczek, hehe. Nie tylko za usluge medyczna, ale nalicza Ci czas od kiedy mieszkasz w NL plus 130% kary :DDDDDD czyli, durniu jeden, zabulisz wstecz kilka tys.euro :DDDDDD Plus noga w gipsie! To samo dotyczy przykurczow na polskich blachach, hahahahaha!!!! Mam dosc takich gownozjadow z polandi, co tu przyjezdzaja by zarobic 30 centow wiecej, a potem sie dziwia ze ich turas wy.h.u.jal....coz, on dziala dokladnie tak samo tak wy, hehe. Mam dosc tych wasatych, bezzebnych przykurczow spod aldika, co raz na tydzien wynosza kartony najtanszego browca i rzucaja k.u.r.wami na wszystkie strony swiata, MAM WAS DOSC!!!!! Wracajcie do waszych wiosek i nie przynoscie wiecj wstydu! To wlasnie od takich pokrak ucieklam, nie chce ich wiecej widziec!!!! Nie chce ich slyszec!!!! Wasaczu lub bezzebny typie, blagam, w imie papieza, zamknij morde na ulicy, nie odzywaj sie, staraj sie byc niewidzialny, nim mniej cie widza, tym lepsza opinie o nas maja. To samo tyczy kiboli, schowajcie wasze szaliczki-apaszki(typowy gadzet niezdecydowanego geja), nie noscie ich na ulicach, blagam!!!! Nie tylko, ze wasze ogolone glowy i bezrozumne pyski powoduja wspolczucie, to w dodatku za pomoca tych apaszek, okazujecie jakas afrykanska wspolnote plemienna, ktora tutaj rzadko kto lapie. Tak wiec wielka prosba: kibole, spadowa, czasy neadrentialskie skonczyly sie jakies 4 mln lat temu..... Bezkarki w skorzanych korteczkach, zazwyczaj z jakas doda w ramieniu i stara beemka, tez stanowia niezly folklor. Ale oni przynajniej szkody nie czynia, staraja sie byc mili, ucza sie jezykow, laski maja uzebione, auta po APK itd...wiec spoko ;) P.S. Reszte troli omowie jutro, na razie poczekam na rekacje, hehe :DDDD Amen. Odpowiedz Link
haganl Re: Ignoruj trolle 04.05.08, 23:22 he, he, naprawde sie uśmialam, dzieki za rozrywke! ale, niestety, to wszystko prawda. Zawsze sie musze tlumaczyc, ze z Pl jestem, a moze nie wygladam.... bo chate niezla mam (wlasna!!. bliźniak w bardzo dobrej okolicy). jezykami gadam i no jakos tak, ..... nie 'bezzebnie". Pociesze Cie tylko, Vincentyno, ze paru tutaj takich "na poziomie" jest!!!!!(choc my w zdecydowanej mniejszocsi) (moja sprzataczka, Polka, mowi , ze nie zna tutaj Polki innej niz sprztaczka.... cale szczęcsie, ja do niech nie naleze. ) :) Odpowiedz Link
murya Re: Ignoruj trolle 05.05.08, 00:04 Ze masz pol blizniaka i nie jestes sprzataczka,nie czyni Cie to kims lepszym ode mnie sprzataczki,ktora nie ma blizniaka.Widac jaka pusta jestes:)Wyrazy wspolczucia. Odpowiedz Link
meiske Re: Ignoruj trolle 05.05.08, 09:21 dokladnie murya - sprzatanie to nie powod do wstydu, zwlaszcza ze praca to wiele lepiej platna od innych, a powodem do wstydu jest pasozytowanie czy zycie z oszustwa i zlodziejstwa. Odpowiedz Link
go.ga Re: Ignoruj trolle 05.05.08, 10:32 haganl napisała: > he, he, naprawde sie uśmialam, dzieki za rozrywke! ale, niestety, to wszystko p > rawda. Zawsze sie musze tlumaczyc, ze z Pl jestem, a moze nie wygladam.... bo c > hate niezla mam (wlasna!!. bliźniak w bardzo dobrej okolicy). jezykami gadam i > no jakos tak, ..... nie 'bezzebnie". Pociesze Cie tylko, Vincentyno, ze paru tu > taj takich "na poziomie" jest!!!!!(choc my w zdecydowanej mniejszocsi) (moja sp > rzataczka, Polka, mowi , ze nie zna tutaj Polki innej niz sprztaczka.... cale s > zczęcsie, ja do niech nie naleze. ) :) O poziomie nie swiadczy posiadanie blizniaka tylko stosunek do innych ludzi, w tym rowniez do owych sprzataczek. Odpowiedz Link