Dodaj do ulubionych

CZYTAJCIE !!!! wazne

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:58
wejdz na strone
www.cke.edu.pl/index.php?option=com_contact&Itemid=3
i npisz prosbe o nowy termin na mature z matmy trzeba 30 000

taki lancuszek dzisiaj dostalem nie wiem czy to cos da ale zawsze mozna
sprobowac
Obserwuj wątek
    • Gość: Doda Re: CZYTAJCIE !!!! wazne IP: 62.233.233.* 10.05.05, 18:33
      Czy ktoś już napisał prśbe o ten nowy termin? bo ja byłabym za... bo chyba nie
      zdałam..:(
      • Gość: xan lancuszek IP: *.krak.tke.pl 10.05.05, 18:36
        papież@watykan.wat

Taki łańcuszek dostałem -> jeśli 100 000 osób napisze na ten adres to papież rzuca oficjalne przekleństwo. Niech rzuci na CKE! Tak uda nam się! Piszmy! Mi też się nie chciało uczyć i liczyłem na ściągnięcie! A nas jest dużo!! w kupie siła!
      • Gość: Dominika Re: CZYTAJCIE !!!! wazne IP: *.toya.net.pl 10.05.05, 18:40
        ja napisałam już
        • Gość: ja Re: CZYTAJCIE !!!! wazne IP: *.xtra.pl 10.05.05, 22:21
          Pochrzaniło Was? A pomyśleliście o tych, którzy są w sumie zadowoleni ze swojej
          matury z matmy? I co z tymi ludźmi? Egoiści :P Jest mi przykro, że tak wielu
          osobom poszło nie najlepiej, ale nie oszukujmy się, ta matura była jak
          najbardziej do napisania: chodzę do humanistycznej klasy, miałam trzy godziny
          matmy w tygodniu, co prawda z głupią jak dętka babą i na matmę zdecydowałam się
          dopiero w tym roku, wzięłam się za siebie, sama ryłam i napisałam (poziom
          podstawowy). I co? Macie w dupię moją pracę, bo Wam się nie chciało! Zresztą,
          nie jestem jedyna.
          Myślicie, że uczelnie będą na Was czekać, aż napiszecie matmę po raz drugi i
          jeszcze to sprawdzą? NIE. Wszystko kurna chcecie anulować, przełożyć. Trochę
          dojrzałości, trochę odpowiedzialności za swoje czyny! Życie jeszcze nie raz nam
          wszystkim dokopie, więc pora się przyzwyczajać, a nie afery wszczynać i
          niewinnych ludzi stresować :PPPP
          Na pewno zaraz napiszecie, że się wywyższam, że coś tam, że się pysznię, ale
          taka jest prawda, część ludzi jest zadowolona ze swojej matury, część nie - i
          tak będzie zawsze!
          Mam nadzieję, że nikt tej petycji nie weźmie na poważnie...
          • Gość: kkk Re: CZYTAJCIE !!!! wazne IP: 217.17.32.* 10.05.05, 22:40
            propozycja
            ci co mają mniej niż 30 % - zdają
            ci co mają 30-99%-niech wybierają (ryzyko, albo-albo)
            • Gość: ayer Re: CZYTAJCIE !!!! wazne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 22:51
              a niby dlaczego? chyba snisz... to ze ktos jest idiotą i mu nie poszło znaczy
              ze JA mam ryzykować? bo co? bo paruset ludzi sie niedouczylo do matury?
              to juz nawet nie jest smieszne, raczej idiotyczne

na szczescie nikt nie jest tak głupi zeby sie na to zgodzic!
          • Gość: powiem tak [...] IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 10.05.05, 23:51
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Noose Jak ludzie mieli zdac jak nie rozumieli zadan? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 22:54
      tutaj macie przyklad ... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=422&w=23736649
      az zal du*e sciska, ze jest taki niski poziom maturzystow :|

LUDZIE CKE I TAK WAS NIE POSLUCHA ALBO ODPOWIE, ZE TERMIN ZNACIE OD DAWNA
      _STYCZEN_ . MILEGO ZDAWANIA
    • Gość: zadowolonazmatmy Re: CZYTAJCIE !!!! wazne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 22:54
      czlowieku! tak pochrzaninonego pomyslu to dawno nie slyszalam. jak mi kaza ta
      mature drugi raz pisac to zabije! nie potrafiliscie sie przygotowac, wasz
      problem. zdacie sobie lepiej w styczniu!
      apel: ludzie nie wysylajcie nic do cke
      • Gość: ja Re: CZYTAJCIE !!!! wazne IP: *.toya.net.pl 11.05.05, 08:54
        ja wysłałam, ale nie z prośbą o powtórkę tylko o wyznaczenie poprawki w
        wakacje !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka