Dodaj do ulubionych

PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:25
czy wydarzyło sie wam coś śmiesznego na maturze lub sami napisaliscie cos
zabawnego??
Obserwuj wątek
    • Gość: gosć Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 18:28
      raz zamiast ocalony napisałam oświecony :P ale zaraz to wykreśliłam :D
      • krolewna44 Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.05.05, 20:52
        wpadłam do klasy tuż przed 9. i komisja postraszyla mnie, że nie zostalam
        dopuszczona do matury. A potem surprise, surprise!!!
      • Gość: lana Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pronet.lublin.pl 09.05.05, 18:40
        ja napisalam ze w lodowce znajdziesz mlotek poczestuj sie nim a chcialam
        napisac mieso :P gdybym nie przeczytala jeszcze raz to by tak zostalo :P
    • Gość: re-fleksje Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.199.218.* 05.05.05, 18:29
      Za śmieszne można uznać to, że do niej podszedłem. ;-)
      • Gość: smieszna Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.glubczyce.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 18:37
        Ja nie moglam sobie przypomnniec jak nazywał sie potem Kmicic ale po glowie mi
        chodzilo ze...Bogumił Niechcic:D ale ze wzgledu na zdrowie sprawdzajacego nei
        napisalam (dostalby zawalu albo umarl ze smiechu)...Kolezanka napisala ze
        Kmicic nazywal sie Bibicz:D
        • Gość: agujus [...] IP: *.pl / 80.48.247.* 05.05.05, 18:42
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Franko Re: a co ja miałem!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:47
            Nie no, wariat.
            • Gość: nachbet bosko.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:49
              a ja napisalam, ze Mąż byl przywodca rewolucjonistow:P mimo tego ze czytalam
              nieboska... <o zgrozo> A jak zobaczylam ten post o gownie, to az zadlawilam sie
              czekolada ze smiechu:D
              • Gość: Annie Re: bosko.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:52
                śmeszne to może nie było, ale gafa tak- 4razy napisałam to samo zdanie.
                oddzielone było innymi podobnymi zdaniami. A, żę chciałam, żeby moja praca
                wyglądała estetycznie to nie skreśliłam tych kilku linikej. Moze sprawdzający
                się nie skapnie ;P
          • Gość: filura Re: a co ja miałem!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:32
            Swietne!!!!!uwielbiam takie dowcipy!u nas to na przyklad czlonkowie szanownej
            komisji z nudow zaczeli bic sie po twarzach,tak bez slow,strzal za strzalem,po
            gebach sie okladali,tak sie nudzili.
            • Gość: mata Re: a co ja miałem!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:17
              Ktoś tu jest bajkopisarzem :)))
            • Gość: niabe Re: a co ja miałem!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.05.05, 15:42
              u mnei tez pelnia szczescia-poszlam na polski ze stoperem zeby sobie czas
              liczyc-zacial sie komisja na wstepie zalapala faze. pozniej pytanie czy mam
              jakies pytanka przed rozpoczeciem- a ja ze tak: czy jak skoncze prezentacje to
              moge usiasc na dalsza czesc :P jak blondynka ale to nic na ustnym angliku
              polamal mi sie dlugopis a na pytanie jaki mialam problem z niepelnosprawna
              dziewczynka pow. ze miala alergie na mleko i na spacerze nie moglam jej lodow
              kupic :] przed polakiem pisemnym pow ze jak wylosuje 1 lawke i bedzie potop
              albo przedwiosnie to sie pochlastam. nie musze juz chyba pisac co sie stalo...
              hehe na angolu bylo "normalnie" mam nadzieje ze na bioli tez bedzie :D
        • Gość: aga Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:31
          nie babicz tylko babinicz:))))
          • Gość: ania Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 06.05.05, 12:17
            ja chodze z babiczem do klasy:D
        • Gość: gal anonim Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:08
          a to on sie nie nazywal babicz?? :D:D:D:D hehe... jakbym tak napisal, to bym
          padl ze smiechu...
    • Gość: xxx Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.05.05, 18:56
      A ja napisalam w rubryce dzien: 03, a miesiac 31 i zrobilam glosne: yyyyyy . mialo byc na odwrot oczywiscie. :/
      • Gość: stokrotka Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:58
        u mnie w sali wisiała gazetka o potopie!!:D:D
        i kto by pomyślał ze robienie gazetek moze przynieść tyle korzysci:]
      • Gość: ziomboi Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.05, 19:17
        Ja w autobusie wpadłem na pomysł, ze pmyliłem Kordiana z Konradem z Dziadów..
        Mało co nie zemdlałem , bo to by oznaczało ,ze praca nie na temat i matura
        niezdana... Naszczeście napisałem wszystko dobrze :D
        • Gość: magda Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:56
          no ok ty wpadles na pomysl...a ja tak napisalam..po prostu Kordian pomylil mi
          sie z Konradem:/// ale na szczescie wspomnialo mi sie ze to cos nie tak jest i
          wykreslilam chyba z 2 kartki i musialam opisac na nowo:/
          • Gość: jolcik Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.05.05, 12:26
            to jeszcze nic mi sie mylil konrad z dziadów kordian i konrad wallenrod
            • Gość: szegi ' Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:37
              Ja pisałam na polskim też o Potopie i przez cały egzamin nie mogłam sobie
              przypomnieć nazwiska Radziwiłł.Dopiero po zakończeniu całego egzaminu stoje
              sobie pod WC i nagle stwierdzam wiem! RADZIWIŁ! Jednak to prawda ,że w kiblu
              można się skupić,tylko szkoda,że podczas egzaminu nie wychodziłam do kibelka :(

A jeszcze jedna rzecz: kolega szedł do ubikacji w trakcie matur i zaznaczał
              swoją trase ściągami bo co kawałeczek mu wypadała.Chodził później biedak i
              zbierał :P
        • Gość: lala Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 06.05.05, 13:05
          ja z rozmachu napisalam w pewnym momencie w wypracowaniu Konrad (chcoaiz
          wczesniej pisalam Kordian) i jeszcze jak idiotka sie zastanawialam czy
          przypadkiem nie pisze się Kondrat zamiast Konrad :D
          • Gość: zaniepokojoneQrczę Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 08.05.05, 07:49
            wiecie co, mi sie wydaje dziwne że nie trzeba było zaznaczać tematu który sie
            wybrało...w poleceniu zadania tego nie ma, a na próbnej robili o to tyle
            szumu...
    • maxiv Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.05.05, 19:04
      A ja nie napisalem ktory temat wybieram i obawiam sie ze w ten sposob oblalem ta mature...;(
      • kasia_bunia tez boska 05.05.05, 19:30
        ja tez pomyliłam pankracego z henrykiem :(
      • Gość: jocik:) Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.osiedle.com / *.osiedle.com 05.05.05, 19:31
        eee ja tez nie napisalam no ale egzaminatorzy to nie sa zadne mloty i chyba sie
        zczaja o co nam chodzilo no nie;P u mnie w klasie cztery osoby nie napisaly
        tematu wiec mysle ze zdamy,bo tak to za duzo ludzi by oblalo:P pozdrowionka;)))
        • Gość: aussie Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:37
          ja napisalem ,ze ten typ na W. z potopu byl polakiem i zdradzil ojczyzne. Ale
          to w sumie jedno takie zdanie, reszta juz w porzadku co do tematu. :)
          • Gość: nokia Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.brzezno.gda.pl 05.05.05, 19:43
            ja napisałam ze potop szwedzki był w 1600,,,a koleżanka,że ta królowa to była
            Bona!!!!!
            • Gość: kaska Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: opalka.siec* / *.com 05.05.05, 19:45
              ja napisalam ze maz byl w przeciwienstwie do Kordiana bardzo szczesliwy bo mial
              kochajaca zone
              • Gość: OrtodoX Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.29.154.* 05.05.05, 19:49
                hrabiego Henryka zabili rewolucjoniści (a 3 razy czytałem Nie_Boską :|)
                • Gość: granat_18 Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:51
                  ja prawi, że nie zemdlałem:(w pewnym momencie zaczęło mi tak serce
                  walić.......i na oczy nic nie widziałem:(i tak straciłem z pół godziny:(
                  • Gość: boropunk Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:54
                    no dobra a ja na dzieńdobry napisałem że sienkiewicz był sławnym poetą
                    młodopolskim, naszczęście reszte mam na temat!!
                • Gość: Kisok Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:44
                  Kumpel w rubryce na date urodzenia wpisał Pesel i mu sie oczywiście zmieściło
                  zwęził skkrócił i wsadził.
                  • Gość: Bishop Defcon Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.waw.pl 05.05.05, 22:47
                    Ha, mowimy o tym samym Panie kolego. Pozdrawiamy Waciaka i wszystkich
                    maturzystow z Dembowskiego. :)
                    • Gość: RE Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:50
                      Pozdro także dla Pani Sapiśnkiek która kazała Waciowi się podpisać na
                      pracy::::::::;)))))))))))))
                    • Gość: re Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:50
                      przepraszam Pani rpofesor Pani Sapińska
                      • Gość: fant0mas Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.who.vectranet.pl / *.who.vectranet.pl 18.05.05, 12:57
                        Na pisemnej z jezyka angielskiego po pierwszym zadaniu ze sluchu zaciela sie plyta i ciagle lecialo to samo! Jedna z pan, ktora zasiadala w komisji wstala podeszla do cd-playera i pomodlila sie (pozostale panikowaly, ze to akurat im musialo sie przydazyc, i ze cala matura bedzie raz jeszcze powtarzana) po wspolnej modlitwie nad bom-boxem jedna z pan posza po inna plyte do pokoju dyrektorki wrociala odpala... i nic... nadal zle :) Pani z Wiedzy O Kulturze (WOK) raz jeszcze sie przyzegnala i pomodlila po czym inna z pan poszla na poszukiwania innego odtwarzacza... wrocila - wspolna modlitwa nad tym aby tym razem wszystko poszlo dobrze... odpala i DZIALA! Angol zaczal sie z okolo 30 minutowym poslizgiem. :)
    • Gość: palola Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:55
      dla mnie to jest wogole jedna wielka gafa :D
      na podst. wybrałam temat o "Potopie" a wiecie dlaczego?
      dlatego, że oglądalam "Potop" w kinie :D bylismy na tym ze szkoły, wszystkie
      klasy maturalne :]
      gafą jest tez to, że prace na ustną z polskiego napisalam przez weekend a we
      wtorek po tym weekendzie miałam ustną :D (dosałam 18p. :D)
      • Gość: Cinek Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 00:11
        ja pracy wogole nie pisałem :D uczyłem się dzień przed i dostałem maxa :P
    • Gość: Chytrusek Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 20:02
      Tak!!!!!!!!! U nas były niezłe jaja: głośno puściłem bąka! Wszyscy ciągneli
      łacha ze mnie :] Trudno się mówi...to ten kiszony do jajecznicy.
    • Gość: jupi86 A u nas koles.... IP: 80.50.49.* 05.05.05, 20:08
      A u nas koleś oderwał tą ostatnią stronę tą dle egzaminatorów... :D:D:D:
      • Gość: Nefi Re: A u nas koles.... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.05.05, 21:58
        Moja kolezanka podarła z pół kartki próbując otworzyć zestaw maturalny wiec
        pierwszą strone ma w dwóch kawałkach :D
    • Gość: enigma Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ula5.1000lecie.pl 05.05.05, 20:38
      W ktoryms pytaniu trzeba bylo napisac antonim czegostam. Trzeba bylo sie
      odwolac do 5 akapitu, a ja szukalam w 4, no napisalam jakas bzdure, i przez pol
      godziny sie zastanawialam, dlaczego tu nie ma odpowiedzi w tym 4. Ech...glupota
      ludzka.
      • Gość: bzdoorek i bzdurek moje bzdurki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:33
        Na ingliszu napisałemw zakończeniu listu: I look forward to receiwing from you
        soon!! :D Pózniej: Your faithfully.

Na polskim na rozszerzonej zabrakło mi miejsca i napisałem na niecałą stronę o
        wierszu Barana ;(
        • Gość: Cinder Re: moje bzdurki IP: *.aster.pl 07.05.05, 23:06
          nie martw sie.ja chociaz nie mam problemów a angielskim to nie mogłam się
          powstrzymac od napisania Your sincerly zamiast Yours...no trudno.moze wybaczą.
    • Gość: Shiva Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kety.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 20:50
      :D Ja palnęłam niezłego kalafiora, napisałam, że ta "kolacja" to u tego
      cudzoziemca była :D w ogóle to cały czas zdawało mi się, że pisze to samo :/
      • ks31 Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.05.05, 20:56
        przeraża brak wiedzy - sprawdzająca...
      • Gość: istotka Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zamosc.mm.pl 05.05.05, 20:57
        a ja nakleiłam naklejkę z kodem szkoły w miejsce naklejki z peselu. przyszłam
        ostatnia, dostałam ostatni numerek.... no a reszty nie napisze bo mi wstyd....
        • Gość: myrna Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:08
          to bylo jakies miejsce na naklejke z peselem?!?!?!?!
        • Gość: Bishop Defcon Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.waw.pl 05.05.05, 22:43
          Nie martw sie. Znajomy zaczal wpisywac nr PESEL w miejscu na date urodzenia.
          Zorientowal sie dopiero gdy zaczelo mu brakowac kratek. :)
          • Gość: 2005 Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 06.05.05, 22:59
            U nas gościu, w dacie urodzenia wpisał 2005 r.!! Dopiero komisja głosno zwróciła
            mu uwagę, ze się kopnął (u nas po skonczeniu pracy sprawdzali te wszystkie
            duperele).
    • dnfa Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.05.05, 21:06
      ...znajoma zapomniala wpisac kod zdajacego... ale ze w komisji pewnie jaki
      jasnowidz bedzie siedzial, to sie nawet nie przejela =D
      • Gość: palola Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:27
        kod zdającego wpisuje komisja :D
        • Gość: masakra Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 05.05.05, 21:46
          ciekawe co powiecie na mnie nie napisałam wstępu??!!!i co:(kapa!!!jak myslicie
          co z tym zrobią?obniża mi tylko pkt za kompozycie?czy jeszcze za cos?
        • Gość: aga Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net / *.tygrys.net 17.05.05, 09:54
          Nieprawda. Kod zdającego wpisuje zdający.
    • Gość: Sidney Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:53
      koleżanka napisała że kordian mial kochanke Rachele
      • Gość: aaasiiaaaaaaaaaaaa Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:52
        ja niechcący zostawiłam sciąge na ławce..hehe
    • Gość: frost Re: SKANDAL WSZECHCZASÓW_ODPISUJCIE CO MYŚLICIE IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 05.05.05, 22:47
      napisalem ze w czasie potopu krolem był Stanisław August Poniatowski.....
      • Gość: ewela Re: SKANDAL WSZECHCZASÓW_ODPISUJCIE CO MYŚLICIE IP: *.org / *.vip-net.pl 05.05.05, 22:54
        nic jednak nie pobije mojej glupoty...zaczelam temat ten z Kordianem..ladnie
        opisalam go jako poete romantycznego, potem zczailam ze tam jest tez jakas Nie-
        boska komedia, ktorej nie czytalam, ale jakos pomalu opisalam co trzeba...ale
        najlepsze bylo moje porownanie obydwu panow. napisalam ze ordian i az sa
        podobni, widze wiecej podobienstw niz roznic i takie tam. wrocilam do domu,
        przeczytalam opracowanie i okazalo sie ze oni jednak powinnam zauwazyc wiecej
        roznic niz podobienstw. mam nadzieje ze polowe punktow chociaz mmi dadza...yyy
    • Gość: Janek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 23:16
    • Gość: ELO Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.164.* 05.05.05, 23:28
      A co napisalam ja?? hmm w tescie bylo FERALNE dzieci a ja napisalam FELERNE
      jakby im raczek czy nozek brakowalo... jaka ja glupia... no i oczywiscie babol
      nastepny nie zaznaczylam w zadne sposob na ktory temat sie wywodze...Pozdro600
    • Gość: Hłe Hłe Hłe PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 01:38
      Gafa nr1. - Zapomniałem dowodu osobistego i już był problem...
      Gafa nr2. - Źle zakodowałem prace i już był problem...
      Gafa nr3. - Miałem włączoną komórkę, a ta musiała zadzwonić!
      Gafa nr4. - Moja ławka tak strasznie trzeszczała, że mi ją zmieniali...
      Gafa nr5. - Jak korzystałem ze słownika, to cały środek wypadł na podłogę a mi
      w ręku została tylko okładka...hmmm tak to jest gdy szkoła skąpi na książki
      Gafa nr6. - Wypadła mi ściąga...naszczęście nikt nie zauważył
      Gafa nr7. - Po zaczęciu pracy stwierdziłem że brakuje mi jednej strony
      Gafa nr8. - Z tego wszystkiego maturę BĘDĘ POWTARZAŁ!

wierzcie lub nie, ale tak było naprawdę...aż się boję co się stanie w piątek 13-
      stego, kiedy to zdaję biologię 8-O
      • Gość: lala Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 06.05.05, 13:11
        hahahahah no to ześ mnie rozbawil! malo z krzesla nie spadłam!! LOL!!
      • Gość: xxx Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:40
        ja w wypracowaniu napisałam jedną wielką ścieme, ze ściagi nie mogłam
        skorzystać:/ bo strasznie pilnowali..:/ a o potopie nic nie wiedziałam.Jak zdam
        ta mature to bedzie wielkie szczęście!!!No i też pisze biole w piątek 13stego:(
        to, to bedzie już jedna wielka porazka:/
    • Gość: majk86 Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.136.49.* 06.05.05, 07:36
      ja jak zobaczylem tematy wypracowan to zle zakodowalem pesel i musialem kułeczka robic :D ale potem jakos poszlo na podst i rozszerzonej na max stron tylko wazne czy na temat :D
    • Gość: Kordianka Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 06.05.05, 12:05
      Ja napisalam, ze Kordian ten swój monolog wygłasza na górze Mount Blanc :/ Nawet
      mi nie przeszkadzało, że Laura go wołała :D Tak to jest jak sie człowiek na
      wiersze nastwił... Mam nadzieje, ze 30 % bedzie :p
      • Gość: Olcia922 Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:11
        Hmmm...Swoja prace zaczelam od slow: "Romantyzm byl to bardzo ciezki okres w
        dziejach Polski..liczne wojny, zabory.."Pisalam oczywiscie o potopie i chodzilo
        mi o pozytywizm:]
    • Gość: donka Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:29
      zajebista stronka! az sie poryczalam ze smiechu!
      • Gość: HEHE Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:09
        • Gość: kalina Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 06.05.05, 14:46
          trosznke sie tu rozbawilam:))))moze jeszcze ktos cos fajniutkiego napisze??
          • Gość: boshe [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:50
      • Gość: laluni_a Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:03
        ja tu siedzę i kwiczę ze śmiechu...ale wy mieliście stresa,heheh. nie mówie ,że
        ja pisałam na 100%,ale niektóre przypadki to już przesada:))))
    • Gość: likos kolega napisał że papież bawił sie swoim ptakiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:44
      to w "Kordianie" dla niewtajemniczonych:) a papiez po prostu bawił sie z papuga:D
      • Gość: likos Re: kolega napisał że papież bawił sie swoim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:45
        tam jest ptakiem:D :))))
        • Gość: ehh Re: kolega napisał że papież bawił sie swoim IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 06.05.05, 15:10
          Moja gafa to fakt, że moje wypracowanie jest tak pokreślone i namazane, że komisji odechce się chyba sprawdzania. Już mnie straszą ,ze prac nieestetycznych nie sprawdzają. A niech tylko spróbują, bo napisałam dobrze ;):P
          • Gość: Eh Re: kolega napisał że papież bawił sie swoim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:42
            Czemu podrabiasz po trochu moją ksywę? To już swojej się nie chce wpisywać? :P

Eh (ten prawdziwy)
    • Gość: O_O Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 06.05.05, 16:05
      ja sie tylko w 2005 urodzilam =P i komisja debatowala czy moje przeprawione
      cyferki mozna uznac za 1986 a dzisiaj jak weszlam to sie jeszcze wrocic
      mosialam bo wylosowalasm numerek ale juz na niego nie spojzalam
      • Gość: bimbina Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 06.05.05, 16:17
        Tez naapisałam ze uropdziłam sie w 2005 i zamazałam zmieniając na 1986.
        Poza tym napisałam ze królowa w potopie była Maryja Królowa polski!!
        To sie nazywa debilizm!!!!
        • Gość: fex Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kracen.hor.net.pl 06.05.05, 16:30
          hehe u mnie kolega wylosował ławkę której nie było :) ja za to oderwałem stronę
          dla egzaminatorów :D ale najlepsze jest to że na ręce miałem wypisane zwroty
          grzecznościowe na angielski :D wszystko było ok do czasu jak przyszło naklejać
          te feralne naklejki :D musiałem czaić jedną rękę i odklejałem drugą :D jakbyście
          widzieli minę obserwatora z OKE ..... :P
        • nefelly Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.08.05, 01:35
          to juz przegiecie hehehe maryja krolowa polski chyba za duzo w koscxiele
          siedzialas modlac sie o dobre oceny na maturze LOL pozdro:P
    • Gość: Daniel Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.6.129.* 06.05.05, 16:36
      U nas nie dzialala plytka z lektorem,przyniesli druga-dziala doszlo do dzwiekow
      zawiesilo sie eh.. dali drugi CD-magnetofon, dobra dziala do czasu, znowu sie
      zawiesilo, ok-spokojnie dali 3 nie dziala...:/ dopiero 4przyniesli i po 25min
      moglismy zaczac... lol
    • Gość: Ja Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkchopin.pl 06.05.05, 18:04
      Dzięki za ten temat! Rany ale się popłakałam ze śmiechu. LOL
      No dobra to teraz moja gafa- dzisiaj na ingliszu niechcący spóżniłam się do
      mojej sali, jakieś 5 minut. A siedziałam tuż przed nią na korytarzu. I nagle
      zrobiło się jakoś pusto... i sami wiecie ;] No. Zrobiłam tak 2 razy X.x
      • Gość: Martaaaa Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:02
        a ja napisalam na polskim w brudnopisie wnioski i zakonczenie, napisalam ciag
        dalszy ale mnie chyba wysmieja za to... ja sie modle zeby mi to sprawdzili no i
        tez zamotalam z tym kodowaniem peselu...
        • Gość: skowronek Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:18
          moja koleznaka piszac na polskim co to sa "feralne dzieci" napisaala ze to
          pochodzi od slowa feral co oznacza zepsuty, czyli sa to uszkodzone podczas
          urodzenia dzieci!!! a kolege mial dac teze do kolejnego akapitu i napisal ze na
          ziemiach polskich w XVII wieku wychowawylay sie dzikie dzieci przez
          niedzwiedzie looooooooooooool :))))))))))))))
    • Gość: malwa Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:30
      ja właśnie znalazłam w torebce drugą naklejkę ze wczoraj!!!!!!!!! pisalam
      polski podstawowy i rozszerzony, nie wiem gdzie nie nakleilam, chyba na
      rozszerzonym, nie wiem czy z przodu czy z tyłu, błagam, napiszcie czy oni to
      sprawdzą, po co im te dwie naklejki, jedna wystarczy, nie????????!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Ryba Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:47
      ja napisalem koncowe 1/4 pracy w brudnopisie bo nie starczylo mi miejsca i pol
      godziny przed końcem sie dowiedzialem ze mi tego nie sprawdza BEZSENS
      • Gość: s... Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 06.05.05, 21:18
        Ja tez swoja prace konczylam w brudnopisie. Nie moja wina, ze mam szerokie
        pismo. Rozmawialam z nauczycielem swoim od polskiego i powiedziala, ze sprawdza
        tylko musi byc zaznaczone, ze to dalsza czesc twojej pracy np. poprzez
        skreslenie napisu "BRUDNOPIS".
        • Gość: palola listening z ang. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 21:54
          u ans jak zaczął leciec ten listening na podst. to aż mi sie chciało płakac :D
          nic nie moglam zrozumieć, ledwo co mozna bylo zrozumieć bo coś harczało,
          komisja jednak kazala pisac, wiec jakos napisalismy pierwsze ćw.
          no ale w koncu babka z komisji poszla po dyrektorke
          a ta przyniosla nowego grajka, ten tez byl jakis popsuty
          wiec przyniosla inna plyte, tez zle
          przyszedl dyrektor z innym grajkiem, to samo
          w koncu dyrektorka przyniosla dobra plyte i stwierdzila ze zaczynamy od nowa
          mature :D
          dodam tylko, ze podczas tego całego zamieszania zrobilam i skonsultowalam cały
          reading :)))
        • Gość: Ryba Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:51
          skreślić nie skreśliłem ale obramowalem i zaznaczylem strzałkami ze tu
          umiescilem dalszy ciag pracy. jak myslisz tez moze byc ??
          • Gość: s... Re: PISZCIE SWOJE MATURALNE GAFY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 07.05.05, 14:14
            Wystarczylo zaznaczyc, ze to dalszy ciag twojej pracy. Takich osob jak my jest
            wiecej wiec musza sprawdzic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka