cineo 22.10.06, 02:08 pamiętacie Zulki? - potrzebuję informacji na w/w temat Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cineo Re: pytanko 22.10.06, 02:09 cokolwiek - rzeczy małoistotne mogą okazać się ważne :) Odpowiedz Link
lord.vader1 Re: pytanko 29.10.06, 12:57 Świetej pamięci starsze panie(takie ja pamietam) Odpowiedz Link
krasota Re: pytanko 29.10.06, 14:34 Dawno temu w okolicy gdzie mieszkały robiliśmy ogniska. Odpowiedz Link
peronsky Re: pytanko 21.11.06, 19:50 A zna ktoś Izę Głowacką? Mieszka ona jeszcze w Krasocinie? Poznałem ją parę lat temu. Fajna dziewczyna:) Odpowiedz Link
peronsky Re: pytanko 23.11.06, 16:55 Hmm... Co znaczy teoretycznie? Wyprowadziła się? Napisz coś wiecej. Odpowiedz Link
krasota Re: pytanko 26.11.06, 10:44 To znaczy, że wiem która to jest. Nie znam jej osobiście, raczej nie widuję. Pewnie dziewcze studiuje jak mniemam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
nict_d2 Re: pytanko 10.02.07, 21:33 ja znam izke głowacką i to dobrze jest moim (dalekim) ale sąsiadem. znacznie bardziej znam jej brata :) Odpowiedz Link
krasota Re: pytanko 26.11.06, 10:48 cineo napisał: > pamiętacie Zulki? - potrzebuję informacji na w/w temat Tuż po ich śmierci mieszkańcy Lipia i Krasocina (niektórzy rzecz jasna) zabrali sobie do swoich domów, co do nich nie należało. Taki dziki instynkt. CHAMSTWO!!! Odpowiedz Link
cineo Re: pytanko 26.11.06, 12:25 krasota napisał: > > Tuż po ich śmierci mieszkańcy Lipia i Krasocina (niektórzy rzecz jasna) zabrali sobie do swoich domów, co do nich nie należało. Taki dziki instynkt. CHAMSTWO!! > ! Nie rozumiem jak można komuś wejść do domu i wynieść wszystko. A gdzie policja? A co na to rodzina? Odpowiedz Link
obywatel26 Re: pytanko 11.02.07, 11:43 CINEO CHYBA NIEWIELE PAMIĘTASZ I ROZUMIESZ.O JAKIEJ MÓWISZ RODZINIE, ONE NIEMIAŁY TU BLISKICH, BRAT BARTEK ZMARŁ DAWNO TEMU. DZIWIĘ CI SIE KRASOTA ZE I TY TAK PISZESZI, CHYBA WIESZ CZEMU.pRZECIESZ PAMIĘTASZ JAK BYŁO, GDYBY NIKT NIC NIE WZIĄŁ BEZPOWROTNIE ZNISZCZYŁO BY SIĘ WIELE CENNYCH ŻECZY(MAM NA MYŚLI WARTOŚĆ HISTORYCZNĄ NIE MATERIALNĄ) Odpowiedz Link
cineo Re: pytanko 11.02.07, 11:54 GDYBY NIKT > NIC NIE WZIĄŁ BEZPOWROTNIE ZNISZCZYŁO BY SIĘ WIELE CENNYCH ŻECZY(MAM NA MYŚLI > WARTOŚĆ HISTORYCZNĄ NIE MATERIALNĄ) Bzdura!!! Władze gminy powinny zadbać o to aby posesja była zabezpieczona. Tak się nie stało. Nikt nie miał prawa zabrać z tego miejsca choćby źdżbła trawy. Odpowiedz Link
cineo Re: pytanko 11.02.07, 12:00 obywatelu 26 - jeśli możesz i posiadasz jakieś szczegółowe info na temat przedmiotowej sprawy prosiłbym Cię o maila. Odpowiedz Link
obywatel26 Re: pytanko 11.02.07, 12:12 SKĄD TY JESTEŚ, CZY TY NIE MIESZKASZ W KRASOCINIE, CZY JESTEŚ TAK MŁODY ŻE NIC NIE PAMIĘTASZ, I OCO KONKRETNIE CI CHODZI NA TEN TEMAT. Odpowiedz Link
obywatel26 Re: pytanko 11.02.07, 12:15 OPOWIĘŚĆ BYŁA BY DŁUGA I SIĘGAŁA BY DAWNYCH CZASÓW POZOSTAJE TYLKO NIEDOSYT ŻE TO I TAK MAŁO Odpowiedz Link