Gość: kitek IP: *.21.pl / 213.199.204.* 21.05.05, 23:22 Witam! Wybiera sie ktos na AE we Wrocku?? Jesli tak to piszcie jak wam poszla matura bo chcialam sie zorientowac ad pulapu punktowego... Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aguśka Re: Akademia Ekonimiczna Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:48 JA skłądam na bankowość i finanse na wydziale ZI. z matury obstawiam : matematyka: podst. ok 80-85% rozsz. ok 50-55%. niemiecki podst ok 80-85% rozsz. ok 60%. zobaczymy jaki będize pułap. w tamtym roku było ok 3 osbó na 1 miejsce. Obysmy się dostali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natala Re: Akademia Ekonimiczna Wrocław IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.05, 20:41 Ja na ten sam kierunek. Angielski: 84% i 80% Matma: 68% i 44% Trochę się boję, że z tej matmy to nie za bardzo... A jak Wam poszło? Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka_86 Re: Akademia Ekonimiczna Wrocław 28.06.05, 21:46 mam 102/200, szczerze- mam szanse na jakis wydzial czy nie> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguśka Re: Akademia Ekonimiczna Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:31 Ja niestety mam troche mniej niż obstawiałam razm pnk rekrutacyjnych 135/ 200 i też sie boje czy na ZI wysatrczy na bankowość i finanse, niby 200 osób to dużo, ale nie wiadomo ni :( Jutro jade żłozyć papiery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Akademia Ekonimiczna Wrocław IP: *.os.kn.pl 29.06.05, 17:08 matma 84% podst 64 rozsz. angielski 94% 96% rozsz co daje razem 169/200 pkt-ów rekrutacyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Akademia Ekonimiczna Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 01:40 155\200 ZI- Finanse Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 AE KATOWICE 06.07.05, 23:20 141,5 punktów rekrutacyjnych. Ekonomia. Mam nadzieję, ze wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: AE KATOWICE IP: *.netway.com.pl 10.07.05, 15:27 Ja mam 115/200 (finanse i bankowosc), przy rekrutacji powiedzieli mi ze powinnam sie dostac, jesli nie za pierwszym podejsciem, to za drugim, bo duzo osob rezygnuje, ale jak czytam te wszystkie posty to zaczynam sie bac, bo wychodzi ze mam najmniej tych punktow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka_19 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:44 Ty mowisz o tych finansach we wrocku czy katowicach Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 finanse... 10.07.05, 19:58 no na finanse może nieco zabraknąć, ale na pewno starczy na minimum rekrutacyjne na AE> Na pewno idziesz do Katosów? To zapraszam serdecznie na wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=24043032&a=24043032&v=2&wv.x=0 :))))))) pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia w październiku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: finanse... IP: *.netway.com.pl 10.07.05, 21:34 Sory za male zamieszanie, ide do Wroclawia. > no na finanse może nieco zabraknąć, ale na pewno starczy na minimum rekrutacyjne na AE> To znaczy ze moge sie dostac na AE, ale na inny kierunek? Jesli tak to na jaki mam najwieksze szanse? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 no to pomieszałas równo 10.07.05, 21:41 wydaje mi się, że na Wrocław to w ogole za mało. nawet na minimum rekrutacyjne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: no to pomieszałas równo IP: *.netway.com.pl 10.07.05, 22:34 Mysle ze przy rekrutacji, nie powiedzieli mi ze mam jakies szanse tylko dlatego zeby mi robic jakies zludne nadzieje. 7u8 mam nadzieje ze sie mylisz, ale dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytka19 Re: no to pomieszałas równo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 23:05 Wroclaw wbrew pozorom chyba wcale nie jest bardziej szturmowany niz katowice... w kazdym razie w zeszlym roku na FiB we wrocku (na obu wydzialach) bylo mniej chetnych niz w kato hmmm... i idac tym tropem obstawilam wrocek jako "zabezpieczenie" Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 I TY się zabezpieczasz? 11.07.05, 11:41 No Ala nie przerażaj mnie ja tam tylko do Katowic :) Z tego co wiem to Wrocław ma więcej miejsc i może stąd mniejsza konkurencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytka19 Re: I TY się zabezpieczasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:04 jak teraz o tym mysle, to zaluje,ze zamiast sie "zabezpieczac" nie zaszalalam z krakowem... wteyd by bylo jasne: jak mnie nie wezma - trudno, jak wezma - to ide. bo wroclaw chociaz piekny to jednak daleko, a do kraka to nawet pare znajomych osob sie wybiera... Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 jasne, że żartowałam 11.07.05, 13:38 Wszyscy sobie gdybamy i przyznam, że mi tacy ludzie co piszą, że będą przyjmować od 150 i w ogórę nieźle stracha narobili więc postanowiłam się odegrać :P Szczerze to ja myślę, że próg na AE we Wrocławiu będzie wynosił 110 punktów z pierwszej listy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: jasne, że żartowałam IP: *.netway.com.pl 11.07.05, 14:21 7u8 przywracasz mi nadzieje:-) A tak na powaznie to licze ze dostane sie za drugim podejsciem albo jak napisze odwolanie( tylko tam skladalam podanie:/ ) Szczerze mowiac to dziwia mnie niektore posty. Skad sie biora tak wysokie wyniki? Przeciez kazdy wie jaka jest srednia krajowa z matmy: ok 50% z pdst a 30 z rozsz. Wiec wniosek jest taki ze ludzie sciemniaja na tych wszystkich forach. Wiekszosc z nich ma ok 80-90% z podstawy i teraz zeby wyszla srednia krajowa 50% to reszta musiala by miec ok 10-20% co daje niezdana mature, a tych wynikow nie brano pod uwage przy statystyce. Wiec gdzie tu jest sens, kto tu sciemnia? Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 nadzieję to ja sama chcę mieć ;) 11.07.05, 18:54 jakoś nie potrafię się na nią zdobyć. Ale walczę ile się da :) Ile masz punktów Aniu jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: nadzieję to ja sama chcę mieć ;) IP: *.netway.com.pl 11.07.05, 22:16 Nie wiem czy to pytanie jest do mnie, bo juz pisalam wczesniej ile mam punktow. Ale napisze jeszcze raz 115, troche malo. Jeszcze kilka dni stresu i wszystko sie wyjasni, juz sama nie wiem co mam myslec. Pozdrawiam i zycze powodzenia. Dostaniesz sie na pewno, zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: już widzę 115 :) IP: *.netway.com.pl 11.07.05, 22:18 a teraz to chyba mi na oczy padlo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 ps 11.07.05, 18:56 ja też składałam papiery tylko na jedną uczelnię - AE do Katowic na ekonomię gdzie jest 2,26 os/miejsce <- ta liczba mnie uspokaja. No i pocieszają mnie też wyniki znajomych :D ale ze mnie egoistka :brr: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierozka Re: ps IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:03 powiedz cos o tych wynikach znajomych:) ile mieli pkt rek Odpowiedz Link Zgłoś
pierozka Re: Akademia Ekonimiczna Wrocław 11.07.05, 20:49 nie, ale z ciekawosci pytam:) Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 ciekawość to 1 stopień do piekła 11.07.05, 21:56 i na tym skończymy naszą rozmowę :P Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 Napiszcie jak będziecie mieli wyniki 12.07.05, 20:04 jakie są progi w tym roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Napiszcie jak będziecie mieli wyniki IP: *.netway.com.pl 12.07.05, 23:00 Oj, jak ja bym sie chciala napisac juz w ta sobote ze sie dostalam do tego wroclawia. Tylko... chcec kazdy moze, ale miec nie musi. Normalnie, juz mi odbiaja, niech juz bedzie ta sobota, bo nie wiem co z soba zrobic. Zycie w niepewnosci jest straaaaaaaaaaszne. Ale ... do kogo ja to pisze, przeciez wy tzn. my nowi matrzysci cos juz o tym wiemy. pozdrawiam ps. Zrobcie cos zeby byla juz ta sobota, pliiiiiiiiis ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja19 a skad jestescie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:24 wlasnie - wroclaw czy przyjedziecie z dalsza? Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 zepsuła 13.07.05, 14:33 mi się czarodziejska różdżka ;) musisz poczekać Aniu do soboty. To i tak krótko, bo muszę cię pocieszyć - my mamy wyniki 5 dni później - Katowice ogłaszają 21 lipca :] Ciesz się z tego co masz i nie narzekaj :D A no i pochwalcie się potym wyniczkami, progami i innymi dupsami :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Tak na prawde IP: *.netway.com.pl 13.07.05, 14:54 Tak na prawde to wyniki beda juz w piatek, ale ja niestety mieszkam ponad 100 km od wroclawia, i nie oplaca mi sie specjalnie jezdzic, a przy tych moich marnych szansach to juz dopiero. Moze ty Alicjo jestes z wroclawia, to jesli mozesz, napisz w ten piatek, jaki byl prog i itp. 7u8 zycze wytrwalosci :) I tez pochwal sie tego 21 lipca. A ja czuje ze moje czekanie, nie skonczy sie juz w ta sobote i bede musiala pisac odwolanie i zlozyc jeszcze podanie do Kalisza :/ P.S. Gdzie mozna dostac te czarodziejskie rozdzki? Ja nie mam wcale :D Zepsute tez moga byc, naprawie sobie;) Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 a wiesz ile kosztuje naprawa takiej różdżki? 13.07.05, 14:57 dziewczyno lepiej poczekać aż nowa spadnie z nieba ;) Niestety muszę Cię zmartwić - Edytka(Alicja) jest z Rybnika :D i z tego co wiem to chyba się w pt nie wybiera do Wrocławia. A kiedy będą wyniki w internecie? W sb o tej 16, tak? Wytrwałości... w czym? :P No jasne, że się pochwalę, mam nadzieję, że bedę miała czym :P A ja też jestem Alicja :D wiesz? :P --- Jeśli Bóg z nami któż przeciwnko nam? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytka/alicja19 Re: a wiesz ile kosztuje naprawa takiej różdżki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytka/alicja19 Re: a wiesz ile kosztuje naprawa takiej różdżki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:42 wyslalo mis ie zanim si enapisalo... :P chyba w paitek wyniki wywieszaja do 16, a w sobote w necie maja byc od rana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: a wiesz ile kosztuje naprawa takiej różdżki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:46 czemu dopiero w sobotę od rana wyniki? napewno w sobotę a nie w piątek. jeden dzień więcej czekania...rrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: a wiesz ile kosztuje naprawa takiej różdżki? IP: *.netway.com.pl 13.07.05, 19:06 Alicja, kurcze, trzeba bylo tak od razu, ze masz na imie Alicja, a ja sie zastanawialam, skad wytrzasnelas ta rozdzke, bo u mnie z nieba nie spdadaja. Ale jak sie mieszka w kraine czarow, to wszystko mozliwe :D A jak sie zepsula to moge ci zalatwic naprawe za friko(po znajomosci). Moj brat moze sprobowac naprawic, najwyzej zepsuje bardziej, ale przeciez i tak jest zepsuta, wiec nie masz nic do stracenia. :) A wytrwalosci zycze w tym dluuuuuuugim czekaniu. Potwierdzam, ze we Wroclawiu wyniki w internecie sa w sobote od rana( tylko ciekawe o ktorej u nich jest rano, mam nadzieje ze nie 11 godzina) Ja juz chyba bede od 5,00 czekac z niecierpliwoscia :-) Albo wogole spac nie pojde, bo ostatnio o 3-4 chodze, jeszcze zaspie i co wtedy? Krzysiek nie dali ci kartki przy rekrutacji, na ktorej bylo napisane, kiedy wyniki, gdzie itp? Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 :) 13.07.05, 22:06 To trzeba czesto na dwór wychodzić (no ewentualnie może być balkon) To wy we Wrocławiu dostawaliście karteczki? Wow, ja jak byłam powiedzieli mi że wyniki będą do 20, potem się okazało, że będą 21, ostatnio nawet, że 22, no ale ostateczna wersja brzmi że 21 :] e tam dziołcha idź spać, bo jak się dostaniesz na studia to nici ze spania :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: :) IP: *.netway.com.pl 13.07.05, 22:46 Karteczka to tego nazwac nie mozna :P , dlali nam kartki formatu A5 z naszym nazwiskiem i nr rekrutacyjnym, a pod tym napis UWAGA! i informacja o tym gdzie bedzie lista wstepna, kiedy , o ktorej ogdzine. To ze nastepnego dnia bedzie w necie i ze do tych co sie dostali wysla zawiadomienie poczta. A i jeszcze pieczatka iiiiiiiii... podpis tej, ktora mi powiedziala ze powinnam sie dostac. A jak sie nie dostane to...... biegne szybko do grafologa, zeby rozszyfrowac ten podpis, bo to same jakies krzaczki-bazgrolki i wtedy bede wiedziala, gdzie i kogo szukac :D A z tym spaniem, to tez myslalam jak ty. Tylko jest jeden problem, bo bede musiala cos zrobic zeby wogole zasnac. A jak sie dostane to chyba przez tydzien spac nie bede, no ale jak sie nie dostane to tez(tylko w tym przypadku nie bede oblewac, tylko rozpaczac po nocach) A tu jeszcze sroda, a do soboty daleko. Nawet dobrze ze konczy sie juz ten dzien, bo dzis 13, teraz dopiero zauwazylam:) Odpowiedz Link Zgłoś
7u8 radzę zmienić sposób myślenia 14.07.05, 14:09 bo Bozia nie da jak chcesz potem chlać :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: radzę zmienić sposób myślenia IP: *.netway.com.pl 14.07.05, 15:19 eeeeeeeeeeeeeee a kto tu mowi o chlaniu :))) Ja o soczkach marchewkowych, a tu takie domysly :D Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja19 Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:56 nie mam mnie tego 21... ciekawe kiedy beda w necie? a moze ja komus zaprzyjaznionemu z naszego tematu ae katowice dam swoj pesel, sprawdzi i posle mi smsa? jak jest w idei to za 1 grosz moze ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Tylko nie to!!!!!!!!!!!! IP: *.netway.com.pl 14.07.05, 15:42 nieeeeee, blagam bo zaraz zaczne przeklinac forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=26439797&v=2&s=0 Jesli to jest prawda, to ja... nie wiem, o matko! Do soboty jescze daleko, ide po melise, bo mi sie rece trzesa. Nawet z odwolania beda nici. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas SA WNIKI REKRUTACI naAE WROC. IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.07.05, 12:43 szukajcie sie:) ja tam jestem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: SA WNIKI REKRUTACI naAE WROC. IP: *.netway.com.pl 15.07.05, 13:29 www.ae.wroc.pl/index.php?idA=183 Znalazlam siebe, znalazlam, tylko nie na tej liscie co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś