Dodaj do ulubionych

MATEMATYKA!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:30
Hej matematycy? jak wasze nastroje przed juz poniedzialkowa matura z matmy?
robicie caly czas zadania?? na jakis poziomie i jak dlugo:)? a moze dopiero
zaczeliscie w tym tygodniu jak ja? jade niestety tylko z matma podstawowa bo
z rozszerzona nie dam rady:( ale czy to wystarczy na jakies studia??
Obserwuj wątek
    • Gość: symfonia grozy Re: MATEMATYKA!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:35
      no... na humanistyczne ot na pewno ;)
      ja teraz raczej siedzialam nad polem (troszke) i anglem (troszke wiecej),
      weekend poswiece przegladaniu starych zeszuytow z trudniejszymi zadaniami
    • Gość: ddddddddddddd Re: MATEMATYKA!!!!!!!! IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 19:36
      u mnie cieżko,nic sobie nie powtarzałam,i mam tylko 2 dni (sob. i niedz.),dużo
      nie oczekiuje ,zdaje na roz.bo to dodatk.przedmiot. będzie baaaaaaardzo cięzko.
    • Gość: pierozka Re: MATEMATYKA!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:37
      no to mnie dobiliscie:(
      • Gość: anka_19 Re: MATEMATYKA!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:39
        a ja sie martwie o to zeby zdac!!
      • Gość: myszka_1986 Re: MATEMATYKA!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.05, 19:42
        ja tez dopiero zaczynam powtarzac..dajcie spokoj dla mnie to masakra! ja ide na
        rozszerzony ale tylko po to by sprobowac..
        • michsad Re: MATEMATYKA!!!!!!!! 05.05.05, 21:38
          a ja z matmy zacząłem w tym tygodniu lałem na polak i angol, jak ktoś myśli o
          politechnice, to matma jest najważniejsza ;P;P;P . I oczywiście fiza... także
          ostatnie 2 tygodnie wysiłku... i być może wakacje do października - mam
          nadzieje takie.
    • Gość: KaSiooLka Re: MATEMATYKA!!!!!!!! IP: *.chello.pl 06.05.05, 00:14
      zaLezy dzie chcesz isc, aLe rozszerzona bardziej sie opLaca :D
      ja sie nie ukam, bo z probnej miaLam p. 98% a r.94% i chce to powtorzyc w
      poniedziaLek... tzn chce w sUmie Lepiej :D
    • Gość: kaczuch Re: MATEMATYKA!!!!!!!! IP: *.interdom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:57
      Ja mam powtórzona 1 klasę jutro powtarzam 2 i 3 klasę, a w sobotę przejade sobie
      zadania z kursów przygotowujacych politechniki warszawskiej na które
      uczęszczałem. Matma to jedyny przedmiot przed, którym nie odczuwam strachu. Mam
      6 z matmy i jade na 100%. Teraz albo nigdy bo angol mi nie za bardzo poszedł
      (podst miedzy 40 a 44 pkt, a rozszerzony ok 40)
    • Gość: mruuuwa Re: MATEMATYKA!!!!!!!! IP: *.chem.usu.edu 07.05.05, 06:51
      Sa zle. Chodza sluchy ze bedzie zadanie z losowaniem kul w trzech kolorach.
      Bedzie tez cos z twierdzeniem sinusow i zbieznoscia szeregu geometrycznego
      razem z nierownoascia.

Mam przeciek.

Narysowac zbior punktow dla ktorego szeregi

nieskonczona suma po n 24*(x kwadrat+y kwadrat ) do n-tej
      nieskonczona suma po n 37*((x-0.5)kwadrat + y kwadrat) sa zbiezne.
      • Gość: just_me Re: MATEMATYKA!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:53
        uwielbiam Wasze przecieki :P

ja powtarzałam przez całą 3 klasę. Przez pierwsze dwa lata zrealizowaliśmy
        program liceum i cały ostatni rok robiliśmy zadania powtórzeniowe. Nawet jeśli
        nie pójdzie my rewelacyjnie a tylko dobrze, to będę miała poczucie, że zrobiłam
        wszystko co mogłam by zdać jak najlepiej.
      • Gość: komel Re: MATEMATYKA!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:43
        mruuwa jak bys mial jeszcze jakis przeciek to wyslij na gg zadanka
        odwdziecze sie 7689321
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka