Gość: Zdzislaw z Gdanska Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:29 zgadzam sie z wami i sie pod tym podpisuje, a w zasadzie to ich powinno sie na przyczepie traktorem wywiesc Lool ale taka prawda! nalezy wypie..c stara komisje i dac jakas nowa, juz nie chodzi o nasz, ale o nastepnych maturzystow, bo ta komisja to do dupy jest i se moze nasrac do miski... (C)ipy (K)urwy (E) goisci ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziś Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.devs.futuro.pl 10.05.05, 15:33 Wam się chyba dzieci coś pomylilo... nie dosc ze wasza matura byla BANALNIE latwa, to jeszcze nie macie egzaminow na studia... co zrobilibyscie rok temu ???? Matura stara byla trudniejsza co najmniej kilka razy a egzaminy na studia... cieszcie sie ze nie musicie przez to przechodzic. Juz widze nasz kraj za kilkanascie lat. Same debile beda studiowaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasiu do zdzisia IP: *.eu.org / *.monitorek.eu.org 10.05.05, 15:49 ze niby co?? niema egzaminow na studia luknij sobie na stronie UJ i jezeli nieposiadasz potwierdzonych informacji to lepjej nic niepisz. A jesli chcesz sie dowiedziec jaka jest zasadnicza roznica to poszukaj mojego poprzedniego wpisy i sobie przeczytaj - porównanie starej do nowej matury ps. dodam ze 3 zadania z matury 2004 zrobilem w 1 godzine i uwazam ze to bylo banalne. Jak taki cfaniak jestes to rozwiaz nasza matura w godzine tak jak ja to z twoja zrobilem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzislaw z Gdanska do zdzisia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:57 wiesz co Ci powiem, ze ja rozwiazywalem zadania ze starych matur w 1 liceum i w 90% byly one rozwiazane bezblednie... a egzaminy wstepne odziwo w lepszych uczelniach dalej beda :P P.S jesli studiujesz... to jak przestaniesz to napewno bedziemy mieli o jednego studenta-debila mniej ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ave Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:47 podpisuje sie pod tym :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca1410 Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.csk.pl 10.05.05, 15:51 zgadzm sie z toba popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek (Gowain) Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.05.05, 16:07 Jestem ZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w.r. Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: 82.101.209.* 10.05.05, 16:14 1. taka petycja nie pomoze....nie zawiera zadnych konkretnych argumentow 2. matura na poziomie podstawowym naprawde byla na poziomie podstawowym! ta rozszerzona, rzeczywiscie trudniejsza...ale - pamietajcie, wszyscy rozwiazywali te same zadania! - jesli rzeczywiscie byla niesprawiedliwa, za trudna - to odbije sie to na wyniku WSZYSTKICH... a tylko to jak wypadles/las na tle innych ma znaczenie np. w doborze na studia... glowa do gory! wszystko bedzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda WWA Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.chello.pl 10.05.05, 16:18 Magdalena Warszawa!!!!!!!!1 Ta matura zmarnowała mi przyszłość!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:20 niesprawiedliwe jest to ze starszy rocznik ktory teraz pisze matura mial wiecej czasu na przygotowanie sie a na dodatek jak ktos obleje to ma sznase jeszcze w tym roku isc na studia a my to co??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:36 niesprawiedliwe jest to ze starszy rocznik ktory teraz pisze matura mial wiecej czasu na przygotowanie sie a na dodatek jak ktos obleje to ma sznase jeszcze w tym roku isc na studia a my to co??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: 213.199.207.* 10.05.05, 16:21 Popieram!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Waśniewski Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.pl / *.chello.pl 10.05.05, 16:24 popieram, zbyt malo czasu na rozwiazanie zadan i uporanie sie ze stresem tez nie pozwolily mi napisac dobrze tej matury a dodatkowy termin otworzylby dodatkowe mozliwosci przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DESTINY!!!! Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:26 Coz za bzdura!!! matura banalna! Nie znasz matematyki. To jest przyczyna waszych niepowodzen. A dlaczego nie znacie? To juz glebsze przemyslenia sa potrzebne. Wiesz zapewnw gdzie sa kluby w twoim miescie. cale szczescie ze na studia dostana sie tylko najlepsi. Zobaczysz wyniki. bedzie sporo dobrych ocen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kopytko Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:28 Porypało ich totalnie z tą matmą... Próbne po 60-70%. A teraz nie zdam. Unieważnić mature z matmy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noose Jestescie chorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:29 Powiem krotko. To, ze Wy "nie mieliscie czasu", albo byl "halas" czy cos w tym stylu nie oznacza, ze wszyscy chca zdawac mature ponownie. Jak wyszedlem z sali tez bylem zalamany, ale gdy zobaczylem jakie powinny byc odpowiedzi to sie ucieszylem (w najgorszym wypadku bede mial 60% i 60%). W srode zdaje informatyke i mam 5 miesieczne (ZASLUZONE) wakacje. Jak chcecie to prosze bardzo, piszcie poprawek - w styczniu. CKE mowilo o tej poprawce zanim jeszcze byly znane szczegoly dot matury. Ciesze sie, ze matura byla jaka byla.... Dzieki temu bedzie przesiew i to ostry i mam mozliwosc dostania sie na dzienne studia. Moge sie podpisac pod ta petycja pod warunkiem, ze zamiescicie pewna notke... tj jezeli ktos zdawal mature w 1szym terminie i jej nie poprawia to jego wynik bedzie lepiej liczony niz czlowieka piszacego w drugim terminie (tj ja bede mial 60%, ktos inny tez, to moje 60% ma znaczyc wiecej niz jego). Dlaczego? bo Wy wiecie wtedy co i jak. Powodzenia. to i tak nie przejdzie :) Wakacje, wakacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arisza Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:14 zgadzam sie byla za trudna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honest_rules Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:18 Podpisuje sie pod tym !! Tylko poprawa w wakacje mnie ratuje... naprawde chce zaczac studia jeszcze w tym roku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAlwina_19 Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.tosa.pl 10.05.05, 17:22 DAJCIE NAM SZANSE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaaha_1986 Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C 10.05.05, 17:22 jestem za ta matura to bylo przegiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keea Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.czluchow.sdi.tpnet.pl 10.05.05, 17:30 Popieram !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czuken Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:45 Jestem z wami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:56 Matma byla cholernie trudna dla mnie. Na 99% jej nie zdalam. I w zupelnosci jestem ZA zdaniem jej ponownie jeszcze w te wakacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xan Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.krak.tke.pl 10.05.05, 18:01 Drogie CKE, zgadzam się z autorem, proszę odwołajcie maturę bo nie chciało mi sie uczyć i dobrze pilnowali na sali... To nie moja wina! To wina matury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.eu.org / *.eu.org 10.05.05, 18:02 Od podstawówki byłem dobry i lubiłem matme ale to co było na tego rocznej maturze to zdecydowane przegięcie zwłaszcza porównując do zeszłego roku. Również się podpisuję, JESTEM ZA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhhhhhhh Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.net.autocom.pl 12.05.05, 08:45 to wszystko to paranoja, oni chyba sobie z nas jaja robia powtorki!!!!!!!!!!!!!!! przed wakacjami!!!!!! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 10.05.05, 18:04 Całkowicie sie zgadzam,ta matma byla za trudna porażka,przeciez 3/4 osób ktorzy pisali matme nie zdadzą a przynajmniej tak sądzą.Czy to jest normalne?oj nie!! Zróbmy cos z tym. PODPISUJE SIE POD PETYCJĄ ! JESTEM NA TAK ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankos Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:06 jak najbardziej sie podpisuje. Zdecydowanie za mało czasu. Na starej maturze było 5 godzin na 3 zadania a tu dwie na 10. Jakaś totalna pomyłka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.comp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:10 Masz mój głos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LindaDSM Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:13 podpisze się pod tą wypowiedzią,bo również twierdzę,ze zadania byly ciezkie:( przyznam sie ze nie uczylem sie ile powinienem, ale probne matury robione w szkole zaliczalem na 50, 60% tymczasem tutaj chce tylko zaliczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CnN Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.nd.e / *.nd.e-wro.pl 10.05.05, 18:13 No niestety. Zadania moze trudne nie byly ale bardzo nie typowe ( to z serveta i cena to hmmm). czasu duzo za malo!!!! Ogolenie porazka. A reforme oceniam na -1!!!! W % daje jej 2% bo mialem fajna klase w LO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:22 do wszystkich kujonow i innych takich ktorzy maja co do tego oburzenia?? jesli komus poszlo dobrze to niech sie cieszy, ale to nie znaczy ze nie moze byc powtorki w wakacje, i co teraz polowa polskiej mlodziezy (bo tak za pewne bedzie), bedzie robic przez ten stracony rok??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz T R Re: petycja, podpisujcie sie, wyślijmy to do do CK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:42 Odpowiedz Link Zgłoś