Gość: ty sobie uważaj IP: *.mt.pl / *.mt.pl 19.05.05, 19:24 od ilu procent mogą przyjmować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blee Re: akademia rolnicza? IP: *.mt.pl / *.mt.pl 23.05.05, 19:22 co to ? nikt nie jest chetny na rolniczą?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vorex Re: akademia rolnicza? IP: 80.48.35.* 23.05.05, 23:22 Ja jestem. Ale nie mam pojęcia od ilu procków będą przyjmować :P z matmy podst. spodziewam się 60-70% a z rozsz. 30-38%. A Wy? Aha powiedzcie jeszcze na co składacie papiery i na którą ar. Ja składam na inż. środowiska na ar w krk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vorex Re: akademia rolnicza? IP: 80.48.35.* 23.05.05, 23:22 Ja jestem. Ale nie mam pojęcia od ilu procków będą przyjmować :P z matmy podst. spodziewam się 60-70% a z rozsz. 30-38%. A Wy? Aha powiedzcie jeszcze na co składacie papiery i na którą ar. Ja składam na inż. środowiska na ar w krk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajaj Re: akademia rolnicza? IP: *.mt.pl / *.mt.pl 24.05.05, 12:59 a ja na geodezje też na ar nie iwcie gdzie można znależdz ile osób przyjmują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguśka Re: akademia rolnicza? WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:45 Ja składam papiery na geodezje na ar we Wrocławiu. Wiem, że w tamtym roku przyjeli 72 osoby, w tym roku niewiadomo. Ja licze z matmy na 80% z rozsz. i ok 50% z podstawowego, naszczęście polski i niemiecki poszły mi chyba troszeczke lepiej. Miejmy nadzieje że na akademie rolniczą nie bedzie aż tak dużego pułapu punktowego i spokojnie sie dostaniemy !! :) Odpowiedz Link Zgłoś