16.07.05, 09:39
Czeka ktoś na wyniki w Katosach na kierunek Ekonomia? Ile macie punktow? Czy
155 to w miare dobrze? Pozdro!
Obserwuj wątek
    • 7u8 Szukajcie a znajdziecie 16.07.05, 09:52
      już tu jest jeden maxymalnie wypełniony temat i powstał do niego drugi
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=26522364
      • kasieczek86 Re: Szukajcie a znajdziecie 16.07.05, 11:50
        Ok - ok, dzieki ;)
        • Gość: ziokes Re: Szukajcie a znajdziecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:52
          155 powinno ci sie udac - wg mnie w k-ta prog bedzie porownywalny z ae wroclaw
          wiec max 150 pkt
      • kasieczek86 hmmm... 16.07.05, 11:51
        Tylko czemu tam jest POOOSTO???
        • wahi Re: hmmm... 16.07.05, 12:07
          tak wiec powstal trzeci czy ktory tam juz z kolei :D
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=26532346&a=26535061
          • kasieczek86 Mater Dei!!! 16.07.05, 12:12
            AaAaAa... Boze, czemu przez ta mature z maty czlowiek traci wiare we wlasne
            sily i musi sie bac, czy dostanie sie gdziekolwiek... Chociaz kiedys... chyba
            glupi nie byl... bleeeeee
            • 7u8 dziewczyno masz 155 pktów 16.07.05, 12:31
              ja mam 141,5 i nadzieję na ekonomię
              bądźmy silni skoro przesiekli na examie :)
              ae a ja właśnie słyszałam, że wcale nie było tak źle.

Kasia wyniki mają być 21
              • kasieczek86 Relatywizm morlano - punktowy ;) 16.07.05, 13:26
                7u8 dzieki za slowa otuchy ;) Poprostu wkurza juz to cale czekanie i ta
                niepewnosc i... zastanawianie sie, czy rzeczywiscie 155 to jest duzo, czy malo,
                bo to wszystko zalezy od jakiegos chorego czegos ;) Pozdrawiam :)
                • 7u8 to Ty powinnać mnie pocieszać 16.07.05, 14:22
                  a nie ja Ciebie :P
                  • kasieczek86 Re: to Ty powinnać mnie pocieszać 16.07.05, 14:54
                    Heh, lepiej sie nie pocieszajmy, tylko szykujmy sie do tryumfalnego wejscia na
                    uczelnie w pazdzierniku i optymizm gora :P
    • Gość: ae egzamin wstępny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:09
      Miałem wam opowiedzieć o egzaminie na ae katowice. No to powiem, że sobie juz
      postudiowałem. Egzamin był o wiele trudniejsze niż rok temu ( kolejna ulga dla
      nowych maturzystów - ta dyskryminacja! ). Wydaje mi się, że próg na finanse
      będzie około 120 pkt. Ogólnie to każdy był załamany po egzaminie:((
      • Gość: alicja19 Re: egzamin wstępny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:13
        don't worry <glaszcze> na pewno sie spotkamy w pazdzierniku
        tylko mata byla taka masakryczna czy angielski tez?
        • Gość: ae Re: egzamin wstępny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:18
          Matma była trudniejsza. Przerobiłem dwa informatory i materiały z kursów. I
          chyba 2 typy zadań się powtórzy.
          • Gość: alicja19 Re: egzamin wstępny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:23
            jakos to bedzie, na maturze mata tez poszla niespecjalnie i baaardzo malo jest
            osob z wysokimi wynikami z obu poziomow
      • kasieczek86 Re: egzamin wstępny 16.07.05, 12:22
        Jak wogole wyglada ten egzamin z maty na ae? Z tego co wiem, to jakis test... i
        to wszystko. Ile zadan, jaki stopien trudnosci, ile czasu???
        • Gość: ae Re: egzamin wstępny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:27
          Było 25 zadań na 90 min. Bardzo liczyłem na matme, bo z języków byłem słaby.
          Ogólnie byłem zaskoczony poziomem matmy ( w tym roku specjalnie dali trudniejsze
          testy, żeby niby wyrównać szanse nowych maturzystów - efekt odwrotny bravo!!!).
          • kasieczek86 Re: egzamin wstępny 16.07.05, 12:32
            Wez pod uwage, ze matura z maty tez byla raczej nietenteges... Co prawda nie
            chodzilam do klasy o profilu matematycznym i zdawalam sobie sprawe z tego, ze
            bedzie ciezko... Ale nie az tak. Poza tym, na pewno nie poszlo Ci az tak zle i
            dostaniesz sie spokojnie.
          • Gość: ziokes Re: egzamin wstępny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:33
            slowo "trudny" jest odczuciem bardzo subiektywnym i znow moze sie zdarzyc iz
            90% osob mowi jak to bylo trudni i zle na exam zeby potem 95% jakie to ma
            wystrzelone w kosmos wynkiki
            • Gość: AE Re: egzamin wstępny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:44
              Wiem, że egzamin był trudny. Np. w czwartek na politechnice zrobiłem wszystkie
              zadania na egzaminie ( happy ). A tu może z 15 na 25 dobrze.
              Mój system był taki, aby wszystko zrobić z matmy i dorzucić z 20 na 50 pytań z
              angielskiego.
              • Gość: ae Re: egzamin wstępny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:45
                i jeszcze liczyć, że próg będzie niższy.
                • 7u8 to na jaki próg 16.07.05, 12:48
                  ostatecznie liczysz?
                  ja po wynikach z Wrocka myślę, że minimum rekrutacyjne wyniesie 123 pkty
                  • Gość: ae Re: to na jaki próg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:49
                    też liczę na taki próg (115-135) ( tzn. już nie liczę, bo z egzaminów nie
                    uzyskam nawet 100 pkt).
                    • Gość: alicja19 Re: to na jaki próg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:55
                      my narzekalismy po maturze, Ty sobie to musisz teraz odbic i tez ponarzekac... a
                      potem i tak wszyscy bedziemy razem studiowac
                      • 7u8 Re: to na jaki próg - czemu ja nie? 16.07.05, 12:57
                        własnie... czemu ja nie mogę z takim optymizmem powiedzieć, że się spotkamy w
                        październiku???
                        E tam idiotka ze mnie :)

Aha: Ja (czyli Alicja B) i NZS albo raczej NZS i ja zapraszamy na adapciaka,
                        który odbędzie się 1-10 września, zapisy już niedługo, ulotkę dostaniecie razem
                        z wynikami do domq :)
                        • Gość: alicja19 Re: to na jaki próg - czemu ja nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:42
                          no przeciez tez mozesz, no dalej - sprobuj ;)
                          • 7u8 jakbym miała te 170parę 16.07.05, 13:59
                            to może bym i potrafiła
                            nie potrafię powiedzieć jestem studentką :P
                            • Gość: ae ile osob na finase IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:01
                              Może wiecie ile osob idzie na finanse z nowymi maturami. Bo wczoraj na egzamine
                              zdawało 240 osob ze starymi maturami.
                              • 7u8 a skąd ty wiesz 16.07.05, 14:03
                                ile dokładnie osób zdawało na finanse? byliście na jakieś grupki podzieleni? to
                                powiedz mi ilu starych zdawało na eko :P
                                • Gość: ae Re: a skąd ty wiesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:08
                                  Wczoraj na egzaminie były listy osob zdających egzamin. NO i było ich 240. Na
                                  listę ekonomi nie patrzyłem. Ale wydaję mi się, że 240 osob to nie wiele.
                                  Doliczając do tego może ze 300 osob z nowymi maturami. Wychodzi około 540 osob.
                                  540/300=1,8
                        • Gość: alicja19 adapciak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:45
                          a ile kosztuje adapciak?
                          • jakub_86 Re: adapciak 16.07.05, 14:25
                            slyszalem o sumie kolo 400zl ...
                            • Gość: alicja19 Re: adapciak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:31
                              to ja ta kase moze lepiej odloze na czynsz...
                              • 7u8 ~400 zł 16.07.05, 14:34
                                może wydawać się dużo, ale porównując ceny noclegów w Polsce i w ogóle
                                wszystkiego to za 10 dni nie jest to wygórowana cena. Nikt na tym przecież nie
                                zarabia, a różni goście zostają zaproszeni...
                                • jakub_86 Re: ~400 zł 16.07.05, 14:38
                                  ja adapciak sie nie wybieram. a ocena czy 400zl to duzo, czy malo, to chyba
                                  nalezy do kazdego z nas i beda rozne opinie na ten temat :>
                                  skoro nikt na tym nie zarabia, to po co placic? bezsensu, nie sadzisz?
                                  i nie ma co porownywac z cenami noclegow w polsce, bo jakie by nie byly, 400zl
                                  pozostaje 400zl i kazdy decyduje sam, czy na to jedzie, czy nie.
                                  • 7u8 ale ja nie podalam tej ceny 16.07.05, 15:39
                                    żeby kogos namówić na tego adapciaka, sama nie wiem jeszcze czy pojadę
                                    • jakub_86 Re: ale ja nie podalam tej ceny 16.07.05, 15:42
                                      ale mi chodzilo o komentarz do ceny ...
                                      • 7u8 nie mówię, że to tanio 16.07.05, 15:45
                                        bo coś tam tylko dlatego, że dzieląc 400 zł/10 = 40 zł/dzień i nigdzie się nie
                                        znajdzie noclegu z wyżywieniem w takiej cenie (już nie mówię o kosztach
                                        przejazdu) - tylko tyle. understand?
                                        • jakub_86 Re: nie mówię, że to tanio 16.07.05, 15:50
                                          oczywiscie, ze sie nie znajdzie, bo adapciak to jest oboz (lub cos takiego)
                                          zorganizowany, a takie grupy maja oczywiscie znizki, w zaleznosci na co, to
                                          dochodza one nawet do 50% ...
                                          proponuje koniec dyskusji. ja cie rozumiem i ty mnie chyba tez.
                                          • 7u8 nie rozumiem tylko jednego... 16.07.05, 16:00
                                            dlaczego się mnie tak uczepiłeś?
                                            czy ja ci kiedykolwiek coś złego zrobiłam?
                                            :((((((((((
                                            • jakub_86 Re: nie rozumiem tylko jednego... 16.07.05, 16:05
                                              moglbym sie zapytac o to samo :>
                                              po prostu jakos czesto trafiasz w to, co mnie razi. jakies opinie, albo
                                              przypadkowe niedopowiedzenia, ... tak jakos wyszlo.
                                              • 7u8 cóż 16.07.05, 16:11
                                                niestety (albo stety) opinii mojej na niektore tematy nie zmienisz, musisz ją
                                                tylko zaakceptować

swoją drogą cieszę się, że jak co nie będę studiować z Tobą na wydziale bo byśmy
                                                się pogryźli chyba :P
                                                • jakub_86 Re: cóż 16.07.05, 16:18
                                                  ja mam tez swoje zdanie na niektore tematy, co zreszta juz wiesz :P te nasze
                                                  tak zwane polemiki :> ;)
                                                  a co do studiowania, heh ... byloby smiesznie. moze nie tak bardzo dla nas, co
                                                  dla innych. mam kolezanke, z ktora jak tylko rozmawiam, to sie kloce, ale mimo
                                                  wszystko oboje bardzo sie lubimy :D
                                                  • Gość: alicja19 Re: cóż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:35
                                                    wybaczcie, nie chcialam Was skonfliktowac...
                                                    a co do 400zl, to ja rozumiem, ze za taki wyjazd to nie jest duzo... to po
                                                    prostu samo w sobie jest dla mnie duzo.
                                                  • 7u8 :) 16.07.05, 21:42
                                                    ja to rozumiem, zwłaszcza w mojej obecnej sytuacji
                                                    Co tam, my, tutejsi 4umowicze i tak się poznamy, nieprawdzaż? I żaden adapciak
                                                    nie jest nam potrzebny ;-)
                                                  • kasieczek86 Re: :) 16.07.05, 21:44
                                                    Hehe, jak juz bedziemy dzierzyc indeksy w raczce to piweczko tudziez soczek
                                                    obowiazkowy... tlyko jak jestescie z Katowic, to musicie mi pokazac fajne
                                                    miejscowki :D
                                                  • 7u8 najfajnieszy jest dworzec PKP 16.07.05, 21:46
                                                    ach ta adrenalina ;-) dworzec lepszy niż roller coaster! :D
                                                  • Gość: alicja19 Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:06
                                                    na pewno bedzie nie jedna okazja, zeby sie zintegrowac ;)
                                                  • jakub_86 Re: :) 16.07.05, 23:33
                                                    sie zintegrowac ... :> hehe :D
                                                    wiecie co, ale z tymi postami to was pogielo. mam do nadrobienia cos kolo 100 :>
                                                  • 7u8 Masz nauczkę na przyszłość :P 16.07.05, 23:48
                                                  • jakub_86 Re: Masz nauczkę na przyszłość :P 16.07.05, 23:52
                                                    cichoooo! czytam :P ;)
    • kasieczek86 ILE MIEJSC??? 16.07.05, 12:51
      A nie orientuje sie ktos, ile jest miejsc na ekonomie na ae?
      • 7u8 1300 w sumie 16.07.05, 12:53
        po 300 na każdy kierunek +100 w zapasie
        • Gość: alicja19 Re: 1300 w sumie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:44
          jakos mi to nie pasuje... kto Ci tak powiedzial?
          • 7u8 pani z informacji 16.07.05, 14:00
            a co Ci dokładnie Ala nie pasuje?
            • Gość: alicja19 Re: pani z informacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:33
              ze tak rowno podzielone miedzy wydzialy
              wydaje mi sie, ze na zarzadzaniu bedzie weicej miejsc niz na finansach
              • 7u8 tyle, że na zarządzaniu 16.07.05, 14:42
                są dwa kierunki Ala.
                Ja piszę o każdym kierunku, nie o wydziale ;)
    • jakub_86 ekhm 16.07.05, 14:29
      nie wiem jak was, ale mnie to zaczyna wkur.wiac :>
      dwa watki na temat ae. piszmy na jednym i ingorujmy nowe watki z drugiego,
      ewentualnie wklejajac linka dla niewtajemniczonych do obecnego watku w toku.
      pytanie tylko - ktory ma to byc watek?
      w tamtym zalozonym przeze mnie sa punkty osob (odejmijscie niejaka kasie z
      188pkt :>), a moge jeszcze dopisac posta zatytuowanego 'INFORMACJE', w ktorym
      bedzie na przyklad termin ogloszenia wynikow, ilosc miejsc i ewentualnie cos
      tam jeszcze.
      tylko ustalmy prosze, gdzie pisac, bo mi to wisi, to samo przeciez mozna
      napisac tutaj. czekam :>
      • 7u8 ja bym została przy tym 16.07.05, 14:32
        bo tamtego nie widzę, moze znów został skasowany? :/
        • Gość: alicja19 Re: ja bym została przy tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:35
          moze przy tym, jest wiekszy
          a liczbe punktow kto ile mial tez mozna tu wkleic
          • kasieczek86 Re: ja bym została przy tym 16.07.05, 14:37
            Halo, moze zamiast dyskutowac gdzie i jak pisac (szczerze mi to egal), moze by
            poprzytaczac REALNE wyniki, czyli takie, ktore sa poprostu nasze i mniej
            wiecej oszacowac prog? :)
            • jakub_86 Re: ja bym została przy tym 16.07.05, 14:42
              to ja ide na obiadek, a jak wroce, to wszystko ladnie napisze - wyniki, termin
              ogloszenia, ilosc miejsc.
              • 7u8 proszę, daruj! 16.07.05, 14:47
                proszę Cię Kuba, daruj to... to już się trochę jak flaki z olejem zrobiło ;)

a co do progów... wypowiadałam się już tyle razy, że przepraszam, ale nie zrobię
                tego po raz kolejny.
                W ogóle nie chcę się już dołować więc dajmy sobie spokój z wynikami,
                porozmawiajmy lepiej o tym, co będziemy robić jak już będziemy studentami i w
                ogóle plany wakacyjne siakieś etc..
                • jakub_86 Re: proszę, daruj! 16.07.05, 15:07
                  co sie robi nudne? pisanie o tym dla samego siebie, czy odpowiadanie na
                  pytania? bo mi sie wydaja, ze odpowiadanie na pytania, co wlasnie chcialem
                  uniknac piszac wszystko razem. nie rozumiem wiec pretensji, ze to robi sie
                  nudne. jeszcze ani razu nie napisalem nic na ten temat nie bedac o to
                  proszonym. przychodzi nowa osoba, pyta, wiec odpowiadam, a jak nie ja, to ty i
                  mialem wrazenie, ze sprawia ci to przyjemnosc.
                  no ale skoro nudzi ci sie juz patrzenie na pisanie z samego siebie, to zycze
                  powodzenia w odpowiadaniu na pytania nowych delikwentow ... :/
                  • 7u8 proszę, daruj! nie o to mi chodziło 16.07.05, 15:41
                    chodzi mi już o te wyniki... blee rzygać mi się chce. wiem, ze sama kiedyś o tym
                    pisałam, ale wierz mi przejadło mi się to :/ sorry
                    • kasieczek86 Re: proszę, daruj! nie o to mi chodziło 16.07.05, 15:44
                      Heh, Leute, co racja to racja - w sumie rzeczywiscie tymi wynikami to sie mozna
                      zdolowac, bo za duzo ludzi robi sobie tutaj maly lifting swojego ego i podciaga
                      wyniki o jakies paredziesiat punktow, a inni bledna. Teatrzyk na kolkach.
                      Przynajmniej mam nadzieje :)
                      • jakub_86 Re: proszę, daruj! nie o to mi chodziło 16.07.05, 15:46
                        nom, jakos tak.
                        niemiecki zdawalas? jak poszedl? :>
                        • kasieczek86 Re: proszę, daruj! nie o to mi chodziło 16.07.05, 15:53
                          hm... nie... zdawalam angielski... niemiecki na podstawie tylko ostatnio mi w
                          krew wszedl po zdawaniu egzaminow na pewnej porytej, ale elitarnej uczelni w
                          centralnej polsce... Na ktorej roilo sie od swoistych oryginalow... dobrze ze
                          tam nie zdam ;)
                          • jakub_86 Re: proszę, daruj! nie o to mi chodziło 16.07.05, 15:56
                            mowa oczywiscie o sgh ...?
                            • kasieczek86 Re: proszę, daruj! nie o to mi chodziło 16.07.05, 15:59
                              ;) nie inaczej... chwilowa pomylka :P
                              • jakub_86 Re: proszę, daruj! nie o to mi chodziło 16.07.05, 16:06
                                hehe. mialem to w planach jeszcze w roku szkolnym, ale doszedlem do wniosku, ze
                                nie chce mi sie uczyc angola, gegry i przedsiebiorczosci =D
                                • kasieczek86 Re: proszę, daruj! nie o to mi chodziło 16.07.05, 16:10
                                  Heh, przedsiebiorczosc to naprawde byl pikus... mnie zabila historia... :D no i
                                  w sumie mata tez... :D nie naleze do 'elity' :p :D
                                  • jakub_86 Re: proszę, daruj! nie o to mi chodziło 16.07.05, 16:19
                                    a ja jestem len :D
                                    nie powiem przeciez, ze nie naleze do elity, no kurde no :> ;)
                                    • 7u8 z tego co mówicie 16.07.05, 16:22
                                      wynika że ja jestem debilka do kwadratu a może nawet i do sześcianu :P
                                      • jakub_86 Re: z tego co mówicie 16.07.05, 16:34
                                        ja nie powiem, kto to prosil o nazwanie go 'debilem' ;P
                                        aha, aha ... juz wiem. ale wtedy byla to potegia pierwsza, tak? ;)
                                        a tak na powaznie - czemu tak sadzisz?
                                        • 7u8 no bo jak ktoś ma 155 pkt 16.07.05, 16:37
                                          bo (nie pamiętam dokładnie) a ten kto ma 159,5 uważa się za lenia to ja muszę
                                          być debilem ze swoimi 141,5 i dwoma latami nauki :|
                                          • jakub_86 Re: no bo jak ktoś ma 155 pkt 16.07.05, 16:41
                                            oja, przepraszam, nie o to mi chodzilo ...
                                            nie jestem leniem, tak tylko zartowalem. z matmy i niemca sporo sie uczylem -
                                            sam i korepetycje. z gegry zreszta tez mialem 5, ale po prostu nie mialem
                                            ochoty uczyc sie do egzaminow wstepnych, co chyba moge nazwac lenistwem, bo nie
                                            sztuka jest pojsc na egzamin bez przygotowania dla samego pojscia ;)
                                            • kasieczek86 Re: no bo jak ktoś ma 155 pkt 16.07.05, 16:44
                                              Poza tym, jesli cos moge dodac, to czy rzeczywiscie te punkty maja tak wiele
                                              swiadczyc o naszej inteligencji? To raczej cos a'la wypadkowa wiedzy,
                                              szczescia, odpornosci na stres i warunki biometeorologiczne. Punkty nie mowia o
                                              tym, kto jest madry a kto madrzejszy w stopniu absolutnie dokladnym...
                                              • jakub_86 Re: no bo jak ktoś ma 155 pkt 16.07.05, 16:49
                                                brawa dla kolezanki <lol>
                                                az sie poplakalem <rotfl> piekne, piekne =D
                                                • kasieczek86 Re: no bo jak ktoś ma 155 pkt 16.07.05, 16:54
                                                  Ooops, bynajmniej nie mialam zamiaru podwazac wynikow kolegi, tyko pocieszyc
                                                  lekko kolezanke! Pardon, jesli nie zostalo to sformulowane dostatecznie
                                                  klarownie :) To nie mialo byc ani ironiczne!!!
                                                  • jakub_86 Re: no bo jak ktoś ma 155 pkt 16.07.05, 17:06
                                                    no ja wiem, wiem, zrozumialem, o co chodzilo, ale po prostu mialas racje i
                                                    ladnie to ujelas :]
                                                  • kasieczek86 Re: no bo jak ktoś ma 155 pkt 16.07.05, 17:17
                                                    To good, bo moglo byc to w sumie opatrznie odczytane... a bynajmniej nie mialam
                                                    takich intencji :)
                                                  • 7u8 Kasia.. 16.07.05, 17:28
                                                    a skąd Ty właściwie do nas klikasz? :P
                                                  • jakub_86 Re: Kasia.. 16.07.05, 17:45
                                                    a no - dobre pytanie :P
                                                  • kasieczek86 Re: Kasia.. 16.07.05, 19:34
                                                    Pardon, przerwa w dostawie pradu ;) Klikam sobie z City Żory, wiecie gdzie to,
                                                    nieprawdaz :)
                                                  • 7u8 zayefayną 16.07.05, 19:41
                                                    macie halę sportową osiru :)
                                                    pozdro dla sportowców :P
                                                  • jakub_86 Re: Kasia.. 16.07.05, 19:45
                                                    ja wiem, ja wiem - nawet ja wiem :D gdzie sa zory :]
                                                    przejezdzalem przez nie, jak jechalem do jastrzebia.
                                                    ale hali sportowej chyba nie widzialem :P
                                                  • 7u8 to taka halka 16.07.05, 19:50
                                                    właściwie ale za jest nowoczesna i ma zayefayną nawierzchnię. Kasia wiesz o
                                                    której mówię?
                                                  • jakub_86 Re: to taka halka 16.07.05, 19:52
                                                    kauczukowa (chyba sie nie myle)? bo swietne sa :D
                                                  • 7u8 pewnie kauczukowa 16.07.05, 20:00
                                                    albo coś z gumą, w każdym bądź razie świetna!
                                                    Idealna do tenisa stołowego i piłki ręcznej.
                                                  • jakub_86 Re: pewnie kauczukowa 16.07.05, 20:17
                                                    albo do wyzycia sie kopiac pilke do nogi :D
                                                    swietna sprawa jest tak moc odreagowac walac w bramke na hali :]
                                                  • kasieczek86 Re: pewnie kauczukowa 16.07.05, 20:42
                                                    Hehe, hala rzeczywiscie jest fajniutka, miasto sie wystaralo, ale to nie jedyna
                                                    atrakcja w moim City ;) Zapraszam :D
                                    • kasieczek86 Re: proszę, daruj! nie o to mi chodziło 16.07.05, 16:25
                                      Nie ma co, moge sie solidaryzowac tudziez utozsamiac tylko i wylacznie z
                                      rodzima, slaska elita intelektualna :D
                                      • jakub_86 Re: proszę, daruj! nie o to mi chodziło 16.07.05, 16:33
                                        a ja nie :]
                                        • kasieczek86 Re: proszę, daruj! nie o to mi chodziło 16.07.05, 16:35
                                          Jak to powiada slynny filozof: KAZDEGO SZKODA :P
                                          • jakub_86 Re: proszę, daruj! nie o to mi chodziło 16.07.05, 16:38
                                            ale ja nie zaluje tego, ze nie mieszkam na slasku :P
                                            • kasieczek86 Re: proszę, daruj! nie o to mi chodziło 16.07.05, 16:40
                                              chwila - chwila... chyba doszlo tutaj do malego misunderstanding :) Ja sie
                                              bardzo ciesze ze mieszkam tu i jestem stad etc :) i niczego mi wiecej do zycia
                                              nie potrzeba jak tylko konca moich niepewnosci :P
                                              • jakub_86 Re: proszę, daruj! nie o to mi chodziło 16.07.05, 16:43
                                                do zadnego nieporozumienia chyba nie doszlo ;)
                                                • kasieczek86 Re: proszę, daruj! nie o to mi chodziło 16.07.05, 16:45
                                                  z mojej strony nie, tylko pogubilam sie w tym, o co sie kloce <lol> ;)
                                                  • jakub_86 Re: proszę, daruj! nie o to mi chodziło 16.07.05, 16:51
                                                    no tak tez mozna ;P
                                            • Gość: alicja19 Re: proszę, daruj! nie o to mi chodziło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:39
                                              ale bedziesz mieszkal :] zobaczysz, troche pomieszkasz, poodychasz spalinami,
                                              pozachwycasz sie architektura i... juz nie bedziesz mogl zyc bez slaska ;)
                    • jakub_86 Re: proszę, daruj! nie o to mi chodziło 16.07.05, 15:45
                      mi tez, dlatego chcialem napisac i miec juz swiety spokoj, co znaczy - nie
                      musiec odpowiadac na pytania ... <kreci glowa>
            • Gość: alicja19 Re: ja bym została przy tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:55
              robienie tego po raz n-ty byloby juz chyba nudne i niepotrzebne (skoro mozna
              zobaczyc podsumowanie Kuby) ... no i nie jest nas tu az tak wielu,z eby na tej
              podstawie oszacowac prog
              • jakub_86 Re: ja bym została przy tym 16.07.05, 15:09
                podsumowania nie bedzie tu, trzeba je szukac w poprzednim poscie.
                co do progu, ala ma oczywiscie racje, ze nie da sie go okreslic na podstawie
                okolo 8-12 wiarygodnych wpisow i reszty nieznanego autorstwa.
              • 7u8 oto właśnie mi chodziło 16.07.05, 15:42
                co napisała Ala...
        • jakub_86 Re: ja bym została przy tym 16.07.05, 14:39
          nie jest skasowany, bo jak go otwieram, to sie po prostu otwiera. dodawaj do
          ulubionych, nie bedziesz musiala szukac, no ale ok. zostajemy tutaj w takim
          badz razie.
          • wahi Re: ja bym została przy tym 16.07.05, 14:54
            Ok to zostajemy tu, dla przypomnienia przepisze tu moje pytanie:
            macie gdzies linka do wczorajszych egzaminow?
            • jakub_86 Re: ja bym została przy tym 16.07.05, 15:10
              ja nie, ale zaraz poszukam na stronie ae, bo mnie sie nudzi :]
              • wahi Re: ja bym została przy tym 16.07.05, 15:26
                strone AE to juz przeszperalem cala, ale jakbys znalazl poslij linka ;)
                • jakub_86 Re: ja bym została przy tym 16.07.05, 17:13
                  rzeczywiscie, nie ma zadnych testow :/
    • jakub_86 Re: AE Kato 16.07.05, 15:37
      tak narzekala na ilosc chlopow, a jak tylko pojawilo sie ich troche wiecej, to
      jej nie ma :> mowa o izie oczywiscie ;P ;)
      • kasieczek86 Re: AE Kato 16.07.05, 15:40
        hm, a tak apropos, to ekonomia to babski czy meski kierunek???
        • jakub_86 Re: AE Kato 16.07.05, 15:43
          meski, finnanse i bankowosc to uniwersalny. zapraszam na finanse :D
          • kasieczek86 Re: AE Kato 16.07.05, 15:46
            Oj, Panie Jakubie :P szkoda ze tak pozno Pan o tym informuje, chyba juz too
            lejt jesli chodzi o zmiane kierunku ;)
            • jakub_86 Re: AE Kato 16.07.05, 15:48
              majac 155 punktow moze jeszcze pozwola ci zmienic ;)
              • kasieczek86 Re: AE Kato 16.07.05, 15:49
                Biegne po telefon i hop-siup gumuje podstawowe informacje na teczce :)
                • jakub_86 Re: AE Kato 16.07.05, 15:52
                  nie no, daj ludziom odpoczac ;)
                  zreszta osoba jest, wolne maja.
                  jestem pewien, ze w poniedzialek to zalatwisz :D
                  • kasieczek86 Re: AE Kato 16.07.05, 15:55
                    Och, co z tego, ze wolne... przeciez nie moga byc obojetnie na tak pilna i nie
                    cierpiaca zwloki sprawe :D
                    • jakub_86 Re: AE Kato 16.07.05, 15:57
                      <lol>
          • 7u8 chyba spadnę ze stołka 16.07.05, 15:46
            finanse są mieszane, na ekonomii jest więcej bab. wiem od studentów
          • Gość: alicja19 Re: AE Kato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 15:57
            ja mialam nadzieje, ze na finansach bedzie przewaga facetow... ;)
            bo chodzilam do klasy gdzie na 27 dziewczyn przypadalo 4 chlopakow... a wiecie
            jakie baby potrafia byc... ;p
            • kasieczek86 Re: AE Kato 16.07.05, 16:01
              Ala, zgadzam sie, tylko nie babskie towarzycho... ja w klasie mialam calych 7
              facetow + ok. 24 kobity... i to byl horror... nie ma co wybierac sie na wydzial
              wiecznej miesiaczki, mam nadzieje, ze na ekonomii nie bedzie az tak duzo
              bab :p :)
              • jakub_86 Re: AE Kato 16.07.05, 16:07
                wydzial wiecznej miesiaczki <rotfl> no nie moge, hehe <spoko>
              • 7u8 nie chcę nic mówić 16.07.05, 16:09
                ale do tej wiecznej miesiączki Wy też dołożyłyście swoje grosze :P
                ja tam nie narzekam, u mnie było 7 chłopów, baby do niczego, ale przecież nikt
                nie kazał mi z nimi się zadawać :D
                • kasieczek86 Re: nie chcę nic mówić 16.07.05, 16:16
                  Czasami trzeba tez po babsku pomarudzic ;D ogolnie to wszedzie jest dobrze,
                  gdzie sie fajna ekipa zbierze, niezaleznie od potencjalnych roznic w kodzie
                  genetycznym (przewaga XX nad XY) :D
                  • Gość: alicja19 Re: nie chcę nic mówić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:48
                    fakt, grunt to zgrana ekipa, plec juz taka wazna nie jest...
                    ale uwazam, ze... faceci lagodza obyczaje :] i dobrze ich miec te 50% w grupie,
                    tak dla rownowagi w przyrodzie ;)
                    • kasieczek86 Re: nie chcę nic mówić 16.07.05, 21:49
                      Piekne haslo "faceci lagodza obyczaje" <lol>
                      • jakub_86 Re: nie chcę nic mówić 16.07.05, 23:36
                        co nie? :D
                        a te 50% to tyczy sie tez miszkania, ewentualnie pokoju? <lol>
                        • Gość: alicja19 Re: nie chcę nic mówić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 02:10
                          mieszkania w sumie sie moze tyczyc, pokoju gorzej (to juz sie trzeba jednak
                          lepiej znac ;) A ze to jest idealna proporcja swiadczy fakt, ze w kazdej parze
                          jest 50% faceta i 50% babki ;]
            • jakub_86 Re: AE Kato 16.07.05, 16:01
              u mnie byla przewaga chlopow :] ten stosunek [:D] wynosil 15:12
            • kiciopyza moja klasa:) 16.07.05, 20:25
              u mnie bylo 16 bab i 18 facetow:) klasa jest/ byla swietna, i baby i faceci super!! no i jeden z nich to moj facet:] ale jesli chodzi o studia, to miloby bylo gdyby bylo choc 1:2 (faceci: baby)
              • jakub_86 Re: moja klasa:) 16.07.05, 20:33
                a ja wole na odwrot :D
                • 7u8 walić jaka płeć, ważne żeby byli KUMACI 16.07.05, 20:35
                  • jakub_86 Re: walić jaka płeć, ważne żeby byli KUMACI 16.07.05, 20:37
                    no to to, swoja droga :P
                    • Gość: alicja19 Re: walić jaka płeć, ważne żeby byli KUMACI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:49
                      na naszej uczelni na pewno beda saaaami kumaci ;) w koncu taka elitarna szkola ;P
                      • kasieczek86 Re: walić jaka płeć, ważne żeby byli KUMACI 16.07.05, 21:51
                        Bosh... jakos mnie frazes "elitarna szkola" odrzuca :D Zdawalam w takiej jenej
                        egzamin... i nie mialam okazji trafic na normalnego czlowieka... normalnie sami
                        ubermensche tam chodzili <hahaha>
                        • Gość: alicja19 Re: walić jaka płeć, ważne żeby byli KUMACI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:09
                          bez obaw, mnei ten zwrot tez odrzuca... przez 3 lata LO probowali nam wmowic, ze
                          ono taki wlasnie jest... bleh :|
                          • kasieczek86 Re: walić jaka płeć, ważne żeby byli KUMACI 16.07.05, 22:12
                            mialam to samo, a to byla tylko jedna wierudna bzdura :D
                            • jakub_86 Re: walić jaka płeć, ważne żeby byli KUMACI 16.07.05, 23:38
                              a nam nigdy zaden z nauczycieli nie chcial tak powiedziec :( ... ;(
                              • Gość: alicja19 Re: walić jaka płeć, ważne żeby byli KUMACI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 02:14
                                moze mysleli, ze sami wiecie
                • kiciopyza Re: moja klasa:) 16.07.05, 20:37
                  jezeli chce by kobietki stanowily tylko 1/3 to zakladajac ze 1/3 z nich jest zajeta, a 1/2 z pozostalych nie bedzie Cie 'interesowala' lub w druga strone to zostaje Ci tylko jakies 1/9 do wyboru :P
                  • kiciopyza Re: moja klasa:) 16.07.05, 20:38
                    mialo byc 'chcesz'*
                  • jakub_86 Re: moja klasa:) 16.07.05, 20:39
                    dziekuje za szybki rachunek. juz mi lepiej ... :>
                    • kiciopyza do usług:) 16.07.05, 20:41
                      zawsze lubilam matematyke, a jesli ma ona jeszcze zastosowanie w zyciu codziennym to juz w ogole GIT:P
                      • jakub_86 Re: do usług:) 16.07.05, 20:43
                        tez lubie matematyka, ale na to nie wpadlem ;)
                      • Gość: alicja19 Re: do usług:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:51
                        moze powinnas studiowac matematyka stosowana? ;)
                        • jakub_86 Re: do usług:) 16.07.05, 23:40
                          stosunki + matematyka = ? ;P
                  • kasieczek86 Re: moja klasa:) 16.07.05, 20:43
                    Czesc Kiciu/Pyzu, moze jakis maly rachuneczek co do cholpcow (przystepnych
                    wizualnie i praktycznie) na Ekonomii ;) Pozdrawiam :)
                    • kiciopyza co do facetow na ekonomii 16.07.05, 20:48
                      to 4 z mojej bylej (niestety juz bylej) klasy tam sie wybiera, niestety 2 zajetych:) a jaki obstawiasz stosunek plci pieknej do plci z pieknymi tylkami??:>
                      • kasieczek86 Re: co do facetow na ekonomii 16.07.05, 20:53
                        Hm, moim zdaniem, poza plcia piekna i plcia z pieknymi tylkami istnieje jeszcze
                        plec brzydka ewidentnie ;) Noale ja jestem wielka marzycielka i widze oczyma
                        mojej fantazji sale wykladowa wypelniona po brzegi atrakcyjnymi maklerami pod
                        krawatem, siebie i pare dobrych kumpelek (oczywiscie na chwile obecna nie
                        znanych)... :):D
                        • 7u8 Maklerzy? 16.07.05, 20:55
                          To chyba bardziej na finansach niż ekonomii
                          • kasieczek86 Re: Maklerzy? 16.07.05, 20:58
                            Hm, jak sie dostaniemy to porownamy gdzie jest ich wiecej i najwyzej
                            pozmieniamy wydzialy :)
                            • 7u8 rety 16.07.05, 21:00
                              a ja tam chcę się zakochać z wzajemnością w jakimś wykładowcy, ofkors kawaler :D
                              • kasieczek86 Re: rety 16.07.05, 21:02
                                AaAaAa!!! Niektorzy profesorowie to... chociaz sa wiekowi, to nie powiem...
                                maja to cos :) Jak skladalam papiery to rzucil mi sie jeden taki w oczy :D
                              • kiciopyza Re: rety 16.07.05, 21:04
                                kawaler czy nie- co za roznica:P byleby mial przyproszone wlosy siwizna...<lol>
                                • kasieczek86 SPOSOB NA WYKLADOWCE 16.07.05, 21:06
                                  hm... no to macie juz jakies sposoby, zeby owinac pana profesorka? Na laleczke
                                  czy na inteligentna studentke?? ;)
                                  • 7u8 zgrabna nie jestem, inteligentna też nie 16.07.05, 21:08
                                    kUrczę rzeczywiście COŚ trzeba wymyślić... no ale mam nadzieję, ze wykładowcy na
                                    takiej uczelni jak ae dostrzegają piękno wewnętrze a nie tylko starzejącą się
                                    karoserię ;)
                                    • kasieczek86 Re: zgrabna nie jestem, inteligentna też nie 16.07.05, 21:11
                                      hm, no ja mysle ze wnetrze jest bardzo wazne, ale zeby dac im je poznac, to
                                      trzeba dla swietego spokoju siegnac po kiecurke i szpileczki (moim zdaniem :))
                                      Ale ogolnie my dear, to na pewno jestes ladna dziewczyna, tylko musisz
                                      popracowac nad samoocena - pozytywne myslenie i kazdy bedzie twoj :)
                                    • kiciopyza Re: zgrabna nie jestem, inteligentna też nie 16.07.05, 21:11
                                      to moze jakis przyblizony opis...?? <niesmiale pytanie>
                                      • 7u8 Ola... 16.07.05, 21:15
                                        pomóż im uwierzyć w to co mówię :D

Kasia: ja nie powiedziałam, że jestem brzydka tylko, ze nie jestem zgrabna :P no
                                        cóż nie wszyscy mogą być 90-60-90.
                                        A co do samooceny... moja samoocena jest aż za dobra :)
                                        Z resztą jeśli będziecie mieli przyjemność poznać mnie w październiku to sami
                                        się przekonacie ;)
                                        • kiciopyza ja to duza jestem:D 16.07.05, 21:18
                                          ale mieszcze sie w nornalnym BMI (czy jakos tak:P)
                                          • 7u8 hehe a ja się już dawno nie mieszczę ;) 16.07.05, 21:22
                                            • kiciopyza Re: hehe a ja się już dawno nie mieszczę ;) 16.07.05, 21:23
                                              a z ciekawosci pytam: jaki wzrost??:>
                                              • 7u8 170 ce em 16.07.05, 21:25
                                                • kiciopyza Re: 170 ce em 16.07.05, 21:26
                                                  173:D
                                            • kasieczek86 Re: hehe a ja się już dawno nie mieszczę ;) 16.07.05, 21:23
                                              chyba w kiecce komunijnej :P
                                              • kiciopyza ach Babeczki 16.07.05, 21:25
                                                jestescie BOMBA:)
                                                • 7u8 dokładnie 16.07.05, 21:27
                                                • kasieczek86 Re: ach Babeczki 16.07.05, 21:28
                                                  Hehe, bo przeciez co w tym dziwnego, ze tutaj jakies forum o maturach
                                                  wstepnych... a my sobie zbiorowe wazenie etc urzadzamy ;) Jak taka ekipa idzie
                                                  na Ae, to ja juz tam chce byc :D
                                                  • 7u8 to ja wejdę ostatnia 16.07.05, 21:31
                                                    żebyście się zdążyły na ważenie załapać zanim waga się popsuje :D

-> przyzwyczajcie się bo ja często z siebie samej sobie żartuję
                                                    Kocham się, bo jestem jedną z nielicznych :] wielka baba, która się kocha, a
                                                    moje koleżanki po 55 kg i kule kupują kremy na cellulitis, herbatki odchudzające
                                                    a jak już zaczynają narzekać to chroń Panie Boże uszy!
                                                  • kasieczek86 Re: to ja wejdę ostatnia 16.07.05, 21:35
                                                    Hehe, kremy na celucostam (nie umiem tego wymowic :p), ja osobiscie w to nie
                                                    wierze. A od herbatek odchudzajacych robia sie czarne zeby... poza tym, co to
                                                    za przyjemnosc pic cos, co w smaku przypomina gotowanego krokodyla z puszki???
                                                    Wlasnie, trzeba SIE KOCHAC. W znaczeniu kochac sama siebie... a swoja
                                                    droga... ]:->
                                                  • kiciopyza ja sie przyznaje 16.07.05, 21:41
                                                    ze sie odchudzam:) i idzie mi calkiem dobrze juz te pare kilo mniej:) choc Lukasz mowi mi tylko zebym sie nie garbila:D waga Go nie interesuje:)
                                                  • kasieczek86 Re: ja sie przyznaje 16.07.05, 21:43
                                                    Heh, ja mam zakaz odchudzania od mojego mena, ale jak juz mam ochote zrzucic
                                                    kilo lub dwa (wiecej nawet by mi sie nie chcialo), to nie jem kolacji i
                                                    slodyczy :D A co do garbienia, to chyba jest to problem cywilizacyjny ;(
                                                  • 7u8 problem zaciężkich piersi 16.07.05, 21:44
                                                    :D staram się staram ale co za to że mnie garbią ;-)
                                                  • kasieczek86 Re: problem zaciężkich piersi 16.07.05, 21:45
                                                    Heh, w moim przypadku to niemoga byc piersi... :D Chyba ze proznia zasysa :P
                                                  • kiciopyza Re: problem zaciężkich piersi 16.07.05, 21:46
                                                    tez zwalam wine na biust, ale zdaje mi sie ze chyba nie jest wcale taki duzy:)
                                                  • jakub_86 Re: problem zaciężkich piersi 16.07.05, 23:59
                                                    kazdy jest fajny :D
                                                  • jakub_86 Re: problem zaciężkich piersi 16.07.05, 23:58
                                                    to przyciaganie ziemskie ;)
                                                  • kiciopyza Re: ja sie przyznaje 16.07.05, 21:45
                                                    mnie moj wspiera i dlatego latwo idzie:) ale codziennie obowiazkowo lody, czasem nawet do 3 sztuk dziennie- to jest to co uwielbiamy:D
                                                  • 7u8 nieźle zabrzmiało ]:-> 16.07.05, 21:46
                                                  • kiciopyza Re: nieźle zabrzmiało ]:-> 16.07.05, 21:52
                                                    uwielbiam dwuznacznosci:) i tylko my ( Lukasz i ja) wiemy ile w tym prawdy:D
                                                  • kasieczek86 Re: nieźle zabrzmiało ]:-> 16.07.05, 21:54
                                                    HM... czasami mozna powiedziec, ze dwuznacznosciami mozna zmierzyc inteligencje
                                                    czlowieka :)
                                                  • kiciopyza Re: nieźle zabrzmiało ]:-> 16.07.05, 21:57
                                                    to wypadam blado czy raczej w kolorze??:>
                                                  • kasieczek86 Re: nieźle zabrzmiało ]:-> 16.07.05, 21:58
                                                    :) Mysle ze bynajmniej blado nie wypadasz! W koncu na AE Kce zdajesz i myslisz
                                                    tylko dwuznacznosciami :D
                                                  • kiciopyza Re: nieźle zabrzmiało ]:-> 16.07.05, 21:59
                                                    i tylko tam zdaje, wiec nie ma wysjcia- musi sie udac:P co to dwuznacznosci to prawda w 95% :D
                                                  • 7u8 hehe ja mam 40 punktów mniej 16.07.05, 22:00
                                                    a i tak się nie dalam i złożyłam papiery tylko na naszą ukochaną katowicką
                                                    akademię ekonomiczną :D
                                                  • jakub_86 Re: hehe ja mam 40 punktów mniej 17.07.05, 00:04
                                                    przeczytalem - katolicka ;P
                                                  • 7u8 dla mnie blado :P 16.07.05, 21:58
                                                  • kiciopyza Re: dla mnie blado :P 16.07.05, 22:01
                                                    chcesz wyskoczyc na gole klaty??:> <lol>
                                                  • 7u8 nie 16.07.05, 22:02
                                                    po prostu mam trochę inne poglądy. i tyle
                                                  • kiciopyza przepraszam jesli urazilam 16.07.05, 22:03
                                                    tylko zartowalam :)
                                                  • 7u8 nie obraziłaś 16.07.05, 22:06
                                                    ja się nie obrażam
                                                    a już na pewno nie o takie głupstwa :P
                                                    a co do gołych klat... nie lubię biustem bo ziemi jeździć ;-)
                                                  • kiciopyza Re: nie obraziłaś 16.07.05, 22:08
                                                    to dobrze ze sie nie zgodzilas, bo bys mnie od razu powalila na ziemie:)
                                                  • kasieczek86 Re: dla mnie blado :P 16.07.05, 22:03
                                                    Ej - ej... mam skoczyc po kisiel? Ja tam sie z wami na gole kjlaty nie
                                                    zaczynam, babiczki, bo bym was predzej oslepila niz cokolwiek :D
                                                  • kiciopyza Re: dla mnie blado :P 16.07.05, 22:04
                                                    Kasiu , moze jednak na finanse chcesz, milo bedzie miec tam Babeczke z jajem i ikra:)
                                                  • kasieczek86 Re: dla mnie blado :P 16.07.05, 22:06
                                                    Hm, my dear, nawet jesli bede na ekonomii to bedziemy wojowac w Kato i to
                                                    ostro :D
                                                  • 7u8 ha widzisz Kacha już cię kochają :D 16.07.05, 22:07
                                                  • kasieczek86 Re: ha widzisz Kacha już cię kochają :D 16.07.05, 22:08
                                                    <hahaha>, te no to jak juz fanklub tenteges, to wypadaloby sie dostac :D
                                                  • kiciopyza Re: ha widzisz Kacha już cię kochają :D 16.07.05, 22:09
                                                    nie ma innej opcji, trzeba sie dostac:D
                                                  • 7u8 to może ja się zmyję 16.07.05, 22:11
                                                    skoro już wam nie jestem potrzebna...
                                                    chlip chlip
                                                  • kasieczek86 Re: to może ja się zmyję 16.07.05, 22:12
                                                    co ty wogole bejbe opowiadasz!!!
                                                  • kiciopyza Re: to może ja się zmyję 16.07.05, 22:12
                                                    ja sie zmywam wiec Ty zostan!! <przytul> jestes potrzebna- SOLIDARNOSC JAJNIKOW:)
                                                  • 7u8 a dokąd to? :P 16.07.05, 22:18
                                                    ps mnie tak nikt nie przywitał jak Kasi :P
                                                  • kasieczek86 Odchodze... 16.07.05, 22:32
                                                    buuuuu... ja powoli tez mykam... Zegnam szanownych panstwa, a szczegolnie
                                                    wierne towarzyszki o kryptonimach, spod ktorych wyznac imion nie idzie :) Papa
                                                    7u8 i KiciuPyziu :)
                                                  • 7u8 Alicja i wszystko jasne :D 16.07.05, 22:33
                                                  • jakub_86 Re: to może ja się zmyję 17.07.05, 00:15
                                                    w tej chwili poczulem sie nieswojo ... :P
                                                  • jakub_86 Re: dla mnie blado :P 17.07.05, 00:12
                                                    mi sie wydaje, ze kazda kobieta ma przynajmniej jedna komorke z jajkiem ;P
                                                  • jakub_86 Re: nieźle zabrzmiało ]:-> 17.07.05, 00:02
                                                    dwuznacznosc jest genialna. kiedys na stronce w swoim opisie, co lubie, mialem -
                                                    dwuznacznosc :]
                                                  • jakub_86 Re: nieźle zabrzmiało ]:-> 17.07.05, 00:01
                                                    to wcale nie zabrzmialo gorzej :>
                                                  • 7u8 Pamiętasz reklamę lodów KORAL? 17.07.05, 00:04
                                                    Mnie się zawsze chciało śmiać jak dzieci z Arki Noego mówiły tekst, a mi zawsze
                                                    z tego wychodziło: zawsze jest pora na lody oral :]
                                                  • jakub_86 Re: Pamiętasz reklamę lodów KORAL? 17.07.05, 00:19
                                                    <hahaha> <spoko>
                                                  • kasieczek86 Re: ja sie przyznaje 16.07.05, 21:47
                                                    Heh, ale tylko czekoladowe albo stracciatella, albo cos w tym klimacie ;) Za to
                                                    nienawidze chipsow <bleeeeee> fuj ugly... z tego nigdy gruba nie bede :D
                                                  • kiciopyza Re: ja sie przyznaje 16.07.05, 21:50
                                                    jeszcze o smaku kiwi, cytrynowe, mietowe i o smaku krowki-bomba:) i super sa rozki goliat max:D o smaku bakaliowym z korala:) powoli zaczynam byc znawca:P chipsy- tylko jak najdzie mnie chec: raz na rok:) za to zelki- non stop:)
                                                  • kasieczek86 Re: ja sie przyznaje 16.07.05, 21:52
                                                    Oj, nie nie, smaki lodow masz zupelnie odmienne, nie podjadalabym ci :P
                                                  • 7u8 żelki są olrajt 16.07.05, 21:53
                                                    a lody... hmy uwielbiam lody orzechowe najlepiej rożki z korala
                                                  • kiciopyza Re: żelki są olrajt 16.07.05, 21:54
                                                    albo orzechowe z zielonej budki- pycha:)
                                                  • kasieczek86 Re: żelki są olrajt 16.07.05, 21:55
                                                    Wiecie gdzie jeszcze zawsze jem z mila checie lodziczki? W Macdolcu... takie z
                                                    polewa czekoladowa mmmmmmmmmmmm... Wogole, wstyd przyznac, stara krowa jestem,
                                                    lat 18 i pol, ale Macdonalda kocham jak dziecko :D
                                                  • Gość: alicja19 Re: to ja wejdę ostatnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:55
                                                    to w kazdym znaczeniu jest ok ;)
                                                  • kasieczek86 Re: to ja wejdę ostatnia 16.07.05, 21:57
                                                    Kurcze, wiecie co, jak my tam takie babiska wkroczymy, to nam holu braknie :D
                                                  • kiciopyza Re: to ja wejdę ostatnia 16.07.05, 21:58
                                                    spoko dla nas wystarczy, gorzej z reszta:)
                                                  • 7u8 jak stanę w drzwiach 16.07.05, 21:59
                                                    to już żadna nie wejdzie :P
                                                  • jakub_86 Re: to ja wejdę ostatnia 16.07.05, 23:56
                                                    a w jakim znaczeniu wy tu o tym kochaniu? :D
                                                • kiciopyza BABECZKI Kochane 16.07.05, 22:11
                                                  uciekam pocwiczyc i popatrzec na kolarzy:D
                                                  • kasieczek86 Re: BABECZKI Kochane 16.07.05, 22:13
                                                    jajc, no to sie sportuj dziolszko ;) do opatrzenia na korytarzach :P
                                              • 7u8 kieckę komunijną to miałam na zamówienie 16.07.05, 21:26
                                                no cóż od dziecka już mnie babciula przekarmiła ;-)
                                            • jakub_86 Re: hehe a ja się już dawno nie mieszczę ;) 16.07.05, 23:50
                                              przepraszam bardzo, ale co to jest BMI? :P
                                              • 7u8 BMI - body mass index 16.07.05, 23:59
                                                BMI= masa ciała w kg/wzrost w m2
                                                Np masz 180 cm i 75 kg ważysz to Twój BMI wynosi 23
                                                Prawidłowe BMi ma się w przedziale 20-25

• jakub_86 Re: BMI - body mass index 17.07.05, 00:23
                                                  mam 181cm, 65-66kg i ponoc niedowage 10kg ...
                                                  • 7u8 no masz, masz 15 kg 17.07.05, 00:29
                                                    chcesz te 15 kg ode mnie? :P
                                                  • jakub_86 Re: no masz, masz 15 kg 17.07.05, 00:33
                                                    o lol, a ja myslalem ze 10. jakby mialo pojsc chodz troche w miesnie, to moze
                                                    byc ;)
                                                  • Gość: alicja19 Re: no masz, masz 15 kg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 02:21
                                                    hm... a Mechanika ogladales? ;)
                                                  • jakub_86 Re: no masz, masz 15 kg 17.07.05, 11:35
                                                    nie rozumiem :P
                                                    o co chodzi?
                                                  • Gość: alicja19 Re: no masz, masz 15 kg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:44
                                                    to byla taka mala aluzja to Christiana Bale'a w roli glownej ;)
                                                  • jakub_86 Re: no masz, masz 15 kg 17.07.05, 13:17
                                                    aaaa, to trzeba bylo mowic, ze ten z american psycho, equilibrium i batmana :P
                                                    tyle miesni nie potrzebuje ;P
                                                  • Gość: alicja19 Re: no masz, masz 15 kg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 14:06
                                                    obejrz sobie lepiej w necie jak on w Mechaniku wyglada...
                                                  • jakub_86 ha, blad! :P 18.07.05, 18:58
                                                    prawidlowy wspolczynnik bmi wynosi 23-25.
                                                    mam 10kg niedowagi - dobrze mowilem :P
                                                  • kasieczek86 Re: ha, blad! :P 18.07.05, 19:02
                                                    To BMI jest jakies dziwne, zawsze jakos za malo mi wychodzi... sczekdisałtuj to
                                                    kubus, ciekawe co ci powie kalkulatore... po prawej stro :P ===>
                                                    www.polki.wp.pl/kat,1648,uroda.html :D Mi kaze ostro wziac sie za
                                                    jedzienie <hahaha>
                                                  • jakub_86 Re: ha, blad! :P 18.07.05, 19:06
                                                    nie zrozumialem jednego slowa z twojego posta - 'sczekdisałtuj'. nie moge
                                                    wymyslec, o co chodzilo :P
                                                    wyszlo mi niecale 20 i pisalo, ze bardzo dobrze, ale to jest nieprawidlowe.
                                                    dzisiaj na tvn byl program (akurat jakos wlaczylem) i pan jakis tam mowil, ze
                                                    prawidlowy wskaznik wynosi 23-25.
                                                  • kasieczek86 Re: ha, blad! :P 18.07.05, 19:09
                                                    Sczekdisałtuj = check this out = zlookaj to = zajrzyj na to :P :D

Sorry... czasami bywam niepoczytalna ;)

Kurde, mi wyszlo, ze mam BMI 17... ale chyba cos porylo ten kalkul;ator, no
                                                    anorektyczka to nie jestem, bunt przeciwko zjechanym kalkulatorom :)
                                                  • jakub_86 Re: ha, blad! :P 18.07.05, 19:15
                                                    gdybys napisala 'czek dis ałt', owszem, wowczas bym zrozumial, ale te dodatkowe
                                                    literki i brak spacji. nie do przyjecia ;P hehe ;)
                                                    niepoczytalna tylko w mowie, czy i czynach? :D
                                                    masz cos kolo 170cm, tak? :>
                                                  • kasieczek86 Re: ha, blad! :P 18.07.05, 19:17
                                                    Hehe, niepoczytalnosc w moim przypadku objawia sie wieloplaszczyznowo :D

No, rzeczywiscie mam nieco ponad 170... A co??? :>
                                                  • jakub_86 Re: ha, blad! :P 18.07.05, 19:25
                                                    o lol, fajnie :D
                                                    a nic, tak jakos mi wyszlo ;P
                                                  • kasieczek86 Re: ha, blad! :P 18.07.05, 19:28
                                                    Ej, zaraz ide po mape ;) Przeciez ty bys rownie dobrze z Syberii mogl tutaj
                                                    zdawac, zrobiloby to na mnie takie samo wrazenie :D <oczywiscie zartuje :)>
                                                  • jakub_86 Re: ha, blad! :P 18.07.05, 19:34
                                                    hehe, spoko ;)
                                          • kasieczek86 Re: ja to duza jestem:D 16.07.05, 21:23
                                            Ja to jestem za to jedynym na swiecie przykladem anorektyczki z wielka pupa ;P
                                            Nic tylko tarzac sie ze smiechu przed lustrem :D Ale co tam - kazdy jest inny,
                                            a wzorce sa nudne i retuszowane :D
                                            • jakub_86 Re: ja to duza jestem:D 17.07.05, 00:27
                                              hehe ;)
                                        • kasieczek86 Re: Ola... 16.07.05, 21:21
                                          Jak tak to positiiiiiiiiv :D A tak nawiasem mowiac, to faceci maja miarke w
                                          oczach gorsza niz kobiety, wrecz wola okraglosci :)
                                          • 7u8 buahaha 16.07.05, 21:24
                                            nie spotkałam jeszcze faceta co lubi duże kobiety :P
                                            no oczywiście nie licząc erotomanów i dewiantów
                                            • kasieczek86 Re: buahaha 16.07.05, 21:26
                                              Wiesz, zalezy gdzie duze... bo ja osobiscie nie spotkalam faceta, ktory by nie
                                              westchnal za duzym biustem...
                                              • 7u8 Re: buahaha 16.07.05, 21:32
                                                a do tego najlepiej blondynka z niebieskimi oczyma 80-60-100 :D
                                    • jakub_86 Re: zgrabna nie jestem, inteligentna też nie 16.07.05, 23:47
                                      jestem pewien, ze piekno na pewno dostrzega ;)
                                  • kiciopyza Re: SPOSOB NA WYKLADOWCE 16.07.05, 21:10
                                    ja sposobow nie potrzebuje, bo oni mnie nie interesuja:P
                              • jakub_86 Re: rety 16.07.05, 23:44
                                <hahaha> no az czytalem dwa razy, bo nie bylem pewien, czy dobrze za
                                pierwszym ;P
                        • kiciopyza moim marzeniem.. 16.07.05, 20:56
                          jest moj chlopak obok mnie na sali wykladowej, ale to odpada, bo w rozne miejsca papiery skladalismy.. a Tobie nie zycze calej sali wypelnionej przystojnymi maklerami, tylko tego jednago najprzystojniejszego (oczywiscie zaraz po moim Lukaszu:D) maklera:P
                          • kasieczek86 Re: moim marzeniem.. 16.07.05, 21:01
                            Dziekuje, ale jestem na takim etapie mojego zycia, ze wypada mi raczej patrzyc
                            na przystojnych maklerow, bo pan przystojny potencjalny inzynier does
                            egsist :)... No ale kto wie, moze na studiach poznam kogos tak zachecajacego
                            etc ze sytuacja sie zmieni :)
                            • kiciopyza oj... 16.07.05, 21:03
                              faux pax z mojej strony :) ja nie chce by moja sytuacja sie zmieniala, niewazne jak swietni beda tam faceci:P
                              • kasieczek86 Re: oj... 16.07.05, 21:07
                                :) zadne faux pax, no problemos :) za to ja naprawde gratuluje glebokiego
                                uczucia, ale chyba jestescie ze soba od niedawna, jesli moge dyskretnie spytac?
                                • 7u8 i dlatego lepiej być WOLNĄ 16.07.05, 21:09
                                  bo nigdy nie wiadomo co się na studiach wydarzy :D
                                  • kasieczek86 Re: i dlatego lepiej być WOLNĄ 16.07.05, 21:13
                                    nie trzeba koniecznie byc wolna, tylko ekonomicznie gospodarowac czas :D
                                    <oczywiscie takich niecnych i nieszczerych praktyk nie popieram, ale zawsze
                                    cos...>
                                    • Gość: alicja19 Re: i dlatego lepiej być WOLNĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:59
                                      ekonomicznie gospodarowac czas <rotfl> czy tego wlasnie ucza na ekonomii?! ;)
                                      • kasieczek86 Re: i dlatego lepiej być WOLNĄ 16.07.05, 22:02
                                        oczywiscie :D to bedzie moj ulubiony przedmiot ;P
                                • kiciopyza Re: oj... 16.07.05, 21:13
                                  pytac zawsze mozna:) w sumie nie moge okreslic dokladnej daty, bo takiej nie ma:) a uwazasz ze tylko na poczatku jest goraco??:>
                                  • kasieczek86 Re: oj... 16.07.05, 21:19
                                    Uwazam, ze na poczatku jest bardzo idealistycznie, ale potem przychodzi
                                    stopniowo reality i czlowiek nabiera.... nie wiem jak to okreslic... dystansu.
                                    Poprostu wiesz, ze kogos kochasz, ale bierzesz pod uwage fakt, ze w zyciu
                                    dzieje sie roznie :)
                                    • kiciopyza Re: oj... 16.07.05, 21:22
                                      na poczatku bylo tak:... raczej nie bedziemy razem, za bardzo sie roznimy.. wszystko postrzegamy inaczej... ale z czasem dotarlismy sie i jest piekniej z kazdym dniem:) kazdego dnia mysle ze lepiej byc nie moze, ale myle sie, bo juz nastepnego On mnie zaskakuje i jest jeszcze cudowniej!!
                                      • jakub_86 Re: oj... 17.07.05, 00:38
                                        chcialem dolaczyc sie do dyskusji, skomentowac, ale jednak sie powstrzymam ...
    • Gość: Misia Re: AE Kato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 15:59
      eee
      zagubiłam się z leksza....
      ale wreszcie Was znalazłam:)):))
      co sie porobilo ze starymi wątkami ?? Poza tym przepełnionym:>
      Pozdrawiam przyszłych studentów (mam nadzieje ze współstudentow:D:D)
      • jakub_86 Re: AE Kato 16.07.05, 16:10
        a wiec tak ... :]
        zanim doszlimy do 2500 postow, kasia zalozyla ten watek. my sobie dobilismy do
        2500 postow i wowczas ala zalozyla watek, ktorego juz nie ma. administrator
        usunal go gdyz: albo ze wzgledu na powtorzenie dwoch watkow na jeden temat albo
        pisanie w ogole nie na temat.
        ja wowczas jeszcze nie bylem po lekturze regulaminu i netykiety, wiec zalozylem
        kolejny watek, ktorego jednak nie kontynuujemy i jeszcze gdzies tam zyje.
        piszemy wiec tu :]
        • 7u8 ja wiem czyja o sprawka 16.07.05, 16:17
          ale nie powiem
          co do powtarzania tematów... musiał być powtórzony ze względy na limit w
          poprzednim, przecież!
          • jakub_86 Re: ja wiem czyja o sprawka 16.07.05, 16:28
            no ja wiem, ze musial byc powtorzony, ale przeciez ten temat istnial juz
            wczesniej i byl w toku, a tamten zalozony zostal przez ciebie pozniej.
            nie rozumiem tylko tego - czyja to sprawka :>
        • Gość: Misia problem z Altem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 16:17
          no to jest interesujące:)):)))
          to piszcie jak będziecie COŚ wiedziec...
          np czy te zakichane wyniki będa 21?i czy będą tez na necie:)
          ja juz malia nie pisze..:D to byłby chyba osmy
          i takie pyt dla infirmatykow co zrobic jak mi nie dziala ALT??? cos
          ponaciskalam i sie nie chca pisac polskie znaki co widac
          • jakub_86 Re: problem z Altem 16.07.05, 16:30
            nacisnij jednoczesnie CTRL+SHIFT - powinno zadzialac ;)
    • jakub_86 Re: AE Kato 16.07.05, 16:37
      co wybierzecie? historie gospodarcza, czy geografie ekonomiczna?
      ja najprawdopodobniej gegre, bo nigdy nie przepadalem za historia :D
      • 7u8 na ekonomii też jest do wyboru 16.07.05, 16:38
        oczywiście, że geografia :D
        • 7u8 zapomniałam dodać, że na ekonomii 16.07.05, 16:40
          się wybiera pomiędzy: "gospodarka a śrowisko" i "geografia ekonomiczna" -> ale i
          tak gera power :D
          • jakub_86 Re: zapomniałam dodać, że na ekonomii 16.07.05, 16:47
            jedno :> na wydziale ekonomii sa inne przedmioty do wybierania, choc geografia
            ekonomiczna powtarza sie i tu i tu :D jest wiec szansa, ze moze bedziemy w
            grupie lub cos <lol>
            • 7u8 ło rety 16.07.05, 16:49
              ło rety
              • jakub_86 Re: ło rety 16.07.05, 16:52
                ale fajnie :D ;)
      • Gość: alicja19 Re: AE Kato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 22:04
        a skoro ja o zadnej z tych rzeczy nie mam zielonego pojecia... to co bedzie
        latwiejsze?
        gere mielismy w szkole tak na odpieprz, a histe tak pokochalam, ze w ostatniej
        klasie zadeklarowalam mate na maturze :P
        • kasieczek86 Re: AE Kato 16.07.05, 22:05
          Ja proponuje historie... chociaz wszystko zalezy od wykladowcy :)
          • kiciopyza Re: AE Kato 16.07.05, 22:07
            nie wiem o co chodzi, ale wole gegre bo to konik Lukasza:)
            • jakub_86 Re: AE Kato 17.07.05, 00:40
              a ja myslalem, ze jeden mu wystarczy <lol>
              ide spac :]
              • Gość: alicja19 Re: AE Kato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 02:24
                a ktos jeszcze nie poszedl?
                bo lekka bezsennosc mnie dopadla...
    • Gość: banditierka Re: AE Kato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 09:00
      ło ciup!
      chciałam sobie poczytać, o czym młodsi koledzy tu tyle postów napisali, ale
      hmmm, jakby to powiedzieć, trochę tego jest, przesiewanie sensownych od mnie
      sensownych też zajmuje trochę czasu (no, dziewczyyyynyyy, ja Wam dam się
      odchudzać! początek roku akademickiego => wypady na bro & lody; TAKO RZECZE
      BANDITIERKA
      pozdro 666
      • Gość: alicja19 Re: AE Kato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 09:17
        tego sie wlasnie obawiam... ze te cale moje studiowanie skonczy sie brzuchem
        piwnym ;)
        • jakub_86 Re: AE Kato 17.07.05, 11:37
          kladzie sie pozniej ode mnie, wstaje wczesniej :| jak ona to robi? ;)
          • Gość: alicja19 Re: AE Kato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:46
            tej nocy spalam 3h - tak to robie ;)
      • Gość: Ola Re: AE Kato IP: *.localdomain / 195.116.246.* 17.07.05, 09:20
        ee a Ty to kto?:D:D

