szubad 06.01.12, 21:19 srelementarne - warknął zirytowany Watson nie bacząc na obecność pani Hudson Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: Deleted scenes 06.01.12, 23:34 W nastepstwie wielkiego sukcesu opublikowanej w ub. roku piatej czesci Piesni Lodu i Ognia autor zapewnil swych fanow w ub wtorek, ,ze ostatnie dwa tomy tej fantazyjnej sagi beda prawdziwym gownem.. Dla nieznajacych tematu :smoki nie beda w ogole wspomniane bo autor ma ich w tym momencie dosc. Pisarz dodal,ze wprowadzi nas w zuplenie nowa historie ,dziejaca sie na innym kontynencie w ktorej bedzie 50 nowych postaci zmagajacych sie o ten sam tron. “I bede pisal te ksiazki nawet dluzej ,co najmniej dziesiec lat kazda. Kto wie,czy w ogole zdolam je dokonczyc ? Wszystko jedno ! Moj syn wie,jak sie nazywa wiekszosc nowych postaci i moze to on dokonczy cale dzielo ?” “ Nie chce wszystkiego wyjawic ,ale na pewno zamierzam usmiercic postac Tyriona i nigdy go nie wskrzesic,bo strasznie mnie ten skrzat denerwowal.” Odpowiedz Link
tempe Re: Deleted scenes 07.01.12, 11:41 i mam w to wszystko wierzyć? mam? wierzę! bom fan Odpowiedz Link
modliszka61 Re: Deleted scenes 03.02.12, 13:54 trochę choruje, ale i tak Wawrzyniec, Upper i inni mówią, że z niej przede wszystkim kanalia Odpowiedz Link
shachar Re: Deleted scenes 24.09.12, 21:19 Nucky Thompson wyszedł z pokoju, kiedy dusili mu żonę za przekazanie papierów na koścół. Bynajmniej nie z wrodzonej miękkości, tylko z dylemancji, czy udusić czy na ruszcie przypiec. Odpowiedz Link
kalllka Re: Deleted scenes 15.01.16, 19:00 Basi., adventure. pies/based, basketball,/ Baskerville Odpowiedz Link
daniel_wolny Re: Deleted scenes 16.01.16, 13:50 szubad napisała: > srelementarne - warknął zirytowany Watson nie bacząc na obecność pani Hudson Wat?! son of a bitch! - nie zdzierżyła starsza pani tego chamstwa Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Deleted scenes 16.01.16, 19:46 Dzierżyński wolno przewrócił się w grobie... Odpowiedz Link
daniel_wolny Re: Deleted scenes 16.01.16, 21:13 No gdzie - rewolucja wszak proletariacka była. Odpowiedz Link