Dodaj do ulubionych

JAK JEST WG PRAWA??

09.05.05, 13:28
Pisalem dzisiaj matme,zupelnie sie spielem,chociasz przez 3 miesiace na kurs
chodzilem i w domku sam zadania rozwiazywalem to teraz chyba z 10 pkt bede
mial :( koles od pilnowania chodzil po sali,i nawet chamsko siadl za mna (1
metr) i gazete czytal szeleszcac,mozna napisac skarge o uniewaznienie mojej
matury,zebym jeszcze raz w czerwcu pisal?? Swiadkow mam ze przeszkadzal :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Carlos Re: JAK JEST WG PRAWA?? IP: *.netcontrol.pl 09.05.05, 13:37
      Nie może chodzić po sali! Napisz odwołanie, tym bardziej że masz świadków...
      • Gość: Kaz Re: JAK JEST WG PRAWA?? IP: *.swidnica.mm.pl 09.05.05, 14:12
        Napisz tylko masz na to bardzo malo czasu z tego co wiem to dwa albo 3 dni od
        matury wiec idz do szkoly i sie pytaj i pisz :)
        • Gość: k Re: JAK JEST WG PRAWA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 16:17
          pisz, koniecznie! oczywiście jeżeli masz wrażenie że nie zdałeś!
    • Gość: turunen86 Re: JAK JEST WG PRAWA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:29
      mam 2 dni na dostarczenie do dyrektora oke pisma z opisem sytuacji,aby pomoglo :( ,ten stary dziad nauczyciel moze sie wszystkiego wyprzec znajac zycie,a nie wydaje mi sie ze maturzystow beda przesluchiwac,inni sie boja bo mysla ze jak podpisza sie pod moje pismo to niby im mature z anola i polaka jeszcze objeja,chociasz ten koles tez im przeszkadzam,ehh
      • Gość: turunen86 Re: JAK JEST WG PRAWA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:41
        uwazacie ze lepiej osobiscie doręczyc?? (z olsztyna do lomzy) czy odrazu poleconym priorytetem za potwierdzeniem odbioru dzisiaj wysylac??
        • Gość: zyczliwy Re: JAK JEST WG PRAWA?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:43
          daj se lepiej spokoj, bo jak sie zaczniesz odwolywac to jeszcze gorzej na tym
          wyjdziesz.
          • Gość: turunen86 Re: JAK JEST WG PRAWA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:44
            jak moge gorzej wyjsc?? licze ze mam 12pkt,a tyle sie zdaje??chyba nie....
    • Gość: turunen86 Re: JAK JEST WG PRAWA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:12
      no ludzie pomozcie,musze to napisac,ciekawe jak wy byscie sie czuli kiedy by facet chodzil po sali i zagladal wam w prace,natarczywie szukajac sciag?? byscie sie nie denerwowali? albo by usiadl za wami,szelescil i zagladal przez ramie???
      • Gość: kasia Re: JAK JEST WG PRAWA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:04
        ja uwazam ze powinienes napisac. wg prawa on nie powinien chodzic wogole po
        sali. u mnie to bylo przestrzegane komisja miała grzac dupą krzesla a nie sie
        przechadzac, chyba ze w wyjatkowych sytuacjach... no ale jesli łazil kolo
        Ciebie i natarczywie sie gapil to uwazam ze powinienes zadzialac z tym, a
        szczegolnie ze nie mogles sie skupic na mysleniu i Ci slabo poszlo! najlepiej
        jak najszybciej zdzialac nie zwlekac! nic nie tracisz jesli mowisz ze masz 12
        punktow...
        okropna byla ta matura! :((((( pozdro trunen86

• djkopenec Kapciochy dla komisji!!!!!!!!!! :-) 09.05.05, 19:50
      Mnie na polskim też denerwowały!! Tukły się tymi szpilkami jak głupie. Nie
      mogłem się skupić! Jak mogą chodzić po klasie to niech sobie papucie z domu
      przyniosą albo meszty szybkobierzne założą :-) Na biologii jak mi któraś
      stuknie to ją zjebie z miejsca :-) Pozdro!!
      • Gość: kaczooshka Re: Kapciochy dla komisji!!!!!!!!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 10:32
        tez macie problem.. a nie wystarczylo powiedziec zeby nie chodzily bo to
        przeszkadza? jak nade mna stanela babka od historii na angielskim i zaczela cos
        mi czytac to sie na nia wydarlam zeby mi nie zagladala bo to nie jej sprawa i
        niech lepiej usiadzie... zrobila sie czerwona i usiadla :)

ale sadze ze jak ktos szelescil ci gazeta to powinienes napisac do kogos tam...
        nie wiem do kogo... moze bedziesz mogl pisac na drugiej sesji w czerwcu (to dla
        tych co z wypadkow losowych nie mogli byc wczoraj)
    • Gość: AGA Re: JAK JEST WG PRAWA?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:21
      WIESZ U MNIE W SZKOLE TEZ CHODZILI PO SALI I NATRETNIE PRZESZKADZALI!!!!!
      MOWILI,ZE IM WOLNO!!!
      • Gość: Anne Claire Re: JAK JEST WG PRAWA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:45
        Wg prawa to członkowie komisji moga chodzić po sali, ale nie wolno im
        przeszkadzać. Moim zdaniem możesz sie odwiłać od szeleszczenia, bo to że chodził
        nie było złamaniem prawa. Ale jak ktos juz wczesniej Ci poradził nie wyjdziesz
        na tym najlepiej. Poza tym nauczysz sie na poprawę??
    • Gość: inux Re: JAK JEST WG PRAWA?? IP: 195.69.83.* 11.05.05, 14:39
      lol, ale masz problem,
      ja pisalem polski w pracowni informatycznej, jestem dysgrafem, i dys.... ,
      dlatego na kompie pisalem i jeszcze jedna osoba ze mna,
      3 osoby pilnowaly,..
      niedosc ze caly czas lazily po sali, gadali sobie, siedzieli razem, to w polowie
      im sie zaczelo nudzic, to sobie inne komputery powlaczali, i cos tam robili,
      klikali myszkami i klawiatura ... ale to nic .. co pewien czas ktos wchodzil i
      wychodzil z sali, ci co pilnowali wymieniali sie gazetkami,i tak jak przeczytali
      to sobie odnosili ... spoko ...
      i ty mowisz ze miales niezbyt warunki ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka