Gość: AGNES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:25 czy wydarzyło sie wam coś śmiesznego na maturze lub sami napisaliscie cos zabawnego?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosć Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 18:28 raz zamiast ocalony napisałam oświecony :P ale zaraz to wykreśliłam :D Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna44 Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.05.05, 20:52 wpadłam do klasy tuż przed 9. i komisja postraszyla mnie, że nie zostalam dopuszczona do matury. A potem surprise, surprise!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lana Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pronet.lublin.pl 09.05.05, 18:40 ja napisalam ze w lodowce znajdziesz mlotek poczestuj sie nim a chcialam napisac mieso :P gdybym nie przeczytala jeszcze raz to by tak zostalo :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re-fleksje Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.199.218.* 05.05.05, 18:29 Za śmieszne można uznać to, że do niej podszedłem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smieszna Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.glubczyce.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 18:37 Ja nie moglam sobie przypomnniec jak nazywał sie potem Kmicic ale po glowie mi chodzilo ze...Bogumił Niechcic:D ale ze wzgledu na zdrowie sprawdzajacego nei napisalam (dostalby zawalu albo umarl ze smiechu)...Kolezanka napisala ze Kmicic nazywal sie Bibicz:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agujus [...] IP: *.pl / 80.48.247.* 05.05.05, 18:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franko Re: a co ja miałem!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:47 Nie no, wariat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nachbet bosko.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:49 a ja napisalam, ze Mąż byl przywodca rewolucjonistow:P mimo tego ze czytalam nieboska... <o zgrozo> A jak zobaczylam ten post o gownie, to az zadlawilam sie czekolada ze smiechu:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annie Re: bosko.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:52 śmeszne to może nie było, ale gafa tak- 4razy napisałam to samo zdanie. oddzielone było innymi podobnymi zdaniami. A, żę chciałam, żeby moja praca wyglądała estetycznie to nie skreśliłam tych kilku linikej. Moze sprawdzający się nie skapnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filura Re: a co ja miałem!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:32 Swietne!!!!!uwielbiam takie dowcipy!u nas to na przyklad czlonkowie szanownej komisji z nudow zaczeli bic sie po twarzach,tak bez slow,strzal za strzalem,po gebach sie okladali,tak sie nudzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mata Re: a co ja miałem!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:17 Ktoś tu jest bajkopisarzem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niabe Re: a co ja miałem!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.05.05, 15:42 u mnei tez pelnia szczescia-poszlam na polski ze stoperem zeby sobie czas liczyc-zacial sie komisja na wstepie zalapala faze. pozniej pytanie czy mam jakies pytanka przed rozpoczeciem- a ja ze tak: czy jak skoncze prezentacje to moge usiasc na dalsza czesc :P jak blondynka ale to nic na ustnym angliku polamal mi sie dlugopis a na pytanie jaki mialam problem z niepelnosprawna dziewczynka pow. ze miala alergie na mleko i na spacerze nie moglam jej lodow kupic :] przed polakiem pisemnym pow ze jak wylosuje 1 lawke i bedzie potop albo przedwiosnie to sie pochlastam. nie musze juz chyba pisac co sie stalo... hehe na angolu bylo "normalnie" mam nadzieje ze na bioli tez bedzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:31 nie babicz tylko babinicz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 06.05.05, 12:17 ja chodze z babiczem do klasy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal anonim Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:08 a to on sie nie nazywal babicz?? :D:D:D:D hehe... jakbym tak napisal, to bym padl ze smiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.05.05, 18:56 A ja napisalam w rubryce dzien: 03, a miesiac 31 i zrobilam glosne: yyyyyy . mialo byc na odwrot oczywiscie. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:58 u mnie w sali wisiała gazetka o potopie!!:D:D i kto by pomyślał ze robienie gazetek moze przynieść tyle korzysci:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomboi Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.05, 19:17 Ja w autobusie wpadłem na pomysł, ze pmyliłem Kordiana z Konradem z Dziadów.. Mało co nie zemdlałem , bo to by oznaczało ,ze praca nie na temat i matura niezdana... Naszczeście napisałem wszystko dobrze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:56 no ok ty wpadles na pomysl...a ja tak napisalam..po prostu Kordian pomylil mi sie z Konradem:/// ale na szczescie wspomnialo mi sie ze to cos nie tak jest i wykreslilam chyba z 2 kartki i musialam opisac na nowo:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolcik Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.05.05, 12:26 to jeszcze nic mi sie mylil konrad z dziadów kordian i konrad wallenrod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szegi ' Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:37 Ja pisałam na polskim też o Potopie i przez cały egzamin nie mogłam sobie przypomnieć nazwiska Radziwiłł.Dopiero po zakończeniu całego egzaminu stoje sobie pod WC i nagle stwierdzam wiem! RADZIWIŁ! Jednak to prawda ,że w kiblu można się skupić,tylko szkoda,że podczas egzaminu nie wychodziłam do kibelka :( A jeszcze jedna rzecz: kolega szedł do ubikacji w trakcie matur i zaznaczał swoją trase ściągami bo co kawałeczek mu wypadała.Chodził później biedak i zbierał :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 06.05.05, 13:05 ja z rozmachu napisalam w pewnym momencie w wypracowaniu Konrad (chcoaiz wczesniej pisalam Kordian) i jeszcze jak idiotka sie zastanawialam czy przypadkiem nie pisze się Kondrat zamiast Konrad :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaniepokojoneQrczę Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 08.05.05, 07:49 wiecie co, mi sie wydaje dziwne że nie trzeba było zaznaczać tematu który sie wybrało...w poleceniu zadania tego nie ma, a na próbnej robili o to tyle szumu... Odpowiedz Link Zgłoś
maxiv Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.05.05, 19:04 A ja nie napisalem ktory temat wybieram i obawiam sie ze w ten sposob oblalem ta mature...;( Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_bunia tez boska 05.05.05, 19:30 ja tez pomyliłam pankracego z henrykiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jocik:) Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.osiedle.com / *.osiedle.com 05.05.05, 19:31 eee ja tez nie napisalam no ale egzaminatorzy to nie sa zadne mloty i chyba sie zczaja o co nam chodzilo no nie;P u mnie w klasie cztery osoby nie napisaly tematu wiec mysle ze zdamy,bo tak to za duzo ludzi by oblalo:P pozdrowionka;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aussie Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:37 ja napisalem ,ze ten typ na W. z potopu byl polakiem i zdradzil ojczyzne. Ale to w sumie jedno takie zdanie, reszta juz w porzadku co do tematu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokia Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.brzezno.gda.pl 05.05.05, 19:43 ja napisałam ze potop szwedzki był w 1600,,,a koleżanka,że ta królowa to była Bona!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: opalka.siec* / *.com 05.05.05, 19:45 ja napisalam ze maz byl w przeciwienstwie do Kordiana bardzo szczesliwy bo mial kochajaca zone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OrtodoX Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.29.154.* 05.05.05, 19:49 hrabiego Henryka zabili rewolucjoniści (a 3 razy czytałem Nie_Boską :|) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granat_18 Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:51 ja prawi, że nie zemdlałem:(w pewnym momencie zaczęło mi tak serce walić.......i na oczy nic nie widziałem:(i tak straciłem z pół godziny:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boropunk Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:54 no dobra a ja na dzieńdobry napisałem że sienkiewicz był sławnym poetą młodopolskim, naszczęście reszte mam na temat!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kisok Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:44 Kumpel w rubryce na date urodzenia wpisał Pesel i mu sie oczywiście zmieściło zwęził skkrócił i wsadził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bishop Defcon Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.waw.pl 05.05.05, 22:47 Ha, mowimy o tym samym Panie kolego. Pozdrawiamy Waciaka i wszystkich maturzystow z Dembowskiego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RE Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:50 Pozdro także dla Pani Sapiśnkiek która kazała Waciowi się podpisać na pracy::::::::;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:50 przepraszam Pani rpofesor Pani Sapińska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fant0mas Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.who.vectranet.pl / *.who.vectranet.pl 18.05.05, 12:57 Na pisemnej z jezyka angielskiego po pierwszym zadaniu ze sluchu zaciela sie plyta i ciagle lecialo to samo! Jedna z pan, ktora zasiadala w komisji wstala podeszla do cd-playera i pomodlila sie (pozostale panikowaly, ze to akurat im musialo sie przydazyc, i ze cala matura bedzie raz jeszcze powtarzana) po wspolnej modlitwie nad bom-boxem jedna z pan posza po inna plyte do pokoju dyrektorki wrociala odpala... i nic... nadal zle :) Pani z Wiedzy O Kulturze (WOK) raz jeszcze sie przyzegnala i pomodlila po czym inna z pan poszla na poszukiwania innego odtwarzacza... wrocila - wspolna modlitwa nad tym aby tym razem wszystko poszlo dobrze... odpala i DZIALA! Angol zaczal sie z okolo 30 minutowym poslizgiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palola Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:55 dla mnie to jest wogole jedna wielka gafa :D na podst. wybrałam temat o "Potopie" a wiecie dlaczego? dlatego, że oglądalam "Potop" w kinie :D bylismy na tym ze szkoły, wszystkie klasy maturalne :] gafą jest tez to, że prace na ustną z polskiego napisalam przez weekend a we wtorek po tym weekendzie miałam ustną :D (dosałam 18p. :D) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinek Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 00:11 ja pracy wogole nie pisałem :D uczyłem się dzień przed i dostałem maxa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chytrusek Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 20:02 Tak!!!!!!!!! U nas były niezłe jaja: głośno puściłem bąka! Wszyscy ciągneli łacha ze mnie :] Trudno się mówi...to ten kiszony do jajecznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupi86 A u nas koles.... IP: 80.50.49.* 05.05.05, 20:08 A u nas koleś oderwał tą ostatnią stronę tą dle egzaminatorów... :D:D:D: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nefi Re: A u nas koles.... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.05.05, 21:58 Moja kolezanka podarła z pół kartki próbując otworzyć zestaw maturalny wiec pierwszą strone ma w dwóch kawałkach :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ula5.1000lecie.pl 05.05.05, 20:38 W ktoryms pytaniu trzeba bylo napisac antonim czegostam. Trzeba bylo sie odwolac do 5 akapitu, a ja szukalam w 4, no napisalam jakas bzdure, i przez pol godziny sie zastanawialam, dlaczego tu nie ma odpowiedzi w tym 4. Ech...glupota ludzka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdoorek i bzdurek moje bzdurki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:33 Na ingliszu napisałemw zakończeniu listu: I look forward to receiwing from you soon!! :D Pózniej: Your faithfully. Na polskim na rozszerzonej zabrakło mi miejsca i napisałem na niecałą stronę o wierszu Barana ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinder Re: moje bzdurki IP: *.aster.pl 07.05.05, 23:06 nie martw sie.ja chociaz nie mam problemów a angielskim to nie mogłam się powstrzymac od napisania Your sincerly zamiast Yours...no trudno.moze wybaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shiva Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kety.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 20:50 :D Ja palnęłam niezłego kalafiora, napisałam, że ta "kolacja" to u tego cudzoziemca była :D w ogóle to cały czas zdawało mi się, że pisze to samo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ks31 Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.05.05, 20:56 przeraża brak wiedzy - sprawdzająca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: istotka Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zamosc.mm.pl 05.05.05, 20:57 a ja nakleiłam naklejkę z kodem szkoły w miejsce naklejki z peselu. przyszłam ostatnia, dostałam ostatni numerek.... no a reszty nie napisze bo mi wstyd.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myrna Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:08 to bylo jakies miejsce na naklejke z peselem?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bishop Defcon Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.waw.pl 05.05.05, 22:43 Nie martw sie. Znajomy zaczal wpisywac nr PESEL w miejscu na date urodzenia. Zorientowal sie dopiero gdy zaczelo mu brakowac kratek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2005 Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 06.05.05, 22:59 U nas gościu, w dacie urodzenia wpisał 2005 r.!! Dopiero komisja głosno zwróciła mu uwagę, ze się kopnął (u nas po skonczeniu pracy sprawdzali te wszystkie duperele). Odpowiedz Link Zgłoś
dnfa Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.05.05, 21:06 ...znajoma zapomniala wpisac kod zdajacego... ale ze w komisji pewnie jaki jasnowidz bedzie siedzial, to sie nawet nie przejela =D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palola Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:27 kod zdającego wpisuje komisja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masakra Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 05.05.05, 21:46 ciekawe co powiecie na mnie nie napisałam wstępu??!!!i co:(kapa!!!jak myslicie co z tym zrobią?obniża mi tylko pkt za kompozycie?czy jeszcze za cos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net / *.tygrys.net 17.05.05, 09:54 Nieprawda. Kod zdającego wpisuje zdający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sidney Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:53 koleżanka napisała że kordian mial kochanke Rachele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaasiiaaaaaaaaaaaa Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:52 ja niechcący zostawiłam sciąge na ławce..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frost Re: SKANDAL WSZECHCZASÓW_ODPISUJCIE CO MYŚLICIE IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 05.05.05, 22:47 napisalem ze w czasie potopu krolem był Stanisław August Poniatowski..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewela Re: SKANDAL WSZECHCZASÓW_ODPISUJCIE CO MYŚLICIE IP: *.org / *.vip-net.pl 05.05.05, 22:54 nic jednak nie pobije mojej glupoty...zaczelam temat ten z Kordianem..ladnie opisalam go jako poete romantycznego, potem zczailam ze tam jest tez jakas Nie- boska komedia, ktorej nie czytalam, ale jakos pomalu opisalam co trzeba...ale najlepsze bylo moje porownanie obydwu panow. napisalam ze ordian i az sa podobni, widze wiecej podobienstw niz roznic i takie tam. wrocilam do domu, przeczytalam opracowanie i okazalo sie ze oni jednak powinnam zauwazyc wiecej roznic niz podobienstw. mam nadzieje ze polowe punktow chociaz mmi dadza...yyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 23:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELO Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.164.* 05.05.05, 23:28 A co napisalam ja?? hmm w tescie bylo FERALNE dzieci a ja napisalam FELERNE jakby im raczek czy nozek brakowalo... jaka ja glupia... no i oczywiscie babol nastepny nie zaznaczylam w zadne sposob na ktory temat sie wywodze...Pozdro600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hłe Hłe Hłe PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 01:38 Gafa nr1. - Zapomniałem dowodu osobistego i już był problem... Gafa nr2. - Źle zakodowałem prace i już był problem... Gafa nr3. - Miałem włączoną komórkę, a ta musiała zadzwonić! Gafa nr4. - Moja ławka tak strasznie trzeszczała, że mi ją zmieniali... Gafa nr5. - Jak korzystałem ze słownika, to cały środek wypadł na podłogę a mi w ręku została tylko okładka...hmmm tak to jest gdy szkoła skąpi na książki Gafa nr6. - Wypadła mi ściąga...naszczęście nikt nie zauważył Gafa nr7. - Po zaczęciu pracy stwierdziłem że brakuje mi jednej strony Gafa nr8. - Z tego wszystkiego maturę BĘDĘ POWTARZAŁ! wierzcie lub nie, ale tak było naprawdę...aż się boję co się stanie w piątek 13- stego, kiedy to zdaję biologię 8-O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 06.05.05, 13:11 hahahahah no to ześ mnie rozbawil! malo z krzesla nie spadłam!! LOL!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:40 ja w wypracowaniu napisałam jedną wielką ścieme, ze ściagi nie mogłam skorzystać:/ bo strasznie pilnowali..:/ a o potopie nic nie wiedziałam.Jak zdam ta mature to bedzie wielkie szczęście!!!No i też pisze biole w piątek 13stego:( to, to bedzie już jedna wielka porazka:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majk86 Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.136.49.* 06.05.05, 07:36 ja jak zobaczylem tematy wypracowan to zle zakodowalem pesel i musialem kułeczka robic :D ale potem jakos poszlo na podst i rozszerzonej na max stron tylko wazne czy na temat :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kordianka Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 06.05.05, 12:05 Ja napisalam, ze Kordian ten swój monolog wygłasza na górze Mount Blanc :/ Nawet mi nie przeszkadzało, że Laura go wołała :D Tak to jest jak sie człowiek na wiersze nastwił... Mam nadzieje, ze 30 % bedzie :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia922 Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:11 Hmmm...Swoja prace zaczelam od slow: "Romantyzm byl to bardzo ciezki okres w dziejach Polski..liczne wojny, zabory.."Pisalam oczywiscie o potopie i chodzilo mi o pozytywizm:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donka Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:29 zajebista stronka! az sie poryczalam ze smiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEHE Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 06.05.05, 14:46 trosznke sie tu rozbawilam:))))moze jeszcze ktos cos fajniutkiego napisze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boshe [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laluni_a Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:03 ja tu siedzę i kwiczę ze śmiechu...ale wy mieliście stresa,heheh. nie mówie ,że ja pisałam na 100%,ale niektóre przypadki to już przesada:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: likos kolega napisał że papież bawił sie swoim ptakiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:44 to w "Kordianie" dla niewtajemniczonych:) a papiez po prostu bawił sie z papuga:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: likos Re: kolega napisał że papież bawił sie swoim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:45 tam jest ptakiem:D :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: kolega napisał że papież bawił sie swoim IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 06.05.05, 15:10 Moja gafa to fakt, że moje wypracowanie jest tak pokreślone i namazane, że komisji odechce się chyba sprawdzania. Już mnie straszą ,ze prac nieestetycznych nie sprawdzają. A niech tylko spróbują, bo napisałam dobrze ;):P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eh Re: kolega napisał że papież bawił sie swoim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:42 Czemu podrabiasz po trochu moją ksywę? To już swojej się nie chce wpisywać? :P Eh (ten prawdziwy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O_O Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 06.05.05, 16:05 ja sie tylko w 2005 urodzilam =P i komisja debatowala czy moje przeprawione cyferki mozna uznac za 1986 a dzisiaj jak weszlam to sie jeszcze wrocic mosialam bo wylosowalasm numerek ale juz na niego nie spojzalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimbina Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 06.05.05, 16:17 Tez naapisałam ze uropdziłam sie w 2005 i zamazałam zmieniając na 1986. Poza tym napisałam ze królowa w potopie była Maryja Królowa polski!! To sie nazywa debilizm!