Dodaj do ulubionych

BARDZO TRUDNA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 14:13
moim zdaniem matura byla bardzo trudna i wydaje mi sie ze duzo osob polegnie
albo bedzie miala malo punktow, trudna jak cholera ;-(
Obserwuj wątek
    • Gość: Solo Re: BARDZO TRUDNA IP: 62.141.240.* 05.05.05, 14:23
      Jedyne co mogło być dla mnie trudne, to wypracowanie, bo były lekturki, o
      których nie miałem zbyt dużo wiadomości...
      • marta-prokop Re: BARDZO TRUDNA 05.05.05, 14:47
        Moim zdaniem TA maturka wypadnie bardzo dobrze..Tekst na rozumienie był prosty..o wiele bardziej niż na próbnych..Z fragmentó można bylo wszytsko napisać..pozdrawiam..:]
      • Gość: jaaa Re: BARDZO TRUDNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 14:51
        nie miales pojecia o tych lekturach...? to po co ty czlowieku podchodzisz do
        matury. wstyd
        • Gość: Magdzia Re: BARDZO TRUDNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:09
          chodzi mi o to tez ze w porownaniu do probnej to test byl prosty a wypracowania
          trudne ale w poleceniu bylo napisane by sie odniesc do cales ksiazki;-)
        • Gość: klinick Re: BARDZO TRUDNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:15
          wiesz co stary, twoj poziom inteligencji mnie przeraza...

ja pisalem o potopie a wiedizalem o nim tyle.. ze nakrecili film o tym
          tytule...

a pisal kazdy BO MUSIAL!
          wstyd to pisac bzdury jak Ty...
        • Gość: zoltan Re: BARDZO TRUDNA IP: *.net.autocom.pl 05.05.05, 15:18
          Też nie miałem o nich pojęcia, bo przyszłość swoją wiążę z matematyką i fizyką,
          więc polski sobie przez całe liceum olewałem, ale ta matura była prosta.
          Wszystko co było potrzebne do napisania wypracowań było w zamieszczonych
          fragmentach.
      • Gość: Daniel Re: BARDZO TRUDNA IP: 81.6.129.* 05.05.05, 15:08
        Dla mnie byla elegancka:D jestem bardzo zadowolony!!
    • Gość: Tomek Re: BARDZO TRUDNA IP: *.acn.waw.pl 05.05.05, 15:07
      Myślę że należy poczekać na wyniki by tu cokolwiek mówić.
      • Gość: Madziura Re: BARDZO TRUDNA IP: *.swi.vectranet.pl / 80.51.199.* 05.05.05, 15:12
        ja sie cos doluje, bo nie jestem zadowolona, moze mam zle odczucie, ale tak jak
        rozmawialm z kumpelami to wszytsko sa bliske zalamania, ale no mysle ze chociaz
        na te 30% zdam, przynajmniej mam taka nadzieje, bo inaczej... poprawka w
        styczniu :)
      • Gość: zwolniona Re: BARDZO TRUDNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:13
        jako finalistka olimpiady nie musiałam jej pisać, ale jeśli ktoś napisał prosto
        i na temat to pewnie zdał, więc bez paniki. ja z próbnej rozszerzonej dostałam
        30% za napisanie pracy zbyt skomplikowanym stylem i kompozycją, całe szczęście
        ominęłam mnie wątpliwa przyjemność wpasowywania sie w durne klucze. trzymam
        kciuki za wszystkich :)
    • Gość: klinick Re: BARDZO TRUDNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:13
      Chybva cie pojebalo.. prostszego glowna nie mogli dac... napisalem o potopie i
      dam glowe urwac ze zdobede pol punktow a o potopie wiem tylko tyle ze nakrecili
      film jakis z tym tytulem. :D
    • olkamotylek Re: BARDZO TRUDNA 05.05.05, 15:14
      dla mnie też była trudna ale najbardziej wypracowanie:(potopu się nie
      spodziewałam.....
      • Gość: mcozul Re: BARDZO TRUDNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:18
        tez sie nie spodziewalem potopu ale napisialem bardzo dobrze bo co tam bylo
        trudnego a potopu nie czytalem a film to tylko zapowiedz w telewizjii wididzialem:D
        • Gość: ja Re: BARDZO TRUDNA IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:24
          Ja też jestem zdziwiona tematami wypracowania;/W życiu nie obstawiałam na takie
          lektury!A tekst o małpach był ..może lepiej przemilcze.Moim zdaniem próbna była
          łatwiejsza.teraz żyje w niepewności czy dostane 30%:(
      • Gość: zuza Re: BARDZO TRUDNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 16:20
        wiecie co??ja zdja dopiero za rok mature ,ale chyba polskiego boje sie
        najbardziej!ja tez sie niespodziewalam potopu na maturze!!powodzenia na angielskim
        • Gość: Giziol Re: BARDZO TRUDNA ? i tak i nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 16:35
          ja powiem tak tekst nie był trudny ale był dziwny. trudno polegała na dziwnośc
          ale 30% powinno byc. wypracowanie powiem szczerze ( potop ? o ku.. mać) nie
          czytalem i czytac nie bede ani potopu i inhnyhc bzdur jak to powiedziala moja
          nauczycielka tzra parafrazować cokolwiek to znaczy. czyli napisac to co oni ale
          inaczekj moze ebdzie do przodu. za to rozszerzona do której podzszedlem po
          namowie nauczycieli i znajomych byla duzo prostsza a przeciez z poza kanonu
          lektur obowiozkowych. wiec jaki sens to ma nie wiem moze jakis ma zobacyzmy po
          wynikach <lol>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka