sloneczko_0 28.06.06, 20:29 kto wybiera się na ten Uniwerek?? na jaki kierunek?? i z jakim wynikiem ( ewentulanie jaki sobie "wymędrkował" :P )byłabym wdzięczna za inf no i pewnie nie tyko ja...aha ja planuje ekonomie póki co :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ehmehm Re: UWM w Olsztynie IP: *.elomza.pl 29.06.06, 11:23 ja skladam do olsztyna:) planuje administracje i ewentualnie ekonomie:) a wynik z matury? hmm.. nie wiem:P planuje angol 84% matma 82% i polak nie mam pojecia:) ale i tak pewnie sie przelicze:/ aaaa i nie podoba mi sie to ze rekrutacja trwa tylko do 13 lipca;/ po otrzymaniu swiadectw bedziemy miec 2 dni na zlozenie papierow... ehs... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: UWM w Olsztynie IP: 217.96.125.* 29.06.06, 11:27 No właśnie myślicie ,że jeżeli wyślę dokumenty 11 lipca po otrzymaniu wyników ,listem poleconym oczywiście to dojdą na 13??? Powinni trochę przesunąć termin :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kita Re: UWM w Olsztynie IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 29.06.06, 12:27 ja w zeszlym roku wyslalam firma kurierska byly na drugi dzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: UWM w Olsztynie IP: 80.54.5.* 30.06.06, 21:44 polecam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=26301880 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm uuuuuu IP: *.elomza.pl 05.07.06, 10:42 uuuu patrze ze male zainteresowanie tym watkiem:( max tamten watek jest juz za dlugi i polowa zeszla z tematu:) wiec milo bedzie jesli ktos wypowie sie tutaj:P Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko_0 Re: uuuuuu 05.07.06, 15:09 zgadzam się...oby zainteresownie na forum równało się zainteresowaniem ludzi studiowaniem na UWM-ie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: uuuuuu IP: *.68.64.146.kutno64.tnp.pl 05.07.06, 15:26 oj nie spodziewaj się:) tak pięknie to nie jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: uuuuuu IP: *.68.64.146.kutno64.tnp.pl 06.07.06, 13:42 domyślam sie:) choc my w tamtym roku mielismy nadzieje bo nasz watek też nie cieszyl sie zainteresowaniem:) a tu sie okazało ze wcale tak łatwo nie jest:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: uuuuuu IP: 80.51.99.* 11.07.06, 20:26 to jak ludzie po maturze i wynikach?? na co składacie i z jakim wynikiem hmmm?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: uuuuuu IP: *.elomza.pl 12.07.06, 00:54 srednia 84,6%, skladam na administracje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydatka Re: uuuuuu IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.06, 07:23 Mam srednia 283 skladam na prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: uuuuuu IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:03 ciekawe czy ja ze swoimi 81,33 dostanę się na ekonomię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: uuuuuu IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:32 hehehe... zabrakło mi 0,67% żeby byc w trzynastym przedziale... ma sie te "szczęście" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: uuuuuu IP: *.satfilm.net.pl 12.07.06, 12:52 O co chodzi z tą średnią? Jest jakis przelicznik na UWM?Jak wiecie cos to dajcie znac bylbym wdzieczny .PoZdro! i Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: uuuuuu IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 13:09 zalezy na co składasz...na stronce UWM w zakłądce rekrutacja są pliki ściągasz/otwierasz i tam sa wszytski inf są też tabelki jakie przedmity sa bran epod uwage przy rekrutacji na studia i jak juz wiesz jakie np. podstawy z polski+ j.obcy+matma to dodajesz swoje wyniki z poszczegónych przedmiotów uzyskanych na maturze np. z polaka miałeś x% z anglika y% a z matmy z% więc x+y+z i dzielisz to prez 3 ( poprosty liczysz średnią arytmetyczną z wymaganych przedmiotów) a później wtym samaym pliku szukasz prawie na sammym końcu takiej tabeli i tam masz przedziały czyli w jakim przedziale się mieści ta Twoja wyliczona średnia...jak nie zrozumiałeś podaj mi sowje wyniki i kierunek na jaki idziesz a ja ci wszytsko wyjasnię...będę dobrą kolezanką a co mi tam... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: uuuuuu IP: *.satfilm.net.pl 12.07.06, 15:35 Ahaaaa no wiec chodzi tylko o srednia arytmetyczna...to luzik:) Myslalem ze jakis system opracowano(beznadziejny zreszta) ale ok:)dzieki za odpowiedz i Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: uuuuuu IP: *.satfilm.net.pl 12.07.06, 15:55 A jak jest z poszczegolnymi wydzialami(chodzi o to od ilu przyjmuja/przyjmowali)? Mam nadzieje ze w tym roku progi troche spadna a przyjmowac beda nie tylko od 12:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: uuuuuu IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 13.07.06, 00:00 ja w zeszlym roku z 11pkt dostaelem sie na administracje z odwolania jako wolny sluchacz,nie wiem co sie z "wolnymi" dzieje dalej bo nie dane mi bylo sprawdzic podjalem inna decyzje ale podobno juz od grudnia mozna stac sie "normalnym"studentem ale to na 100% mogliby potwierdzic studenci uwm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: uuuuuu IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 08:31 ja słyszałam, że w tym roku na nie byc naboru na wolnych słuchaczy, bo zabrania tego Ustawa o Szkolnictwie Wyższym czy coś takiego...a dziś czytałam że największy szturm jest na prawo ekonomie :/ filologie obce i dziennikarstwo... do ehmehm: Ty chyba nie masz co się martwić progami Ty jesteś w 13 przedziale z tego co widze także wydaje mi się ze spokojnie się dostaniesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: uuuuuu IP: *.olsztyn.mm.pl 13.07.06, 10:47 A waszym zdaniem progi się podwyższą. Czy ja będąc w 13 przedizale mam duże szanse dostać się na prawo bez odwołania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: uuuuuu IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:04 z tego co ja pamiętam to w tamtym roku na prawo brali do 13 pzredziału ale i średniej 4,8 coś tam... średniej ocen nie brali pod uwagę na prawie w 14 przedziale, ale to są inf z tego forum także nie muszą być one prawdziwe... ja uważam że masz spore szanse,ale wszytsko zalezy od konkurencji... i niestety mi się wydaje że progi bedą takie same, bo na pewno nie niższe...nietety... :/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko_0 Re: uuuuuu 13.07.06, 11:20 a może ktoś ostatnio był na Wydziale Nauk Ekonomicznych by złożyć osobiście papiery na ekonomię i orientuje się ile jest już chętnych ?? w tamtym roku było podobno 10 osób na miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: uuuuuu IP: *.olsztyn.mm.pl 13.07.06, 11:24 mam pytanko o co chodzi z ta srednia to jest srednia z wszystkich przedmiotow na swiadectwie ukonczenia szkoly czy o co dokladnie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: uuuuuu IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 13.07.06, 11:26 to kryterium dodatkowe,przy duzej ilosci osob z ta sama iloscia pkt weryfikowali na podstawie sredniej ze swiadectwa ukonczenia szkoly Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko_0 do *** 13.07.06, 11:45 orientujesz się jak było na ekonomii?? ja słyszałam o 12 przedziale i średniej 4,75, a od 13 bez średniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: do *** IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 13.07.06, 11:46 przykro mi ale nie,interesowala mnie tylko administracja Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko_0 Re: do *** 13.07.06, 11:48 a w pierwszym rzucie na administracje ile było?? bo już zaczynam się nad nią zastanawiać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: do *** IP: *.olsztyn.mm.pl 13.07.06, 11:48 Ale te 4,75 to jest srednia ze wszystkich przedmiotow ktore mam na swiadectwie ukonczenia liceum czyli np biologia po informatyka tez czy tylko z tych ktore biora mi w postepowaniu kwalifikacyjnym czyli polski wos i angol bo jesli ze wszystkich to leze bo mam jakies 4,3 Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko_0 Re: do *** 13.07.06, 11:51 ona- chyba ze wszytskich :/ ja na ekonomii mam podobnie jestem w 12 przedziale ale mam średnia 4,4 także :/ a bez patrzenia na średnią brali w tamtym roku od 13:/ do którego zabrakło mi 0.67% !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: UWM w Olsztynie IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 13.07.06, 11:50 ale wiesz co jest topik o uwm,ktory sie ciagnie od zeszlorocznej rekrutacji mysle ,ze tam znajdziesz wszystko tylko musisz przbrnac przez mase stron albo moze tam zapytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: UWM w Olsztynie IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 13.07.06, 11:53 srednia ze wszystkich przedmiotow,na administracje wystarczylo 12 pkt rok temu ja mialam 11 i srednia 4.3 ta srednia 4.7 to nie jest warunek konieczny,tylko w sytuacjach takiej samej ilosci pkt on decycuje o przyjeciu Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie 13.07.06, 12:03 czyli jak ja mam 12 ale średnią 4,4 to się dostałabym w tamtym roku ?? a co do tamtego tematu to maskara kiedyś probowałam ogarnąć ale nie da rady...a jak można spytać -co wybrałeś zamiast wolnego słuchacza na UWM?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: *.elomza.pl 13.07.06, 11:55 ja bylam na ekonomii 12 lipca zeby zlozyc papiery, byl to pierwszy dzien skladania papierow, byla godzina 9 i bylam zapisana na liscie jako kandydat nr 18.. nie pamietam dokadnie w kazdym razie okolo 180 ludzi wtedy zlozylo:) przerazilam sie:P ale lepiej na administracji:D:D pierwszy dzien rekrutacji godzina 1o i 430 osob zlozylo:D:D niezle:D a miejsc maja okolo 200:) oj pogrom bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: UWM w Olsztynie IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 13.07.06, 11:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=26301880 prosze tutaj poszukajcie bo moja pamiec jest zawodna skladalam papiery na 4 uczelnie i nie wszystko dokladnie pamietam a nie chcialabym Was w blad wprowadzac Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie 13.07.06, 12:06 to ostroooo to ja jednak chyba dam sobie na luz z administracją i pozostanę przy tej ekonomii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: UWM w Olsztynie IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 13.07.06, 12:11 dostalam sie na administracje u na ug ale tylko dzieki temu ze byl w zeszlym roku egzamin wstepny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: UWM w Olsztynie IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 13.07.06, 12:17 ja mysle ,ze to byl fart nie wiem czy z lenistwa czy z wygody albo moze z nadmiernej wiary w wyniki z matury niewiele osob przystapilo do egzaminu,ja tez poszlam na zasadzie a co mi szkodzi bez specjalnego przygotowania i okazalo sie ze prog nie byl wygorowany wystarczylo 39 pkt na 60 a na prawo 40 ja mialam 43 Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie 13.07.06, 12:22 pewnie później żałowałaś że nie złożyłas na prawo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: UWM w Olsztynie IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 13.07.06, 12:24 nie:)test na prawo byl o wiele trudniejszy to zupelnie inny egzamin a poza tym prawo mnie nie rajcuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: UWM w Olsztynie IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 13.07.06, 12:24 wiesz nie lubie sie przemeczac:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie 13.07.06, 12:30 a większość idzie na prawo bo np. na imieniach cioci moga się pochwalić że są na prawie albo byli ....hihi... bo część tych "fascynatów" poprostu wywalają ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: UWM w Olsztynie IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 13.07.06, 12:40 znam takiego jednego spelniajacego ambicje rodzicow,byl przygotowywany na prawo niemalze od gimnazjum nie wychodzil z korepetycji wakacje przed matura uczyl bardzo pilnie:)dostal sie przebrnal przez 1 rok ale nie widzial swiata poza ksiazkami,do sesji letniej zaczal sie uczyc zaraz po zimowej na 4 egzaminy oblal 3 chlopak juz nie wyrabia zaczyna sie buntowac bo ani to go nie interesuje a efekty jego ciezkiej pracy marne no ale mamusia chce miec adwokata i koniec sadze,ze nie skonczy sie to dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: UWM w Olsztynie IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 13.07.06, 12:42 ok spadam zycze Ci powodzenia i korzystaj ze swoich najdluzszych wakacji w zyciu:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie 13.07.06, 12:44 ok :] nie dziękuję :P pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: UWM w Olsztynie IP: *.elomza.pl 13.07.06, 13:22 wakacje w zasadzie krotkie bo trzeba odjac czas oczekiwania na wyniki matury i rekrutacji:P Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie 13.07.06, 13:33 właśnie... w najlepszym przypadku jeszce tylko 10 dni "męki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyh Re: UWM w Olsztynie IP: *.mexico.one.pl / 217.97.164.* 13.07.06, 14:54 nie denerwujcie się, wszyscy się na pewno dostaniecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 do ehmehm IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:54 a składasz jeszcze na coś oprócz administracji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: do ehmehm IP: *.olsztyn.mm.pl 13.07.06, 15:19 no ja tylko na prawo i niech się dzieje wola nieba i tak miałam składać poza olsztyn ale z moimi wynikami nie mam szans. A powiedzcie mi ile mniej wiecej procent z poszczegolnych przedmiotow maja kandydaci na UWM zwlaszcza kierunkie humanistyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm do sloneczko_0 IP: *.elomza.pl 14.07.06, 13:58 jeszcze na ekonomie:P ale chce administracje:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ioio Re: do sloneczko_0 IP: *.olsztyn.mm.pl 14.07.06, 15:45 Witam rekrutów! Jak macie jakieś pytania, to zapraszam do tematu "Z ILOMA PUNKTAMI DOSTALIŚCIE SIĘ NA UWM" Weterani Wam pomogą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: do sloneczko_0 IP: 80.51.99.* 14.07.06, 16:53 hehe...będziemy mieli na uwadze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga jak wyliczyc pkt.??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 17:10 hej!! czy ktos bedzie tak mily i powie mi jak wyliczyc sobie te pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: jak wyliczyc pkt.??? IP: 80.51.99.* 14.07.06, 17:12 poprostu liczysz średnią arytmetyczną z wymaganych przy rekrutacji przedmiotów...zresztą tu gdzieś wyżej szczegółowo to komuś tłumaczyłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: jak wyliczyc pkt.??? IP: *.olsztyn.mm.pl 14.07.06, 17:15 No dobra kolejny raz ale ok nie wiem na jaki kierunek składasz. Musisz wiedziec jakie przedmioty biora ci pod uwage przykladowo na kierunki humanistyczne wymagane sa procenty z polskiego podstawy, języka obcego podstawy i przedmiotu wybranego też podstawa. Dodajesz te procenty dzielisz przez 3 tzn wyliczasz srednia arytmetyczna no i jest tabelka ktora mowi ze np jak ci wychodzi 76-81.99 to wedlug przelicznika masz 12 jak 82-87.99 to 13 itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja22 Re: jak wyliczyc pkt.??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 18:26 Jak myślicie 12pkt wystarczy na Stosunki Miedzynarodowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: jak wyliczyc pkt.??? IP: 80.51.99.* 15.07.06, 11:56 trudno mi powiedzieć bo nawet nie orientuje sie od jakiego przedzialu przymowali w tamtym roku...bo na niższy próg na bank nie mamy co liczyć przynajmniej takie jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: jak wyliczyc pkt.??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 12:56 Cześć a może ktoś orientuje się jak przyjmują na studia zaoczne bo na dzienne napewno się nie dostanę:(??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: jak wyliczyc pkt.??? IP: *.elomza.pl 15.07.06, 13:46 aneta a ile masz skoro uwazasz ze sie nie dostaniesz? zawsze jest druga rekrutacja, duzo osob zrezygnuje, nie poddawaj sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: jak wyliczyc pkt.??? IP: 80.51.99.* 15.07.06, 23:50 popieram :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: jak wyliczyc pkt.??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 12:05 ja składałam na dziennikarstwo a mam zaledwie 8 pkt 0,5 zabrakło mi do 9 ale to i tak za mało by sie dostać :(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: jak wyliczyc pkt.??? IP: *.satfilm.net.pl 16.07.06, 15:59 nie martw sie aneta:) ja i piątka moich znajomych tez mamy po 8 pkt (wszyscy).Wiemy ze szanse sa nikle ale liczymy na drugi nabor wiec glowa do gory:)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelcia Re: UWM w Olsztynie IP: *.mlynary.net 16.07.06, 19:18 POwiem wam szczerze ze ten UWM jest tragiczny!!!! ja nie wiem jak tam mozna isc, pisałam wos i historie... histori obnowiazkowa, wos dodatkowy.. i jaki przedmiot, wos o 10 pkt poszedł mi lepiej i co mi policza?? oczywiscie ze historie, bo licza tlyko przedmiot obowiazkowy, zatem zapytałam sie co by było gdybym miała w obowiazkowym biologie 100%, a w dodatkowych historie 100%, wos 100%, matme 100%... powiedziano mi ze byloby 0........ szkoda gadac, jaka szkola taka rekrutacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm Re: UWM w Olsztynie IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 16.07.06, 19:28 to jakas zmiana?bo w zeszlym roku chyba sami wybierali lepszy wynik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 19:46 Dzięki za słowa otuchy!! Pozdrowienia dla Ciebie i Twoich kumpli!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 19:48 Droga Amelciu jak Ci się nie podoba to tam nie idź!! To lepiej dla mnie bo bedzie wiecej miejsc pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelciaa Re: UWM w Olsztynie IP: *.mlynary.net 16.07.06, 20:08 Prosze bardzo:) na pewno tam nie pojde nawet jakbym sie dostała, bo jak dla mnie to lekka paranoja.... nie rozumiem gdzie ta tak zwana sprawiedliwosc... co ja pisalam inna mature z wosu niz wszyscy???? pffff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: UWM w Olsztynie IP: *.elomza.pl 16.07.06, 22:38 amelcia wiem czasami ta rekrutacja jest chora;) ale szkola nie musi byc od razu taka zla;)a sprawiedliwosci niestety nigdy nie bedzie;/ no coz.. ja i tak chcialam i chce UWM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: 80.51.99.* 16.07.06, 23:07 podobnie jak ja :] a co do rekrutacji to ich system faktcznie jest troszkę dziwny delikatnie mówiąc chociażby duże różnice średniej w tych ich przedziałach.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: UWM w Olsztynie IP: *.68.64.146.kutno64.tnp.pl 16.07.06, 23:35 co fakt to fakt:) na uwm biorą pod uwage na pierwszym miejscu przedmiot obowiazkowy, nawet jezeli z dodatkowego macie wiecej pktow:) takie zasady:P a na stosunki od 12 przedzialu w pierwszej rekrutacji przyjmowali:) na dziennikarstwo zdaje sie ze tez od 12:)bo kandydatow bylo duzo:) ale zdaje sie ze wiele osob z pierwszego rzutu zrezygnowalo, a prog sie znacznie opuscil:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaa18 Re: UWM w Olsztynie 16.07.06, 23:37 a wlasnie jak kilk aosob ma powiedzmy 12 to ktora osobe przyjmuja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 08:36 z najwyższą średnią ze świadectwa ukończenia szkoły ( to jest ich te dodatkowe kryterium) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloeneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 09:14 teraz podawali że najbardziej obleganymi było prawo, administracja, dziennikarstwo, socjologia...na administracji było 1800 podań... ostroooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 lista kierunków!!! IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 09:33 dotarłam do listy najbardziej obleganych w tym roku kierunków na UWM oto ona: LISTA NAJBARDZIEJ OBLEGANYCH KIERUNKÓW Socjologia 15 osób na miejsce Politologia 13 osób na miejsce Stosunki międzynarodowe 8,6 osób na miejsce Dziennikarstwo 8,2 osób na miejsce Prawo 7,8 osób na miejsce Filologia angielska 7,6 osób na miejsce Ekonomia 7,2 osób na miejsce Administarcja 4,5 osób na miejsce Weterynaria 4 osób na miejsce Zarządzanie i marketing 3,8 osób na miejsce Architektura krajobrazu 3,6 osób na miejsce oto link na tą stronkę: student.man.olsztyn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: lista kierunków!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 14:40 A ja mam jeszcze pytanie o te progi przyjmowania tzn. jaki był najniższy by się dostać?? Chodzi mi głównie o dziennikarstwo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: lista kierunków!!! IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 14:53 wiem że normalnie w pierwszym terminie w tamtym roku było 12 ale jak wyglądało to z odwołaniami nie mam pojęcia...w tamtym roku tez na dziennikarstwo nie było wrześniowego tzw. drugiego naboru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: lista kierunków!!! IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 14:55 i niestety z tego co ja się orientowałam tam gdzie wymagane były 3 przedmioty ( j.polski+ j.obcy+ dodatkowy przedmiot) to przyjmowali w większości od 12 przedziału... :/ niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: lista kierunków!!! IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 15:05 miasta.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,3487847.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: lista kierunków!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 16:49 Dzięki za informacje! Wychodzi na to, że zostają mi tylko studia zaoczne :(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: lista kierunków!!! IP: *.elomza.pl 17.07.06, 17:57 ooo na administracje nie ejst az tak duzo osob/m :D pocieszajace:D jeszcze tylko tydzien do wynikow:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: lista kierunków!!! IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 08:14 a orientujecie się jak było z progami na kierunkach gdzie były wymagany j.obcy +obowiązkowy+dodatkowy ?? (np. gospodarka przestrzenna, budownictwo, ochrona środowiska itp) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: lista kierunków!!! IP: 80.51.99.* 18.07.06, 17:19 jeszcze 5 dni i wszytsko będzie jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: lista kierunków!!! IP: *.elomza.pl 18.07.06, 17:46 bedzie dobrze:D musi:P moze w tym roku progi beda nizsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja22 Re: lista kierunków!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:07 Ehh damy rade :) pozdro wszystkim zestressowanym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: lista kierunków!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:18 Dołączam się do pozdrowień!! Już odliczam godziny do poniedziałku! Mam nadzieję że będzie dobrze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: lista kierunków!!! IP: 80.51.99.* 18.07.06, 23:01 ja również serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia na Kortowie w październiku :D hehe...a tymczasem jeszcze musimy się pomęczyc ale dostanie sie to tylko formalnosć prawda ?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: lista kierunków!!! IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 09:00 widzę że się nam namnożyło tym uwm-owskich wątków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: lista kierunków!!! IP: *.elomza.pl 19.07.06, 12:09 w sumie sa tylko chyba 3 watki o UWM:P w porownaniu do innych to malo:P ale to dobrze:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: lista kierunków!!! IP: *.elomza.pl 19.07.06, 12:10 a nie:P 4 watki:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: lista kierunków!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:28 na gospodarke przestrzenna i geodezje w ubieglym roku przyjmowali od 9 pkt, na budownictwie mowia, ze nie pamietaja jaki byl prog... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: lista kierunków!!! IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 14:02 :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: lista kierunków!!! IP: *.elomza.pl 19.07.06, 14:31 hmm 9 to nie az tak duzy prog:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: lista kierunków!!! IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 14:42 zalezy...bo ja na przykład nie zdawałam dodatkowego przedmiotu i automatycznie mam za niego 0% wiec mi się tylko liczy Anglik+ matma + 0% dzielone na 3 ....także...duupa :P no cała nadzieja w ekonomii :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: lista kierunków!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 15:24 no i mam nadzieje, ze troche go obniza:P bo podobno jest okolo 3 osob na miejsce, a w tamtym roku a geodezje byly 4 a na gosp 6. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 do pauliny IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 15:26 a Ty na co się wybierasz?? bo ja złożyłam na geodezję na szacowanie nieruchomości no i ekonomie i mam tez nadzieję ze ten próg niższy będzie na geodezji bo na ekonomii nie ma co liczyć :P...a wiesz jak było z odwołaniami w tamtym roku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: do pauliny IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 15:33 witam.ja tez skladalem na geodezje i szacowanie. mam 9 pkt i mam nadzieje ze sie dostane:) Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: do pauliny IP: 195.136.48.* 19.07.06, 15:51 a nie wiecie jaki był prog na historie?złozyłam tam jako na awaryjke, mam 12 punktów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: do pauliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 16:56 na historie byl albo 11 albo 10 próg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: do pauliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 15:53 zlozylam na geodezje szacowanie nieruchomosci, gospodarke przestrzenna i na budownictwo, ale bym chciala na geodezje;) tez licze na nizszy prog bo mam tylko 8 pkt:/ i to przez ten kretynski sposob rekrutacji-licza poziom poodst z obowiazkowego i rozszerzenie z dodatkowego, gdyby policzyli mi na odwrot mialabym 11 buuuu:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: do pauliny IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 16:04 no nie zartuj ze licza w ten sposob:/ fuck wiec ja tez mam mniej:/ no to moge sobie pomarzyc o geodezji w olsztynie...super:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: do pauliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 16:09 licza podstawy z jezyka+podstawy z obowiazkowego+rozszerzenie z dodatkowego... niesprawiedliwe:/ prog moze byc nizszy bo przeciez angielski i geografia poszly w tym roku slabiej... zobaczymy w poniedzialek;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: do pauliny IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 16:16 kurde ale to chyba nie ma znaczenia czy przedmiot zdawany byl jako obowiazkowy czy jako dodatkowy...skoro oba zdawalem na poziomie rozszerzonym to chyba po to zeby miec wieksze szanse i zeby do rekrutacji wzieli mi ten ktory poszedl lepiej:/ niefajne to z ich strony ...no nic...bedzie trzeba sie odwolywac:) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: do pauliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 16:43 no ja tez zdawalam oba na rozszerzonym. nawet napisalam do nich maila, ze to niesprawiedliwe itd. ale nic mi nie odpisali:P moja kolezanka do nich dzwonila to jej powiedzieli, ze takie zasady byly w tamtym roku i mozna bylo sie zapoznac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: do pauliny IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 16:46 mozna bylo sie zapoznac? najlatwiej tak powiedziec:/ tak na prawde na nielicznych tylko uczelniach jest wszytsko bardzo wyraznie i jasno opisana rekrutacja ...a na innych (i do nich nalezy wl;asnie uwm) mozna przeczytac i tylko zglupiec;)szkoda...bo myslalem ze jakies szasne bede mial a teraz widze ze nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: do pauliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 16:52 no wlasnie... na stronie uwm jest tylko napisane, ze trzeba zdawac 2 przedmioty, jeden na podstawowym, drugi na rozszerzonym. zapoznac to sie mozna chyba bylo tylko majac znajomych studiujacych na tym kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: do pauliny IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 16:55 wlasnie:) no ciekawy jestem...mam nadzieje ze nas przyjma:P (z odwolan) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: do pauliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 16:59 ja mam nadzieje, ze normalnie, bez odwolan:P a ty na cos jeszcze skladales na uwm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: do pauliny IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 17:12 skladalem tylko an geodezje...mialem zlozyc jeszcze na gospodarke przestrzenna ale myslalem ze bedzie tam duzo chetnych bo podobno w tym roku to modny kierunek wiec zrezygnowalem i postawilem na geodezje:) widac popelnilem blad:P nie no w glebi duszy to tez mam nadzieje ze choc raz bede mial szczescie i mnie przyjma:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm do sloneczko_0 IP: *.elomza.pl 19.07.06, 18:30 wiesz co moja kolezanka tez zlozyla na geodezje i zdawala tylko matme:P w jakim przedziale jestes? bo ona w 8:P i ma nadzieje ze sie dostanie:P ps. myslisz ze na ekonomii duzy prog bedzie?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: do sloneczko_0 IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 18:34 zeby byc w przedziale 8 musialaby miec angola i matme napisana na 100 :)bo licza angol podst i w jej przypadku mate podst wiec 200:3=66,6 (na 3 dlatego ze licza tam 3 przedmioty a nie 2 wiec dziela na 3) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: do sloneczko_0 IP: *.elomza.pl 19.07.06, 18:37 ma 96 i 96:P i jest w przedziale 8:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: do sloneczko_0 IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 18:43 no to tylko pogratulowac Twojej kolezance. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm do paulina IP: *.elomza.pl 19.07.06, 18:47 a to nie jest tak, ze jesli chodzi o ten trzeci przedmiot dodatkowy, to biora pod uwage korzystniejszy wynik? jest np z podstawy masz 90 a z rozszerzenia 40 to nie biora przypadkiem podstawy?:> sorry pogubilam sie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: do paulina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:52 no niestety nie. biora podstawy z obowiazkowego i rozszerzenie z dodatkowego;/ mi by dokladnie na odwrot pasowalo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: do paulina IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 18:55 nie...to jets tak ze licza Ci 3 przedmioty i przykladowo zdawalas mate fizyke i angol.matematyke jako przedmiot obowiazkowy a fizyke jako dodatkowy i np mialas: mata podst 70 rozsz 70 fizyka podst 70 rozsz 20 angol podst 70 wiec biora Ci do przleicznika podst mate i rozsz fizyke i angol...nie ma dla nich znaczenia to ze napisalas mate rozsz lepiej od fizyki...dla nich jest wazne toz e wzielas fizyke jako przedmiot dodatkowy! takze ch..nia na calej linii:/ dlatego tez moje szanse na dostanie sie z dnia na dzine sie zmniejszaja bo z dnia na dzien dowiaduje sie czeos nowego ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: do paulina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 18:59 no dokladnie... i to jest niesprawiedliwe, powinnismy moc sobie wybierac ktory przedmiot maja punktowac, bo przeciez wiekszosc wybiera na przedmiot dodatkowy ten, z ktorego czuje sie slabiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: do paulina IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 19:02 popieprzony ten ich system :/ gdybym wiedzial ze tak jest zamienil bym przedmioty:/ bo takto z maty na obowiazkowym z rozsz mam 72 % a z fizyki na dodatkowym na rozsz 26 %:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: do paulina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:06 ja mam z geografii 76 z podst, 60 z rozsz, a z matmy 68 z podst i 22 z rozsz:/ fuck the system;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: do paulina IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 19:11 to widze podobnie jak ja :] a nie wiesz czasme czy w ogole nas wezma do rekryutacji? bo tam jest zaznacozne ze poziom rozsz z wynikiem conajmniej 30 % ? wiec co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: do paulina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:15 wezma:P musza heh:) po prostu mniej pkt bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: do paulina IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 19:17 a z angola ile mialas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: do paulina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:24 94 z podst i 68 z rozsz, a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: do paulina IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 19:38 no ja cienko...z podstawy mialem 68 a rozsz nie pisalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: do paulina IP: *.elomza.pl 19.07.06, 19:51 a skladaliscie jeszcze gdzies?:P bo ja tylko na administracje i ekonomie na UWM i rezerwowo u siebie w miescie, ale to badziew jest:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: do paulina IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 19:55 ja skladalem jecsez do gdanska i do wawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 do ehmehm IP: 80.51.99.* 19.07.06, 21:35 ja na geodezji mam tylko 6 bo z angola mam 79% a z matmy 82% :/ a na ekonomii 12 więc tez dupa bo jeśli będzie tak jak w tamtym roku to odpadam bo nie mam średniej 4,7...czy tam 4.8... :/ ehhhh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: do ehmehm IP: 80.51.99.* 19.07.06, 21:39 aaaa i taak sobie pomyślałam o tej geodezji tzn o ilości osób na miejsce jest chyba 3,2 osoby ale bez rozgraniczenia na te dwie specjalości: szacowanie i druga takze mi sie wydaje i z tego co widze to szacowanie cieszylo sie wiekszym zaintersowaniem a co za tym idzie iloscia osob na miejsce....niestety...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: do ehmehm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 21:53 jak dzwonilam do nich to powiedzieli ze jest 5 osob na miejsce na geodezje i szacowanie nieruchomosci:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: do ehmehm IP: 80.51.99.* 19.07.06, 21:59 Jeeeejkuuuuuuuuuuuuu....ja się chyba zamknę w domu i o nic pytać nie będę bo normalnie w depresje w padnę !!! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: do ehmehm IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 21:59 no to widze zapowiada sie pieknieeeee:) .. to wsyztsko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: do ehmehm IP: 80.51.99.* 19.07.06, 22:01 bo ci ludzie też tacy dziwni :P geodezje im się zachciało studiować :P nie no żartuję teraz to ja tylko liczę na cud na ekonomii bo na GiGP nie ma co liczyć a szkoda :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: do ehmehm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 22:02 mam nadzieje ze mnie chociaz na budownictwo przyjma:P bo tam jest 1,9 na miejsce:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: do ehmehm IP: 80.51.99.* 19.07.06, 22:04 hehe no z Twoimi 8 na bank :] a wiecie może jak wyglądała sytuacja w tamtym roku z odwołaniami na geodezji?? dużo ludzi rezygnowało ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: do ehmehm IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 22:05 kurde ja tak zaluje ze nei zlozylem jeszcze na gospodarke i budownictwo!;/ teraz mzoe mialbym jakies szanse na ktorys kierunek z tych...Ejj a moze odpadnie 450 osob:D i wteyd nas przyjma co?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: do ehmehm IP: 80.51.99.* 19.07.06, 22:07 heheh na to właśnie licze rysek...tez załuje że na GP nie składałam bo tak samo myślałam ze fuul ludu tam będzie a tu... same brzydkie słowa przychodzą mi do glowy także sobie daruję :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: do ehmehm IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 22:08 hehe no daruj daruj:P ja tez sobie darowałem:) w ogole to skad jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: do ehmehm IP: 80.51.99.* 19.07.06, 22:09 70 km od Olsztyna a Ty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: do ehmehm IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 22:11 ja troche wiecej...190:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: do ehmehm IP: 80.51.99.* 19.07.06, 22:11 aaaa i jak podliczałeś sobie średnią według ich reguł gry :D ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: do ehmehm IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 22:13 tak podliczałem ale nie wiem czy warto sie nia chwalic:/ jest niska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: do ehmehm IP: 80.51.99.* 19.07.06, 22:15 to nie widziałeś mojej :P przez to że nie zdawałam dodatkowego uplasowałam się na fantastycznym 6 przedziale suuuuuuper co :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: do ehmehm IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 22:18 hehe ja na 5 :P jeszcze lepiej:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: do ehmehm IP: 80.51.99.* 19.07.06, 22:20 hehe... pewnie nie jesteśmy jedyni z takimi wynikami także wiesz połudzić sie zawsze można...a na co składałeś jeszcze?? bo z tego co czytałąm to na UWM tylko geodezja tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: do ehmehm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 22:20 na pewno czesc zrezygnuje i nas przyjma, zobaczycie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: do ehmehm IP: 80.51.99.* 19.07.06, 22:22 podobno wiara czyni cuda trzeba wierzyc że się uda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: do ehmehm IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 22:24 skladalem jeszcze do gdanska na polibude i do wawy . ale tam tez mam male szanse więc...czyzby zaoczne?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: do ehmehm IP: 80.51.99.* 19.07.06, 22:26 eeee nie będzie źle w tamtym roku z kolezanki klasy ludzie sie nie podostawali na UWM a przyjęli ich np. na uniwerek do gdanska, do białegostoku...na UWM to ogólnie jakieś przekręty z tą rekrutacją...a na jakie kierunki składałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: do ehmehm IP: *.elomza.pl 19.07.06, 22:31 a ja mieszkam 150km od olsztyna:P a gdzie konkretnie mieszkacie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: do ehmehm IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 22:32 do wawy na gospodarke przestrzenna a do gdanska na marketing i zarzadzanie:) no i ten cholerny olsztyn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: do ehmehm IP: 80.51.99.* 19.07.06, 22:33 to ja mam najbliżej :) ja okolice Dobrego Miasta a Ty?? tzn Wy?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: do ehmehm IP: *.elomza.pl 19.07.06, 22:34 Łomża:P wiecie wogole gdzie to jest hehe?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: do ehmehm IP: 80.51.99.* 19.07.06, 22:35 niestety wiem "stolica" mojego OKE a właściwie naszego :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: do ehmehm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 22:34 ostroleka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: do ehmehm IP: *.elomza.pl 19.07.06, 22:38 dobra ide spac i nie mysle juz o tych cholernych studiach:P pa:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: do ehmehm IP: 80.51.99.* 19.07.06, 22:40 no ja też spadam...idę sie wyluzować...może jutro będą jakieś lepsze wieści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: do ehmehm IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 22:41 ok jak cos bedziecie wiedziec to piszczie! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 UWM w Olsztynie IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 08:14 tak pisze żeby nam wątek nie zginał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzix :-) IP: *.as15444.net 20.07.06, 11:10 ja zlozylam na administracje szczerze mowiac nie czytalam o zasadach rekrutacji poniewaz tomilbyc moj drugi kierunek .. studjuje juz zarzadzanie i marketing :-) musze poczytac o tym nie stresujcie sie trzymam kciuki za was :-) do zobaczenia W KORTOWIADE :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: :-) IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:25 tak z ciekawości a trudno było dostać się na zarządzanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzix Re: :-) IP: *.as15444.net 20.07.06, 11:31 ja stujuje zarzadznie w Olsztyńskiej Wyższej Szkole Informatyki i Zarzadzania w OLsztynie... w zeszlym roku mialam 8 punktów i srednia ze swiadectwa 4,7 i nie dostalam sie na administracje mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej :-) a na zarzadzanie na UWM szerze nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: :-) IP: *.satfilm.net.pl 20.07.06, 11:44 a wlasnie jak to jest z ta srednia na swiadectwie? oni patrza na nia tak samo jak na te ich pkt? bo ja mam 4,3 :D wiec pewnie nic z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maadzix Re: :-) IP: *.as15444.net 20.07.06, 11:53 ja nie wiem ... nie interesowalam sie tym tak tylko napisalam:-) w tym roku moze byc mniejszy prog ale nie wiem sama juz co o tymmyslec tak malo brakuje mi do 9:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: :-) IP: *.satfilm.net.pl 20.07.06, 12:01 dostaliscie potiwerdzenie dostarczenia dokumentow z wydziału geodezji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: :-) IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 12:02 wiem co to za uczucie mi do 12 brakuje 0.67% :/ a średnia jest brana pod uwage jako kryteruim dodatkowe...widze rysek że jedzimey na tym samym wózku bo ja średnią mam 4,4 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: :-) IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 12:02 tak ja mam potwierdzenie ale ja składałam osobiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maadzix Re: :-) IP: *.as15444.net 20.07.06, 12:05 jak teraz na strone rekrutacji wejdziesz i sie zalogujesz bedziesz mial czy jestes zarejestrowany czy nie :-) ja jestem czekam razem z wami wiem jak sie denerwujecie jak ja rok tem :-) pozniej juz mniej boli zobaczycie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maadzix Re: :-) IP: *.as15444.net 20.07.06, 12:05 ja nie skladalam osobiscie moj chlopak to robi bo ja na stazu w angli siedze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: :-) IP: *.satfilm.net.pl 20.07.06, 12:09 aha czyli jak wszystko z dokumentami jets ok to w tym statusie mam ZAREJESTROWANY? tak? bo dzownilem do nich w poniedzialek ,powiedzialem ze nie dostalem potwierdzenia , ona mi powiedziala ze jeszcze wszystkie koperty nie zostaly odpakowane i mzoe dlatego...zapytalem tez ile jest osob na miejsc:) powiedziala jak na razie 4:D ale to bylo w poniedzialek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: :-) IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 12:12 ehhhhh...ciekawe czy na 5 się skończyło :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maadzix Re: :-) IP: *.as15444.net 20.07.06, 12:14 tak to znaczy ze jak masz zarejestrowany tzn. ze teraz musisz mocno sciskac kciuki i czekac do poniedziałku :-)w poniedzialak bedziesz miala zamiast zarejestrowany : PRZYJETY ( czego zycze) lub NIE PRZYJETY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: :-) IP: *.satfilm.net.pl 20.07.06, 13:07 dzieki maadzix za wsparcie:P a jesli juz sie zdazy ze bede nie przyjety :D to odwolania sie wysyla czy trzeba dostarczyc osobiscie? i jak mniej wiecej takie odwolanie ma wygladac?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maadzix Re: :-) IP: *.as15444.net 20.07.06, 13:09 nie wiem ja dawalam osobiscie... o kurde jak ma wygladac to trudno opisac bo juz nie pamitam:( przykro mi poszukam na kompie moze znajde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: :-) IP: *.satfilm.net.pl 20.07.06, 13:13 oo jesli przypadkiem znajdziesz to bylbym bardzooooo wdzieczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: :-) IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 13:19 rysek poczekaj może odwolanie nie bedzie potrzebne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmazynowa Re: (-: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:28 Pogubiłam się całkowicie :D czy może mi ktos objaśnić o co chodzi z tym przelicznikiem? Najpierw przeczytałam że spoko sumuję 3 przedmioty tzn. j.obcy-podst+polski.podst+obowiazkowy.podst dzielę itd ;) A teraz wyczytuję, że iż bierze się: j.obcy (podst)+obowiązkowy (podst) + ?Rozszerzenie? z dodatkowego Czy dobrze sie wczytałam? Chyba, że to na inne kierunki niż dziennikarstwo i stosunki miedznrdowe Sorki za zamęt - ale prosze o wyjaśnienie Bo jeśli prawidłowa jest 2 opcja to biore sie doi pisania odwołania ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: (-: IP: *.elomza.pl 20.07.06, 15:36 na dziennikarstwo i stosunki liczy sie tylko podstawa z tych 3 przedmiotow, wiec bez obaw:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmazynowa Re: (-: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:51 Uhhhh dzieki wielkie :) Ulżyło troszke (-: Chyba nie czytam wiecej tego wątku bo zeswiruję jeszcze ;P Pozdro 600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maadzix Re: UWM w Olsztynie IP: *.as15444.net 20.07.06, 17:22 tak aby nie spadł:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: 80.51.99.* 20.07.06, 22:14 to ja też up a co tam :) jeszcze 3 dni :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maadzix Re: UWM w Olsztynie IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 20.07.06, 22:31 a dlaczego wybraliscie Olsztyn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: UWM w Olsztynie IP: *.elomza.pl 20.07.06, 22:42 hmm ja mialam do wyboru bialystok (a tam nie ma kierunku dla mnie, zreszta nie lubie tego miasta:P), uczelnie w mojej łomży (bleee okropna dno totalne:P) no i olsztyn:) w olsztynie jest administracja a to wlasnie chce studiowac:D i miasto ladne:D a nigdzie dalej sie nie moge wybrac ze wzgledu na sytuacje materialna mojej rodziny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maadzix Re: UWM w Olsztynie IP: *.as15444.net 21.07.06, 09:54 no ja studjuje 450 km od domku :-) olsztun faktycznie bardzo piekne miasto i super zespol piesni i tanca warmia :-) w ktorym mam zaszczyt tanczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmazynowa Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:42 Ja wybrałam Olsztyn hmmm w sumie z powodu bliskości ;) Słyszałam też, że są niesamowite imprezy na Kortowie I po trzecie są tam moje s.miedzynarodowe ehehe ;D pozdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:39 Olsztyn-bo najbliżej :] no i dwa interesujące mnie kierunki tu są :)...a imprezy naprawdę wypas mimo ze nie jestem jeszcze studentką miałam przyjemność uczestniczyć w kilku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:25 fajne miasto, poza tym dosyc blisko domu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: 80.51.99.* 22.07.06, 11:57 cos watek spada...a juz za dwa dni... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: UWM w Olsztynie IP: *.elomza.pl 23.07.06, 11:36 to juz jutro:D:D:D wyniki:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: 80.51.99.* 23.07.06, 13:54 i jak samopoczucie przed wielkim dniem?? jutro pochwalcie się jak poszło ( obym też miała czym) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: UWM w Olsztynie IP: 195.136.48.* 23.07.06, 19:05 Nie wiecie o ktorej beda wywieszony listy z wynikami? Gdzie one beda wywieszone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: UWM w Olsztynie IP: *.elomza.pl 23.07.06, 21:52 nie mam pojecia, ja sprawdzam przez neta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: UWM w Olsztynie IP: *.elomza.pl 24.07.06, 09:06 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest:D dostalam sie heheh:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: UWM w Olsztynie IP: *.satfilm.net.pl 24.07.06, 09:20 ja niestety jestem 'nieprzyjety' :/ fuck:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siemian87 Re: UWM w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:39 Kur*** powiedzcie mi jak sie sprawdza czy sie dostalem czy nie ? czy to jest wlasnie te sprawdzenie statusy ? czy jak wysweital mi sie ze nieprzyjety to znaczy ze juz nie mam szans na ten kierunek itp ? z góy dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: UWM w Olsztynie IP: *.satfilm.net.pl 24.07.06, 09:55 Tak.Wpisujesz imie nazwisko i pesel wyswietla Ci sie kierunek studiow na czerwono i status;nieprzyjety czyli chyba nieprzyjety:/tez tak mam :/ Lipne to wszystko...bo nawet sie nie wie ktorym jest sie na rezerwie jaki prog itp:/ szkoda:/ ale probuj dalej moze z drugiego naboru sie dostaniesz.Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIEMIAN87 Re: UWM w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:59 WŁAŚNIE COS JEST DLA MNIE DZIWNE BO KUR** MIAŁEM Z MATMY Z PODSTAWY 90% ROSZERZONA 92 % J.OBCY 51 % I POLSKI 50% NIE WIECIE JAKI BYL PROG NA EKONOMIE I ILE OSOB NA MIEJSCE ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: UWM w Olsztynie IP: 195.136.48.* 24.07.06, 10:03 to masz 66 srednia, czyli to jest hmm 10 próg.No to czemu sie dziwisz ze cie nie przyjeli?Z tego co wiem to od 14 przyjmowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: UWM w Olsztynie IP: *.satfilm.net.pl 24.07.06, 10:04 Nie teog chyba nikt nie wiem bo takich rankingow oni penwie nie opublikuja:/ ale szczerze to dziwie sie...mialem b.dobre wyniki z maty ,nie wiem oni maja beznadziejny caly ten swoj system rekrutacji i moze dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: UWM w Olsztynie IP: 195.136.48.* 24.07.06, 10:08 hehe a ja sie dostałam , ale na historie to wiedziałam ze sie dostane z takimi wynikimai, na prawo sie nie dostalam, zreszta na UWmie tak mi nie zalezy, bede sie w sierpniu sie denerwowac co sie bedzie działo na UW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siemian87 Re: UWM w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:09 dziwie sie bo uwazam ze jest to dobry wynik ktory powinien mi wystarczyc ale trudno moze bedzie jakis 2 nabor czy cos takiego bo wiadomo ludzie troche porezygnuja. napewno gdy beda jzu wyniki na UW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: UWM w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:12 od 14 progu na pewno nie bo ja bylam w 12 i mnie przyjeli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: UWM w Olsztynie IP: 195.136.48.* 24.07.06, 10:14 Wynik z matmy masz nawet bardzo dobry, polski ogolnie słabo poszedł, ale zeby tak zawalic angielksi ajaj;/Potem bedzie 2 rekrutacja, a jeszcze potem 3 wrzesniowa.Jesli zalezy ci na ekonmii to idz na rybołostwo:D tam sa chyba wolne miejsca, w grudniu jest sesja i duzo osob odpada, wiec moze sie przeniesiesz na ekonomie wtedy, tak moi znajomi robili rok temu i im sie udało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmazynowa Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:25 sieah Dostałam sie - na dziennikarstwo, piszcie jak tam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:12 SIEMIAN87 z tego co widze jestes Twoja średnia to 63,67 bo na ekonomii oni liczyli same podstawy czyli polak+obcy+obowiazkowy podzielic na 3 i Ty jesteś w 8 pzredziale... ja bylam na ekonomii w 12 i sie dostalam a jaki byl prog mamy sie niby dowiedziec z listow ktore dostaniemy z decyzjami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: UWM w Olsztynie IP: *.mlynary.net 24.07.06, 10:14 a na ile niby na prawo przyjmowali???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: UWM w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 24.07.06, 10:16 Ja miałam 13 na prawo i się dostałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzixon Re: UWM w Olsztynie IP: *.as15444.net 24.07.06, 10:17 Wydział Prawa i Administracji Administracja stacjonarne pierwszego stopnia Nieprzyjęty drugi raz juz mniej boli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: UWM w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 24.07.06, 10:17 Ja mam na prawo 13 i jestem przyjęta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do słoneczko Re: UWM w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:27 hej tu siemian odezwij sie do mnie na gg chciaobym z toba pogadac z gory dzieki moj numer to 1092169 pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakas Re: UWM w Olsztynie IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 24.07.06, 10:32 z ciekawosci pytam czy prog na adm byl taki sam jak w zeszlym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzixon Re: UWM w Olsztynie IP: *.as15444.net 24.07.06, 10:34 jeszcze nie wiem,ale ja sie nie martwie jestem na 2 roku zarzadzania wiec damy rade:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakas Re: UWM w Olsztynie IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 24.07.06, 10:36 a Ty w jakim bylas przedziale?bo ja w zeszlym roku z 11 dostalam sie na wolnego sluchacza z odwolania ciekawa jestem czy cos sie zmienilo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maadzixon Re: UWM w Olsztynie IP: *.as15444.net 24.07.06, 10:42 ja bylam w 8 prawie z 9 a srednia ze swiadectwa mialam 4,7 wiec i tak sie nie udzialam ale myslam ze moze moze :-) no coz trudno przynajmniej bedzie czas na imprezy dalej :D Odpowiedz Link Zgłoś
maja.majki Re: UWM w Olsztynie 24.07.06, 10:41 Ja sie nie dostalam na filologie angielska.. czy ktos wie jaki był próg? Kurka, tak mi zależało, a tu 'nieprzyjęty'... Gratuluje tym, którzy sie dostali ;) Kiss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: UWM w Olsztynie IP: 82.160.102.* 24.07.06, 14:39 a ja na prawo mam 12 ale nie wiem czy sie dostalam bo zle sie zarejestrowalam (jak na zlosc) i musze czekac na listowne poinf. kurcze czy ktor wie od ilu przyjmowali?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: UWM w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 24.07.06, 14:43 Mam koleżankę, która miała 12 i się nie dostała, ale to zależy jeszcze od średniej na świadectwie ukończenia szkoły. Od 13 brali bez średniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: UWM w Olsztynie IP: *.mlynary.net 24.07.06, 14:50 A nie wiesz jaka srednia miala ta Twoja kolezanka??? chodzi o prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: UWM w Olsztynie IP: *.elomza.pl 24.07.06, 14:46 a ja jestem hepi:P znajomi tez sie dostali i jestesmy hepi:P hehe:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: UWM w Olsztynie IP: 82.160.102.* 24.07.06, 14:47 dzieki za inf:) mhm jestem wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:48 ja juz tez czekam 15:30 i wyjscia z pracy :) będzie dziś wesoło :D ehmehm i na co sie decydujesz na ekonomie czy administracje?? a tak z ciekawości ciekawe od ilu brali na administracji...?? do zobaczenia na Kortowie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: UWM w Olsztynie IP: *.elomza.pl 24.07.06, 14:58 ja ide na administracje:D ekonomia byla takim malutkim kolem ratunkowym:P ja tez jestem ciekawa od ilu brali na administracji, ja mialam 13:) pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maadzixon Re: UWM w Olsztynie IP: *.as15444.net 24.07.06, 15:04 zazroszcze ci chodz wiem ze to bardzo brzydko :D moj chlopak skonczyl administracje i jest bardzo zadowolony :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: UWM w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 24.07.06, 15:06 mam takie male pytanko :) rano jak sprawdzalem czy sie dostalem to mialem napisane "przyjety" ale gdy sprawdzam teraz to pokjazuje mi "zarejestorwany", o co chodzi? czy tez tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:13 nie no ja mam normlanie "przyjety" ale nie martw się na bank się nie pomylili tylko pewnie chwilowo coś padło :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 do ehmehm IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:14 hehee no u mnie geodzeja miala być kołem arunkowym na samym początku :] a tu się okazało że się na ekonomie dostałam a na geodezje nie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: do ehmehm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:39 Dostałam się na prawo, to miłe, chociaż ciągle licze na toruń lub warszawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: UWM w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:40 Dostałam się na prawo, to miłe. Chociaz ciągle licze na toruń, lub warszawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall anonim Re: UWM w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:27 ja mam 12 punktów i niestety na prawo się nie dostałem, ostatnia nadzieja w odwołaniu. gratuluje tym co się dostali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: UWM w Olsztynie IP: 195.136.48.* 24.07.06, 17:37 na prawo przyjmowali od 13 przedziału, wiec z 12 sie dostaniecie z odwołania:D Odpowiedz Link Zgłoś
snajperka86 Re: UWM w Olsztynie 24.07.06, 20:55 A nie wiecie jaki próg był na administrację i jaki bedzie na administracje zaoczną? I interesuja mnie stosunki miedzynarodowe... jaki był tam próg na dziennych?? gratulacje dla tych ktorzy sie dostalii :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:42 nie wie ktos jak sie pisze odwolanie?:P dostalam sie na budownictwo ale chce sprobowac na geodezje;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: UWM w Olsztynie IP: 195.136.48.* 24.07.06, 21:46 na administracje 12 prog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 do paulina IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 08:18 to Ty ze swoimi 8 nie dostałaś się na geodezję?? to od ilu oni brali ??!!! :/ a jak na gospodarce było?? no i gratuluję budownictwa... ja też tak coraz poważniej zaczełam myśleć o odwoływaniu się na geodezję... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: do paulina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:46 no niestety nie... a mialam srednia 64 (od 65 jest 9 poziom) a wlasnie chyba od 9 przyjmowali, bo kolezanka z 9 dostala sie na gospodarke przestrzenna. jeszcze sprobuje z odwolaniem, na pewno czesc osob zrezygnuje. jakos sie nie widze na tym budownictwie, no ale jak mnie na geodezji nie beda chcieli to trudno, cos studiowac trzeba:P sloneczko a ty sie na geodezje dostalas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maadzixon Re: UWM w Olsztynie IP: *.as15444.net 25.07.06, 10:27 na administracje bylo od 70 % czyli 10 prog ja mam 64 % i jestem w 8 tak malo mi brakuje do 9 :( zobaczymy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:58 jeśli jeszcze nie czytaliście : "Jesienny nabór będzie na filologiach: rosyjskiej z językiem angielskim, rosyjskiej z językiem niemieckim, ukraińskiej oraz filologii wschodniosłowiańskiej. Ponadto można starać się o indeksy na: teologii, towaroznawstwie, rybactwie, ochronie środowiska, mechanice i budowie maszyn, inżynierii chemicznej i procesowej, technice rolniczej i leśnej, edukacji technicznej i informatycznej." więcej www.uwm.edu.pl/pl/str.php? b=1&ids=2018&PHPSESSID=8ec143f05979d5ef9256e692c5e5a30d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 12:01 www.uwm.edu.pl/pl/str.php?b=1&ids=2018 źle się wkleił :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:42 Ja tez sie nie dostalam to oblegane dziennikarstwo!! Odwolanie nie pisze bo nie mam szans sie dostac wiec ide jedak na zaoczne :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:00 możesz złozyc na zaoczne ale przeciez odwolywanie sie nic nie kosztuje...ja mysle ze warto sprobowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: UWM w Olsztynie IP: *.85-237-179.tkchopin.pl 25.07.06, 15:39 ktoś wie jaki był próg na prawo? dostałam się na admnistrację, a na prawo nie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 16:51 Jak odbierałam papiery to powiedziano mi że nie mam szans by się dostać z odwołania! Pozdrawiam wszystkich, którzy nie mają takich problemów a za resztę trzymam kciuki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinaA nie wi Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 17:07 ecie może jaki był próg na stosunki miedzynarodowe stacjonarnie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: 80.51.99.* 25.07.06, 17:59 dostałam dziś list z geodezji przyjmowali od 11 jakby ktoś chciał wiedzieć :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 18:16 no to chyba nawet nie ma co probowac odwolania pisac... sprobuje moze na gospodarke przestrzenna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmazynowa Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 19:42 Słyszałam, że na prawo przyjmowali od 12 + wysoka średnia aneta - nie rozumiem dlaczego nie możesz sie odwoływać na dziennikarstwo? Podali konkretny powód? Tzn. za mały przedział czy jak?? Dziwna ta 'rekrutacja' na uwm Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: UWM w Olsztynie IP: *.elomza.pl 25.07.06, 21:55 moja kolezanka na administracje dostala sie z 10 a moj kolega na geodezje z 9:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: UWM w Olsztynie IP: *.satfilm.net.pl 25.07.06, 23:42 ooo no to mzoe jakies szanse sa:) byloby super:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysek Re: UWM w Olsztynie IP: *.satfilm.net.pl 25.07.06, 20:18 o widze zajebiscie:/ na geodezje od 11 yh;/ chyba nie ma sensu pisac odwolania z wynikiem mniejszym niz 8 pkt:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:34 wiecie co to jakaś głupta jeśli w liście napisane jest " ze z wynikiem nieniższym niz 11" no to ja nie kumam jak przyjeli np lepka z 9... w sumie tylko rzuciłam okiem na ten list... ja sobie daruję to odwoływanie się bo z moją 6 gdzie mi do 11 czy nawet 9.... może Wy dzis tez dostaniecie swoje listy... ogolnie w szkou byłam że tak szybko mi wysłali może to idzie po kolei jak się składało dokumenty...bo na geodezji złożyłam 3 :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:39 aaaaaaa i rysek nie odpuszczaj pisz odwołanie nie zabieraj im chleba niech mają co czytać... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:45 A nie wiecie może jaki był próg na stosunki miedzynarodowe?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: UWM w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 26.07.06, 15:02 mam takie male pytanko na stronie UWM jest napisane: "Kandydaci przyjęci na I rok studiów zobowiązani są do potwierdzenia zamiaru podjęcia nauki w Uniwersytecie, w terminie do 7 sierpnia 2006 r. Potwierdzenie stanowi: (...) – przesłane do dziekanatu Wydziału oświadczenie opatrzone własnoręcznym (czytelnym) podpisem kandydata", ale czy ktos moze wie jak to oswiadczenie ma wygladac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 15:16 przysla ci w liscie z uwm te oswiadczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm hmm IP: *.elomza.pl 26.07.06, 16:11 a dostaliscie juz ten list? bo ja nie;/ ciekawe kiedy przysla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: hmm IP: *.olsztyn.mm.pl 26.07.06, 17:25 aha, dzieki :) nie wiedzialam, bo tez tego listu jeszcze nie dostalam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: hmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 19:14 ja list dostalam tylko z budownictwa, z geodezji nic mi nie przyslali jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 do paulina IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 08:09 z ciekawości i ile było na budownictwie?? ja z ekonomii jeszcze nic nie mam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: do paulina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:31 chodzi ci o prog? nie napisalii tego, ja mialam 8 i sie dostalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: do paulina IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:46 tak o próg....ciekawe jak się to rozkładało... jak będziesz miała jakieś wieści z gospodarki to daj znać od ilu przyjmowali ok?? :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: do paulina IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:49 aaaa i odwołujesz się na geodezji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: do paulina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:50 na gospodarce od 9 bo ja z 8 sie nie dostalam a kolezanka z 9 tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: do paulina IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:50 aaa i odwołujesz się na geodezji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: do paulina IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:52 aha dzieki a to na gospodake masz spore szanse z odwolania a tam sa jakies specjalnosci?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: do paulina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:50 no chyba tez zloze odwolanie na geodezji, w koncu nic nie trace, moze sie uda heh:D na gspodarce nie ma specjalnosci na studiach pierwszego stopnia. a ty skladasz odwolanie na geodezji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaa ;) Re: UWM w Olsztynie IP: *.kwidzyn.mm.pl 27.07.06, 10:47 A ktos wie jaki byl prog na anglistyke? Tak was tu czytam to sami milosnicy prawa, stosunków międzynarodowych, dziennikarstwa, budownictwa i geodezji.. hihi :) jeżeli ktos coś słyszał na temat anglistyki byłabym bardzo wdzięczna :) Pozdrawiam wszystkich 'forowiczów ' ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmazynowa (: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:47 Do paulina: Na stosunki próg - 12 + średnia 4,0 To oświadczenie mozżna też osobiście złożyć czy tylko poleconym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: (: IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:18 nie ja na geodezje nie skladam odwołania poki co bede studiwac ekonomie :]a co do tego orzeczenia to pewnie można osobiście..ja ich niebawem nawiedzę :D i co dostaliście dziś listy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: (: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:19 Ja dziś dostałam list z Instytutu Dziennikarstwa i tam przyjmowali od 12 ze średnia 4,68!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrrr Re: (: IP: *.elomza.pl 27.07.06, 14:45 ja nic nie dostalam wrrr denerwuje mnie to:P a chcialam jutro jechac potwierdzic wrrr:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmazynowa Re: (: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 19:13 Ehehe.. aneta, wydaje mi się, że to jakieś no nie wiem kryterium baaardzo dodatkowe ta średnia ;), bo mnie przyjęli chociaż wątpie, że mam taką średnią ;D. Mam nadzieje, że nie popełnili jakiegoś błędu chociaż dziś dostałam list, iż jestem przyjęta hmmm może brali też ludzi którym mało brakowało do 13 przedziału, nie widze innego wytłumaczenia pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 UWM w Olsztynie IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 12:32 ja chyba wczoraj dostałam list z ekonomii.Piszę chyba, bo zastałam tylko awizo :)jeśli to będzie to, to w przyszłym tygodniu pojadę potwierdzić no i powoli porozglądać się za jakimś ładnym mieszkankiem :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: UWM w Olsztynie IP: *.85-237-179.tkchopin.pl 28.07.06, 17:04 jakby co to zwalniam miejsce na administracji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: 80.51.99.* 28.07.06, 20:17 heheheheh... :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: UWM w Olsztynie IP: *.elomza.pl 28.07.06, 22:08 a wasnie jak szukacie mieszkan? macie tam znajomych, ktorzy wa pomoga? czy przez ogloszenia w necie...? bo mi pozostaly tylko ogloszenia, brak blizszych znajomych w olsztynie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: 80.51.99.* 29.07.06, 12:42 ja szukam przez neta... mam znajomych w Olsztynie ale nikt nie ma żadnego mieszkania na oku, które mogliby polecić... szczerze trochę mnie to przeraża... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: UWM w Olsztynie IP: *.elomza.pl 29.07.06, 13:52 mnie tez to przeraza:| nie znam olsztyna, nie znam nikogo i jest super rotfl:P no dobra.. mam dwojke znajomych, z ktorymi planuje mieszkac:D i to wszystko:D jestesmy przerazeni i zdezorientowani:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: UWM w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 29.07.06, 17:46 Spokojnie, tylko spokojnie ja jestem z Olsztyna mieszkam tu i nie ma czego się obawiać to nie Warszawa więc się nie pogubicie. Jakbyście mieli jakieś problemy czy coś to chętnie służę pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: 80.51.99.* 30.07.06, 13:33 hehe to chociaż dobrze że masz już ludzi do wspólnego mieszkanka...my z koleżanką zaczynamy poszukiwania i lokum i współlokatorów :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: UWM w Olsztynie IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 30.07.06, 18:58 oddychajcie nie ma sensu szukac mieszkan przez nata pojedziecie do olsztyna kupcie gazete olsztynska i tam szukajcie na uwm idzcie, ale przez neta i przez agencje sie nie oplaca... najlepiej na wlasna reke... ja mieszkam na zatorzu to jest jakies 20 minut autobusem od kortowa ale za 2 pokoje mieszkanie place 600 zł i nic mnie nie obchodzi kwota za mieszkania wacha sie miedzy 600-1400 zł za miesiac zalezy od lokalizacji i wielkosci ( oczywiste :D). ale najlepiuej przez gazete lub przez ogloszenia na przystnkach :-)pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:05 600 zł to malo z tego co sie orientuje...ale podobno zatorze do spokojnych dzielnic nie nalezy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: UWM w Olsztynie IP: *.as15444.net 31.07.06, 14:11 e tam ja chodze po nocy tam i nic mi sie nie stalo...robi sie coraz lepiej bo ziomki zatorza przenosza sie na pieczewo a na zatorzu ( bo zatorze tez moze :P) zostaly same prawie babcie starsze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:23 hehehehe dobre dobre :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: UWM w Olsztynie IP: *.as15444.net 31.07.06, 14:34 jak chcesz wiecej wiedziec 6669422 :-) pisz na gg tylko sie przedstaw bo z nieznajomymi nie gadam:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 10:13 EEEEjjjj.... czemu taka cisza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: UWM w Olsztynie IP: *.elomza.pl 02.08.06, 23:37 juz chyba nikt nie odwiedza tego watku:( przyznaje sie, ostatnio nie miaam czasu tu zagadac, ale obiecuje poprawe:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: 80.51.99.* 03.08.06, 09:24 no ja też jakoś to zaniedbałam...dziś jadę do Olsztyna potwierdzić studiowanie :) z mieszkaniem nadal stoję w miejscu...tych co znam pchają się do akademików :/ no i lipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: 80.51.99.* 03.08.06, 09:24 opowiadajcie jak Wam idzie przeprawa?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: UWM w Olsztynie IP: *.elomza.pl 03.08.06, 09:51 ja juz potwierdzilam w Olsztynie:D mieszkania ogladalam, ale nieciekawie... albo drogo albo nie zbyt ladne:( no ale trudno, trzeba szukac dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzix Re: UWM w Olsztynie IP: *.as15444.net 03.08.06, 10:20 ja bywam tu regularnie ale nei pisze bo nie mam o czym :P ja juz nie jestem 1 roczniakiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmazynowa Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 12:35 Ja jade potwierdzać w poniedziałek, przy okazji mieszkanie ogladać, podobno 'ciekawe'na jeszcze ciekawszej ulicy ;D Hehe pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: UWM w Olsztynie IP: *.elomza.pl 03.08.06, 18:02 karmazynowa na jakiej ulicy?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: 80.51.99.* 03.08.06, 21:05 wróciłam potwierdziłam a z mieszkaniem dalej stoję w miejscu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 15:34 Jest może ktoś, kto rok temu próbował dostać się z odwołania? Chciałbym wiedzieć od jakiego progu punktowego wtedy przyjomowali np. na ekonomii. Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynowa_panienka Re: UWM w Olsztynie 03.08.06, 22:42 Zatorze - chyba Kolejowa ;D Słyszałam, że fajne ziomy są ;) Podejrzewam, że bedzie 'ciekawie' he he A Ty ehmehm jak z poszukiwaniami:> Słyszałam, że na Słonecznym Stoku są mieszkania do wynajęcia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 07:42 nie wiecie moze ile punktów trzeba bylo miec na historie i na towaroznawstwo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzixon Re: UWM w Olsztynie IP: *.as15444.net 04.08.06, 09:56 z zatorza wsiadasz w 9 i masz pod same kortowo nie jest zle:-) a na towaroznastwo ma byc 2 nabór :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:20 a nie wiecie jak jest na towaroznawstwie? Czy jest mocno trudno??? prosze o jakies opinie, bo mam dylemat czy jesli bedzie 2 nabor to czy zlozyc tam papiery czy jednak zostac na administracji zaocznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:05 Z tego co wiem to na towaroznastwie jest praktycznie sama chemia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzixon Re: UWM w Olsztynie IP: *.as15444.net 04.08.06, 11:25 tez tak slyszalam ze łatwo sie dostac a wiekszosc odpada szybko... ja w tym roku startowalam na administracje ale na dzienna nie dostalam sie,w zeszlym roku dostalam sie na zaoczna ale nie chcialam studiowac zaocznie wiec poszlam do prywatniej szkoly na zarzadzanie i marketing i jestem bardzo zadowolona z tej decyzji... a admistracja moze jak sie uda jako drugi kierunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmazynowa Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:09 Spoko bedzie, nasłuchałm sie troche o Zatorzu ale ja tam sie nie boje :P A o towaroznastwie też słyszałam, ze ciężko z chemią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: UWM w Olsztynie IP: *.elomza.pl 04.08.06, 12:32 ja widzialam niezle mieszkanko na Iwaszkiewicza ale bardzo drogie:( dzwonilam do wiwlu ogloszen ale nic konkretnego, co by pasowalo:( niektore sa naprawde drogie;/ a moze wy wiecie ile kosztuja mieszkania w olsztynie? chodzi mi o dwupokojowe dla 3 osob;/ z tego co ja dzwonilam wiekszosc byly 370zl+oplaty;/ na osobe:) chyba drogo;/ ps. slyszalam ze od Zatorza lepiej uciekac:P podobno niebezpiecznie jest hehe:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzixon Re: UWM w Olsztynie IP: *.as15444.net 04.08.06, 13:18 tyle razy wracalam chwiejnym krokiem po krazeniu nad ranem:P i jakos nigdy nic mi nie bylo :-) 2 razy w tygodniu wracam kolo 23 z prob mojego zespplu tanecznego trzez przez zatorze musze chodzic mi sie tam jeszcze niedy nic nie stalo mieszkam przy Limanowskiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: 80.51.99.* 04.08.06, 22:21 a moze jakieś dwie osoby chca wynając wspólnie potencjalne 3-pokojowe mieszkanie :) chodzi o "wolny" pokój dwuosobowy..."znalazłam" w miarę mieszkanko teraz poszukuję dwóch ludzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmazynowa Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 08:00 Mam nadzieje, że mnie też nic tam nigdy nie zje w drodze powrotnej ;D hyhy Ważne, że jest tanie i pewne mieszkanko:) max wyjdzie 270 zł ( już z opłatami) he Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 11:45 ludzi egdzie Wy takie ofert znajdujecie?? w moich gazetach takich nie dają :) a tak powaznie masakra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 12:32 w olsztynie na przystankach - w centrum i na kortowie jest pełno ogloszen z mieszkaniami. Przeciętnie stoją po ok 350- 400zł. Towaroznawstwo jest cholernie ciężkie takze kto tam idzie musi sie na to przygotowac a takze na to ze chemie trza miec w paluszku ;/ podobno we wrzesniu jest jakis kurs z chemii i matmy przygotowujący na towary. Taki kurs kosztuje 500zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwwwwwwwwwww Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 15:23 sdsdfsdfa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 15:24 Słuchajcie, może ktoś wie od jakiego progu przyjmują z odwołania np. na ekonomii? Może jest ktoś, kto dostał się w tamtym roku właśnie z odwołania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmazynowa Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 17:24 He sloneczko_0 to nie z gazet, to od ziomów informacje :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: 80.51.99.* 07.08.06, 18:19 hehe to znajdz mi takich ziomów :) z informacjami bo chyba będę bezdomna...hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 00:44 skoro jest az tyle tej chemii to olewam towary i zostaje na administracji. Thx wszystkim za rady :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmazynowa Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 09:04 Ojj będziesz 'domna':) Coś sie pewnie trafi fajnego:) Szukaj, a znajdziesz hehe pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: 80.51.99.* 08.08.06, 16:29 szukam szukam... :D w końcu gdzieś mieszkac trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 :] IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 10:47 no właśnie a jak ehmehm Tobie idą poszukiwania mieszkania?? bo mi jak po gruzie ale się nie łamię :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmazynowa Re: :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 12:28 Nie łam sie sloneczko_0 ;) Ty szukasz mieszkania, a ja 'lokatorki' jeszcze jednej To jest dopiero masakra ;D Jak niczego nie znajdziesz to sie moze dogadamy:>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: :] IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:42 hehe wiem coś i o tym...tez szukam ludzia jakiegoś a nawet dwóch bo niby( no wlasnie- niby :)) mamy ugadane mieszkanko 3 pokojowe i do dwojki sa nam potrzebni:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: :] IP: *.elomza.pl 10.08.06, 23:52 a ja mam mieszkanko:D na jarotach:P jak mysliscie dobry wybor?:P nie znam osiedli w olsztynie i nie wiem jak tam jest:P 2 pokojowe ladne:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmazynowa Re: :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 09:32 Fakt - ludzi do wspolnego mieszkania trudniej znalezc niż samo lokum ;D Chyba bedzie trzeba jakiś kasting zrobić :D:D A Jaroty z tego co wiem to dobry wybór, moja kolezanka gdzieśw w owych rejonach mieszka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: :] IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:16 i ile będą dębić za te dwupokojowe jeśli moge spytac ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: :] IP: *.as15444.net 11.08.06, 12:57 jaroty troche daleko od centrum ale spoko da sie przezyc ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: :] IP: *.elomza.pl 11.08.06, 14:54 no wlasnie jaroty daleko;/ i autobusem do kortowa ok 40 in sie jedzie podobno:| za te dwupokojowe 230+ oplaty od osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmazynowa Re: :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 14:44 Wychodzi zawsze za czynasz 215zł + opłaty jakieś 20-30 zł czyli zamyka sie w 250ł:) od osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:09 sa juz wyniki odwolan na stronie irk.uwm.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: *.straz.bartoszyce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 08:45 i co u Was ciekawego słychac?? jak poszukwiania mieszkań współlokatorów itp ?? :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmazynowa Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 17:38 Ja chyyyba znalazłam lokatorke ;D Ogłosiłam sie na forum 'studenciaka' I są efekty:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: UWM w Olsztynie IP: 195.136.48.* 18.08.06, 10:16 Z jarot na kortowo mozna 28 jechac, 15 to chyba z godzine bedzie;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: 80.51.99.* 26.08.06, 00:22 no i zapanowała głucha cisza na wątku :D a ja po wielu trudach i wyjazdach do Olsztyna znalazłam w koncu swój kąt... powodzenia tym co ciągle szukają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: UWM w Olsztynie IP: *.elomza.pl 06.09.06, 10:37 pewnie wszyscy zajmuja sie przeprowadzkami i poszukiwaniem mieszkania:D a swoja droga... wiecie ze inauguracja roku na uwm jest 29 i 30 wrzesnia?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ice T Re: UWM w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 00:11 no...niestety:(a dla młodszych wydłużyli...paranoja!no ale trzeba się z tym pogodzić,niedługo studia. Prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: 80.51.99.* 08.09.06, 22:57 no ja o tym nie wiedziałam :/ dostaliście już jakieś pisma na ten temat czy co??:> a ja dziś znowu w Olsztynie byłam ale dziś rekreacyjnie zrelaskować się :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehmehm Re: UWM w Olsztynie IP: *.elomza.pl 10.09.06, 22:24 ja nic nie dostaam jeszcze;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko_0 Re: UWM w Olsztynie IP: 80.51.99.* 11.09.06, 11:38 no właśnie też nie :/ a niby mają przyjść do nas listy z rozkładem zajęć itp... Odpowiedz Link Zgłoś