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fex Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kracen.hor.net.pl 06.05.05, 16:30 hehe u mnie kolega wylosował ławkę której nie było :) ja za to oderwałem stronę dla egzaminatorów :D ale najlepsze jest to że na ręce miałem wypisane zwroty grzecznościowe na angielski :D wszystko było ok do czasu jak przyszło naklejać te feralne naklejki :D musiałem czaić jedną rękę i odklejałem drugą :D jakbyście widzieli minę obserwatora z OKE ..... :P Odpowiedz Link Zgłoś
nefelly Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.08.05, 01:35 to juz przegiecie hehehe maryja krolowa polski chyba za duzo w koscxiele siedzialas modlac sie o dobre oceny na maturze LOL pozdro:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.6.129.* 06.05.05, 16:36 U nas nie dzialala plytka z lektorem,przyniesli druga-dziala doszlo do dzwiekow zawiesilo sie eh.. dali drugi CD-magnetofon, dobra dziala do czasu, znowu sie zawiesilo, ok-spokojnie dali 3 nie dziala...:/ dopiero 4przyniesli i po 25min moglismy zaczac... lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkchopin.pl 06.05.05, 18:04 Dzięki za ten temat! Rany ale się popłakałam ze śmiechu. LOL No dobra to teraz moja gafa- dzisiaj na ingliszu niechcący spóżniłam się do mojej sali, jakieś 5 minut. A siedziałam tuż przed nią na korytarzu. I nagle zrobiło się jakoś pusto... i sami wiecie ;] No. Zrobiłam tak 2 razy X.x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martaaaa Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:02 a ja napisalam na polskim w brudnopisie wnioski i zakonczenie, napisalam ciag dalszy ale mnie chyba wysmieja za to... ja sie modle zeby mi to sprawdzili no i tez zamotalam z tym kodowaniem peselu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skowronek Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:18 moja koleznaka piszac na polskim co to sa "feralne dzieci" napisaala ze to pochodzi od slowa feral co oznacza zepsuty, czyli sa to uszkodzone podczas urodzenia dzieci!!! a kolege mial dac teze do kolejnego akapitu i napisal ze na ziemiach polskich w XVII wieku wychowawylay sie dzikie dzieci przez niedzwiedzie looooooooooooool :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwa Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:30 ja właśnie znalazłam w torebce drugą naklejkę ze wczoraj!!!!!!!!! pisalam polski podstawowy i rozszerzony, nie wiem gdzie nie nakleilam, chyba na rozszerzonym, nie wiem czy z przodu czy z tyłu, błagam, napiszcie czy oni to sprawdzą, po co im te dwie naklejki, jedna wystarczy, nie????????!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:47 ja napisalem koncowe 1/4 pracy w brudnopisie bo nie starczylo mi miejsca i pol godziny przed końcem sie dowiedzialem ze mi tego nie sprawdza BEZSENS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s... Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 06.05.05, 21:18 Ja tez swoja prace konczylam w brudnopisie. Nie moja wina, ze mam szerokie pismo. Rozmawialam z nauczycielem swoim od polskiego i powiedziala, ze sprawdza tylko musi byc zaznaczone, ze to dalsza czesc twojej pracy np. poprzez skreslenie napisu "BRUDNOPIS". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palola listening z ang. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 21:54 u ans jak zaczął leciec ten listening na podst. to aż mi sie chciało płakac :D nic nie moglam zrozumieć, ledwo co mozna bylo zrozumieć bo coś harczało, komisja jednak kazala pisac, wiec jakos napisalismy pierwsze ćw. no ale w koncu babka z komisji poszla po dyrektorke a ta przyniosla nowego grajka, ten tez byl jakis popsuty wiec przyniosla inna plyte, tez zle przyszedl dyrektor z innym grajkiem, to samo w koncu dyrektorka przyniosla dobra plyte i stwierdzila ze zaczynamy od nowa mature :D dodam tylko, ze podczas tego całego zamieszania zrobilam i skonsultowalam cały reading :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:51 skreślić nie skreśliłem ale obramowalem i zaznaczylem strzałkami ze tu umiescilem dalszy ciag pracy. jak myslisz tez moze byc ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s... Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 07.05.05, 14:14 Wystarczylo zaznaczyc, ze to dalszy ciag twojej pracy. Takich osob jak my jest wiecej wiec musza sprawdzic. Odpowiedz Link Zgłoś