"tyle postów" no wiesz... nie wiem czy zauważylas... jak by ci to powiedzieć...
        było jeszcze 2500 ale się limit skonczyl :lol: i kilkadziesiat chyba w innym
        wątku... :lol:
        • Gość: banditierka Re: AE Kato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 09:39
          ja to kto? ech, moja droga, szukam odpowienich słów, przebieram w metaforach,
          zanurzam się w literackich majaczeniach, by choć trochę przybliżyć tu Wam
          niecodzienność mej osoby... i tych słów nie odnajduję ;)
          jestem from Bytom Metropoly, zaiste cudna miejscowość wypoczynkowa, zapraszam
          szczególnie gorąco w sezonie letnim
          • Gość: Ola Re: AE Kato IP: *.localdomain / 195.116.246.* 17.07.05, 09:48
            Zgadzam się w zupełności, nawet na nartach można pojeździć co tu w okolicy jest
            nie lada atrakcją!:D
            Studiujesz na AE?:> A co jeśli można wiedzieć?:>
            • Gość: banditierka Re: AE Kato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 09:54
              dopiero zacznę
              po długich bojach na kierunku o zupełnie innym charakterze postanowiłam się
              przekwalifikować
              to moje pierwsze podejście na AE i, myślę, że udane
              a teraz wyruszam do naszej byłej stolicy powalczyć o indeks AE Krkw
              będzie, przepraszam za kolokwializm, kupa śmiechu ze względu na osoby
              przeliczające sobie starą maturę
              także jadę rozrabiać
              życzę miłego dnia
              • jakub_86 Re: AE Kato 17.07.05, 11:39
                no, tam przelicznik maja zupelnie do dupy i nie po mysli dla nowomaturzystow,
                hehe :D ale beda sie wkur.wiac, ze sie tak wyraze :>
                • dajing Re: AE Kato 17.07.05, 12:13
                  no racja, przelicznik jest do dupy :| i mnie juz szlag trafia >:| bo zeby miec
                  tyle punktow, co ja [72 :]] to wystarcza dwie 5 z matury.. a jak ktos zdawal
                  jeszcze ta wersje ogolna matmy, a nie dla klas matematycznych, to o to chyba nie
                  bylo trudno <argh> :]
                  pocieszalam sie jeszcze niedawno, ze przeciez na ae nie wybiera sie zbyt duzo
                  ludzi po technikach, ale okazalo sie, ze jednak jest ich dosyc sporo :/
                  ale okaze sie za tydzien ;]
    • 7u8 Teee....Kubuś 17.07.05, 10:32
      pisz trochę dłuższe wypowiedzi, bo od kiedy wyświetlam od najnowszego zupełnie
      nie mam pojęcia czego się tyczą te Twoje 2-3wyrazówki :P

Mam pytanko: Czy któraś AE (już nie licząc Wrocka) ma ogłoszenie wyników przed
      nami, czy to my idziemy teraz na pierwszy ogień? :]
      • 7u8 a propos jeszcze tej halki w Żorach 17.07.05, 10:34
        to ona zbytnio do nogi dobra nie jest ponieważ... no jakby to ująć w słowa ooo
        już wiem zamiast kopnąć piłkę może ci noga na podłożu zostać ;) to jest dobre
        dla sportów, gdzie się trzeba gwałtownie i szybko zatrzymywać :D
        • jakub_86 Re: a propos jeszcze tej halki w Żorach 17.07.05, 11:41
          kazda hala z rowna posadzka, scianami i bramkami jest dla mnie dobra do sich
          abreagieren :]
      • jakub_86 Re: Teee....Kubuś 17.07.05, 11:41
        chyba teraz my, bo poznan ma 22, a w krakowie w necie beda dopiero 25.
        a ania (@dajing), na co sie zdecydowalas - katowice czy krakow?
        • dajing Re: Teee....Kubuś 17.07.05, 12:09
          hym.. to zalezy, gdzie sie dostane ;P
          jesli sie dostane do kraka na moj pierwszy kierunek [stosunki :D] to tam ide..
          bo mam mimo wszystko troche blizej i mam tam juz praktycznie pewne mieszkanko z
          kolezanka, ktora sie dostala na uj na prawo :] a w katowicach bym byla samaaaa
          <beczy> ;P i nie wiem, jak by bylo z mieszkaniem :] ale jak sie dostane do kraka
          na jakies dajmy na to, zarzadzanie, to wybieram katowice ;] [chociaz zawsze
          zostaje mi jeszcze agh <lol2>]
          • jakub_86 Re: Teee....Kubuś 17.07.05, 13:21
            skladalas na agh? o boshe, hehe. a na co? :)
            • dajing Re: Teee....Kubuś 17.07.05, 18:46
              no skladalam, a co ;P
              na zarzadzanie i marketing, bo w sumie zblizone do ekonomii <lol> i byl to jeden
              z nielicznych kierunkow, na ktore nie trzeba bylo zdawac fizyki <rotfl> ;P
              • jakub_86 Re: Teee....Kubuś 17.07.05, 18:50
                a to nie sadzisz, ze zarzadzanie i marketing lub cos takiego, to lepiej na
                akademii ekonomicznej studiowac?
                ja chcialem skladac na ekonomie lub zarzadzanie do torunia, ale jednak
                zrezygnowalem, bo doszedlem do wniosku, ze lepiej na ae, ktora jest bardziej
                ekonimiczna i z nazwy i z programu - chyba :P
                • dajing Re: Teee....Kubuś 17.07.05, 22:45
                  no glupie pytanie ;P of kors, ze sadze, ze lepiej na ekonomicznej ;P
                  na agh skladalam tylko tak sobie.. wiadomo, ze bardziej mi zalezy na ae :] ale
                  dzieki temu juz mam jakies pewne studia.. bo inaczej musialabym jeszcze czekac
                  do czwartku :] jesli sie dostane na ktoras ae to oczywiscie ja wybiore :D
        • kasieczek86 Re: Teee....Kubuś 17.07.05, 12:40
          Bosz... ja nie wiem, jak ja dozyje do tych wynikow... Baa... mozna sie pograzyc
          z niecierpliwosci :) A tak poza tym, to Kubus, z ciebie musi byc niezly
          anorektyk :P :D
          • jakub_86 Re: Teee....Kubuś 17.07.05, 13:24
            nie anorektyk :> jem duzo, ale nie tyje - proste ... albo i nie :P
            no ale powaznie, tak jakos mam :]
            pograzyc to sie mozna wchodzac na forum i widzac okolo 100 nowych postow do
            przeczytania :>
            • kasieczek86 Re: Teee....Kubuś 17.07.05, 13:32
              heh, to musisz byc wysportowany i aktywny :P
              • Gość: Izka Re: Teee....Kubuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 13:37
                oo niee...poddaje sie!!!! nie czytam tych postow!!! tym razem nie!!! kurcze wy
                nie macie co robic tylko cały czas pisac?! :P
                • 7u8 póki co Izka żadnych istotnych spraw 17.07.05, 13:45
                  nie poruszaliśmy więc możesz sobie darować ;)
                  takie tam babskie pogaduchy o odchudzaniu się, facetach :D
                  • jakub_86 Re: póki co Izka żadnych istotnych spraw 17.07.05, 18:53
                    ... rektorach i lodach [:>] - zapomnialas dodac :P
                  • Gość: Izka Re: póki co Izka żadnych istotnych spraw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:51
                    o odchudzaniu sie?! facetach ?! no kurcze to rzeczywiscie pierdoły ;) biedny
                    ten Kubus od kwatkow :) kurcze jakos nie mam ostatnio czasu zeby tu zagladac :/
                    czekam na te wyniki i czekam...denerwuja juz mnie! tak długo nas niepewnosci
                    trzymac! dranie z nich ;) ok ja mykam na plazowke, polecam:) mozna sie porzucac
                    na piachu :D no i fajne ciałka zobaczyc... ale to ciii :)
                    • jakub_86 Re: póki co Izka żadnych istotnych spraw 18.07.05, 14:55
                      plazowke lubie, ale tylko jak ogladam ;P
                      dziekuje za wyrazy wspolczucia ;)
                      • 7u8 KUBA! 18.07.05, 15:05
                        Ty napisz co ci w mailu odpisali! :)
                        • jakub_86 Re: KUBA! 18.07.05, 15:25
                          spokojnie, hehe. pamietalem i sprawdzalem co godzine lub co pol ;)
                          wlasnie dostalem. wkleje nizej :]
              • jakub_86 Re: Teee....Kubuś 17.07.05, 18:54
                powiedzmy ... ;)
        • Gość: GaTTa Re: Teee....Kubuś IP: *.sylwex.pl / *.sylwex.pl 17.07.05, 13:28
          Ja się już pogubiłam kiedy są wkoncu wyniki na AE Katowice przy oddawaniu
          papierow powiedziano mi ze 25 a kolezance ze 20 slyszalam tez ze 22 ja sie juz
          gubie pomozcie mi :(:( I jak one bede w necia czy w szkole :(:(
          • kasieczek86 Re: Teee....Kubuś 17.07.05, 13:31
            hm... z tego co ja slyszalam (pani w sekrateriacie), to wyniki sa w czwartek, a
            wiec 21... ale chyba raczej w szkole, nie na necie...
            • 7u8 fajnie :D 17.07.05, 13:40
              zrobię sobie wycieczkę do Katowic :)
              w necie pewnie też będą :D
              • kasieczek86 Re: fajnie :D 17.07.05, 13:45
                Przez te cale matury i tryby rekrutacyjne stalam sie zawodowym i fenomenalnym
                CZEKACZEM. Ale bede dzielna i poczekam jeszcze do... kiedys tam :) Oby to
                czekanie sie oplacilo ;) <swoja droga, fatalny jest zawod czekacza w nudne
                niedzielne popoludnie, kiedy nie da sie poopalac...>
                • 7u8 może powinniśmy 17.07.05, 13:48
                  robić specjalizację właśnie z czekania :P
                  a ponoć nasi następcy za rok mają czekać jeszcze dłużej <lol2>
                  • kasieczek86 Re: może powinniśmy 17.07.05, 13:50
                    Hehe, po tym wszystkim co przechodzimy, to powinnismy od razu doktoraty na
                    temat sensu czekania w zyciu potencjalnego inteligenta polskiego pisac :D
                    • jakub_86 Re: może powinniśmy 17.07.05, 18:56
                      to pomysl sobie, jakie stopnie naukowa beda mieli przyszloroczni maturzysci,
                      ktorych zreszta bedzie dwa razy wiecej ;P
                      • Gość: alicja19 Re: może powinniśmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:15
                        ja nieco slabo komuata o tej porze bywam... skad sie ich wezmie 2 razy wiecej?
                        • jakub_86 Re: może powinniśmy 17.07.05, 23:49
                          nie mam pojecia, ale ponoc maturzystow w przyszlym roku ma byc cos ponad dwa
                          razy wiecej :]
                          • 7u8 no tak 17.07.05, 23:52
                            tylko, ze w tym roku są starzy+nowi w stosunku 1:1 a w przyszłym roku nie będzie
                            już starych maturzystów, Kuba :)
                            • jakub_86 Re: no tak 18.07.05, 00:02
                              no to sie popytaj ludzi :> radio rymyfy fymy podalo jakis miesiac temu, ze
                              maturzystow w roku przyszlym bedzie ponad 600tys.
                              a i jakos nie moge uwierzyc, ze nowomaturzystow i staromaturzystow bylo w tym
                              roku w stosunku 1:1 :>
                              • 7u8 czytałam 18.07.05, 00:04
                                chyba na stronie cke.edu.pl albo gdzieś tutaj na gazecie.pl (nie na forum!), że
                                w tym roku było ~300 tys nowych maturzystów i ~290 tys starych maturzystów :P
                              • Gość: alicja19 Re: no tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 00:07
                                hm... moze oni to licza z poprawkami? ;>
                                • jakub_86 Re: no tak 18.07.05, 00:17
                                  no to ja juz nie wiem. zglupialem. nic nie pisze, bo nie mam pewnosci :]
          • jakub_86 Re: Teee....Kubuś 17.07.05, 18:54
            nie czytalem postow nizej, ale ... a nie mowilem? ...
    • Gość: ae Obóz adaptacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 13:44
      Obóz odbędzie się w dniach 9-16 września 2005r. w Wiśle.
      • 7u8 to jest obóz z PANEUROPY 17.07.05, 13:47
        a ja pisałam o obozie z NZS.
        Dwie różne organizacje i dwa różne obozy :P
        • Gość: ae Re: to jest obóz z PANEUROPY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 13:48
          To nie ma jednego obozu dla nowostudenciaków?
          • kasieczek86 Re: to jest obóz z PANEUROPY 17.07.05, 13:51
            Chyba na jednym obozie nie pomiesciliby sie wszyscy chetni... :/
            • 7u8 2 obozy 17.07.05, 13:55
              to też za mało... na 2 obozy może pojechać ~100 osób, a przecież przyjętych
              zostanie ~1300 czyli 13 razy więcej... :|
              Ale co tam jak Wy nie jedziecie to ja też nie ;)
              Te 10 dni spędzę sobie na sprzedaży książek u mnie w liceum, bo mam ich z jakieś
              20 kg... :O wszystkie od 1 klasy + pomoce naukowe z matmy i gegry :D
              • kasieczek86 Re: 2 obozy 17.07.05, 13:59
                EeEeEe!!! Ja bym w sumie sobie pojechala na jakis obozik zapoznawczy :)
                • 7u8 3maj z nami 17.07.05, 14:03
                  a żaden obozik nie będzie ci potrzebny ;)
                  • kiciopyza ja nie jade 17.07.05, 14:09
                    bo we wrzesniu rodzice wyjezdzaja wiec caly czas bede spedzac z Lukaszem:]
                    • kasieczek86 Re: ja nie jade 17.07.05, 14:17
                      hehe... to sie bedzie dzialo :D
                      • kiciopyza Re: ja nie jade 17.07.05, 14:19
                        zobaczymy jak bedzie, bo mam jeszcze siostre, starsza, ale i Ona chce jechac gdzies z chlopakiem we wrzesniu... ach... rozmarzylam sie:]
                    • jakub_86 Re: ja nie jade 17.07.05, 18:59
                      szczesciara :>
                      ale nie to, zebym ci zazdroscil lukasza ;P
                      tylko po prostu - szczesciara ;)
                      • kiciopyza Re: ja nie jade 17.07.05, 21:13
                        przyznaje mam w zyciu bardzo duzo szczescia:) a Lukasz jest po prostu BOSKI:) znajdziesz takiego Lukasza w wydaniu zenskim- zycze Ci tego:P
                        • jakub_86 Re: ja nie jade 17.07.05, 23:59
                          nie chce takiego lukasza w zenskim wydaniu ... nie lubie byc porowywanym i nie
                          lubie jak kogos sie porownuje ... i takie tam, glupio sie poczulem. bylem z
                          dziewczyna ponad rok czasu. wiem, co to szczescie, ale ... jak ktos tak mowi,
                          to wowczas mysle sobie, zeby czasem sie nie przeliczyl.
                          • Gość: alicja19 Re: ja nie jade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 00:10
                            w sumie tez tak kiedys mowilam... i sie przeliczylam :|
                            ale to tylko moj wisielczy nastroj srodkowonocny - wybaczcie
                            • jakub_86 Re: ja nie jade 18.07.05, 00:18
                              do 2 czy tam 3 jeszcze sporo czasu. posluchaj muzyczki, pobiegaj wokol
                              domu/bloku, na pewno jest cos, co pomoze ;P
                • Gość: alicja19 Re: 2 obozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 14:11
                  nic nie stoi na przeszkodzie, zebysmy we wrzesniu sie umowili i razem
                  zaimprezowali :D i na pewno sie przy tym dobrze poznamy...
                  • kasieczek86 Re: 2 obozy 17.07.05, 14:17
                    Good idea ;) Tylko balujemy do bialego rana, do pierwszego autobusu na
                    poludnie :P
                    • Gość: alicja19 Re: 2 obozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 16:50
                      i do pierwszego pociagu na pd-zach!
                      • jakub_86 Re: 2 obozy 17.07.05, 19:00
                        a ja? :(
                        • Gość: alicja19 Re: 2 obozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:24
                          a Ciebie sie gdzies przenocuje <glaszcze>
                          • jakub_86 Re: 2 obozy 18.07.05, 00:03
                            <lol>
                  • 7u8 ee tam od razu imprezowali :P 17.07.05, 14:41
                    można np. na spacer pójść <lol2> albo na szachy do WPKiW <lol2>

a ja jestem za tym żebyśmy sobie kupili bilet całodniowy i pozwiedzali okolicę
                    tramwajem żeby wiedzieć potem w razie czego gdzie warto pójść aby wykład opuścić ;)
                    • kasieczek86 Re: ee tam od razu imprezowali :P 17.07.05, 14:44
                      Das ist eine gute Idee, bo ja znam katowice tak choby wcale :P Poza tym mam
                      slabosc do uroczych malych przecinakow ;P
    • kasieczek86 AE Kato - te wyniki w koncu to... 17.07.05, 17:56
      ...w czwarrrrrrrrtek, bo powoli trace nadzieje, ze nie oszaleje do tegoz dnia :P
      • jakub_86 Re: AE Kato - te wyniki w koncu to... 17.07.05, 18:58
        to juz ten czwartek?
        boshe, jak ten czas szybko mija ... <rotfl>
        • Gość: ae Re: AE Kato - te wyniki w koncu to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 19:15
          No czwartek to już raczej pewny. Ja no i tak przygotowuję sie do pisania
          odwołania. W końcu te 100 miejsc jest w rezerwie:)
          • jakub_86 Re: AE Kato - te wyniki w koncu to... 17.07.05, 19:38
            powodzenia zycze ;)
            • Gość: ae Re: AE Kato - te wyniki w koncu to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 19:50
              thx
          • 7u8 hihi ja też mam na kompie gotowe 17.07.05, 20:17
            odwołanie :-) a co tam, w razie czego już w czwartek wezmę ze sobą :<lol2>

przygotowałam też wypis z dowodu osobistego, jakby był potrzebny a jednak się
            okazało, że zostanę studentką :]
            • Gość: zgadnij kto:P Re: hihi ja też mam na kompie gotowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 21:10
              jaki wypis??:>
              • 7u8 na niektóre uczelnie 17.07.05, 21:21
                trzeba donieść włąśnie taki wypis z dowodu...
                no wpisujesz tam dane te, które są w dowodzie i potwierdzasz ich zgodność :)

A nie wiecie jakie papiery (w razie czego) trzeba dowieźć na naszą ae? bo
                przecież właściwie WSZYSTKO co było możliwe składaliśmy razem z podaniem
                • kasieczek86 Re: na niektóre uczelnie 17.07.05, 21:25
                  Wydaje mi sie, ze nie trzeba bedzie tego xera dowodu donosic - oni sprawdzali
                  to juz na bierzaco (przynajmniej ode mnie ladny pan, ktory mi przyjmowal teczke
                  prosil o dowod) :)
            • kasieczek86 Re: hihi ja też mam na kompie gotowe 17.07.05, 21:24
              Jak wogole sie pisze odwolanie? "Z zalem zawiadamiam ze niejaka kasieczek86 nie
              dostala sie na Panstwa uczelnie, co wiaze sie z mozliwoscia degradacji
              dotychczas preznie rozwijajacej sie szkoly do poziomu wychowania
              przedszkolnego. W zwiazku z tym, ze tylko ta super-"bizzzznessss"łomen moze was
              ocalic, przyjmijcie ja, bo inaczej spadnie na Was 7 plag egipskich, z
              powazaniem kasieczek86", cos w tym stylu???
              • 7u8 wzór odwołania 17.07.05, 21:28
                znajdziesz m.in. na stronce wrocławskiej ae ale nie martw się nie będzie ci ono
                potrzebne
                • kasieczek86 Re: wzór odwołania 17.07.05, 21:34
                  pozyjemy - zobaczymy :)
                  • 7u8 155 pktów 17.07.05, 21:37
                    a wprowadzasz nerwową atmosferę

takie są przynajmniej moje odczucia
                    • kasieczek86 Re: 155 pktów 17.07.05, 21:39
                      Nie mialam na celu wprowadzenia nerwowej atmosfery, uwierz mi, na chwile obecna
                      jestem ostoja spokoju. Ciekawi mnie poprostu jak wyglada odwolanie... Ale ok,
                      najlepiej nic nie mowie, bo skoro odbierasz to jako nerwowosc... ;)
                      • 7u8 nie chodzi o odwołanie 17.07.05, 21:43
                        chodzi o to, że pomyśl o tych co mają mniej punktów niż Ty i jakoś muszą spać
                        spokojnie, wierz mi ja również nie wydalam już, ale postanowiłam, że nie będę
                        tego pisać bo to i tak nie pomoże.
                        Napisałam już sobie i odwołanie i wypisik bo wyrocznią nie jestem i niestety nie
                        wiem, czy będę studentką. pzdr
                        • kasieczek86 Re: nie chodzi o odwołanie 17.07.05, 21:49
                          Mysle ze troche przesadzasz... wydaje mi sie, ze nie napisalam niczego, co w
                          najmniejszym stopniu moglo by urazic kogos kto ma mnie punktow, poza tym, my
                          god, nie mam ich az tak duzo, zeby byc pewniakiem... Skoro jednak cokolwiek cie
                          zdenerwowalo, to sorry, naprawde nie mialam tego na mysli. Poza tym mam
                          nadzieje, ze spotkamy sie w pazdzierniku obydwie i bedzie gites! Pozdro
                          • 7u8 eeee 17.07.05, 21:57
                            pozostawię ten komentarz bez komentarza ;)
                            tak będzie najlepiej :)
                            • jakub_86 Re: eeee 18.07.05, 00:21
                              a ja rozumiem was obie i powiem, ze obie macie racje.
                              ala po prostu jest pewna, ze skoro katowice byly nizej w rankingu, to progi
                              beda nizsze, wiec 155pkt na bank starczy.
                              kasia jednak tez ma racje, bo jakby nie patrzec prog na finanse we wrocku na
                              jednen z wydzialow wynosil 150pkt, a matura i wszystko wokol niej juz nie raz
                              nas zaskoczylo ...
                              nie bijcie. prosze ;)
                              • 7u8 Re: eeee | ........... 18.07.05, 00:24
                                mnie jednak nie rozumiesz ;) ale bić Cię nie będę (póki co ;))

i znów te wyniki ]:-> proszę dajcie sobie jeszcze bata na 3 dni :D potem się
                                okaże kto rację miał :P i kto jej nie miał :P
                                • jakub_86 Re: eeee | ........... 18.07.05, 00:26
                                  o jaaa ... kazdy ma jakies obawy. dla nich sluszne, dla innych nie.
                                  to tak, jak z gustami :P
                                  mi sie wydaje, ze prog bedzie conajwyzej taki jak we wroclawiu, ale podkreslam,
                                  conajwyzej, choc sam w to na poczatku (w sensie kilka tygodni wstecz) watpilem.
              • jakub_86 Re: hihi ja też mam na kompie gotowe 18.07.05, 00:05
                hehe. mi sie podoba ;)
        • 7u8 Masz rację 17.07.05, 20:19
          tydzień jak z bicza strzelił przeleciał... no teraz to już z górki bo za parę
          godzin zostaną zaledwie już tylko 3 dzionki do wyników :D dobrze rozplanowane i
          człowiek ani się nie obejrzy kiedy w K-cach wyląduje ;)
          mam pytanko: nie wiecie o której wywieszą listy i w jakim miejscu? :]
    • jakub_86 Re: AE Kato 17.07.05, 20:41
      dzien dobry,
      chcialbym sie dowiedziec w jakiej formie zostana ogloszone wyniki rekrutacji.
      czy listy przyjetych beda wywieszone w jednym miejscu, czy na kazdym z
      wydzialow oddzielnie i czy beda to listy z nazwiskami i imionami, czy numerami
      pesel.
      chcialbym sie rowniez dowiedziec, w jakim dniu zostana one opublikowane w
      internecie.
      z gory dziekuje za odpowiedz.
      jakub

to oczywiscie moj mail do nich :]
      • 7u8 :D 17.07.05, 20:58
        jeszcze pary maili wysłanych z imieniem i nazwiskiem i cię z listy Kuba skreślą ;)
        A kiedy tego maila wysłałeś? Bo oni przez weekend nie odpisują, ale najpóźniej
        jutro o 14 dostaniesz odpowiedź :)
        • jakub_86 Re: :D 18.07.05, 00:22
          no wlasnie dlatego, zeby miec odpowiedz na jutro, wyslalem go dzisiaj, a
          chwilke potem umiescilem jego tresc na forum :D
      • kasieczek86 Re: AE Kato 17.07.05, 21:21
        <buahaha>, na mojego maila z puytaniem o termin ogloszenia wynikow babeczka
        odpisala, ze "wyniki odbeda sie w czwartek" ;) Nie wiem, jak wyniki sie moga
        odbbywac, moze oni przewiduja tam od razu jakies male party :P
        • kiciopyza Re: AE Kato 17.07.05, 21:27
          pewnie alkohol- oblewamy albo zalewamy:]
        • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 00:24
          hehe, no wlasnie widzialem to i nawet bratu pokazywalem, no ale on mi
          powiedzial, ze czepiam sie ;P
        • Gość: alicja19 sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 01:21
          ktos nie spi jeszcze?
          • Gość: alicja19 Re: sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 02:58
            wezcie mnie dobijcie...
            • 7u8 rety 18.07.05, 09:49
              też bym tak chciała :P móc późno iść spać i wcześnie wstać :D ja to nieważne o
              której się połozę i tak wstanę rano niewyspana :P
              • jakub_86 Re: rety 18.07.05, 10:15
                a ja wlasnie sobie wymyslilem, ze w poniedzialek, srode i piatek bede wstawal o
                8 zeby biegac rano, a nie wieczorem jak dotychczas :D
                ciekawe, jak mi to wyjdzie ;P
                ala, spisz w dzien? odsypiasz jakos? :>
                • kasieczek86 ...ladny dzionek... 18.07.05, 11:57
                  Tak slicznie na dworze, ze mozna lapac promyczkow sloneczka na tony... mmmm...
                  jak ja to lubie :D
                  • jakub_86 Re: ...ladny dzionek... 18.07.05, 14:03
                    u nas tak 'ladnie' bylo przez kilka dni, ze nie szlo wytrzymac :>
                    lepiej bylo siedziec w chacie niz na podworku, no chyba ze basen, choc jak sie
                    wyszlo z wody, to tez za goraco. no ale teraz jest spoko :]
                    • kasieczek86 Re: ...ladny dzionek... 18.07.05, 18:49
                      Eh... dzisiaj byla boska pogoda do opalania :P Jak przy ogloszeniu wynikow
                      zobaczycie jakas blond murzynke to ja :D :D :D
                      • jakub_86 Re: ...ladny dzionek... 18.07.05, 18:54
                        mnie przy ogloszeniu na pewno nie bedzie. dopiero w przyszlym tygodniu moze
                        wybiore sie do katowic potwierdzic chec studiowania w katowicach.
                        • kasieczek86 Re: ...ladny dzionek... 18.07.05, 18:55
                          bleeee... ja jutro mam wyniki na polibudzie... wrrr... juz czuje stresa :)
                          ciekawe, czy sie dostane... ale nie, ja do kato w czwartek obowiazkowo maly
                          trip ;)
                          • jakub_86 Re: ...ladny dzionek... 18.07.05, 18:58
                            no a jak dostaniesz sie i tu i tu, to o wybierzesz?
                            • kasieczek86 Re: ...ladny dzionek... 18.07.05, 19:04
                              Nie mam pojecia, z jednej strony ekonomisci, finansisci i menadzerowie sa na
                              cenzurowanym, jest juz ich bardzo wielu... a budownictwo to kierunek, na ktory
                              zawsze warto isc (bo w koncu zawsze trzeba budowac drogi i domy, poza tym w
                              Europie dobrych fachowcow sobie cenia... a ide na budownictwo po angielsku, jak
                              sie uda)... Z drugiej strony ciagnie mnie na ta ekonomie, bo wiem, ze to mi
                              przyjdzie lajtowo i bedzie mi sie latwiej utrzymac niz na polibudzie... Sama
                              juz nie wiem :/ Wiec przy zalozeniu ze sie i tu i tu dostane (a wsumei fajnie
                              by bylo :P) bedzie probliiiiiiim...
                              • jakub_86 Re: ...ladny dzionek... 18.07.05, 19:09
                                ja tez sie zastanawialem nad jakimis kierunkami na polibudzie - glownie w
                                gdansku, ale ostatecznie zrezygnowalem, bo doszedlem do wniosku, ze finanse
                                jednak bardziej mnie interesuja i nie powinienem zalowac w przyszlosci wyboru.
                                mam zamiar sie uczyc, cos osiagnac, a ksiegowi zawsze beda potrzebni :] no a
                                potem wlasne biuro rachunkowe <rotfl> buehehe ;)
                                • kasieczek86 Re: ...ladny dzionek... 18.07.05, 19:12
                                  Hm, no wlasnie ja od czasu do czasu lubie sobie porysowac... a po inzynierskich
                                  z budownictwa spokojnie moge isc na archoitekture... co jest bardzo fajnym
                                  podwojnym fachem w reku.... Musze to jeszcze przemyslec... Bo w koncu na
                                  ekonomie moge isc w kazdym momencie... a wracac sie po tytul inzyniera to
                                  troche lipa w wieku 30 lat :/

A tak wogole Kubuś, to ty jestes z Kato???
                                  • jakub_86 Re: ...ladny dzionek... 18.07.05, 19:17
                                    ja? hehe - z dalekiej polnocy ;)
                                    bartoszyce, 70km na polnoc od olsztyna i 20 na poludnie od granicy z rosja <lol>
                                    • kasieczek86 Re: ...ladny dzionek... 18.07.05, 19:19
                                      YYYYYYYYYY... no jaj se nie rob... :O :O :O Serio??? To dlaczego tak daleko do
                                      szkoly zdajesz??????
                                      • jakub_86 Re: ...ladny dzionek... 18.07.05, 19:27
                                        a gdzie mialem isc? na infe chcialem tylko do wawy, ale nie startowalem, bo za
                                        slabo mi maturka poszla. a jak nie infa, to cos z finansami. jak finanse, to
                                        akademie ekonomiczne, bo sa bardziej ekonomiczne niz uniwersytety. na uwm nie
                                        chcialem, bo to lipa, choc blisko.
                                        a z krakowa i wroclawia wybralem katowice, bo mam tam rodzinke.
                                        to tak w skrocie :P
                                        • kasieczek86 Re: ...ladny dzionek... 18.07.05, 19:30
                                          Lajtowo :) Nie ma to jak Silesia ;)
                • Gość: alicja19 Re: rety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:44
                  predzej czy pozniej odespac trzeba, ale to nie musi byc koniecznie rano, moze
                  byc popoludnie nastepnego dnia albo w ogole na raty ;)
                  • 7u8 lol :D 18.07.05, 12:48
            • jakub_86 Re: sen 18.07.05, 10:13
              nie :]
              • Gość: alicja19 Re: sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:47
                Kuba, a kiedy zamierzasz sie sprowadzic do Kato, we wrzesniu?
                • jakub_86 Re: sen 18.07.05, 14:05
                  nie mam pojecia :P
                  byc moze wyjade do niemiec na poczatku sierpnia i nie wiem, na ile. 3-4
                  tygodnie jak dobrze pojdzie, choc watpie w to. potem troche w domku i byc moze
                  katowice ;)
      • jakub_86 odpowiedz z ae 18.07.05, 15:28
        tresc mojego maila:
        -------------------
        dzien dobry,
        chcialbym sie dowiedziec w jakiej formie zostana ogloszone wyniki rekrutacji.
        czy listy przyjetych beda wywieszone w jednym miejscu, czy na kazdym z
        wydzialow oddzielnie i czy beda to listy z nazwiskami i imionami, czy numerami
        pesel.
        chcialbym sie rowniez dowiedziec, w jakim dniu zostana one opublikowane w
        internecie.
        z gory dziekuje za odpowiedz.
        jakub

odpowiedz z ae:
        ---------------
        Wyniki rekrutacji na studia dzienne odbędą się 21 lipca, listy będą
        wywieszone przed budynkiem A, będą dostępne również w internecie oraz
        wysłane powiadomienia pocztą.

pani nie odpowiedziala mi jednoznacznie, czy w internecie beda tego samego
        dnia, czy nie <hmmm>
        • 7u8 Re: odpowiedz z ae 18.07.05, 15:35
          no rozwali mnie to "odbycie się wyników", kurczę szkoda tylko, że nie napisali o
          której te listy będą wisieć... 10.00, 11.00, 12.00?
          A mnie smoli ten internet pojadę sobie a co! Wycieczkę sobie zrobię, bo jakbym
          miała od rana siedzieć przed monitorem to mnie slzag trafi ;)
        • 7u8 Re: odpowiedz z ae 18.07.05, 15:36
          wydaje mi się, że idzie wywnioskować, że będą tego samego dnia w necie :]
          • Gość: ae Re: odpowiedz z ae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:40
            Na UŚ były najwcześniej w internecie ( w srode - internet, piątek - wydział ),
            ale wydaje mi się, że równocześnie ( bo przecież muszą wydrukować to najpierw z
            komputera ).
            • 7u8 cześć ae 18.07.05, 15:41
              jak tam humoreq?
              • Gość: ae Re: cześć ae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:44
                Jestem pogrążony, już napewno się nie dostałem. Ale czekam na wyniki, bo może
                będę miał wystarczającą ilość punktów na informatykę i ekonometrię. A tak
                pozatym już jestem studentem Politechniki Śląskiej.
                • wahi Re: cześć ae 18.07.05, 16:31
                  na jakim kierunku?
                  nikt z moich znajomych jeszcze nie ma wynikow z polibudy
                  • Gość: ae Re: cześć ae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 16:33
                    Na Transport. List nie ma, ale są wyniki egzaminu.
                    ps.
                    Jak się ma wynik 90 na 100, to raczej jest się w 100% pewnym.
                    • Gość: alicja19 Re: cześć ae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 16:42
                      ale jak sie dostaniesz na AE (trzymam kciuki), to z nami idziesz czy na polibude?
                      • Gość: ae thx all IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 16:50
                        Najpierw Finanse, a potem jeżeli się nie dostane to informatyk i ekonometria. A
                        na końcu dopiero Transport.
                    • jakub_86 Re: cześć ae 18.07.05, 16:45
                      hehe. a w toruniu filologie wloska prog wynosi 96 na 100 bodajze <lol>
                      • Gość: alicja19 Re: cześć ae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:00
                        ale to juz jest jakies zboczenie
                        • jakub_86 Re: cześć ae 18.07.05, 17:20
                          a mi sie wydaje, ze za duzo osob z bardzo dobrymi wynikami zlozylo tam podania
                          awaryjnie ;)
                          • Gość: alicja19 Re: cześć ae IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:29
                            moze tak jak na pedagogike na UŚ - 15 osob na miejsce... juz widze u nich
                            wszystkich pwoolanie do bycia pedagogiem :|
                            ps. a w zeszlym roku byly chyba 23...
                • 7u8 gratulacje 18.07.05, 16:37
                  a na co ae złożyłeś wstępnie papiery? finanse czy ekonomia?
                  • Gość: ae Re: gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 16:40
                    Finanse. Tylko egzamin wstępny na akademie poszedł mi słabo.Najbardziej liczyłem
                    na matematyke, że zrobię praktycznie wszystkie zadania. No i się przeliczyłem, a
                    angielski jest moją słabszą stroną.
                  • jakub_86 Re: gratulacje 18.07.05, 16:46
                    dolaczam sie do gratulacji :]
    • Gość: olka Re: AE Kato IP: *.microchip.net.pl 18.07.05, 17:55
      Wyniki rekrutacji na studia dzienne odbędą się 21 lipca, listy będą
      wywieszone przed budynkiem A, będą dostępne również w internecie oraz
      wysłane powiadomienia pocztą. Wyniki będą dostępne od rana.

heh widze ze kopiuja te maile bo mi tak odpisali;]

• jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 18:04
        heh albo sie rozleniwili albo maja odgorny nakaz przez to, ze jedni podaja
        jakies informacje, inni nie i kandydaci zalewaja ich pytaniami <lol>
        • Gość: Ola Re: AE Kato IP: *.localdomain / 195.116.246.* 18.07.05, 19:05
          ja jestem ciekawwa tego --odbywania sie
          • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:07
            No, skoro wyniki "odbeda sie' to moze trzeba przyniesc jakies baloniki i suknie
            wieczorowe, bo od razu zrobia wieczorek zapoznawczy <lol>
            • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:12
              ale mi garnitur wygniotlby sie w autokarze w torbie, a do srodka raczej nie
              dalbym rade wziac. samochodu do katowic tez nie dostane :/ :P
              • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:15
                A nie moglbys w nim poprostu przyjechac :P Poza tym sa takie wypasione pokrowce
                na garnitur, ze sie nie gnie, ktore mozna w busie wieszac... Albo wiesz -
                zawsze sa sklepy z AGD, ze niby chcesz wyprobowac zelazko :P
                • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:22
                  taaa ... np. powiesic garnitur na przedniej szybie autokaru, taa? ;)
                  wziecie garnituru do srodka autobusu jest nierealne. w pokrowcu, czy bez :P
                  • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:25
                    Ni wiesz... to trzeba elegancko zagadac z panem kierowca, czy bylby tak
                    uprzejmy, puscic oczko i te klimaty... Chociaz tobie, jako facetowi byloby
                    trudniej... :/
                    • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:29
                      puscic oczko? a kierowca: 'na koniec porypancu!', tak?
                      chcialem tak grzecznie, bez wulgaryzmow ;P
                      • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:31
                        Wiesz, mysle ze orientacja seksualna danego kierowcy jest kwestia
                        jednorazowa :) Moze bylby milszy... Ale nie - nie - nie zycze ci takiego
                        kierwocy, bynajmniej :D
                        • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:38
                          co znaczy, ze orientacja jest kwestia jednorazowa? :>
                          nie chcialbym miec z nim nic wspolnego, nawet jednorazowo jezeli o to akurat ci
                          chodzilo :>
                          • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:40
                            Nie, zle mnie zrozumiales... nie chodzi mi o twoja... sex-flexibility, tylko o
                            to, ze kierowca nie jezdzi jeden i ten sam, tylko rozni i dlatego jest to
                            kwestia jednorazowa, bo ustawicznie zmienna... juz jasne?? :)
                            • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:43
                              no nie takie jasne, bo w ubieglym roku mimo, ze bylem prawie tydzien, jechalem
                              do katowic i wracalem do olsztyna z tym samym :P
                              • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:45
                                Hm, mys;e ze ten romantyczny powrot nie byl przypadkowy... :> Musisz uwazac,
                                pewnie wpadles mu w oko!!!
                                • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:47
                                  a nie sadzisz, ze to predzej on mogl tak pomyslec, bo to ja wybieralem termin
                                  powrotu? ;P
              • Gość: alicja19 Re: AE Kato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:37
                wygnieciony garnitur jest ok, taki na luzie, niemal sexy, przynajmniej Cie nie
                wezma za sztywniaka <lol> ;>
                • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:38
                  No nie wiem, nie wiem, ja tam nie lubie hahmęciaków w wymietych garniturach,
                  moze jestem jakas konserwatywna... A wymieta koszula... hm... to tylko w jednym
                  miejscu obowiazuje ]:->
                  • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:41
                    obowiazuje? :>
                  • Gość: alicja19 Re: AE Kato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:00
                    ja natomiast zawsze mialam slabosc do chlopakow "w lekkim nieladzie" ;>
                    • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:01
                      Co do chlopakow w nieladzie, to ten nielad musi byc mocno kontrolowany... Bo
                      jak nielad tworza dziurawe skarpetki to ja bym podziekowala i dluuuga... Ale
                      jak fryzur a'la artystyczny nielad... mmmmmmmmmm :)
                      • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:04
                        bedac scietym na 9 i 3mm nie idzie miec artystycznego nieladu <lol>
                        • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:05
                          Zawsze kosiarka mozna ten nielad wytworzyc wrecz perfekcyjnie... albo i
                          depilatorem :D
                          • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:08
                            taka do trawy? balbym sie raczej :] ;P
                            a tego drugiego nie posiadam :>
                            a i czulbym sie jak pajac majac na glowie wzorki. nie moj ... styl (chyba dobre
                            slowo?).
                            • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:10
                              wiesz, podobno te nowe kosiarki-autka sa niesamowicie zwrotne... moze posluzysz
                              za pierwszego namacalnego swiadka... :>

no ja ci wcale nie kaze eprezentowac stylu a'la wzorki na glowie... tylko mowie
                              ze nawet na krociutkich wlosach nielad jest mozliwy :D
                              • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:13
                                ja bede swiadkiem na wlosach krotkich, ty na dlugich, ok? :D
                                a co do nieladu, to ja ci mowie, ze takiego nie idzie zrobic :> dziewczynie tez
                                jest ciezko za nie chwycic, to jak mozna zrobic nielad? :> :D
                                • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:15
                                  hehe, jak sie chce, to wszystko jest realne :P

A co do moich wloskow... to nie sa az takie dlugie, ale ja tam raczej wole
                                  wykonywac artystyczny nielad za pomoca zelu :P:D
                                  • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:21
                                    nawet jak sie chce, to nie zawsze wszystko jest realne.
                                    no co za uparciuch :> hehe ;)
                                    artystyczna dusza? :P :)
                                    • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:25
                                      Hehe, co do tego artyzmu, to mozna polemizowac, ja jednak wiem, ze mam
                                      talent... chociaz moja mama moj artystyczny nielad w pokoju nazywa balaganem,
                                      ale ona sie nie zna na sztuce :P
                                      • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:30
                                        no jak tak mozna nie doceniac i lekcewazyc arystow? nie rozumiem ;)
                                        • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:32
                                          No ja wlasnie tez nie... ale moja mam lekcewazy i non stop musze ja stad
                                          wyganiac :P
                                          • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:41
                                            no tak, do pracowni nie powinno sie wchodzic tak niezapowiedzianie przerywajac
                                            prace artyscie :D
                                            • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:47
                                              Ty mi sie tu nie smiej... ja i moja pracownia powinnysmy zostac wpisane na
                                              liste unicefu :>
                                • 7u8 to sobie 18.07.05, 22:07
                                  pod pachami zrób artystyczny nieład :P
                                  • jakub_86 Re: to sobie 18.07.05, 22:25
                                    warkoczyki moga byc?
                                    a co powiesz na pasemka. taki jaskrawy zielony lub roz ... modne kolory tego
                                    roku <rotfl>
                                    • kasieczek86 Re: to sobie 19.07.05, 10:06
                                      Kubus, a moze dredy pod pachami :P
                                  • kasieczek86 Re: to sobie 19.07.05, 10:03
                                    Alik pozdro!!! Za ten nielad artystyczny pod pachami masz u mnie plusa jak
                                    nikt :D :D :D
                                    • jakub_86 Re: to sobie 19.07.05, 10:24
                                      podlizuch ;P =)
                                      • kasieczek86 Re: to sobie 19.07.05, 10:33
                                        Jaki tam podlizuch :) Moglabym byc twoja stylistka :D
                      • Gość: alicja19 Re: AE Kato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:29
                        dziurawe skarpetki to juz bylby hardcore ;P
                        • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:31
                          bleee... to bylby juz perwers... pdobnie jak biale skarpetki do czarnych spodni
                          i butow <ugly>
                          • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:39
                            biale skarpetki + spodnie na kant = polski biznesmen :D
                            • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:41
                              biale skarpetki + spodnie na kant = ruska mafia :D
                          • Gość: alicja19 Re: AE Kato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:59
                            podobnie jak skarpetki do sandalow... zwlaszcza czarne "podkolanowki"
                            podciagniete na maxa ;>
                • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:41
                  <hahaha> <spoko> hehe, swietne ;)
          • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:11
            festyn. beda sie cieszyc razem z nami, ze sie dostalismy. impreza do rana <lol>
            • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:13
              ...ciekawe, czy beda jakies budy jak na odpuscie... <marzyciel>
              • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:19
                eee ... ?
                • Gość: Ola Re: AE Kato IP: *.localdomain / 195.116.246.* 18.07.05, 19:24
                  no co, lubi widocznie odpustowe cukierki:D
                  • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:26
                    Nie lubie odpustowych cukiereczkow :P Wole baloniki co wisza w powietrzu :D
                    • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:30
                      no ale ja nie wiem, o czym wy piszecie, a nie to, ze sie dziwie :P
                      • Gość: Ola Re: AE Kato IP: *.localdomain / 195.116.246.* 18.07.05, 19:34
                        na sląskim odpuscie nie byles Kubuś? <rotfl2>
                        • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:36
                          Futermeloków nie jadles?? :D
                          • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:37
                            @
                          • Gość: Ola Re: AE Kato IP: *.localdomain / 195.116.246.* 18.07.05, 19:41
                            eee czego?! kurcze, jestem ze Śląska, ale po śląsku to ja nie potrafie... :-/
                            • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:43
                              FUTERMELOKI - [sl. gw. sl] - ciasteczka roznych smakow i roznych ksztaltow,
                              sprzedawane na wage podczas odpustow w budach (=na straganach).
                              • Gość: Ola Re: AE Kato IP: *.localdomain / 195.116.246.* 18.07.05, 19:45
                                aaa a juz myslalam ze to jakies konkretne ciasteczko:D

swoją drogą... feeeeeeeeee:P
                                • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:46
                                  Zgadzam sie feeeeeeee... jeszcze te papierowe, ohydne tytki w ktore wsadzaja te
                                  ociekajace tluszczem ciasteczka ... bleeeeeeeeeee
                                  • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:48
                                    rownie dobrze moglas napisac 'wkladaja' zamiast 'wsadzaja' :> <rotfl>
                                    • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:49
                                      :P a ty nie WSADZAJ nosa w nieswoje sprawy... wiem, co chcialam napisac ;):D
                                      • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:52
                                        ale to nastepnym razem zaznacz w temacie, na przyklad 'NIE DLA KUBY' :] :P
                                        no ja wiem, ze ty wiesz, co chcialas napisac, ale ja zasugerowalem po prostu
                                        tylko inne rozwiazanie ;)
                                        • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:55
                                          Oj, Kubus, Kubus, ty cos mi sie zdaje ze masz niecne jakies konotacje tudziez
                                          skojarzenia... martwisz mnie ;(
                                          • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:58
                                            martwie? :>
                              • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:45
                                roznych smakow, to sprzedaja smaczne przy dworcu w budynku, gdzie jest empik
                                <lol>
                                • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:47
                                  Oj, nie wiem, jak wy, ale ja w taki upal to nie mam nawet sily myslec o
                                  slodyczach... tym bardziej o pani spod empiku :D
                                  • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:49
                                    no jakiej pani, no? :>
                                    a poza tym, u mnie dzisiaj nie jest upalnie :D
                                    • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:53
                                      U mnie dzisiaj jest poprostu pieknie... a chodzi o pania spod empiku :D
                                      • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:56
                                        a ja nie dam sie sprowokowac :] ;P
                                        • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:58
                                          Kto tu kogo prowokuje <aniolek>
                                          • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:59
                                            <diabelek> - <hmmm> ?
                                            • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:00
                                              :> subtelna metafora mojego stanu ducha... z natury jestem altruistka i martwi
                                              mnie twoje zepsucie moralne :>
                                              • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:03
                                                'A wymieta koszula... hm... to tylko w jednym miejscu obowiazuje ]:->'
                                                tak, tak, masz racje i calkowicie cie rozumiem <lol>
                                                • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:04
                                                  Jakubie, chodzilo mnie nie tyle o miejscee na ciele, co pewne miejsce w domu...
                                                  a konkretnie w sypi... ]:->
                                                  • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:06
                                                    na jedno wychodzi :] jestes tak samo zdemoralizowana jak ja :] ja nie bardziej
                                                    <lol> ;P
                                                  • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:07
                                                    Wypraszam sobie, nie tylko nie jestem zdemoralizowana, ale wrecz jestem ostoja
                                                    cnot wszelakich!!!
                                                  • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:09
                                                    tak, tak. a swistak siedzi ...
                                                  • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:11
                                                    :( uraziles ma wrazliwa soul... ;(
                                                  • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:15
                                                    o ja niedobry ... :(
                                                    przepraszam, nie chcialem ;)
                                                    zaproponowalbym ci, ze jakos to pewnie daloby sie wynagrodzic, ale pewnie bys
                                                    mnie posadzila o jakies 'nieczyste' mysli :] wiec proponowac nie bede :P
                                                  • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:17
                                                    Och, powiedzialabym zeby sie dalo wynagrodzic ;) Kupilbys mi moja ulubiona
                                                    Wareczke i wyslal poczta to bym sie odobrazila, a tak... jestem niezwzruszona :P
                                                  • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:23
                                                    powiedz jeszcze, ze strong :>
                                                  • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:26
                                                    Oczywiscie, ze strong... to moje ulubione piwo.. w sumie to innych nie pije i
                                                    nie trawie blee ;)
                                                  • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:31
                                                    a ja nie lubie stronga, bleee.
                                                    hehe, nie to, ze na przekor, ale powaznie - nie lubie ;)
                                                  • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:33
                                                    Hm, no ja lubie, bo zawsze po jednym strongu jest juz lekki szum w glowie :)
                                                    Wiadomo... tak zwana bania ekonom :D
                                                  • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:36
                                                    no taaa, to sie nazywa ekonomiczne podejscie do sprawy ;)
                                                  • kasieczek86 Re: AE Kato 18.07.05, 20:41
                                                    Hehe... w koncu nie bez powodu mysle powaznie o ekonomii... cale moje zycie
                                                    kreci sie wokol niej :P
                                • 7u8 przy empiku 18.07.05, 22:05
                                  to są najlepsze zapiekanki jakie mogą być na świecie :)
                              • 7u8 jestem ze Śląska 18.07.05, 22:04
                                ale ta nazwa jakoś mnie nie zachęca do jedzenia ciasteczek :D a co tam, wolę
                                baloniki! jak wszyscy ;)
                                • kasieczek86 Happi Kasieczek :D <jupi> 19.07.05, 10:00
                                  Chyba wlasnie zostalam studentka :D co prawda narazie polibudy w gliwicach, ale
                                  zawsze cos, nieprawdaz??? :) Sorry, ze sie chwale jak chwalipieta, ale jestem
                                  happi... oby informacje na necie byly prawdziwe!!!!
                                  • Gość: alicja19 Re: Happi Kasieczek :D <jupi> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:02
                                    moje gratulacje :*
                                    • kasieczek86 Re: Happi Kasieczek :D <jupi> 19.07.05, 10:08
                                      Dzkie Alis :*
                                    • jakub_86 Re: Happi Kasieczek :D <jupi> 19.07.05, 10:28
                                      dolaczam sie do gratulacji.
                                  • jakub_86 Re: Happi Kasieczek :D <jupi> 19.07.05, 10:26
                                    nie ma powodu do tego, aby umieszczali tam nieprawdziwe.
                                    ile mialas punktow na ile?
                                    no i ... jak dostaniesz sie tez na ae - co wybierzesz?
                                    • 7u8 baaa 19.07.05, 10:30
                                      pytanie! na pewno ae :D
                                    • kasieczek86 Re: Happi Kasieczek :D <jupi> 19.07.05, 10:34
                                      Jeszcze nie wiem, co wybiore... ciagnie mnie i tu io tu... :/

A punktow nie mialam duzo - 59,2... na 1000 :)
                                      • jakub_86 Re: Happi Kasieczek :D <jupi> 19.07.05, 10:37
                                        na 100? :>
                                      • jakub_86 Re: Happi Kasieczek :D <jupi> 19.07.05, 10:41
                                        a i zapomnialem dodac, ze w porownaniu z programi na wielu uniwersytetach, na
                                        kierunki tak popularne jak budownictwo na politechnikach, to ten prog
                                        rzeczywiscie byl maly.
                                        ogolnie w tym roku jest taka tendencja, ze na politechniki zlozono mniej podan,
                                        ponoc nawet o 50%, bo ludzie poprzestraszali sie swoich wynikow i pomysleli, ze
                                        gdzie tam, stad byc moze duze rozbierznosci w punktach i niewielkie progi.
                                        tak samo bylo na politechnice w gdansku, na ktora dostal sie moj kolega na
                                        elektrotechnike, choc mial niewiele punktow wg tamtego systemu naliczania. juz
                                        nawet nie pytalem ile :]
                                      • Gość: ae Re: Happi Kasieczek :D <jupi> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:19
                                        Masz już na końcie "przyjęta" na polibudzie?
                                        • Gość: ae Re: Happi Kasieczek :D <jupi> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:22
                                          Gratuluje. A na jaki wydział składałaś papiery?
                                          • kasieczek86 Re: Happi Kasieczek :D <jupi> 19.07.05, 19:05
                                            Czesc :) Wlasnie wrocilam z tych popapranych Gliwic, jak to ode mnie jest
                                            cholibka daleko jak sie jedzie autobusami :( No ale coz, jestem na wydziale
                                            budownictwa na studiach inzynierskich w jezyku angielskim... A Tobie AE
                                            gratuluje najwyzszej liczby punktow <brawo>!!! Ale co fakt, to fakt, lalo
                                            niemilosiernie...
                        • jakub_86 Re: AE Kato 18.07.05, 19:36
                          no bardzo zabawne :>
                          no ale dowiem sie o co chodzi, czy nie? ;)
        • Gość: Ola Jak IP: *.localdomain / 195.116.246.* 18.07.05, 19:20
          Jak macie zamiar sprawdzic wyniki - czekacie na opublikowanie ich w necie czy
          idziecie na AE?:>
          Ja bym sie wolała zobaczyć na papierkowej liscie na drzwiach, tradcyjnie:P
          • kasieczek86 Re: Jak 18.07.05, 19:24
            Kazdy sposob jest dobry, kazdy trzeba przetestowac :P Byleby ktorys byl
            pozytywny :D
          • jakub_86 Re: Jak 18.07.05, 19:31
            a sprawdzi ktos za mnie, czy jestem na liscie tam, gdzie chcialem? ;)
            • kasieczek86 Re: Jak 18.07.05, 19:32
              Eeee, co ty koles - internetu nie masz??? :D ;P
              • jakub_86 Re: Jak 18.07.05, 19:36
                ciii, mialem chwile zacmienia ;P
                za duzo na raz - wiadmosci lecialy na tvn, watek tu, watek tam ... hehe ;)
                • kasieczek86 Re: Jak 18.07.05, 19:37
                  :D tu nie ma ze boli ;) ORIENTUJ SIE :D
                  • jakub_86 Re: Jak 18.07.05, 19:39
                    no ale to wszystko nie dzieje sie powoli ;P tylko post za postem ;)
                    • kasieczek86 Re: Jak 18.07.05, 19:41
                      Poprostu jest szybkie tempo jak na nowojorskiej gieldzie ;P
                      • jakub_86 Re: Jak 18.07.05, 19:46
                        albo na placu budowy <lol>
                        • kasieczek86 Re: Jak 18.07.05, 19:48
                          Czy wyczuwam tu jqakas lekka nutke ironii w mym kierunku :> :D
                          • jakub_86 Re: Jak 18.07.05, 19:50
                            nie, ironii nie ;)
                    • Gość: alicja19 Re: Jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:31
                      no wlasnie zauwazylam,z e zasuwacie tu z postami jak parowozik
                      • kasieczek86 Re: Jak 18.07.05, 20:34
                        Hm, takie zasuwanie jak ciuchcia przybliza nas caly czas do celu, czyli dnia
                        ogloszenia wynikow :D
                        • jakub_86 Re: Jak 18.07.05, 20:42
                          nie pisz w ten sposob ... prosze ;P
                      • Gość: Misia Re: Jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:38
                        no pod wrażeniem jestem 2500 + 500 + jeszcze inne posty = ponad 3000 postów
                        słów brakuje żeby podziw wyrazić nad tym co zrobiliśmy:)):))
                        a ja mam taki plan jesli do poludnia nie bedzie wyników na necie pofatyguje sie
                        do AE:) mam tam aż ok 30 min więc nie wiem czy dam rade:D:D
                        pozdrawiam:)
                        • jakub_86 Re: Jak 18.07.05, 20:43
                          znowu odswiezanie zaczyna sie pier.do.lic :/
                          • kasieczek86 Re: Jak 18.07.05, 20:48
                            No wlasnie cos powoli zaczyna w zwolnionym tempie dzialac... moze nowy
                            tenteges??? :)
                            • jakub_86 Re: Jak 18.07.05, 20:57
                              dawno nie gadalem z osoba, ktora uzywa tego slowa <lol>
                              nie, jedziemy dalej na tym - do 2500 i wtedy dopiero nowy :] - zasady :P
                              • wahi Re: Jak 18.07.05, 21:06
                                nie wytrrzymam z wami 2 godizny i ponad 100 wiadomosci....
                                • 7u8 q mnie tu nie było 18.07.05, 22:10
                                  ponad 4.... ja to dopiero nadrabiać muszę :/
                              • kasieczek86 Re: Jak 18.07.05, 21:08
                                Jakiego??? Teneteges??? :) No to ja tenteges ide melonika konsumowac i potem
                                jakis filmik cya all :)
                                • Gość: Izka Re: Jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:16
                                  mmmm melon pycha !!! i nawet sie nie podzieliłas!!! nieładnie ;)
                                  • jakub_86 Re: Jak 18.07.05, 22:31
                                    a ja mam ochote na cos slodkiego. ale nic nie ma w domu ;( ciasto wczoraj
                                    zjadlem <sciana> chyba skocze do sklepu 24h i kupie sobie loda, ale to po
                                    myciu, bo wrocilem z biegania ;P
                                    • 7u8 a nie umiesz sam 18.07.05, 23:06
                                      ???

hahahahahahah głupawa mnie bierze

hahhaha
                                      • jakub_86 Re: a nie umiesz sam 18.07.05, 23:10
                                        no, rzeczywiscie glupawa cie bierze :P
                                        jeden to to, ze nie jestem az tak wygimnasykowany, zeby zarzucic sobie stopy na
                                        szyje, a dwa to to, ze mam wszystkie zebra, a do tego numeru trzeba miec ponoc
                                        dwa mniej :>
                                        • 7u8 siakiś ty dowciapny :D 18.07.05, 23:12
                                          ja przecież nic nie mówiłam...
                                          ach ci faceci wiadomo, że przez 99% czasu jedno im w głowie :P
                                          • jakub_86 Re: siakiś ty dowciapny :D 18.07.05, 23:18
                                            zakladajac obie nogi na szyje tez mozna robic rozne rzeczy, niekoniecznie
                                            takie, o ktorym ty pomyslalas teraz, ze ja pomyslalem wczesniej <lol>
                                            i komu tu w glowie rozne dzwine mysli chodza? ;P
                                  • kasieczek86 Moj melon 19.07.05, 10:04
                                    Przepraszam Izo, ze wczoraj nie czestowalam moim melonikiem, ale oswiadczam
                                    wszem i wobec ze dalej polowka czeka w lodowce i ma sie niezle, wiec
                                    zapraszam :D Chetnie sie podziele :P
                                    • jakub_86 Re: Moj melon 19.07.05, 10:28
                                      juz nie sciemniaj, ze sie chetnie podzielisz ;P
                        • 7u8 Jak się dostanę na AEq 18.07.05, 22:08
                          to wezmę cyfrówkę i pojadę zdjęcia robić ze mną na liscie :D
                          • Gość: alicja19 Re: Jak się dostanę na AEq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:34
                            przy okazji mi tez zrob (wnukom bede pokazywac ;)
                            • 7u8 hehe 18.07.05, 23:38
                              dobrze, że dodałaś, że wnukom pokażesz bo ja myślałam że to chodzi no ten teges
                              co z Jakubem rozmawialiśmy <hahaha>
              • Gość: alicja19 Re: Jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:39
                hm.. ja 21 wyjezdzam z domu troche po 8... to pewnie wynikow jeszcze nie bedzie
                a w Ciesyznie nie wiem czy bedzie mi dane korzystac z netu
                wiec jestem zdana na rodzine i sms
                • Gość: Izka Re: Jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:41
                  ooo do Cieszyna jedziesz :) to bardzo blisko mnie :) a Cieszyn to bardzo fajne
                  miasto.
                  • kasieczek86 Re: Jak 18.07.05, 20:47
                    Popieram, Cieszyn jest sliczny... ulica gleboka te klimaty :)
                    • jakub_86 Re: Jak 18.07.05, 20:53
                      a ja ide biegac :]
                    • Gość: alicja19 Re: Jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:45
                      mam zamiar podziwiac Cieszyn i filmy :] na zmiane...
          • kiciopyza Re: Jak 18.07.05, 20:54
            w czwartek pracuje, wiec nie pojade, ale to nic:) polowa mojej klasy tam skladala wiec ktos na pewno sie pofatyguje:) i bede wiedziala, a jak nie to w necie sprawdze:) Pozdrowienia
          • 7u8 wycieczka do Katosów :) 18.07.05, 22:01
            i będzie git :D
            • Gość: Izka Re: wycieczka do Katosów :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:17
              ja jade w srode do Katosow :/ nic mi to nie da, ale musze jechac na przysiege
              do kumpla... kurcze, ze te wyniki tez musza byc w czwartek a nie w srode np. ;)
              • jakub_86 Re: wycieczka do Katosów :) 18.07.05, 22:33
                jak to - musisz? :> ;P
                • Gość: Izka Re: wycieczka do Katosów :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:49
                  bo jestem dobra kumpela i zjawie sie na tej przysiedze :) przynajmniej zabawnie
                  bedzie :) ciekawski Kubo :P
                  • jakub_86 Re: wycieczka do Katosów :) 18.07.05, 23:08
                    oj tam, musisz sie czepiac? :P wystarczy, ze ja to robie ;)
                    • Gość: alicja19 Re: wycieczka do Katosów :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 00:46
                      ktos sie musi czepiac zeby ktos sie puszczac mogl <lol>
                      • 7u8 Ala... 19.07.05, 00:49
                        idź spać ;)
                      • jakub_86 Re: wycieczka do Katosów :) 19.07.05, 00:54
                        alicjo ... no wiesz <kreci glowa> :>

ale druga ala ma racje - idz spac. pozno juz. wyspisz sie moze :>
                        ja juz ide, bo na 9 mam budzik ustawiony :]
                        • Gość: alicja19 Re: wycieczka do Katosów :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 01:05
                          wybaczcie... to przez ta pore czlowiekowi takie brudne mysli do glowy przychodza ;P
                          Rozwaze propozycje pojscia spac...
                          • jakub_86 Re: wycieczka do Katosów :) 19.07.05, 10:31
                            heh, wam to dobrze, to wam tylko po nocy :( ... :P
                            a co do propozycji - i jak to w ostatecznosci wyszlo?
                            mnie budzik obudzil o 9, wylaczylem, polozylem sie i wstalem po 10 <lol>
                            • Gość: alicja19 Re: wycieczka do Katosów :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:42
                              no poszlam sluchac muzyki do lozka i zasnelam tak 3-4
                              a spalam do 10 :]
                              jestem jak nowowonarodzona :>

• Gość: alicja19 Re: wycieczka do Katosów :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:43
                              ps. w ciagu dnia tez... ale w nocy intensywniej ;P
                              • jakub_86 Re: wycieczka do Katosów :) 19.07.05, 10:55
                                ufff ... ;)
          • Gość: NEWS NEWS IP: *.localdomain / 195.116.246.* 19.07.05, 10:31
            wg nieoficjalnych źródeł na AE przyjmują od 118 pkt, tyle wystarczy już na infe
            :lol:
            • kasieczek86 Filozofuje... 19.07.05, 10:36
              Bosh... jade wlasnie do Gliwic i dalej bede kombinowac, co tu wybrac jak bede
              miala i to i to do wyboru... :/ :(... prosze o rady, bo ja tez w sumie wiem, ze
              powinnam z wami na AE :) Pozdrowionka i caluski z SGL :*
            • jakub_86 Re: NEWS 19.07.05, 10:38
              podpucha?
            • 7u8 Olaa!!! 19.07.05, 10:46
              a ekonomia? proszę cię powiedz że max 142 :)
              • Gość: x !! IP: *.localdomain / 195.116.246.* 19.07.05, 10:55
                cicho, nie Olaaa:P to anonimowy news kur.wa:P aczkolwiek prawdziwy. tylko tyle
                wiadomo:)
                • 7u8 anonimie! 19.07.05, 11:04
                  to ja cię proszę dowiedz się jeszcze co z ekonomią, będę dźwieczną :D
                  i tak z ciekawości... fiB ]:->
                  • jakub_86 Re: anonimie! 19.07.05, 11:14
                    o wow, coz za dobroc bije dzis z ciebie ;P
                    nawet o fib sie pytasz :P ;)
                    • 7u8 to z ciekawości 19.07.05, 11:18
                      czy może jeszcze nie pojechać i na finanse nie złożyć <lol2>
                  • Gość: x Re: anonimie! IP: *.localdomain / 195.116.246.* 19.07.05, 11:16
                    nie dowiem sie, wiecej w stanie nie jestem:/ :(
                    • 7u8 a szkoda 19.07.05, 11:22
                      zrobiłaś mi smaka na resztę wyników :(
                • jakub_86 Re: !! 19.07.05, 11:04
                  tak, tak, przeciez pod tym samym numerem ip moze byc rownie dobrze ktos inny,
                  jezeli jest to siec ;)
                  • Gość: Ola Re: !! IP: *.localdomain / 195.116.246.* 19.07.05, 11:13
                    kubuś, można uzywac programu zmieniajacego ip w takich miejscach albo miec po
                    prostu adres dynamiczny:)
                    • 7u8 wrr 19.07.05, 11:17
                    • jakub_86 Re: !! 19.07.05, 11:22
                      mozna, ale nie trzeba :]
                      ty masz stale ip :>
                      a ja ide czytac ksiazke - projektowanie serwisow www. standardy sieciowe. - bo
                      jeszcze nie skonczylem. kto wie, moze sie kiedys przyda ;P
                      • Gość: Ola Re: !! IP: *.localdomain / 195.116.246.* 19.07.05, 11:48
                        hihi nieźle:P ja sie tez niedlugo za podszkalanie siebie wezme:P i z chęci
                        wlasnych i przymusowo :lol:
                        • 7u8 ucz się ucz ;) 19.07.05, 11:55
                          a najlepiej już teraz wyhakeruj mi tą ekonomie ]:->
                          • Gość: x Re: ucz się ucz ;) IP: *.localdomain / 195.116.246.* 19.07.05, 12:11
                            nie <faja>
            • Gość: ae Re: NEWS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:10
              To na finanse będzie chyba pińcet pkt. A wyniki będą rano w czwartek.
              • Gość: ae Re: NEWS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:16
                Nagłówek ADSL zostaje ten sam, obojętne jest w tedy kto jakie ma ip.
                • Gość: Ola Re: NEWS IP: *.localdomain / 195.116.246.* 19.07.05, 11:21
                  no tak, ale to nie zmienia faktu, że nie trudno to zmienić odpowiednim progsem
                  tak by wyswietlala sie nieprawdziwa informacja:)
    • jakub_86 Re: AE Kato 19.07.05, 15:33
      wiecie gdzie znalazlem nasz watek? na trzeciej stronie!!
      nie mozemy go tak zaniedbywac :P

mamusia przywiozla mi ciasto <jupi> <rotfl>
      • Gość: Misia Re: AE Kato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:56
        racja!!
        a podzielisz się Kuba????
        chodziaż z tych Bartoszyc to by juz nieswieze doszło:)
    • kiciopyza 1 miejsce wolne 19.07.05, 17:18
      Lukasz dostal sie (HURA!!:D) na infe na Pol. śl. i tam idzie!! wiec na infie i ekonometrii bedzie miejsce wolne.
      • Gość: ae Re: 1 miejsce wolne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:51
        To fajnie może wskoczę na jego miejsce. Jestem cały mokry po dzisiejszej
        wyprawię na politechnikę po to, żeby się dowiedzieć, że mam najwięcej pkt:((
        • kiciopyza najwiecej.. 19.07.05, 17:54
          i sie nie cieszysz? na co skladales?
          • Gość: ae Re: najwiecej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:12
            Najwięcej na wydziale Transportu - oczywiście. Bardzo tam mi sie nie podoba.
            Budynki bardzo stare, atmosfera ponura. I to co mnie dzisiaj przeraziło <szok>.
            Ludzie stali w 10 metrowej kolejce do sekretariatu po wyniki, chodz obok w
            budynku były wyniki. Z takimi Dałnami mam studiować?!?!
            • jakub_86 Re: najwiecej.. 19.07.05, 18:18
              o lol, heh :/ rozumiem twoja frustracje, bo chyba i tak mozna to nazwac :|
            • Gość: alicja19 Re: najwiecej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:01
              gratuluje :)
              a studiowac masz przeciez nie z dalnami tlyko z nami ;>
              • ae01 Re: najwiecej.. 19.07.05, 19:03
                Mówiłem o Politechnicę:)) Dlatego chciałbym się dostać na ae.
      • jakub_86 Re: 1 miejsce wolne 19.07.05, 18:19
        pogratuluj mu :)
    • jakub_86 Re: AE Kato 19.07.05, 18:21
      ejjj, to jest nie fair, bo jak mam posty ulozone wg drzewka, to przez
      odswiezanie nie widze tych najnowszych, a jak dalem od najnowszego, to
      widzialem te, ktorych jeszcze nie widzialem majac drzewko :|
      • Gość: ae Re: AE Kato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:24
        I jeszcze na liście nie znalazłem żadnej dziewczyny!!!! Gejowski wydział!!!!!
        • ae01 Umarł ae i narodził się ae01 19.07.05, 18:29
          Od teraz będe używał swojego nowego zarejestrowanego nick ae01
          • jakub_86 Re: Umarł ae i narodził się ae01 19.07.05, 18:58
            a czemu nie ae? juz zajety?
            a swoja droga, moze jest jakis kierunek na polibudzie, na ktorym beda jeszcze
            wolne miejsca, ale to dopiero po wynikach na wszystkich wydzialach widac
            bedzie. tak bylo ponoc w rzeszowie, wlasnie chyba na polibudzie.
            • ae01 Re: Umarł ae i narodził się ae01 19.07.05, 19:05
              Jest Organizacji i Zarządzania, Specjalność informatyka i ekonometria.
          • Gość: alicja19 Re: Umarł ae i narodził się ae01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:02
            tam sie ludzie uczyc ida a nie za babami ogladac <lol>
            • ae01 Re: Umarł ae i narodził się ae01 19.07.05, 19:10
              No uczyć tak. Ale co będe podrywał chłopaków? Pomyśl ani jednej dziewczyny.
              • Gość: alicja19 Re: Umarł ae i narodził się ae01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:35
                na podryw moglbys chodzic pod UŚ - tam na niektorych kierunakch sa dla odmiany
                prawie same dziewuchy ;>
                • jakub_86 Re: Umarł ae i narodził się ae01 19.07.05, 19:42
                  pewnie na psychologii na przyklad :>
                  • kasieczek86 PUK puk... 19.07.05, 20:22
                    jest tam kto? Na ktora sie wybieracie do Kato? Rano czy wieczorem maja byc te
                    listy? Znaczy popoludniu??
                    • jakub_86 Re: PUK puk... 19.07.05, 20:39
                      jak nie bedzie ich do poludnia w necie, to sie niesamowicie wkur.wie, bo
                      przeciez nie bede mogl sprawdzic tego naocznie/namacalnie ...
                      • kasieczek86 Re: PUK puk... 19.07.05, 21:05
                        W sumei to ja sie chetnie do Kato przejade, tylko mam nadziej, ze sama nie bede
                        musiala... :) i ktos z moich okolic pojedzie :P
                    • Gość: ae Re: PUK puk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:12
                      Jak pisałem do nich e-mail'a to powiedzieli, że wyniki będą rano.
                      • kasieczek86 Re: PUK puk... 19.07.05, 21:17
                        Eh, no to po jazdach sobie tam smigne... jjuz by mogly byc... bo mi nudno i
                        ciekawie ;)
                        • jakub_86 Re: PUK puk... 19.07.05, 21:22
                          jak moze byc nudno i ciekawie jednoczesnie? <lol> ]:->
                          • kasieczek86 Re: PUK puk... 19.07.05, 21:23
                            Boyu, ja juz rzeczywiscie padnieta jestem... nudno i ciekawie = nudzi mi sie i
                            jednoczesnie jestem ciekawa wynikow... skrot myslowy z pozoru paradoksalny i
                            nielogiczny, za nim kryja sie jednak poklady energii :D
                            • jakub_86 Re: PUK puk... 19.07.05, 21:26
                              ja wiem, ze skrot, ale ... tak jakos nie moglem powsciagnac swojej
                              upierdliwosci i czepialstwa :P po prostu mi tez sie nudzi ;)
                              • kasieczek86 Re: PUK puk... 19.07.05, 21:36
                                Och, teraz to mozesz sie popisac swoim bieglym umyslem, bo moj przypomina
                                klebek welny, taki jest pokrecony... ten trip w ulewnym deszczu i wielki busz
                                po sklepach i wydzialach mnie zmeczyl... :) Pozdro :P
                                • jakub_86 Re: PUK puk... 19.07.05, 21:37
                                  ha! a ze mnie wczoraj sie smiala :D ;P ;)
                    • 7u8 PONOĆ OD rana 19.07.05, 21:21
                      tak przynajmniej komuś na maila odpisali
              • zakrecona_1986 Re: Umarł ae i narodził się ae01 19.07.05, 20:36
                jak to żadnej dziewczyny?? musiałeś przeoczyć...moją kumpele :)o jak
                najbardziej kobiecym imieniu anna :)
                • jakub_86 Re: Umarł ae i narodził się ae01 19.07.05, 20:40
                  kolejna anna? o jaaaa ... :P ;)
                  • dajing Re: Umarł ae i narodził się ae01 20.07.05, 08:41
                    masz cos do Ań? :P loooooooool ;P
                    • jakub_86 Re: Umarł ae i narodził się ae01 20.07.05, 08:52
                      ani sie waze cos miec ;P
            • jakub_86 Re: Umarł ae i narodził się ae01 19.07.05, 19:10
              tak, tak ;)
              • kasieczek86 Re: Umarł ae i narodził się ae01 19.07.05, 19:12
                Bosh... ani jednej dziewczyny??? To taki smutny wydzial :(
                • Gość: alicja19 Re: Umarł ae i narodził się ae01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:35
                  zaraz smutny... chetnie bym tam poszla <lol> ;)
                  • jakub_86 Re: Umarł ae i narodził się ae01 19.07.05, 19:41
                    a ja nie :]
                    • Gość: alicja19 Re: Umarł ae i narodził się ae01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 20:35
                      dla kazdego to, co lubi ;)
                      • jakub_86 Re: Umarł ae i narodził się ae01 19.07.05, 20:40
                        kilku kolegow lubie, ale to chyba nie o to chodzi, co? ;P
                        • Gość: alicja19 Re: Umarł ae i narodził się ae01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 20:48
                          nieco inne lubienie mialam na mysli ;)

• jakub_86 Re: Umarł ae i narodził się ae01 19.07.05, 20:51
                            o ja niekumaty, chlip chlip <lol>
                            • Gość: alicja19 Re: Umarł ae i narodził się ae01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 20:56
                              <glaszcze> ...kiedys Cie uswiadomimy <lol>
                              • jakub_86 Re: Umarł ae i narodził się ae01 19.07.05, 21:02
                                a rozwin mysl - prosze.
                                • kasieczek86 Re: Umarł ae i narodził się ae01 19.07.05, 21:06
                                  <hahaha> ludzie, po maturze jestescie a wy jeszcze nie wiecie jak tenteges
                                  tentego??? ]:->
                                  • Gość: alicja19 Re: Umarł ae i narodził się ae01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:08
                                    no ja juz wiem :) a Kubie tez sie wytluamczy co i jak...
                                  • jakub_86 Re: Umarł ae i narodził się ae01 19.07.05, 21:12
                                    o jaaaa ... no nic, trudno :>
                                    aha i jedno - matura ma o czyms swiadczyc albo byc czegos dowodem? :>
                                    • kasieczek86 Re: Umarł ae i narodził się ae01 19.07.05, 21:16
                                      Hm... w sumie zadales trudne pytanie, Jakubie... chyba i tentego i tenteges :D
                                      • jakub_86 Re: Umarł ae i narodził się ae01 19.07.05, 21:21
                                        a mi sie wydawalo, ze madre :>
                                        trudny, to ja jestem :]
                                        • Gość: alicja19 Re: Umarł ae i narodził się ae01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:34
                                          a co - sprawiasz problemy wychowawcze? ;]
                                          • jakub_86 Re: Umarł ae i narodził się ae01 19.07.05, 21:39
                                            rodzicom? ;P
                                            ale ja nie wiem, o co ci chodzi ;P <lol>
                                            • Gość: alicja19 Re: Umarł ae i narodził się ae01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:42
                                              kurcze, ja jzu tez nie wiem o co mi chodzi <lol>
                                              • jakub_86 Re: Umarł ae i narodził się ae01 19.07.05, 21:45
                                                to moze wrocimy do prosby o rozwiniecie mysli? =D
                                              • kasieczek86 Re: Umarł ae i narodził się ae01 19.07.05, 21:45
                                                Ja tez nie wiem, o co wam chodzi, ale wchodzi wam tez ten watek po ciezkich
                                                bojach??? Bo mi odswiezanie nie dziala i nie wyskakuja nowosci... bleee ;(
                                                • jakub_86 Re: Umarł ae i narodził się ae01 19.07.05, 21:48
                                                  czy co nam wchodzi? watek? :o o lol, jak dla mnie, za duzy :> ;P
                                                  no ale ja zrobilem inaczej. w zwiazku z tym, ze zawsze mialem drzewko, w ktorym
                                                  mialem zaznaczone przeczytane posty, teraz mam otwarte dwa okna. w jednym
                                                  drzewko, w ktorym posty nie pojawiaja sie od razu, a w drugim mam ustawione od
                                                  najnowszego i na razie to sie sprawdza, poki ktos nie zacznie odpisywac na
                                                  posty sprzed kilku godzin/dni, tak jak ja to mialem w zwyczaju, bo wowczas bede
                                                  musial czekac na odswiezenie drzewka, zeby spradzic, do czego to ten ktos
                                                  pisze - pod ktora wypowiedzia. nie zamotalem? :P :)
                                                  • Gość: alicja19 Re: Umarł ae i narodził się ae01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:52
                                                    troche zamotales... ale nie szkodzi ;)
                                                  • jakub_86 Re: Umarł ae i narodził się ae01 19.07.05, 21:57
                                                    dziekuje za wyrozumialosc :)
    • jakub_86 Re: AE Kato 19.07.05, 20:43
      a ola siedzi teraz pewnie na necie, stronak google w ciaglych ruchu i szuka
      programow do maskowania/zmiany ip :>
    • 7u8 LUDZISKA!!! 19.07.05, 22:14
      Nie wiem jak to jest i nie chcę Was wprowadzać w bład, ale pytają się mnie czy
      wyniki nie są 22, bo wielu ludzi z ae ma takie informacje... :/
      • jakub_86 Re: LUDZISKA!!! 19.07.05, 22:22
        wielu ludziom mowiono tak podczas skladania dokumentow, a jeszcze innym
        odpowidano, ze wyniki maja zostac podane 20. ktos juz o tym pisal.
        ale sama przeciez widzialas tresc maila, ktory zostal mi przyslany i bylo
        przeciez napisane, ze wyniki maja sie odbyc (lol) 21 :)
        • 7u8 jak jo by sie cieszyla 19.07.05, 22:27
          gdyby juz jutro doli te wyniki :D
          • Gość: alicja19 Re: jak jo by sie cieszyla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:34
            jo tyz :D
            • jakub_86 Re: jak jo by sie cieszyla 19.07.05, 22:38
              a mi to wisi :D
              • Gość: alicja19 Re: jak jo by sie cieszyla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:46
                co ma wisiec nie stanie
                • jakub_86 Re: jak jo by sie cieszyla 19.07.05, 22:59
                  ejj ... :>
                  • Gość: alicja19 Re: jak jo by sie cieszyla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 23:13
                    wybacz... znow sie wieczor zaczyna i mi odbija <lol>
                    • jakub_86 Re: jak jo by sie cieszyla 20.07.05, 07:02
                      nie mam nic przeciwko myslom, tylko stwierdzeniu :>
                • 7u8 dobrse, że też nie utonie ;) 19.07.05, 23:04
                  co byśmy zrobili jakby utonęło <lol2>
                  • jakub_86 Re: dobrse, że też nie utonie ;) 19.07.05, 23:08
                    eeee ... ? :P
          • ae01 Re: jak jo by sie cieszyla 19.07.05, 22:40
            Bardzo możliwe, że mogą zaskoczyć jutro wynikami ( na początku mowa była o 20),
            na politechnicę z wynikami uporali się w 5 dni tylko, że tam sprawdzali egzamin
            pisemny, a nie testowy. Ale wyniki będą nie póżniej niż po dniu 21.07.2005,
            przynajmniej tak mi powiedzieli na egzaminie wstępnym
            • Gość: alicja19 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 23:58
              znow mi spac poszliscie? :(
              • 7u8 chyba żartujesz 20.07.05, 00:05
                ja sobie jeszcze kawkę walnęłam czyli nici ze spania
                kogo poobgadujemy? :P
                • Gość: alicja19 Re: chyba żartujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:17
                  moze Kube? on juz spi, to nie zobaczy ;p
                  • 7u8 łokej ;) 20.07.05, 00:18
                    ach ten Kuba... no wiesz fetu ma jak słoik smalcu :D
                    • Gość: alicja19 Re: łokej ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:28
                      raczej jak lysy wlosow <lol>
                      • 7u8 przeca sie śmieja :D 20.07.05, 00:39
                        hehe w sumie jeszcze chyba długo nie zasnę
                        zaczęło się wielkie odliczanie :/
                        • Gość: alicja19 Re: przeca sie śmieja :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:52
                          ja tak mam na co dzien (co noc)
                          a to odlcizanie to owieczek czy do ogloszenia wynikow?
                          • 7u8 wyniki 20.07.05, 00:57
                            kule nerwuje mnie już to odświeżanie!!!
                            chyba proponuję prznieść wątek na nowy temacik :D
                            • Gość: alicja19 Re: wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 01:10
                              no wlasnie nie wiem co sie tu dzis wyrabia z tym tematem
                              • 7u8 za dużo wątków tworzymy 20.07.05, 01:14
                                system nie nadąża :D
                                • Gość: alicja19 Re: za dużo wątków tworzymy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 01:32
                                  kto by pomyslal, ze pare osob tyle wpisow w takim tempie potrafi tu wrzucac <lol>
                                  • 7u8 a może 20.07.05, 01:38
                                    się zgłosić do księgi rekordów Guinessa? :P
                                    • Gość: alicja19 Re: a może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 01:41
                                      jasne! ale to tak za rok... a poki co wytezona praca nad tym tematem...
                                    • Gość: alicja19 Re: a może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 01:44
                                      przed chwila bylo 666 wpisow... czy to zly znak?! ;>
                                      • Gość: alicja19 Re: a może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 02:39
                                        hm
                                        • Gość: alicja19 Re: a może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 04:31
                                          no dobra, spac juz ide :P
                                          • jakub_86 Re: a może 20.07.05, 07:09
                                            puk, puk :>
                                            tylko, ze nie do drzwi, a w glowe :>
                                            boshe, tak pozno :| ja juz sobie smacznie spalem od 1, bo czytalem ksiazke.
                                            bylbym na necie gdyby brat nie wylaczyl komputera :>
                                            wole chodzic wczesniej spac, ale za to nie spie w dzien i nie pije kawy, ktorej
                                            jeszcze nigdy zreszta nie probowalem :]
                                            • princesca Re: a może 20.07.05, 07:26
                                              A beda one w necie ?Bo nie chce mi sie tam jechac specjalnie,bo nie jestem z
                                              Katowic,a wogole wole przeczytac w necie ze sie nie dostalam
                                              • 7u8 Tak będą! 20.07.05, 08:53
                                                I mogą być nawet dziś więc nie znacie dnia ani godziny :P
                                              • 7u8 a ile masz pktów? 20.07.05, 08:54
                                                że jesteś tak negatywnie nastawiona???
                                            • princesca Re: a może 20.07.05, 07:29
                                              Beda wyniki w necie ?Bo nie jestem z Katowic a nie chce specjalnie jechac do
                                              Katowic zeby sie dowiedziec ze sie nie dostałam:(
                                              • dajing Re: a może 20.07.05, 08:52
                                                mam nadzieje, ze beda.. pan, ktory ode mnie przyjmowal dokumenty mowil, ze
                                                taaak.. mi sie tez nie chce do katowic jechac [bo w czwartek ma byc ladnie, to
                                                pojde na basen <roftl>], bo jakby na to nie patrzec.. zmarnowalabym pol dnia,
                                                zeby popatrzec 5 min na jakas liste ;] [a ze ta lista zadecyduje o tym, gdzie
                                                spedze najblizsze 5 lat mojego zycia to juz inny temat.. <lol2>]
                                            • kasieczek86 Kawa moja wspaniala kawa.... 20.07.05, 08:11
                                              No coz, Kuba, zupelnie nie rozumiem, jak mozna egzystowac bez kawy... Ja tam
                                              kawe lubie i zawsze lubilam, chociaz po wypiciu hektolitrow w czasie matur to
                                              mialam jej troche dosc, ale to byla chwilka slabosci :)

Och, i wydawalo mi sie ze ja wstaje wczesnie skoro u 8... Jetescie
                                              niesamowici...

A jesli chodzi o te wyniki, to ja nie wiem, czy patrze na dobra stronke
                                              (www.ae.katowice.pl), ale nie wyobrazam sobie ze tam maja byc wyniki jakies...
                                              przeciez ta stronke stoi jak stala i aktualizacji na niej ni widu, ni slychu...
                                              A swoja droga, to mglyby juz byc :)
                                              • dajing Re: Kawa moja wspaniala kawa.... 20.07.05, 08:49
                                                ooj.. ja tez sobie nie wyobrazam zycia bez kawy :) [wlasnie jedna tu kolo mnie
                                                stoi ;D] a przed maturami.. hmm.. to dopiero bylo.. - 3,4 kawy dziennie to norma
                                                ;] ale nawet wtedy nie mialam jej dosc <lol>

a swoja droga.. to mnie tu daaaawno nie bylo.. ;] spedzilam pare dni na basenie
                                                i pare wieczorow na piwie i juz sie polapac nie moge <beczy> ;P
                                                • jakub_86 Re: Kawa moja wspaniala kawa.... 20.07.05, 09:06
                                                  praktycznie nic nie stracilas ;P
                                                  • dajing Re: Kawa moja wspaniala kawa.... 20.07.05, 09:12
                                                    noo.. prawie nic.. jestem tylko jakies 300 postow do tylu <lol2> ;P
                                                  • 7u8 i tak nas zdradziłaś :P 20.07.05, 09:15
                                                    czytałam że wolisz do Kraka iść :evil:
                                                  • dajing Re: i tak nas zdradziłaś :P 20.07.05, 09:21
                                                    heheh <glupio mi> :P
                                                    ale ja mowilam od poczatku, ze jak sie dostane, to ide do kraka :> ;P yhh.. ale
                                                    szczerze mowiac, to mam watpliwosci - tam nie ida tacy fajni ludzie ;D [nie, ja
                                                    sie wcale nie podlizuje teraz <rotfl>]
                                                  • 7u8 wiecie co? 20.07.05, 09:24
                                                    ja wiem co powinny uczelnie wprowadzić, żeby się łatwiej zorientować o ile osób
                                                    zmniejszy się pierwsza lista... na podaniu powinno pisać: czy jest to
                                                    alternatywna uczelnia czy ta z pierwszeństwem :]
                                                  • kasieczek86 Schizofrenia 20.07.05, 09:32
                                                    Myslicie, ze to choroba psychiczna, jak sie wlazi na strone ae srednio co pol
                                                    godziny i wyglada wynikow? Bo ja sie czuje troche jak swirencjuisz... I
                                                    rzeczywiscie, zoladek w stanie zagrozenia... nie umiem nic przelknac... :)
                                                  • 7u8 jeszcze gorzej u mnie 20.07.05, 09:35
                                                    znam linka pod którym będą wyniki i wchodzę na niego co 5 minut......
                                                  • jakub_86 Re: Schizofrenia 20.07.05, 09:40
                                                    a ja wlasnie wybieram sie po buleczki na sniadanie, a potem kawalek ciasta :P
                                                  • dajing Re: Schizofrenia 20.07.05, 09:54
                                                    a ja wlasnie jem tostyyy.. z tona keczupuuuuuu <lol2>
                                                  • jakub_86 Re: Schizofrenia 20.07.05, 09:57
                                                    a ja mam ogorki malosolne :] <rotfl>
                                                  • jakub_86 Re: i tak nas zdradziłaś :P 20.07.05, 09:33
                                                    hehe, te zastrzezenie z podlizywaniem, to chyba po lektyrze 300 postow, bo
                                                    gdzies tam ja cos takiego pisalem? ;P
                                                    no ale cie rozumiem z tym wyborem, jezeli stosunki to to, o czym
                                                    marzylas/marzysz, tam juz wnikac nie bede czy i praktykujesz ;P . ale ja tez
                                                    mialem problem z wyborem i wybralem to, co wydaje mi sie lepsze ;)
                                                  • dajing Re: i tak nas zdradziłaś :P 20.07.05, 09:49
                                                    pisales? :> :D
                                                    taaaaak, stosunki to to, o czym marze <rotfl> ;P ale jesli bym sie dostala do
                                                    kraka na, dajmy na to, zarzadzanie dopiero [tfu tfuuuuuu :]], to wybieram
                                                    katowice chyba.. ;]
                                                  • 7u8 a co wybrałaś jako drugie? 20.07.05, 09:53
                                                  • jakub_86 Re: a co wybrałaś jako drugie? 20.07.05, 10:00
                                                    no to napisala przeciez, ze zarzadzanie :>
                                                    zreszta juz wczesniej to pisalas aniu i bynajmniej pamietam, ze priorytetowo
                                                    stosunki w krakowie, a potem jezeli sie na nie nie dostaniesz, to katowice, ale
                                                    tego 'chyba' nie szlo nie zauwazyc :>
                                                  • 7u8 i kto tu ma problemy 20.07.05, 10:08
                                                    jak widać wyżej (albo niżej zależy jak masz ustawione) jako drugie wybrała
                                                    ekonomię :P
                                                  • jakub_86 Re: i kto tu ma problemy 20.07.05, 10:10
                                                    czepiasz sie ;)
                                                  • Gość: 7u8 standard :P IP: 83.238.20.* 20.07.05, 10:19
                                                  • jakub_86 Re: standard :P 20.07.05, 10:27
                                                    hehe :)
                                                  • dajing Re: a co wybrałaś jako drugie? 20.07.05, 10:17
                                                    no no.. tak wlasnie.. bo z ta ekonomia w kraku to tez nie wiem.. srednio mi sie
                                                    tam specjalnosci podobaja i tenn.. taka za bardzo ogolna jak dla mnie :]
                                                    zobaczymy.. :] jesli sie dostane na stosunki - to krakow, a jak nie - to
                                                    katowice ;P [juz bez 'chyba' zebys sie nie czepial :P]
                                                  • jakub_86 Re: a co wybrałaś jako drugie? 20.07.05, 10:28
                                                    no ale w dalszym ciagu nie odpowiedzialas na moje pytanie :>
                                                    wolisz obcokrajowcow od polakow? bo w koncu to stosunki miedzynarodowe <rotfl>
                                                  • Gość: 7u8 nieważne z kim IP: 83.238.20.* 20.07.05, 10:33
                                                    ważne jak ;)
                                                  • 7u8 wiecie co? 20.07.05, 10:47
                                                    Śniło mi się, że dostałam się na AE. No to dupa, mogę się już ze studiami
                                                    pożegnać, bo mi się sny zawsze na odwrót sprawdzają.
                                                    Powodzenia reszcie życzę!
                                                  • jakub_86 Re: nieważne z kim 20.07.05, 10:48
                                                    a ty musisz wszystko do jednego sprowadzac? ;P
                                                  • 7u8 a co 20.07.05, 10:55
                                                    Ty o mnie wiesz?
                                                  • jakub_86 Re: a co 20.07.05, 11:07
                                                    :>
                                                  • dajing Re: a co wybrałaś jako drugie? 20.07.05, 12:50
                                                    loool.. no cos w tym jest.. obcokrajowcy to zawsze jakies urozmaicenie.. polakow
                                                    mam na codzien ;P
                                                    a poza tym to wiesz - musimy sie w koncu integrowac z ta europa! <lol2>
                                                  • 7u8 jaki kierunek? 20.07.05, 12:58
                                                    a w którą stronę najbardziej chciałabyś się zintegrować? :P
                                                    wschód, zachód, północ czy południe? ;)
                                                  • dajing Re: jaki kierunek? 20.07.05, 13:06
                                                    hmm.. najlepiej to we wszystkich kierunkach, a co! <lol>
                                                  • kasieczek86 Re: jaki kierunek? 20.07.05, 13:07
                                                    Ala, zapodaj plis tego linka na ktorym maja byc niby wynik, wogole, skad masz
                                                    takie newsy. A co do mnie to wydaje mi sie ze zdecydowanie za duzo gadki tutaj
                                                    o stosunkach ;):D
                                                  • dajing Re: wyniki :] 20.07.05, 13:10
                                                    oto i link: www.kandydaci.ae.katowice.pl/?contentid=486 :)
                                                  • Gość: 7u8 JA też!!! IP: 83.238.20.* 20.07.05, 13:26
                                                    ale się cieszęęęęęę!
                                                  • zakrecona_1986 Re: JA też!!! 20.07.05, 13:43
                                                    nie wierze...ja też :)
                                                  • jakub_86 Re: JA też!!! 20.07.05, 15:44
                                                    ... i ania jest :) i jedna i druga :)
                                                  • kasieczek86 Re: JA też!!! 20.07.05, 13:44
                                                    GRATULUJE WSZYSTKIM!!! ja tez <jupi>
                                                  • jakub_86 Re: JA też!!! 20.07.05, 15:45
                                                    i co sie chwalisz? :> :P
                                                  • Gość: 7u8 co trzeba IP: 83.238.20.* 20.07.05, 13:48
                                                    donieść jeszcze?
                                                  • dajing Re: co trzeba 20.07.05, 13:54
                                                    a trzeba cos w ogole? :>
                                                  • Gość: 7u8 błąd IP: 83.238.20.* 20.07.05, 14:01
                                                    i tak dostaniemy listy do domu -> zapomniałam :Dz euforii
                                                  • 7u8 POŻEGNANIE 20.07.05, 14:29
                                                    no, póki co żegnam się z Wami, życzę miłych wakacji, bawcie się dobrze, bo w
                                                    październiku się zacznie jazda :D
                                                    Przyślijcie czasem na maila jakie informacje, a co ;)
                                                    Papapa!
                                                  • jakub_86 Re: POŻEGNANIE 20.07.05, 15:46
                                                    jak to sie zegnasz? :> forum przeciez dalej dziala :D
                                                  • 7u8 Re: POŻEGNANIE 20.07.05, 21:59
                                                    no wiesz mnie to forum służyło zabiciu czasu przed wynikami, a wyniki już znam
                                                    ;) nie będę więc tutaj często zaglądała i jestem świadoma, że będę do tyłu z
                                                    niektórymi postami.
                                                  • 7u8 głupio zabrzmi... 20.07.05, 22:06
                                                    nie wiecie kiedy można się spodziewać listu z ae? :P
                                                  • jakub_86 Re: głupio zabrzmi... 20.07.05, 22:29
                                                    mysle, ze w przeciagu najblizszego miesiaca, tak jakby trzydziestu dni,
                                                    powinien przyjsc ;P
                                                  • jakub_86 Re: JA też!!! 20.07.05, 15:44
                                                    gratulejszyns ;)
                                                  • dajing Re: a co wybrałaś jako drugie? 20.07.05, 10:01
                                                    1. stosunki :D 2. ekonomia 3. zarzadzanie i marketing :]
                                                  • jakub_86 Re: a co wybrałaś jako drugie? 20.07.05, 10:06
                                                    a polacy twoim zdaniem sa gorsi od obcokrajowcow? obojetnie, pod jakim
                                                    wzgledem :>
                                              • jakub_86 Re: Kawa moja wspaniala kawa.... 20.07.05, 08:54
                                                jak to nie ma aktualizacji? na stronie glownej jest kilka newsow, ktorych
                                                wczesniej nie bylo, a poza tym, przeciez dodanie jednego linka to nie problem
                                                na glownej stronie do strony z wynikami :>
                                              • 7u8 zobacz sobie newsy 20.07.05, 08:57
                                                co dwa dni dodają coś nowego :P

ludzie niedobrze mi chyba zaraz zwymiotuję... w y m i ę k a m po prostu
                                                • jakub_86 Re: zobacz sobie newsy 20.07.05, 09:07
                                                  ?
                                                  • 7u8 ? 20.07.05, 09:13
                                                    do czego się ten pytajniczek odnosi?
                                                    No cóż taki już mam organizm że po prostu mój żołądek świruje i ja razem z
                                                    nim..... :[
                                                  • jakub_86 Re: ? 20.07.05, 09:29
                                                    aaa, a to sorki, bo ja myslalem, ze to byla ironia, ze niby ktos gadaniem tak
                                                    na ciebie wplynal.
                                            • Gość: alicja19 Re: a może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:24
                                              ale co ja moge, jak mi sie spac po prostu nie chce?
                                              • jakub_86 Re: a może 20.07.05, 10:29
                                                wstawaj wczesniej i nie spij w dzien. szybciej bedziesz zasypiala ;)
                                                ja bym sie zanudzil do tej 4 z czyms po prostu ;P
                                                • Gość: alicja19 Re: a może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:11
                                                  moja mama mi zawsze mowi, ze nudza sie tylko nudni ludzie ;)
                                                  jak sie zacznie sezon szkolny, to sie przekwalifikuje na inne godziny bytowania,
                                                  a poki co i tak nie mam po co wstawac o 8 rano
                                                  • jakub_86 Re: a może 20.07.05, 11:14
                                                    w sumie racja ...
                                                  • 7u8 No to jednak 20.07.05, 11:14
                                                    nie będzie dzisiaj wyników w necie, pazdrov!
                          • jakub_86 Re: przeca sie śmieja :D 20.07.05, 07:05
                            a moze baranow? ja moge byc ten pierwszy :]
                            • Gość: ziokes Re: przeca sie śmieja :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:46
                              Czasami wydaje nam się, że mieszka w nas dwóch różnych ludzi. Jeden, który
                              wszystko doskonale czyni i tego człowieka prezentujemy światu. Jest też i ten
                              drugi, którego się wstydzimy, i tego ukrywamy. W każdym człowieku istnieje coś
                              takiego jak wewnętrzny dysonans i niespójność. Każdy chciałby być dobry, a
                              jedynie dokonuje czynów, których sam często nie rozumie.
                              Dlaczego tak jest? Dlatego, że człowiek nie jest Bogiem, nie jest też aniołem,
                              ani jakąś nadistotą, a jedynie małym pielgrzymem w długiej, dalekiej drodze
                              swojego życia. Własne słabości czynią go wyrozumiałym i łagodnym w stosunku do
                              innych. Ktoś, kto jest bezkrytyczny wobec samego siebie, będzie twardy i
                              niezdolny wczuć się w innych. Nie będzie umiał nikogo pocieszyć, dodać odwagi i
                              wybaczyć. Szczęście i przyjaźń tkwią tam, gdzie ludzie są wrażliwi, łagodni i
                              delikatni w słowach, i wzajemnie kontaktach. Niech MoC bedzie Z WaMi
                              • jakub_86 kropeczki kropeczki 20.07.05, 10:51
                            • Gość: ziokes Re: przeca sie śmieja :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:48
                              moc JEDI
    • dajing SA WYNIKI NA STRONIE AE!!!!! 20.07.05, 13:07
      wlasnie sobie obejrzalam, dostalam sie :D:D:D
      • jakub_86 Re: SA WYNIKI NA STRONIE AE!!!!! 20.07.05, 15:40
        gratuluje ;)
    • Gość: gościu Re: AE Kato IP: 194.146.248.* 20.07.05, 13:42
      a gdzie te wyniki na stronce ?
      • dajing Re: AE Kato 20.07.05, 13:46
        tutaj: www.kandydaci.ae.katowice.pl/?contentid=486 :]
        • Gość: ae Re: AE Kato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:55
          Czy są już listy przed uczelnią?
          • Gość: alicja19 Re: AE Kato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:56
            przyjeta jestem :]
            • wahi Re: AE Kato 20.07.05, 15:10
              hehe ja tez :D:D:D:D
              • princesca Re: AE Kato 20.07.05, 15:19
                Wiecie Od ilu pkt przyjmowali na finanse i bankowosc?
                • jakub_86 Re: AE Kato 20.07.05, 15:42
                  choc sie dostalem, tez jestem ciekaw :>
              • jakub_86 Re: AE Kato 20.07.05, 15:41
                heh, co raz wiecej nas :) gratuluje ;)
            • jakub_86 Re: AE Kato 20.07.05, 15:41
              gratuluje ;)
        • Gość: banditierka Re: AE Kato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:34
          no ja też jestem, ale chcę Kraków do jasnej choinki
          byłam, zobaczyłam i nie moge zapomnieć :D

PS nie wiecie, jakie były w tym roku progi na poszczególne kierunki w Katowicach?
    • 7u8 Kuba... 20.07.05, 15:08
      czy Ty masz na nazwisko Dziemidzik? <lol>
      • Gość: alicja19 Re: Kuba... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:19
        a moze Heller?
        • jakub_86 Re: Kuba... 20.07.05, 15:39
          dziemidzik :P
          dlatego jak byla tu dzika86, to myslalem, ze ktorys z kolegow robi sobie jaja i
          specjalnie wpisal taki nick, ale siedzialem cicho i nic nie mowilem :P
          • jakub_86 Re: Kuba... 20.07.05, 16:20
            ala/edytka (napisalem tak dla odroznienia :P) jak bedziesz to napisz do mnie:
            1797062. mam interes :]
    • jakub_86 progi? :/ 20.07.05, 15:46
      znalezliscie cos na temat tych cholernych progow? :>
      • Gość: ae Re: progi? :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:05
        No to sobie postudiowałem...
        Na finanse był coś 147 pkt
        Ekonomia chyba od 130 paru.
        A informatyka i zarzadzanie chyba od 120.
        • Gość: alicja19 Re: progi? :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:23
          a ile Ty masz ae?
      • Gość: ae Kto się dostał z egzaminu wstepnego i ile pkt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:06
        Kto się dostał z egzaminu wstepnego i ile pkt?
        • jakub_86 Re: Kto się dostał z egzaminu wstepnego i ile pkt 20.07.05, 16:09
          z wyjatkiem ciebie kazdy z nas jest nowomaturzysta.
          szkoda :/ to co - polibuda?
          • Gość: ae Re: Kto się dostał z egzaminu wstepnego i ile pkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:13
            tak. Jeszcze się zastanawiam czy nie przenieś się na informatykę i ekonometrię
            na wydziale Organizacji i zarządzania. Może ktoś z was ma informację o tym
            kierunku na politechnicę?
            • Gość: Ola Re: Kto się dostał z egzaminu wstepnego i ile pkt IP: *.localdomain / 195.116.246.* 20.07.05, 17:58
              ja chcialam isc na polibude na ten kierunek, ale nie slyszalam o nim za dobrych
              opinii, jakichś tragicznych też nie, ale do najlepszych on nie należy.
              jak co to zwalniam tam miejsce bo dostalam sie i na infe na AE i na tamto na
              polibude:)
    • dajing Re: AE Kato 20.07.05, 17:21
      dzisiaj jest normalnie jakis dziwny dzien.. pojawily sie tez wyniki z ae krakow,
      a mialy byc dopiero 25.. :] dostalam sie na stosunki! :D:D:D gashhh.. jestem
      przeszczesliwa :D:D:D ide sie upic wieczorem jak nic! ;D
      ehh.. ale to oznacza, ze nie bedzie mi dane Was poznac <beczy> a szkoda.. :( :]
      • Gość: alicja19 Re: AE Kato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 17:23
        gratulacje :D
        • dajing Re: AE Kato 20.07.05, 17:26
          dziekuje :D
      • Gość: banditierka Re: AE Kato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 18:00
        hej dajing!
        te zasilam grono studentów I roku AE Kraków
        Finanse i Bankowość
        umieram ze szczęścia... do zobaczenia w październiku :)
        • Gość: alicja19 Re: AE Kato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 18:31
          jaki byl prog?
          • dajing Re: AE Kato 20.07.05, 18:39
            tego nie wie nikt :] jakis ktos napisal na forum, ze na stosunki przyjmowali od
            72 [mialam 72.. <lol>], finanse 75, gosp. przestrzenna 72, infa i ekonometria
            68, zarzadzanie 66
            ale mam nadzieje, ze wkrotce sie pojawia jakies oficjalne progi na stronie czy
            cos.. :]
            :D
      • jakub_86 Re: AE Kato 20.07.05, 19:28
        gratuluje i powodzenia zycze :)
    • Gość: mimi ***do przyjetych!*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 18:30
      co musze dowiesc tym z ae jak chce studiowac? swiadectwo ukonczenia szkoly, ..?
      cos jeszcze? aha, czy przed budynkiem sa listy rankingowe wg punktacji a nie
      alfabetycnze[ pure curiosity, chcialabym wiedziec czy jestem na szarym koncu,
      czy gdzies moze wyzej] no i progi mogliby laskawie podac na stonie
      pzdr!
      • Gość: Izka Re: ***do przyjetych!*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 18:55
        dostalam sie !!!! Kocham was !!!!!!!! :*:*:*
        • jakub_86 Re: ***do przyjetych!*** 20.07.05, 19:27
          hehe, gratuluje :)
          z tego co pamietam, tez na finanse? :D
          • Gość: banditierka a nie mówiłam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:03
            nooo, banditierka prawdę ci powie :>
            przecież mówiłam Wam, że się dostaniecie, to Wy "nieee, bo jestem życiowym
            pechowcem, boooje się"
            czy coś w tym stylu ;)
            wesoła grupkę tam stworzycie
            no nic, gratuluję wzystkim i życzę miłych wakacji!
            • jakub_86 Re: a nie mówiłam? 20.07.05, 20:07
              porozstrzelani po wszystkich kierunkach ...
              powodzenia zycze na finansach w krakowie.
              ja tez finanse, ale w katowicach zostaje.
          • Gość: Izka Re: ***do przyjetych!*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:18
            zle pamietałes, ja zarzadzenie i marketing :] ok wychodze na jakis soczek :)
            • jakub_86 Re: ***do przyjetych!*** 20.07.05, 20:27
              ups? :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka