maly-patyczek 05.06.06, 09:19 a jak to jest ze slamem?? duzo osob jest chetnych?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtas Re: slam IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 05.06.06, 10:10 hej jak na gdansk jest duzo chetnych to mozna sie martwic.bo jest 200 miejsc. ale na slamie jest 350. wiec 'duzo' i 'malo' znaczy tu zupelnie co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 11:58 ale 350 na jaki wydział? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 12:18 hehehe nie o to chodzi chcialam nawiazac kontakt z kims kto tam zdaje o dostanie sie nie boje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaa Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 13:05 ja tam składam papiery..( ślam- ligota) tylko że ja akurat sie boje że sie nie dostane;/ echhh pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doniu Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 14:23 CO TO JEST SLAM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaa Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 14:30 Śląska Akademia Medyczna w Katowicach (prawidłowy skrót to chyba ŚAM:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 14:50 kazdy pisze jak mu sie podoba :) ja wole slam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nea 350 ? glupota IP: *.telpol.net.pl 06.06.06, 00:09 na slamie na AM jest tyle samo miejsc co wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kity Re: 350 ? glupota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 15:36 mnie w zabrzu pani w dzikanacie powiedziala ze jest 330 miejsc:/ hmm... dzisiaj bylam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: slam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 00:01 Gość portalu: patyczek napisał(a): > o dostanie sie nie boje :) Gratuluję pewności siebie! Musisz chyba znać już oficjalne wyniki, skoro tak piszesz. No i na bank masz z 260 pkt:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 08:41 chodzilo o to ze pojde na platne jak cos :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: slam IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 05.06.06, 14:37 na lekarski oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia;) Re: slam IP: 213.17.237.* 05.06.06, 14:48 Heh Ja zdaje:D Ale sie nie dostanę:P Jesli próg będzie taki jak w tamtym roku to możliwe, a jesli nie to w przyszłym roku spróbuję. A zdaję na Ligote:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 17:42 350 mijsc na lekarski to bardzo duzo- myslałam, ze tu jest tak jak na wiekszości innych czyli po 220;) ehh.. ale nie ma co sie łudić- i tak si nie dostane- chyba ze próg bedzie taki jak ok temu Odpowiedz Link Zgłoś
maly-patyczek Re: slam 05.06.06, 19:27 chyba na kazdej am zwiekszyli limit miejsc jak sie jest pod koniec listy przyjetych to przenosza do zabrza chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liczba miejsc Re: slam IP: *.telpol.net.pl 06.06.06, 00:12 na SLAMie jest dokaldnie 205 miejsc, minister zdrowia zgodzil sie na te dodatkowe 5 miejsc nie wiecej na dziennych. ak samo jest Na pozostalych uczelniach choc slyszlalam ze w Wawie jest 300 miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: slam IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 06.06.06, 00:31 www.mz.gov.pl/wwwfiles/ma_struktura/docs/1095_9.pdf a w wawie jest 310. czy podac linka z uzasadnieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak ale:) Re: slam IP: *.telpol.net.pl 06.06.06, 01:22 oni wliczaja w to studentow zagranicznych a ich jest dosyc duzo na Slamie z tego c owidzialam. Na lekarski (dzienne) przyjmuja 200 osob plus 5 z ewentualnych odwolan. Laureaci 1-5 sa od razu przyjmowani;) chociaz to 350 mozliwe jesliby dodac zabrze (ok. 80 miejsc) i te 70 na platne zreszta pewnie sie nie znam;) a Ty skladasz na slam?:) Odpowiedz Link Zgłoś
maly-patyczek Re: slam 06.06.06, 11:26 przyjmuja 350 osob czesc idzie na ligote a czesc do zabrza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trrertr Re: slam IP: *.telpol.net.pl 06.06.06, 11:34 tylko ze sie trzeba zadeklarowac gdzie sie chce isc. O ile wiem to mniejszy prog byl w zabrzu Odpowiedz Link Zgłoś
maly-patyczek Re: slam 06.06.06, 11:56 wlasnie nie bo prog jest wspolny jesli ludzi skladajacych do katowic jest wiecej przenosza ich do zabrza a ci z zabrza ktorzy przekroczyli prog i tam sie zdeklarowali zostaja tam wiem bo bylam dzis w dziekanacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trtt Re: slam IP: *.telpol.net.pl 06.06.06, 14:19 mam pytanie czy nadali Ci numer ewidencyjny przy skladaniu papierow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slonko Re: slam IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 06.06.06, 18:04 dajmy już spokój tym progom, procentom, eh... Po prostu wytrzymajmy do 11 lipca, a potem módlmy się o niskie progi do 21 eh... Ps: Chociaz ja już szczerze wątpie, że będą niskie, po wypowiedizach ludzi, którzy mają 85%, 80% i 60%, już naprawdę wątpię i zaczynam przyswajać sobie myśl o chemicznych studiach eh.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 19:22 ehh ale ja nie pytalam o progi co mnie obchodzi ile maja inni ja liczer na sie4bie i swoje wyniki a poza tym mam swiadomosc jak leca punkty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igus Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 18:53 wiem ze na stome jest zaje*** duzo:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 16:11 czy ja wiem ... poznalam kilku kandydatow na stome ale wiecej bylo na lek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igus Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 18:22 bylam papiery skladac i po prostu juz o godzinie 9.00 gdzie dopiero otwieraja dzikanat byla masakryczna kolejka- a na lekarski do zabzra nikogo nie byla! poza tym pani w dzikanacie powiedziala ze bardzo dozu chetnych na stome w tym roku:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja... Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 18:36 nie moge czytać tego co wy tutaj piszecie .. poprostu to jest jakies śmiechu warte .. ja byłam w zabrzu 7 i wiesz ile było osob ??? 33 wiec nie pie..ze jest strasznie duzo bo jest starasznie mało !!!!! a co do progów to w ogole co wy tutaj piszecie 250 , 230 taaaa zobaczycie tyle punktów jak świnia niebo .. w tamtm roku tez po maturze mówili ale była prosta bede miał 250 ptk i nie wiem czy się dostane o boze .. pomyślcie logicznie i tak moze racjonalnie .. porównajcie sobie mature odlicznie conajmniej 5 ptk za test i wtedy piszcie .. bo to co ja tu czytam to jest popostu masakra .. z reszta skad wy wiecie ile macie ptk jak klucz jest tak niejednoznaczny ze masakra .. wiec w ogole to radze wa sie nie zastawiac na konkretne wyniki bo potem mozecie sie zdziwić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ... Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 18:57 ha ha ha taki zarcik .. :) chciałabym zeby było tylko 33 osoby ale niestety musze was zmartwic okłamałam was jak byłam 7 to było juz około 200 podań ;( takze troche lipa bo jest 180 miejsc a jeszcze do środy przyjmuja wiec podejzewam ze liczba osob na miejscie moze byc koło 5 .. nom ale nic trzeba walczyć .. pozdrawiam i przepraszam za wyrazenia z poprzedniago postu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychidae Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 19:29 skladalas na stome czy lek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja... Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 20:10 i co myslisz jakie progi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychidae Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 20:29 nie wiem jakie beda nie liczylam punktow (ale przyjmuje ze mam 100, przynajmniej jak sie nie dostane to bede miala wiecej:)) nie ma klucza, nie ma wynikow nie chce oceniac progow bo to czysty strzal bedzie co ma byc jak mi jest pisana ta medycyna to sie dostane a jak nie to trudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja... Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 20:33 ja to przyjmujesz ze masz 100??? co to znaczy?? jest klucz na stronie CKE fakt ze nie taki jak w tamtym roku ale jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychidae Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:00 to jest przykladowy!! odpowiedzi w kluczu moga byc calkowicie inne nie wiem ile mam punktow pisalam, ze nie sprawdzam, bo po co?? zeby pozniej zaplakac sie ze mi zle sprawdzili?? bedzie PRAWDZIWY klucz to zobacze podkreslam ze on moze byc inny a poza tym jak mam liczyc jak zadanie jest np za 5punktow to skad ja mam wiedziec za co sa te punkty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WaWiK Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:20 nie wiem skad masz informacje ze bedzie inny klucz? ja znam sporo nauczycieli ktorzy sprawdzali teraz matury i z tego co mowili to w moim woj nie ma takiego czegos jak ustalanie klucze ale bardzo dokladnie trzymaja sie tych proponowanych odpowiedzi :((( jedyny wyjatek to zrobili do jednego zadania :/ ogolnie biola poszla bardzo kiepsko....mowili ze na kilkaset prac to czasami zdarzyla sie praca na 60 % i to juz byl sukces ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychidae Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:23 bo wiem moja ciotka sprawdza biole :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychidae Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:25 a poza tym w kluczu masz okreslone punkty za kazda czynnosc a tego w przykladowych odpowiedziach nie masz przejrzyj inne klucze z matur z ubieglych lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WaWiK Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:26 no zalezy z jakiego jestes woj? u mnie (dolnyslask) trzymaja sie bardzo tych proponowanych odp - wiem bo znam wielu nauczycieli ktorzy mieli ta (nie)przyjemnosc sprawdzania :P ale pewnie jak zwyjkle tak jest tylko u nas w woj:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychidae Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:28 ja jestem malopolskie jest jeden klucz a juz pisalam JAK MOGA PRZYDZIELAC PUNKTY Z PRZYKLADOWYCH ODPOWIEDZI JAK TAM NIE MA PODZIALY PUNKTOW ZA KAZDA CZYNNOSC?? wyjasnisz mi to?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:37 podzialy to takie jak w innych arkuszach czyli albo masz calosc albo nie ;) maja tam wyszczegolnione za co nalezy sie pkt ale same odpowiedzi tak bardzo nie ulegly zmianom - za wyjatkiem dosw. ale tresc pozostalych odp jest taka jak w kluczu albo bardzo podobna - w niektorych woj duzo naciagaja jak na pomorzu a w niektorych sie ostro trzymaja tych odp oczywiscie jak sa inne prawidlowe odp niz w kluczu to uznaja tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: slam IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 10.06.06, 21:38 heheh nam własnie pomorze sprawdza.........:D:) Niech naciągaja....:d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychidae Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:38 no to zobaczycie po ogloszeniu wynikow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzik Re: slam IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 10.06.06, 21:23 Pieprzysz, Eh... Ludzie przestańcie straszyć ... Jak czytam te wszystkie posty to dostaje bólów brzucha....doslownie zacyznam sie stresowac i wkurzac..... za miesiąc mamy ogłoszenie wyników:/ żle mi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:26 no to bedziesz miala mniej punktow i co?? to nie bedzie koniec swiata wez sie w garsc jak sie nie uda to poprawisz i sprobujesz za rok ... przezywacie jak mrowka okres :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maGDZIK Re: slam IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 10.06.06, 21:30 Ale Ja nie chcę probowac za rok... Wlaśnie obawiam się , ze jak teraz poniose klęske to potem... podizękuje po prostu i skończę na chemi na politechnice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychidae Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:33 z taka wytrwaloscia chcesz studiowac medycyne?? brawo ja nie chce zeby Polacy wylecieli odrazu z mistrzostw swiata i co?? i G**** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WaWiK Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:31 ale ja sie wcale nie boje...chcialam tylko uswiadomic niektore osoby ktore moga sie przeliczyc... mi to tam rybka jak sie nie uda na dzienne to pojde na platne i tyle :)poziom taki sam bo wykladowcy tacy sami a miec rok w plecy to tak troche glupio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:34 ja tez mam taki zamiar :D na lek do katowic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WaWiK Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:38 chyba tak...;) mam nadzieje bo podobno calkiem spoko tam jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:46 oj raczej nie popytaj studentow najwiekszy zapierdzial :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:47 *zapierdziel fajne slowko mi wyszlo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WaWiK Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:51 moj "kuzyn" skonczyl rok temu w katowicach i mowil ze das sie wytrzymac :) wszyscy narzekaja bo kogo sie nie zapytasz to kazdy bedzie narzekal ze tyle nauki, ze wykladowcy sie czepiaja, ze ciezko - i nie wazne kto to bedzie czy student medycyny czy student ogrodnictwa polacy maja w sobie straszna sklonnosc do narzekania...na sile proboja zrobic z siebie cierpiacych :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:52 no to popytaj asystentow i wykladowcow z cmuj ktorzy skonczyli lek w katowicach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WaWiK Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:57 wiadomo ze nie moze byc tez za latwo bo w koncu chyba nikt nie chcialby trafic do lekarza ktory jest niedouczony bo cale studia przebimbal ;) jak ktos jest inteligentny, zdolny to wiedze bedzie przyswajal szybko a wiec bedzie mial tez czas na inne sprawy - przyjemniejsze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:59 no fakt to zalezy od predyspozycji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 22:00 skladasz gdzies jeszcze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WaWiK Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 22:04 nom do gdanska....troche daleko ale mam tam rodzine ktora w razie czego sie mna zaopiekuje ;) mam nadzieje ze cos wyjdzie z moich planow bo gdyby nie ta glupia fizyka to byloby calkiem dobrze a tak jak inni napisza na tyle co mowia ze beda miec to ja mam cienki wynik ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 22:06 tzn jaki?? ja zawalilam chemie :/ ale z fizy moze cos bedzie (mat-fiz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WaWiK Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 22:08 to ja na odwrot - chemia bardzo dobrze choc moglo byc jeszcze lepiej ale i tak najlepiej ze wszystkiego :D a z fizy kolo 40 % - porazka :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 22:09 to czym sie przyjmujesz mysle ze wystarczy 160 punktow a lacznie ile posiadasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WaWiK Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 22:12 no wiesz styczniowcy poprawili calkiem niezle mature wiec nie wiadomo jak bedzie...no i wiele naszych rowiesnikow mowi ze spodziwaja sie tak kolo 60 -70 z fizy a z tamtych to kolo 170....wiec konkurencja moze byc spora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WaWiK Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 22:15 no nie wiem ile z bioli bo niektore odp to mam tak na okolo ;) i zalezy od egzaminatora czy bedzie chcial uznac czy nie...ale juz tylko miesiac i bedzie wszystko jasne....zreszta juz mi i tak przeszla chec poznania wynikow - emocje opadly i teraz to juz tylko cieszyc sie wakacjami :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 22:17 na tak najdluzsze wakacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 22:16 spodziewac to sie mozna ale dziecka czym sie przejmujesz w zeszlym roku tez tak mowili i co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patient Re: slam IP: 194.117.241.* 10.06.06, 23:09 Ehh...Czyli mogę miec nadzieje, że 190 pkt wystarczy do Wawy na lek?? Wiem, wiem- to zdecydowanie za mało, ale nadzieja umiera ostatnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 23:14 wystarczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychidae Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:01 a 100 to jest taka wyjsciowka bo wiem ze bede miala wiecej :) (czyt. lepszy humor po ogloszeniu wynikow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 14:17 a nie wiecie czy dozu juz teczek wplynelo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAGDZIK Re: slam IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 12.06.06, 13:31 A Ja dzisiaj papiery złozyłam:)) Pusto było, może pare osób.....weszłam oddałam papiery , sprawdizła i wyszłam dosłownie 1,5 minuty:P Więc moze nie tak źle bedzie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 13:37 no fakt pewnie rzucili sie w pierwszym tygodniu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: slam IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 12.06.06, 17:50 Eh:D Ty to potrafisz odebrac człowiekowi nadzieję:P Ja tu próbuje wierzyc, ze wszystko bedzie okej:P A Ty sprowadzasz mnie boleśnie na ziemie:D :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja... Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 17:53 madzik masz gg podaj nr chciałabym pogadać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja... Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 18:03 hmm to jakby co to jest mój nr gg napisz .. 8912543 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 18:56 to byl taki dowcip :) wszyscy tacy napaleni :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 18:57 a tak poza tym to też magda jestem :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.. Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 19:36 czyli jak duzo ludzi?? skałdałas tam papiery czy ścieme walisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: slam IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 12.06.06, 20:00 Jesli to było pytanie do mnie.... to nei wale ściemy, bo dzisiaj tam byłam... nie spytałam się o ilośc, ale słyszałam jak Ta babka w dziekanacie mówiła jakiejś lasce, ze dużo więcej ludzi składa na stome do zabrza.I jest porównywalnie jak w tamtym roku, czytaj normalnie:P Więc poprosze, żeby progi były też normalne!!!:D Co do numeru gg : 9228336:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 23:21 ja bylam we wtorek i bylo kilka osob na lek czy na stome porownywalnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: slam IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 12.06.06, 20:07 Hmm, a jeszcze moja taka refleksje....Może nie ma za dużo ludzi, bo trzeba skłądac orginał... Ludzie wolą gdzie indziej studiowac, większosć mówi że ŚAM to hard core, no wiec moze coś w tym jest:P Jakby chcieli tez odpis maturalnego to by było:)Heh...Ktoś pomyslał główką;) Odpowiedz Link Zgłoś
nea111 Re: slam 12.06.06, 22:57 orginal tam trzeba skladac????? :O gdzie to pisze ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 23:22 na stroniue uczelni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 00:06 a co z teog za oryginal? przeciez mozna tam zlozyc oryginal a gdzie indziej kopie..co za problem, nie rozumiem waszego toku myslenia, do bialego tez oryginal i co? bylam dzis 7800na liscie. Odpowiedz Link Zgłoś
nea111 Re: slam 13.06.06, 00:22 bo czasmi ciezko z jednego orginalu zrobic np. dwa, ale sprawdzilam i jest chyba ok:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychidae Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 10:42 wiem ze sporo osob sklada i do krk i na slam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: slam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 13.06.06, 11:15 Byłam wczoraj na ślamie i było już 2100 teczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: slam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 13.06.06, 11:19 a ja już tego nie słucham bo niedobrze mi się robi ,w piatek było takie oblężenie w ZABRZU ze szkoda mówić , panie narzekały że nie mają juz miejsc na teczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: slam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 13.06.06, 11:25 Na farmację na ŚAM JEST 18 OSÓB NA JEDNO MIEJSCE DANE Z DNIA DZISIEJSZEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychidae Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 11:28 a na lekarski?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: slam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 13.06.06, 11:32 na lekarski około 13 osób / miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 11:44 jakos nie chce mi sie w to wierzyc w zeszlym roku bylo niecale 4 i teraz mialoby tak wzrosnac <hahaha> nagle wszyscy maturzysci odkryli powolanie <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: slam IP: *.crowley.pl 12.07.06, 23:51 taka jest prawda ze w tym roku duzo osob sklada i na stome i na lekarski dlatego tyle osob jest na miejsce trze bedzi epzoniej czekac gdzie to osoby ostatecznie sie zdecyduja pojsc.... jezeli kazdy zlozyl tu i tu to wychodzi ze jest gdzies z 7 osob na miejsc ena lekarski.... jak ja bylam oddac papiery to weszlam jaka pierwsza a za mna nikogo nie bylo ale bylam tam 11 lipca cos kolo 11 wiec moze dlatego :). Poprawna nazwa to ŚLAM a nie ŚAM ;). Mam nadzieje zze prog w tym roku nie bedzie wyzszy niz w zeszlym... ale chba nie wszyscy maja po 300% ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychidae Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 11:45 a skad masz takie informacje?? watpie zeby podliczyli to wszystko tymbardziej ze rekrutacja sie nie skonczyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLGA Re: slam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 13.06.06, 11:31 Podobno na wszystkich kierunkach na ŚLAM jest bardzo dużo chętnych np. na fizoterapię 9 osób / miejsce ,kosmatologię 11osób /miejsce , farmacja 18 osób/miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 11:46 to bardzo ciekawe co piszecie... mi pani w dziekanacie w Zabrzu powiedziala,ze jest tak malo chetnych,ze sie boją ze im zamkna wydzial w przyszlym roku ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 11:48 no wlasnie jak ja bylam to malo osob spotkalam na stome i na lek (w centrum zdrowie - a tak kazdy musial miec badania) brawo dla pani u gory :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: slam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 13.06.06, 11:54 powinna obowiazywać rejonizacja ,ja nigdzie nie składam po Polsce ,a tu ten chlerny Kraków sie ciśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:22 taaa najlepiej z domu nie wychodzic :/ ja tez krakow i startuje na slam tak jak pol mojej szkoly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: slam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 13.06.06, 11:50 Co za głupoty opowiadasz byłam w Zabrzu i widziałam co się działo panie mówiły miedzy sobą że juz będzie ponad 1000 teczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 11:51 jak 1000 to nie jest zle bo to i na lek i na stome!! jak w zabrzu jeszcze jakiegos wydzialu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 11:52 a tymbardziej ze tam cala stoma sklada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 11:54 na stome to jest duuuuuzo ludzi , ale na lekarski podobno niewiele,ale nie wiem jak w Katowicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: slam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 13.06.06, 11:57 Na stomę składaja tez z lekarskiego w Katowicach jako rezerwowy kierunek żeby przezimować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: slam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 13.06.06, 12:00 Na stome jest 15 0sób - dzisiaj dzwoniłam / około 1180 teczek / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:23 taaaaaaaaa i jeszcze maja dwa orginaly swiadectwa?? konkurencje nie tak sie odpedza daj sobie spokoj dziewczyno bo krecisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: slam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 13.06.06, 12:46 patyczek ty nie gadaj głupstw tylko się przekonaj ,zadzwoń to usłyszysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:53 wiem jak wyglada rekrutacja bo tam skladalam mozesz albo na lek albo na stome bo tam chca orginal na te kierunki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kfjatuszek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 13:21 wiecie.. ja np złożyłam do wrocka i na ślam na lekarski (tu i tu chca oryginal, wiec na 2 nie bede brana pod uwage) i dopiero po wynikach w zależności od tego ile bede miala pkt złoże papiery- jak wiecej to do wrocka jak mnie to na ślam. ale cos mi sie nie widzi zeby bylo az 18 osób na miejsce na stome jak do szczecina- gdzie mozna odpis notarialny i wszyscy daja, jest 10 osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: model Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 13:28 no ale na slam do jutra musisz dac orginal a wyniki sa chyba ok 18 lipca a wtedy chyba dopiero we wroclawiu konczy sie rekrutacja wiec jak zlozysz na slam?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: slam IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 13.06.06, 14:10 do jutra?:) słonce oni nie chcą świadectwa ukończenia liceum:P Tylko chcą do 14 lipca orginał maturalnego..... a teczki to do jutra;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:24 teczki do jutra z orginalnym swiadecywem ukonczenia szkoly :)... gadalam tam z babka z dziekanatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: model Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:24 mnie tez tak mowili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: slam IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 13.06.06, 14:29 Noi więc tak sekund pięc temu dzowniłam na numer 0-32 2088-665 jest to telefon do dziekanatu w katowicahc na ligocie:) i tam nie trzbea skłądac na ta chwile świadectwo ukończenia skzoły średniej, więc nie pieprzcie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:31 a ja tam bylam osobiscie w dziekanacie a zreszta niech bedzie jak chcecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: slam IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 13.06.06, 14:32 no ja tez wczoraj byłam osobiście, a dziś dzowniłam..... a skąłdasz do zabrza czy an ligote? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 11:46 na fizjoterapie to sie zgodze bo prawie kazdego kogo spotkalam skladal na fizjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: slam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 13.06.06, 12:03 nawet na pielęgniarstwo jest 8 osób - skad tyle ludzi sie wzięło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:24 poniewaz duzo osob idzie na pielegniarstwo spec. ratownictwo medyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MILKA Re: slam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 13.06.06, 13:38 ALE JAZDA W TYM ROKU ,CHYBA TRZEBA PRZYGOTOWAC SIĘ NA POPRAWKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 13:52 acha i oni mowili cos o pielegniarstwo spec. fizjoterapia ale nie jestem pewna czy to jest tak wiec moze dlatego jest tyle osob to napiszemy poprawke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: slam IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 13.06.06, 14:12 Wiecie co, Ja wczoraj była w Katowicach i było naprawdę spokojnie..... nawet na badaniach, gdzi mój kumple był też mało ludzi....więc skąd u diabła wziełoby się 18 os./miejsce??? W tamtym roku było niecałe 4... Zresztą eh... zovbaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja... Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:16 słuchajcie masakra jest dzwoniłam dzisiaj na ŚLAM do katowic na stome i sie zdołowałam .. jest juz ponad 14 osob na miejsce i podobno ogromna kolejka .. pani powiedziała ze chyba juz jutro nie bedzie moza skałdac bo im sie to wszytsko nie mieści do szafek ... taki dół... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiołek Re: slam IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 13.06.06, 14:19 Ej no własnie a o której dzwoniłaś??? bo ja dzwoniłem przedchwilą i wiesz jaka jazda już nie 14,a ok 16........ wierzycie w to??? i jest właśnie możliwosć że jutro podziękują.... albo skróca czas... to jest niemożliwe co się teraz dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja :) Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:24 a ja uważam że nie ma co się aż tak bardzo stresować, bo po 1. liczba podań nie odzwierciedla liczby złożonych świadectw 2. wielu z tych ludzi może po prostu nie zdać matury 3. dla niektórych złożenie na ta uczelnie to koło ratunkowe,jak bedą mieć wysokie wyniki to pójda gdzie indziej. I już, mam nadzieję ze troche uspokoiłam, aczkolwiek ja sama sie stresuje ze tam gdzie składam bedzie podobnie :/ nie zostaje nic tylko czekac na wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kółko Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:28 tak czytając wasze wypowiedzi stwierdział ze zadzwonie do dziekanatu i sprawdze czy to prawda bo sie mi sie nie chciało wierzyć .. no i .. sie dowiedziałam ze jest ok 15-16 osob na miejsce teraz juz papierów nie przyjmuja bo jest 14.25 i prawdopodowbie jutro juz nie beda przyjmowali bo mówiła ze jest tle ludzi ze jeszcze nigdy tyle nie było .. acha i powiedziała zeby juz nie dzwonic bo dzowniłao chyba dzisiaj do niej z 10 osob w tej sprawie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:29 kurcze to chyba mnie cos minęło bo nie widziałam tych tłumów a skrócić czasu nie mogą terminy były wcześniej dotrzymane i nie mogą być zmieniane dzień przed ... pomyślcie troche!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: slam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 13.06.06, 14:27 osiołek nie przesadzaj ,dzwoniłam przed chwilą i jest 10 osób na stome a 12 na lekarski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek ja wiem jak jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:33 jest po 100000000000000000000000 os/miejsce na stome i tyle samo na lek masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: ja wiem jak jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 13.06.06, 14:34 <lol2> Jak na to wpadłas?:D <hahaha>:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: ja wiem jak jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:35 geniusz!! geniusz!! napisz do mnie na gg 3861183 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:34 no to chyba zle dzwoniłas .. bo ja dziiaj była osobiście o godzinie 11 rano i było 13 osob na miejsce i była taka kolejka ze stałam godzine az do przerwy (tej w dziekanacie) takze kółko ma racje..niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:32 w katowicach nie ma stomy jest w zabrzu <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:37 no tylko ze ogolnie to sie nazywa sladka AM chyba nie??? no wąłsnie..pomyslic sie kazdy moze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krówka:) Re: slam IP: *.mtvk.pl 13.06.06, 22:26 a ja słyszałam że jest 19 osob na miejsce a na farmację w sosnowcu jeszcze więcej:/// są taaaaaaaaaaaaaaaaaakie kolejki masakra;// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:46 a ja slyszlam ze wszytskie miejsca sa juz obstawione wiec nie ma sie co licytowac ile jest osob na miejsce :P nie ma to jak wzajemne napedzanie sie....widze ze konkurencja zaczyna sie jeszcze przed rozpoczeciem studiow ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:49 nikt z pracownikow AM nie moze ujawnic ile jest osob na miejsca przed ogloszeniem listy przyjetych..wiec ja nie wiem z kad wy macie takie info..pewno stoicie dzien w dzien przed dziekanatem i liczycie ile osob przynosi teczki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awi Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:55 tak sie zastanawiam czy osoby piszace takie glupoty naprawde mysla ze ludzie to czytajacy sa takimi naiwniakami ?! czy myslicie ze jak ktos prezczyta ze jest 10 osob na miejsce to sie prezstraszy i nie zlozy i wtedy wy bedzieceie miec wieksze szanse....no coz nie bez powodow mowi sie o nienawisci panujacej w tym srodowisku :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macyska Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 23:04 wiecie co, czytająć co niektóre wypowiedzi, a raczej bez mała każdą.... żal mi Was... ale przede wszytskim Waszych przyszłych pacjentów... oczywiście o ile się dostaniecie - czego Wam życzę... ale studia medyczne, potem praca to nie łatwy kawałek chleba i trzeba ciężko pracować i czuć to "coś", być cierpiliwym i wyrozumiałym, a nie po trupach do celu... więc jeśli coś napiszecie to lepiej się 10 razy nad tym zastanówcie... bo przed Wami podejmowanie ciężkich decycji, życie ludzi będzie w Waszych rękach!!! a czytająć Wasze wypowiedzi to zero w Was jakiej empatii, prawdomówności... eh róbta co chceta... pozdrawiam wszytskich, szczególnie tych co naprawde chca być lekarzmi-tymi z powołania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awi Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 23:07 BRAWO :D nareszcie ktos madry tu cos napisal....:) mam dokladnie takie samo zdanie jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =) Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 09:19 czy WY myslicie ze samo dostanie sie na AM sprawi ze bedziecie dobrymi lekarzami do ktorych chetnie beda przychodzic "zwykli ludzie" - niekoniecznie tacy jakbyscie chcieli?! czytajac te wypowiedzi mam wrazenie ze pisza tu osoby o wygorowanych ambicjach, chcace za wszelka cene zrazic innych, wydaje mi sie ze zapominacie w tym wszytskim ze dobry lekarz to taki ktory lubi ludzi a nie ich pieniadze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychidae Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 09:21 monstersgame.pl/?ac=vid&vid=17038801 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popo Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 09:36 a ty co masz z tego ze ktos wchodzi na strone z gra w wilkolaki :P czy Twoim zdaniem napis "monstersgame" sugeruje ze to jest forum o podobnej tematyce...:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:41 nie lubie jak ktos zasmieca forum :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawyr Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:44 moim zdaniem kandydatow bedzie wiecej niz rok temu bo prog w ubieglym roku byl niski :D jak ktos jest z wroclawia czy krakowa to woli przyjechac na slam i nie martwic sie o przyjecie na am bo nie ma co ukrywac ze na slamie progi beda nizsze - wiadomo dlaczego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: slam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 14.06.06, 12:03 progi : 175 - lekarski, 150 - farmacja, 170 - stoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: slam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 14.06.06, 12:32 progi : lekarski 185 , farmacja 155, stomatologia 175 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:35 licytacja... kto da więcej ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychidae Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:47 to i tak oczywiste ze kazdy stawia takie progi zeby sie zalapac w nie <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychidae Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:46 >na slamie progi beda nizsze - > wiadomo dlaczego ;) a ja nie wiem dlaczego?? wyjasnisz mi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: slam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 14.06.06, 12:49 Bo jest bardzo ciężko i po I semestrze odpada 40% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 14:02 a ja mam inna koncepcje...na slasku nawet jak byly testy to progi byly nizsze niz we wroclawiu lub krakowie a z tego wynika ze za duzo przemyslu jest na slasku ktory oslabia mlodych "zdolnych" jednym slowem na slasku jest nizszy poziom dlatego latwiej sie bedzie dostac ludziom z innych rejonow :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: slam IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 14.06.06, 14:14 o boże kto tu mówi o dobrym podejściu....i o tym żeby być lepszym lekarzem.....o odpowiedni zachowaniu, podejściu do życia.... "jak ktos jest z wroclawia czy krakowa to woli przyjechac na slam i nie martwic sie o przyjecie na am bo nie ma co ukrywac ze na slamie progi beda nizsze - wiadomo dlaczego ;)"->>> Tu wcale nie pachnie wyższośćią..... wogóle, skąd... " ze za duzo przemyslu jest na slasku ktory oslabia mlodych "zdolnych" jednym slowem na slasku jest nizszy poziom dlatego latwiej sie bedzie dostac ludziom z innych rejonow :P" ->>>> no oczywiście.....ludzie z innych rejonów tak cholernie przewyższają nas swoją inteligencją, w końcu jestesmy z rejonów przemysłowych i niekoniecznie powinniśmy wogóle startowac na takie studia.....co tam najlepsza byłaby dla nas huta albo kopalnia.... Jak skończysz studia medyczne, to powiedz mi gdzie zamierzasz otworzyć poradnie, bądź gdzie zmaierzasz leczyć, z pewnosćią ominę szerokim łukiem to twoje miejsce prace, bo nie bardzo chciałabym żybyś leczyła moje dzieci te "zdolne"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 14:35 ale to na ślamie ludzie piszą najlepiej LEP wiec jeśli ktoś chce być dobrze przygotowany to idzie tam a poza tym na ślamie jest 350 MIEJSC!! a na innych akademiach po 200 no to sorry ale jednak progi będą niższe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Magdzik Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 16:56 oj Magdzik...z takim podejsciem to tz tez daleko nie zajdziesz...czy ty myslisz ze wszyscy pacjenci sa mili i grzeczni? to sie dziewczyno rozczarujesz skoro widze ze nawet blaha uwaga jkiegos ciola tak Cie wyprowadza z rownowagi :P przemysl jeszcze raz decyzje o wzborze kierunku bo tam naprawde trzeba duzej odpornosci pszchicznej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 17:25 a ty skad taki zyciowy?? poprostu dziewczyna reaguje na chamstwo :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: slam IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 14.06.06, 17:26 Decyzję mam podjętą już od dawna. Wkurza mnie jedynie tabelkowanie ludzi. Nie irytowałoby Cię np. hasło, ze na medyczną mogą iść tylko ludzie mających w rodzinie lekarzy... albo prawnikiem moze zostać tylko osoba maja ojca lub matkę w tym zawodzie.. podobnie jest z ta wcześniejsza wypowiedzią.....co ma miejsce zamieszkania do ilorazu inteligencji. A wyprowadzaona z rownowagi mam prawo być, nie spałam tej nocy bo pracowałam, ot co.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 14:32 tego to jaq jestem świadomo ... ale jak być lekarzem to jak najlepszym :) i z najlepszym przygotowaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek^ Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:18 ja mysle ze progi na kierynki beda wynosiły 300 na medycynę 299na stomatologię i 199 na farmację:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek^ Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:18 chciałem dodac ze mam 300 punktów ale boje sie ze sie nie dostane :(:( pomocy .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: slam IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 14.06.06, 15:29 <lol2> eH to praiwe jak 80% forumowiczów... to jest całkiem poważna sprawa wiesz...... MOGŁEŚ TO NAPISAĆ LEPIEJ!!!!! A teraz się nie żal.. 300/300 pkt to fatalny wynik... niestety nie dostaniesz się.....Spróbuj za rok:P:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek^ Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:42 ej wez mnie nie zalamuj .. 300/300 to wiem ze raczej nie najlepiej ale kurcze myslisz ze mam jaakies szanse??? jakiekolwiek wiem ze sa pewnie amrne .. ale moze jakies sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: slam IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 14.06.06, 15:47 Świat jest brutalny... Drogi dudku^:D Przykro mi to stwierdzić, ale jednak....prawda przecież bolesna ejst... życie nie oszczędza... jakbyś poswięcił z godiznkę wiećej na każdy przemdiot codziennie to nie napoisałbyś na 300, ale na 500...... więc to Twoja własna wina... wogóle to nie powinieneś składac papierów....nie szkoda ci tych 85 zlotych?? z tak marnym wynikiem.... eh Ps: Dlaczego ludzie sa tak naiwni... Nie Drogi Dudku, to nie było do Ciebie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:48 ejjjjjj.. ja mysle ze szans nie masz zadnych!!! idz lepiej i wybierz dokumenty z uczelni!! po co komuś miejsce zajmować!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 16:37 fajnie ze jest taki kierunek jak medycyna :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 16:44 fajnie ze jest taka nazwa potoczna nie bylo pytanie o lek, stome itp tylko ogolnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 16:59 ale jak ktos sie rozpisuje szczegolowo to tez powinien miec jakies pojecie o tzm o czym pisze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 17:26 no i mam, i co?? madralo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 18:41 potocznie to nie znaczy dobrze!! ale jak nie rozumiesz roznicy to co tu duo mowic - kiepsko....:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awizu Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 18:44 mam nadzieje ze jesli (o zgrozo) zostaniesz lekarzem to nie bedziesz traktowac pacjentow tak jak innych w mysl zasady ze mozna robic cos zle wazne zeby bylo z tego duzo dla ciebie - tak potocznie mowi sie o ludzich ktorzy poslzi na medycyne tylko ze wzgledu na kase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 18:59 to mialo byc do mnie?? a skad do cholery wiesz jaka ja jestem i jakim prawem mnie oceniasz wsadzacie wszystkich do jednego worka i wyznajecie zasade ze nikt oprocz was nie moze byc dobrym lekarzem i ze nie zalezy mu na kasie ... wstyd ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychidae Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 18:58 to mi wytlumacz chyba ze lapiesz mnie za szczegoly a sam naprawde nie wiesz o co chodzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka z Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 08:18 a tak lekko odchodzac od dyskusji....czy wiecie kiedy bedzie pierwsza lista, na niektorych uczelnieach podaja ze dzien po ostatecznym terminie doniesienia swaidectwa a na stronie slam-u nie znalazlam informacji na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: slam IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 15.06.06, 18:08 Eh, wiecie co jest teraz najgorsze... ta cholerna bezczynność. Siedzimy z założonymi rękami i nawzajem sie dobijamy i dołujemy.Mogli by się trochę pośpieszyc i odac matury wcześniej to ez wiedzielibyśmy szybciej czy jestesmy na tej AM , albo czy mamy suzkac sobie innego kierunku żeby po prostu "przezimowac" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 09:24 bo oni w CKE to sadysci i im to sprawia przyjemnosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyk Re: slam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:44 a ty jesteś denna do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 08:49 a niedorozwiniety jestem denna bo napisalam cos co ci sie nie podoba?? ty jestes chyba nie hallo (czyt. niedorozwiniety) bełkoczesz jak stadorozbieganych kombinerek :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amwawa Re: slam IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 17.06.06, 09:14 wow zawialo inteligencja z tym haslem o kombinerkach...niech zgadne? hmmm....5 klasa co? musze przestac to forum odwiedzac bo do takiego poziomu intelektualnego jaki, o zgrozo, reprezentuja soba "przyszli lekarze", znizac sie zadna przyjemnosc...tylko jedno mnie ceiszy. Ludzie na takim poziomie napewno progow zawyzac nie beda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 09:28 skad wiesz jacy naprawde jestesmy masz racje tylko ty mozesz byc dobrym lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 09:35 brakiem inteligencji jest liczenie sobie punktow i upieranie sie ze ma sie ponad 190 i obawa ze sie z takim wynikiem nie dostanie <sciana> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:41 akurat to ty patyczku prezentujesz niski poziom!! czytajac twoje wypowiedzi to ma sie wrazenie ze tro tylko ty o sobie myslisz jako o najlepszym przyszlym lekarzu !! zebys sie tylko nie pomylila :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ` Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:47 a i jeszcze jedno - inteligencja tym sie cechuje ze wciaz starasz sie dazyc do czegos nowego, potrafisz kontrolowac sytuacje, prezwidywac, wyciagac wnioski - a analiza swoich odpowiedzi sprawia ze wiemy na czym stoimy :) a nie zdawanie sobie sprawy z tego ile masz punktow to jest biernosc - ktora jak wiadomo moze prowadzic do zaniku myslenia :P Odpowiedz Link Zgłoś
maly-patyczek Re: slam 17.06.06, 11:50 ale wasze przypuszczenia sa gowno warte chcecie sie tylko dowartosciowac jak chcecie sobie pomnyslecd to rozwiazujcie rebusy z kubusia sens bedzie ten sam a poza tym polowa rzeczy napisanych tutaj jest wyssana z palca, chcecie odstarszyc tylko konkurencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyk Re: slam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 15:29 maly-patyczek napisała: > ale wasze przypuszczenia sa gowno warte ot i taka właśnie jesteś!! powtarzam: denna do kwadratu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 16:40 eh i co myslisz ze mi sie przykro zrobi?? to ty masz jakies komplekty idz dzybciutka liczyc punkciki i obstawiac progi ale jak masz mniej niz 300 to lepiej nawet papierow nie skladaj :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 16:44 jesli jedyne co umiesz to mnie obrazac to brawo ... wyzyj sie ... zabij mnie za to ze mam wlasne zdanie ... lol slowa "denny" uzywalam jak mialam 4 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 16:45 jesli bedziesz na AM to zgadzam sie ze stwierdzeniem ze ludzie na tym kierunku to zazdrosne, zlosliwe szczury czekajace tylko zeby wygrysc konkurencje ... nie lepiej sie umowic z dziewczyna/chlopakiem i razem z nim zniszczyc swoja frustracje :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly-patyczek Re: slam 17.06.06, 11:47 a czy to moja wina ze lubie tępić szczury i ludzi bez pokory a poza tym ja jeszcze tutaj nikomu nie napisalam jakim zlym lekarzem bedzie a poza tym nawet nie umiesz podpisac sie wlasnym nikiem winy za swoje bledy tez bedziesz zwalac na innych?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ` Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:48 no jezeli ty myslisz ze 190 pkt to dobry wynik to wybacz ale jestes troche ograniczona :D Odpowiedz Link Zgłoś
maly-patyczek Re: slam 17.06.06, 11:51 190 punktow to wynik bardzo dobry przy trudnej maturze przy latwej slaby dla mnie dobry wynik to ten ktory pozwoli sie dostac na studia, chociaz na ostatnim miejscu na liscie Odpowiedz Link Zgłoś
maly-patyczek Re: slam 17.06.06, 11:53 chciecie sie tylko dowartosciowac jacy to nie jestescie ohh ... ahhh ... narazie chce odpoczac myslalam 3 lata na mat-fizie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyk Re: slam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 15:32 Gość portalu: amwawa napisał(a): > wow zawialo inteligencja z tym haslem o kombinerkach...niech zgadne? hmmm....5 > klasa co? Brawo Amwawa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berg Re: slam IP: *.net.zeork.com.pl 17.06.06, 15:42 Litości!! To tak zachowuja sie maturzyści-przyszli lekarze. Więcej ogłady DZIECIAKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amwawa Re: slam IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 17.06.06, 16:58 patyczek za kilka tygodni wejdzie na ten portal i bedzie jadla wlasne slowa...mysle ze dopuki w Polsce bedzie rekrutacja bez rozmowy kwalifikujacej to niestety ludzie tak niskiego pokroju maja jakies szanse na studiowanie kierunku na ktory powinno sie isc z milosci do istot ludzkich, cierpliwosci i przedewszstkim szacunku i powolania....niestety mowienie do kogos ze jest "gorniany i debil" zadnej z wyzej wymienionych postaw nie reprezentuje. O inteligencji juz nie wspomne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 17:23 tak znasz sie wspaniale na ludziach zwlaszcza po kilku postach ... nie kazdy musi mowic patetycznie ... wazne zeby jego emocje zostaly przekazane wiem, wiem twoja milosc do istot ludzkich mnie powala ... zaczelas mnie obrazac nie znajac mnie akurat tak sie sklada ze jestem osoba sympatyczna, mila i zawsze usmiechnieta ale tu mozna sie posmiac powolanie ... hmmm ... jesli komus pisane jest bycie lekarzem to sie dostanie i nie musi liczyc punktow i szacowac progow ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyk Re: slam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 17:32 nie trzeba zjeść z tobą worka soli, by cię poznać. dałaś się doskonale poznać przez swoje posty zgadzam się z Tobą Amwawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMwawa Re: slam IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 17.06.06, 17:36 jestes hipokrytka...osoba mila i sympatyczna...haha...tylko czemu tak jad kapie w twoich wypowiedziach do innych. Przeciez tez ich nie znasz, a mowienie do kogos ze ma teksty jak twoja niedorozwinieta kuzynka to rzeczywiscie jest przejaw bycia milym, usmiechnietym i sympatycznym...jak nie brakuje ci frustracji bo ci zle matura poszla i cala sie trzesiesz ze sie nie dostaniesz to nie musisz wyladowywac swoich emocji na innych....a jesli juz chcesz przekazac swoje emocje...osobko mila, usmiechnieta i sympatyczna to jest na to bardziej kultularny sposob niz wyzywanie ludzi od niedorozwinietych i debili...ale to tylko swiadczy o prymitywizmie twojej osoby, ktory niestety nie jest bynajmniej czarujacy. I wiesz co, mozesz spac spokojnie bo sie nigdzie nie dostaniesz a nawet jesli to wylecisz po pierwszym roku....jesli teraz ci zwykle nerwy puszczaja to co dopiero bedzie na ciezkich studiach...powodzenia w zyciu zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 17:44 tak a to ze ktos zaczyna wypowiedz ze jestem denna ?? jak nie brakuje ci > frustracji bo ci zle matura poszla i cala sie trzesiesz ze sie nie dostaniesz > to nie musisz wyladowywac swoich emocji na innych....a jesli juz chcesz > przekazac swoje emocje... wiesz nie obchodzi mnie to bo moge isc na wieczororwa medycyne :) haha niestety nerwy mi nie puszczaja bo sie swietnie bawimy tu z kolezankami :) nie wylece po pierwszym roku bo jestem pracowita :) i szybko sie ucze :) na tym forum moge udawac kogos kim nie jestem a to ze liczenie sobie punktow i obstawianie progow tak zeby sie zalapac to jest bardzo inteligentne ... to jest oznaka slabych nerwow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 17:29 a poza tym ty chyba sie nie dostalas w zeszlym roku i nie zapominaj ze 99,9% ludzi idzie na AM ze wzgledu na $$$ powiedz mi jeszcze jedno czy udzielasz sie w jakims wolontariacie, zrobilas cos bezinteresownie > patyczek za kilka tygodni wejdzie na ten portal i bedzie jadla wlasne > slowa... co masz na mysli?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMwawa Re: slam IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 17.06.06, 17:40 hah....masz na mysli bezinteresowne atakowanie i obrazanie ludzi przez osoby usmiechniete, mile i sympatyczne...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 17:46 ehh pewnie nigdy nie pracowalas w hospicjum ani w domu dziecka, nie bralas udzialu w WOŚPie ... to nie ja zaczelam od wypowiedzi "jestes denna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMwawa Re: slam IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 17.06.06, 18:01 hehe...no tak, nie pracowalam w hospicjum...dobre...kochanie ja jestem na 3 roku studiow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:02 Co nie oznacza, ze pracowałas w hospicjum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMwawa Re: slam IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 17.06.06, 18:04 oczywiscie ze nie bo studenci medycyny ucza sie tylko teorii i nie maja kontaktu z pacjentami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:06 kontakt w sensie przebywania i jednym pomieszczeniu a psychicznie przezywanie cierpienia z pacjentem?? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: slam 17.06.06, 18:10 To co napisałam "wszystkiego sie czepiasz" było do AMwawa, oczywiscie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:14 wydawalo mi sie ze czytalam jej posty w zeszlym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:17 tak :) a jak jest na ktoryms tam roku to moze jej sesja nie poszla i sie tu wyzywa Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: slam 17.06.06, 18:21 Ja mam wrazenie, ze ona chce pokazac co to nie ona, ze niby studiuje, jest na 3 roku...co to ma za zneczenie, jesli chodzi o prace w hospicjum. Mozna byc licealista a udzuielac sie w roznych akcjach, pomagac w hospicjum itd. Takie chwalenie sie nie za dobrze swiadczy o drugiej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:24 no ja pracuje w hospicjum od 3 lat i mimo ze nie jestem studentka medycyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redline Re: slam IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 17.06.06, 18:27 ale z was idiotki...kto się zaczął pierwszy chwalić...???Debilki skończone...jak ktoś jest jak AMwawa na 3 roku studiów to powinnyście się zamknąć i posłuchać starszego z doświadczeniem, a nie z mordą skakać od razu bo cię ktoś z wami nie zgadza...to jest bardzo niskie... do AMwawa...daj sobie spokuj przecież widzisz że nie ma z kim rozmowy prowadzić Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: slam 17.06.06, 18:29 redline...zobacz co napisałes...jesli jestes starszy od nich i z doswiadczeniem, to po zal sie boze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:31 to ze jest na 3 roku o niczym nie swiadczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:32 ale podobno ludziom po medycynie obniza sie IQ :) bo na AM sie nie mysli tylku kuje na blache :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:32 debilki?? uwazaj bo AMwawa cie zbeszta ze jeste malo inteligentny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:33 sorki idiotki mialo byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMwawa Re: slam IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 17.06.06, 18:23 hahaha...tak sie sklada ze mi poszla i to bardzo dobrze...ale nie mam juz ochoty na rozmowe na poziomie podstawowki...tak na marginesie widze ze masz sklonnosc przypisywania innym swoich wlasnych cech...to jest powazny problem psychologiczny...albo po prostu zwyczajnie brak ci inteligencji. To nie ja wyzywam tutaj ludzi od niedorozwinietych, wiec chyba powinnas sama sobie przeczytac twoj post o wyzywaniu sie...zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redline Re: slam IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 17.06.06, 18:24 wreszcie ktoś coś mądrego powiedział....a ty patyczek to się zamknij bo zachowujesz się jak idiotka. Idz już lepiej do tego hospicjum zamiast siedzieć na internecie...może choć jaki pożytek z ciebie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: slam 17.06.06, 18:27 I kolejna osoba...eh widze, ze nie potraficie załatwiac spraw bez "uzycia" agresji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:28 dzis mam dzien ubawu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:26 a ja nie wyzywam od dennych i malo inteligentnych zeszlas na moj poziom ... WSTYD!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: slam 17.06.06, 18:26 AMwawa, ale o Tobie rowniez nie dobrze swiadczy zwalczanie agresji agresją. To jest powazny problem psychologiczny. Ujmujesz innym ludziom, nie zastanawiajac sie nad tym, ze skoro sama sie tak zachowujesz to do osob inteligentnych nie nalezysz. "albo po prostu zwyczajnie brak ci inteligencji"--kazdy posiada inteligencje, jedynie moze byc na poziomie niskim ale nigdy jej nie brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redline Re: slam IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 17.06.06, 18:30 to nie było wcale atakiem rzędu patyczka...ale widać że ludzie nie potrafia prowadzić polemiki na poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:35 fajnie ze zeszles do naszego poziomu :) czujesz sie juz mniej inteligentniejszy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 20:00 buahaha twoja inteligencja patyczku przejawia sie w kazdym zdaniu :P ( "zeszles" ) a moze tak pomysl i sie zastanow czego nauczyla Cie ta wspaniala szkola albo zajrzyj do slownika >>>> zszedłeś powinno byc ty inteligencie od siedmiu bolesci :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pipi Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 20:02 A od kiedy inteligencja jest utozsamiana z ortografia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 20:09 czlowiek inteligentny potefi przyswoic cala wiedze...a jezyk ojczysty to podstawa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pipi Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 20:24 Posłuchaj kazdy inaczej pojmuje inteligencje, wiec wytłumaCZ mi jak Ty to rozumujesz? "czlowiek inteligentny potefi przyswoic cala wiedze..." tzn jak cała wiedze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 20:54 o czlowieku swiadcza jego slowa a jesli ktos nie potrafi sie poslugiwac WLASNYM jezykiem i robi elementarne bledy to raczej nie mozna go nazwac madrym, inteligentnym, czy jakims innym podobnym okresleniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pipi Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 20:57 Czepiasz sie jednego słowka i od razu etykietujesz człowieka. Czy to oznaka inteligencji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: slam IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 17.06.06, 21:01 Droga pipi...inteligencja jest częściowo wrodzona, a częściowo wyuczona.... Mam pytanie czy Eistein był inteligentny? był prawda, nie zaprzeczysz.... a został wyrzucony ze szkoły.. Dalej Czy Maxwell był inteligentny...?? Miał minimalne podstawy matematyczne, a patrz jak daleko zaszedł.. więc, może nie czepiajmy się najdrobniejszych szcegółów, bo one naprawde nie są istotne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:06 droga Madziu! kolezanka patyczek obraza innych ludzi piszacych tu na forum, jedzie ich za to co pisza, za ich poglady wiec pytam sie dlaczego ja nie moge jej zwrocic uwagi?! skoro jest taka inna niz te osoby tu piszace, taka doskonala to niech sama daje dobry przyklad ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 09:22 to inni zaczeli mnie obrazac no ale najlepiej przyczepic sie do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:04 alez oczywiscie bo potrafie wylapac czyjes bledy (podejrzewam ze to twoje) i robie to dla czyjegos (twojego) dobra zeby nastepnym razem ktos (ty) wiedzial jak to sie pisze bo to jest straszne ze nawet nie potrafimy mowic i pisac we wlasnym jezyku - nic dziwnego ze na zachodzie maja o Polakach takie a nie inne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pipi Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:15 Zastanawiam sie nad jednym, sam piszesz ze patyczek obraza innych za ich poglady, wiec dlaczego Ty ujmujesz jej w ten sposob na inteligencji? Ludzie przestancie sie czepiac czyjejs inteligencji, bo jesli nie ma argumentów to schodzi sie jak najnizej i dotyka czyjejs inteligencji. Zauwaz ze wiele osob tutaj nie pisze tak jak trzeba, ale nikt sie tego nie czepia, bo to internet, tu nie ma zasad, kazdy pisze jak chce. Poza tym nie wiesz w jaki sposob patyczek wysławia sie na co dzien, bo jej nie znasz. A jakie maja o nas zdanie na zachodzie? ze co, piszemy nieskładnie?hahah, nie badz smieszny. podobnie mozna mowi o Anglikach, nas ucza czasów angielskich, a gdy jedziesz do Angli to nawet mowiac nie w tym czasie co trzeba, a i tak Cie zrozumieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 16:48 droga kolezanko ja nie mowie o tym ze na zachodzie patrza na nas przez pryzmat tego jak mowimy i jak piszemy, chodzilo mi o to ze nie dziwie sie ze poacy sa odbierani jako zlodzieje, chamy! a o tym ze jestesmy narodem bardzo zawistnym swiadcza nawet wypowiedzi na tym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pipi Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 16:53 A powiedz mi co ma piernik do wiatraka? Co ma to jak odbieraja nas inni, głowie chodzi mi o "ze poacy sa odbierani jako zlodzieje, chamy!" a to w jaki sposob wypowiada sie patyczek? Przeciez to nienormalne z Twojej strony. Kazdy tutaj pisze jak chce, jeden jest dobry w jezyku polskim a drugi w matematyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 16:49 nie rozmumiem dlaczego ja nie moge oceniac patyczka za to co i jak pisze?! skoro ona tak robi z innymi to i ja moge robic tak z nia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pipi Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 16:54 Bo Ona nie ciebie ocenia, to była dyskusja , a wlasciwie kłótnia miedzy nia a AMwawa. Ciebie ona tu nie obraziła, wiec badz łaskaw nie oceniac Jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 16:59 miedzy Amwawa, kitz i kims tam jeszcze a okazalo sie ze to byla jedna i ta sama osoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrazana przez pat Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 17:11 chyba nie czytalas jej (patyka) wszytskich wypowiedzi!! po mnie tez jechala za to ze pisalam to co mysle!! dlatego ja rowniez postanowilam cos napisac o niej - bo to ona jak sie jej cos zarzuca to pisze ze nie mamy prawa jej oceniac bo jej nie znamy!! ale dlaczego ona nas ocenia rowniez po jednym poscie?! czy to zle ze mamy odwage sie przyznac ze liczymy sobie punkty? ja nie widze w tym nic zlego, lepiej wczesniej wiedziec na czym sie stoi zeby podjac decyzje gdzie sie zlozy podanie!! a ona (patyczek) jedzie po nas ze mamy o sobie nie wiadomo jakie pojecie, ze sie wywyzszamy - a moze bys tak pomyslala i nie oceniala nas ze zmyslamy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 17:14 No brawo, skoro uwazacie siebie za osoby madrzejsze to po co reagujecie na to co pisze patyczek?Niech sobie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!! Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 17:17 na te badziewne wypowiedzi to tylko z nudow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 17:19 Wiec widocznie nie macie co robic! Idzcie gdzies ze znajomymi, o ile ich macie, zabawcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!! Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 17:23 po to ktos stworzyl forum zeby mozna bylo sie na nim swobodnie wypowiadac wiec korzystam z tej mozliwosci!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 17:25 Eh, chyba z Toba nie da sie pogadac. Tym bardziej, ze ja mam nick ? a Ty oczywiscie musiałes/as wziac !!!. Totalna głupota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 17:28 > Eh, chyba z Toba nie da sie pogadac. Tym bardziej, ze ja mam nick ? a Ty > oczywiscie musiałes/as wziac !!!. Totalna głupota! halo halo!! obrazasz go!! twoje wypowiedzi sa smieszne ... czepiasz sie o cos co sama robisz do swoich rad sama sie stosuj bo jestes niewiarygodna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 17:26 > po to ktos stworzyl forum zeby mozna bylo sie na nim swobodnie wypowiadac wiec > korzystam z tej mozliwosci!! to czemu doczepilas sie do mnie?? ja moge robic to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychidae Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 17:25 moze szacuja progi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 17:24 teraz to ty mnie obrazasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 17:23 1) na jakiej podstawie liczycie punkty nie majac klucza ... nie macie rozpisane jak sa punktowane poszczegolne czynnosci 2) nie wiecie ile maja wszysycy pozostali wiec nie da sie szacowac progow i nie wiecie jak mocne osoby ida na dana AM ... to jest podawanie sobie cyferek ktore nic nie beda mialy wspolnego z progiem ... no chyba ze macie dar jakis dar ... ale w zeszlym roku tez tak bylo :) 250 punktow minimum a progi byly duuuuuuzo nizsze .... nakrecacie sie sami i sami sie bardziej stresujecie ... 3) podejmiesz decyzje ... hmmm a jak sie okaze ze bedziesz miala 50 punktow mnie to co ci to da?? progi zmieniaja sie co roku tam gdzie jest najwiecej moze byc w nastepnym roku najmniej 4) szkoda zebyscie plakali po nocach i oskarzali wszystko wokolo bo wy wyliczyliscie sobie wiecej a macie mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 17:26 sluchaj trzeba miec realane podejscie do sprawy! ja widzac ten klucz ktory jest na oke (a sprawdzaja wedlug tego klucza) potrafie realnie ocenic co mi uznaja bo 80 % odp mam dokladnie tak samo :) a z tym ile inni maja pkt tez bedzie mozna sie dowiedziec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 17:30 ale to nie jest klucz :D zobacz sobie jak wygladaly inne klucze jak masz pytanie za 3 punktu to jak ocenisz czy masz dobrze NIE MASZ KLUCZA ... CZY TY TO ROZUMIESZ?? NAWET NA OCZY GO NIE WIDZIALAS ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 17:40 dziewczyno czy ty znasz kogos - nawet swoja nauczycielke z biologii, chemiii czy fizykii - kto sprawdzal matury? jak tak to sie ich zapytaj o to wedlug jakiego klucza sprawdzali? sprawdzja wedlug tych proponowanych odp oczywiscei troche je rozszerzaja ale jak ktos ma tak jak ja napisane tak jak w tych proponowanych to sie nie ma czym martwic? a jesli masz pytanie za wiecej niz 3 pkt to zawsze mozesz sobie policzyc mniej i potem sie mile rozczarujesz - ja mialam to szczescie ze poza dosw te za wiecej pkt mialam w pelni zgodne wiec sie nie obawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 17:42 tak sie sklada ze mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 17:23 PS ja jestem patyczek jako "patyk" pisal ktos inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 16:54 a jak inni tak robie w stosunku do mnie to juz jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 16:56 ale nie kazdy jest dobry z polskiego no ja sie moge przyczepic do ciebie ze nie znasz całek i uwazac przez to za glupia wiec odczep sie ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 16:57 wiec zejdz ze mnie ... wyrazam tu swoja opinie ... widzisz moje bledy a swoich nie dostrzegasz i innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 09:16 poslugiwac na poziomie komunikatywnym przepraszam ale nie zamierzam zdawac na polonistyke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 09:20 Inteligencja werbalna - zdolność formułowania wypowiedzi, a więc szybkiego dobierania adekwatnych do zakładanej treści przekazu słów oraz zdolność rozumienia komunikatów, nadawanych w formie pisemnej lub ustnej przez inne osoby. Zapewnia możliwość skutecznego porozumiewania się z otoczeniem. Inteligencja emocjonalna - to zdolność rozpoznawania uczuć własnych i uczuć innych osób, zdolności motywowania się i kierowania emocjami, zarówno własnymi, jak i osób znaczących. Jest to zdolność do panowania nad emocjami i ich wykorzystywanie do osiągania celów. Są to zdolności odmienne od inteligencji poznawczej, czyli umiejętności czysto intelektualnych, mierzonych ilorazem inteligencji, ale je uzupełniające. Na inteligencję emocjonalną składają się podstawowe kompetencje emocjonalne i społeczne. Są to : * samoświadomość: wiedza o swoich stanach wewnętrznych, preferencjach, możliwościach i ocenach intuicyjnych, czyli świadomość emocjonalna, poprawna samoocena, wiara w siebie, tj. silne poczucie własnej wartości i świadomość swoich możliwości i umiejętności; * samoregulacja: panowanie nad swoimi stanami wewnętrznymi, impulsami i możliwościami czyli * samokontrola: utrzymywanie norm uczciwości i prawości, sumienność, elastyczność w dostosowywaniu się do zmian, innowacyjność; * motywacja: skłonności emocjonalne, które prowadzą do nowych celów lub ułatwiają ich osiągnięcie, czyli dążenie do osiągnięć, zaangażowanie, inicjatywa, optymizm; * empatia: uświadamianie sobie uczuć, potrzeb i niepokojów innych osób, czyli rozumienie innych, doskonalenie innych, nastawienie usługowe, świadomość polityczna, tj. rozpoznawanie emocjonalnych prądów grupy i stosunków wśród przedstawicieli władzy; * umiejętności społeczne: umiejętność wzbudzania u innych pożądanych reakcji, czyli wpływanie na innych, porozumienie, łagodzenie konfliktów, przewodzenie, tworzenie więzi, współpraca i współdziałanie, umiejętności zespołowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 09:16 pomylilo ci sie z kujonem :) jest kilka rodzajow inteligencji :) powinnas to wiedziec jako czlowiek madry * typy inteligencji: * inteligencja kognitywna (abstrakcyjna) * inteligencja werbalna * inteligencja emocjonalna * inteligencja społeczna * inteligencja twórcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 09:25 dla mnie podstwa byla znajomosc matematyki, biologii, chemii, fizyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 09:11 widzisz nigdy nie bylam dobra z polskiego ale kazdy wie o co chodzi :) wystarczy ze jestem komunikatywna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:04 a ja na VI :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 17:30 a fajnie by bylo jakby ludzie dostawali sie na medycyne za ladne oczy tylko liczy sie wiedza i wytrwalosc a nie to jak sie wyrazasz poza praca w pracy musisz reprezentowac cos soba ale poza nia nie musisz uchodzic za gbura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMwawa Re: slam IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 17.06.06, 17:39 niestety kochanie ale spoziomem swoich wypowiedzi nie dorastasz do swojego wlasnego stwierdzenia o dostawaniu sie na AM ludzi inteligentnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 17:49 o naszej inteligencji nie swiadczy to jak sie wypowiadamy no coz "pusty dzwon najglosniej bije" zegnam lekarza z powolania :) to tobie bedzie ciezko na studiach jesli nie potrafisz zniesc krytyki znajac ciebie to zaraz napiszesz ze ja nie moge <hahaha> po twoich wypowiedziach ja moge dojsc do wniosku ze jestes zarozumiala i zakompleksiona, boisz sie ze sie nie dostaniesz na studia i chcesz wydrapac ludziom oczy o tym swiadcza twoje posty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 17:52 prowadzac ta rozmowe ze mna znizylas sie do mojego poziomuy teraz uwazaj bo ciezko jest odroznic kto jest mniej inteligentny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyk Re: slam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 17:40 plączesz się, w twojej wypowiedzi są same sprzeczności, ale przecież nie umiem czytać ze zrozumieniem:):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyk Re: slam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 17:41 Gość portalu: patyk napisał(a): > plączesz się, w twojej wypowiedzi są same sprzeczności, ale przecież nie umiem > czytać ze zrozumieniem:):):):):) To oczywiście do osoby o niku patyczek Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: slam 17.06.06, 17:58 Nie rozumiem tego o co Wy sie tak naprawde sprzeczacie. Przyznam ze jestem za osoba o nicku patyczek, bo to osoba, ktora nie ponosza nerwy, zawsze ma konkretna odpowiedz, potrafi bronic swojego. Tak 3mac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redline Re: slam IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 17.06.06, 18:03 kto ma racje okaze sie w lipcu Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: slam 17.06.06, 18:05 Nie interesuje mnie co bedzie w lipcu. Czytam posty, i na tej podstawie popieram te a nie druga strone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redline Re: slam IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 17.06.06, 18:05 nie ma za co...bo ja po twojej stronie nie bylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:07 to do agaty :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: slam 17.06.06, 18:31 redline: chyba sie za bardzo denerwujesz, nicy jestes starszy z doswiadczeniem, a prezentujesz sie jak nastolatek, w okresie buntu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redline Re: slam IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 17.06.06, 18:34 a ty jestes głupia jak but bo nawet nie zrozumiałaś co napisałem...przeczytaj jeszcze raz idiotko albo nawet 100 bo chyba raz nie wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:36 ehhhhh ... wypowiadasz sie gorzej ode mnie :) no coz ... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: slam 17.06.06, 18:36 Tak jak myslałam, niby z doswiadczeniem, starszy, a nic soba nie prezentuje. Czy ja Ciebie obrazam? Wiec zastanow sie co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:38 oj Agatko oni mi napisali ze jak kogos wyzywam to jestem malo inteligentna coz ich slowa sa puste bo zachowuja sie gorzej ode mnie ... od osby dennej do kwadratu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitz Re: slam IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 17.06.06, 18:40 zenujące sa te posty...naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_ta85 Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:41 kitz: masz racje, gdyz one nic a nic njie wnosza. Tym bardziej iz nie jest to post o AMwawa i patyczek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:40 dzieki temu udowodnili ze ich slowa i rady sa nic nie warte :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_ta85 Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:39 Nie uwazam abym nalezała do osob głupich. Idiotka tez nie jestem. Na jakiej podstawie oceniasz w taki sposob ludzi? Czyzby cos sie nie powiodło, wiec sie wyzywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:41 idiota to osoba ktora nie udzielala sie w zyciu politycznym na jakiej podstawie sadzisz ze my sie nie udzielamy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitz Re: slam IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 17.06.06, 18:47 jakoś w żadnej definicji idiotyzmu nie ma niczego o polityce: Idiotyzm -termin medyczny oznaczjący niedorozwój umysłowy znacznego stopnia. Idiotyzm rodzinny- to dawna nazwa choroby Tay-Sachsa Źródło: "pl.wikipedia.org/wiki/Idiotyzm" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitz Re: slam IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 17.06.06, 18:51 haha...patyczek, lilka i aga to jedna i ta sama osoba...ale zalosne...no chyba ze kolezaneczki we 3 pisza z jednego komputera... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: slam 17.06.06, 18:54 Oczywiscie kitz, nie moze byc inaczej. To iz popieram patyczka to oznaka ze jestem nim? Nie interesuje mnie czy wiezysz czy nie ale ja jestem aga_ta85 i nikim wiecej!I pisze ze swojego komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitz Re: slam IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 17.06.06, 19:03 no oczywiscie tylko ze macie ten sam IP adres hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: slam 17.06.06, 19:04 kitz Wy podobnie, wiec to oznaka, ze to jedna osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 19:08 a poza tym choc inne osoby wyslawiaja sie tu gorzej ode mnie to jazda jest po mnie przez te 3 osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 19:04 i co z tego?? IP mamy dynamiczne chyba przewyzszasz mnie wiedza bo ja konczylam Cisco Network Academii wiec nie podskakuj :P Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: slam 17.06.06, 18:55 ps. a takie gadanie bzdur kitz nie swiadczy najlepiej o Tobie. Twoja podejrzliwosc nie prowadzi do niczego. "to jedna i ta sama osoba" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 19:00 ja uzywam niku matyczek lub maly-patyczek jak jestem zalogowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 19:03 ble patyczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 18:56 po pierwsze tu nie chodzi o chorobe to nie jestescie w stanie tego ocenic przez forum, ale o okreslenie IDIORTA sprawdz filogeneze tego slowa i kto jej pierwszy raz uzyl powinno pisac w podreczniku do wosu Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re 17.06.06, 19:03 Ja uzywam tylko aga_ta85, zadnego innego. Widocznie kitz, AMwawa, redline to jedna osoba o 1000 twarzach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 19:04 to chyba schizofremia :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: slam 17.06.06, 19:06 "Re: slam Autor: Gość: redline IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net Data: 17.06.06, 18:05" "Re: slam Autor: Gość: AMwawa IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net Data: 17.06.06, 17:40" "Re: slam Autor: Gość: kitz IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net Data: 17.06.06, 18:47" kitz, wiec to oznacza ze jestescie ta sama osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 19:10 agata uwazam ze powinnismy zakonczyc ta dyskusje ja zreszta ide a poza tym z tego co pamietam kitz jest z USA wiec watpue zeby 3 osoby naraz pisaly z USA tym bardziej ze jedna jest tak a druga w naszym pieknym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: slam 17.06.06, 19:12 kłamac kazdy moze, poza tym skoro ona mnie posadz o cos co jest całkowita bzdura...bo mamy te same IP, to ja rowniez moge posadzac ja, bo akurat tez 3 osoby maja to samo IP. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 19:15 ale to nie jest IP bo ono sklada sie z cyfr a tu jest uslugodawca napisany :) wszystkie maja tego samego w USA i Polsce ale fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_ta85 Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 19:16 wiec na jakiej podstawie ona wysuwa takie wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 09:09 bo probuje nas zlapac na czyms co ona sama robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ta85 Re: slam 17.06.06, 19:09 No a teraz kitz ucieka, bo nie wie co powiedziec. Coz, zagalopowała sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 19:10 neostrade w Polsce ma duuuzo osob :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piece Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 19:33 wiecie... wy przekrzykujecie się kto jest większym idiotą... myśle ze na szczycie nie ma hierarchii.. :/ ehh.. dajcie sobie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: slam IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 17.06.06, 19:41 Heh kitz, to ty w końcu jesteś w tym USA czy nie?? Bo tak sie ze mną wczoraj kłociłaś i pokazywałas jaka ty mądra jesteś!! eh....... i normalnie szlak by czlowiek trafil;| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZUZIA^ PRAWDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:37 jest 100000000000000 osob na miejsce na ślam .. i nikt sie nie dostanie !!!!!!! bo wsyztsko jest obstwione ...... pie..nie .. wezcie zacznijcie w koncu pisac prawde bo jakis bełkot na tym forum jest .. paranoja .. a tamtym roku było o wiele inaczej .. a wy jestescie jakcy dziwni .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: PRAWDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:47 To co Ty napisałs to prawdziwy bełkot! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: PRAWDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 12:02 bo to co tu jest napisane nikt nie powienien traktowac powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: PRAWDA IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 18.06.06, 13:27 To się porobiło 301 post:D:D:D:D:D:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustaw^ MaSaKrA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 16:31 gadałem z moja ciotka która jest w komiści rekrutacyjnej na AM ślam i mówilła ze jak ludzie skałdali podania to sie ich mniejwiecej pytali kto ile ma tak mniejwiec punktów .. wiekszość mówiła ze ponad 230 .. ze matura wyszła super .. AM ma tez kontakt z CKE i tam tez mąoia ze matura w tym roku wsyzła rewelacyjnie .. :(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: MaSaKrA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 17:23 juz za rok matura :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: MaSaKrA IP: *.bsk.vectranet.pl 19.06.06, 17:40 Gustaw wybacz ale Twój post jest poprostu moim numerem 1 :) Wprawdzie nie zarzucam Ci tego ze kłamiesz i to co napisałes zmyslasz ale to ...no wybacz brzmi smiesznie :) Slam jako jedna z najbardziej obleganych uczelni ( bo tam jest najwiecej miejsc) ma tak miła obsuła która pomimo tysiecy podan miała czas zapytac kandydatów jak im poszła matura, pewnie było to przy herbatce i kremówkach, w miedzy czasie ktos zadzwonił jeszcze do CKE i wysnosł wniosek ze jak ma ktos mniej niz 230 punktów niech tutaj nie składa, w ogole niech od razu zrzuci sie z wysokosci :) wybacz ale tak to widze...ja nie mam ponad 230 ale mysle ze 210 lezy w moim zasiegu i zastanawiałam sie czy składac do Katowic ale dzieki Tobie wiem ze zrobiłam dobrze składajac do Bydgoszczy i Białegostoku :) POZDRAWIAM Ciocie z dziekanatu i Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustaw^ Re: MaSaKrA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 18:02 :) ale .. jazda:):):) nie moge poprostu ... ludzie uwierzcie wreszcie w to ze 3/4 tych postów to kłamstwa .. a Ty kamilko to ... zycze Ci z całego serca tych 210 ptk ale .. zebys sie nie zdziwiła .. nie mówie tego złośliwie ale .. wielu ludzi juz sie zdziwiło .. nom nic .. wyluzujcie i nie bierzecie do serca tego co tu jest pisane .. bo połowa to bzdety!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: MaSaKrA IP: *.bsk.vectranet.pl 19.06.06, 18:07 Oj Gustawie dziekuje Ci za zyczenia tego zebym sie nie zdziwiła, ale ja poprawiałam juz mature i teraz mam 204 pkt i poprawiałam fizyke jeszcze w maju i mysle ze wiecej niz 6% bede miała :) a co do postów to zaczełam je czytac od 300 ;) POZDRAWIAM :) :) :) to sie usmiałam ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustaw^ Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 18:27 aaaaa to zmienia posatać rzeczy :) nie no jak jestes staromaturzystka to spoko .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: slam IP: *.bsk.vectranet.pl 19.06.06, 18:52 tylko nie starą... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustaw^ Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:00 ja tez jestem staromaturzysta ..:) w tym roku dozdawałem sobie fizyke;) i mam andzieje dostać sie na stome na slam mam andzieje ze nie ebdzie tam tylu ludzi z wynikami 200 albo wiecej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:51 Tez tam zdaje... Mam niestety tylko ~160:/ Boje sie, ze wszyscy pomysleli, ze w tamtym roku wystarczylo 145 (bez testu) to wszyscy tam beda skladac, nawet Ci 250punktowcy, zeby miec tylko pewnosc ze sie gdzies dostana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustaw^ Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 08:51 wspomnisz moje slowo .. niebedzie zle dostaniesz sie .. progi beda nizsze bo wszycy Ci co pisza tutaj ze maja po 250 ptk to połowa ich nie ma .. nie bierz na serio tych ptk .. zdajesz na medycyne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 11:08 Zdaje na stomatologie do Zabrza. Mam nadzieję, że masz rację :) Okaże się za 4 tygodnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 11:39 naprawde sadzicie ze z wynikiem 160 pokt mozna sie gdizes dostac??? to mnmnie pociesza bo mam 170:)))buuu...ale mam dola strrrasznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 11:51 Mam wielką nadzieję... Masz jakąś alternatywę (w razie czego)? Za rok tez próbowałabyś? Ty masz doła, to co ja mam powiedzieć :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: slam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 20.06.06, 12:54 Jak stałam w kolejce z papierami to z rozmów wywnioskowałam że większosć ma od 180 -195pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: slam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 20.06.06, 12:59 Uważam ,że niektórzy siętylko chwalą nie sadzę żeby się progi aż tak podwyższyły . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustaw^ Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:55 sorry ze wam to powiem ale głupie jestescie !!!!!!!! popatrzcie na progi z tamtego roku .. poczytajcie posty z tamtego roku .. ile ludie mili mieć ptk nie było takiego kóty by nie mialł250 a progi .. ojej jak to se stało ze 140 ojej 150 przeciez wszycy mieli po 250.. zdrowo pomyślcie nad matura .. porownajcie biol i chemie z tamtego roku i same odpwoedzcie sobie an to pytanie popatrzcie tez ile ludzi zdawało fizyke tylko 5% i mnie nie denerwujcie .. bo z wynikim 170 głupia babo w tamtym rou dostałabys sie prawie wszedzie wszedzie wlicz zze był test kompentencji i łatwa matura !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabluszko Re: slam IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 20.06.06, 13:27 popieram cie gustaw,obaczycie ze progi beda nizsze a dlaczego? wlasnie dlatego ze nie ma jescze wynikow a te zawsze sie okazuja inne niz przewidywania tych co sie zachwalaja.Obejzyjcie sobie progi z ostatnich 6 lat. W kazdym roku wystarczylo miec okolo 65% i dostawales sie nawet tam gdzie byly najwiekrze.A przeciez dawniej byl test i zawsze byla mozliwosc napisania go na 100%... Tak ze nie panikujcie tylko cieszcie sie tymi wakacjami. Za 4 tygodnie okaze sie kto mial racje. Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka87 Re: slam 20.06.06, 16:30 Heh dobrze mówisz , dobrze...:D Nieno.... niech się nie podwyższą, a niech się najlepiej obniża ot co...:D:) :D:D:D:D A najlepiej to zeby nas wszystkich przyjeli od razu :D:D:D:D:D:))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: slam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 20.06.06, 12:55 mam nadzieję że się tylko chwalili ,bo napweno progi się aż tyle nie podwyższą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustaw^ Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:57 na jaki kierunek stałas?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: slam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 20.06.06, 13:02 na lekarski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: slam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 20.06.06, 13:04 i na stome Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: slam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 20.06.06, 13:05 Gustaw czemu się tak denerwujesz przeciez masz około 200 jak piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 17:35 Jak na początku sobie obliczyłam to myślałam, że będzie około 90% z chemii 40% z biologii i 50% z fizyki, ale później konsultowałam moje odpowiedzi z nauczycielami i z tego co obliczyliśmy to wychodzi ~160:( Może każdemu się wydaje, że ma dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 18:57 nareszcie jakis mądry post gratulacje ze jest chociaz jedna osoba na tym forum która mówi cos sensowengo Odpowiedz Link Zgłoś
roxana10 Re: slam 20.06.06, 20:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32477&w=43901785 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdzik Re: slam IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 20.06.06, 20:38 Jestem juz zestresowana tym wszystkim, kazdy cos liczy, cos podaje itp. Eh..... ilekroc wchodze na te forum spokojna to wychodze wkurzona i zaniepokojona....... boże gdzie sa te cholerne wyniki z matur;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parva-rana Re: slam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 12:16 czy ktoś ma najświeższe info o liczbie kandydatów na 1 miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: slam IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 26.06.06, 12:20 20.5 osób/ miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parva-rana Re: slam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 12:25 Gość portalu: olga napisał(a): > 20.5 osób/ miejsce Dzięki. Też jesteś życzliwa i fajna, jak niektórzy na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:27 Chyba zartujesz! Moja znajoma pracuje w dziekanacie w Zabrzu i powiedziala ze maja duzo wiecej podan na stome niz na lek. A na lek i Katowicki i Zabrski nie bedzie wiele wiecej niz rok temu! Nie powiedziala dokladnie ale 20,5 to moze jest conajwyzej na farmacji! Chodz i w to watpie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:51 Szkoda, że tyle na stomatologie... Pewnie się nie dostanę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. 75,76!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:32 To całkiem możliwe. Jeżeli około 25000 osób zdaje fizykę na poziomie rozszerzonym, to podzielcie sobie to przez 330 miejsc na lekarskim na slamie (to jest przypadek, kiedy wszyscy zdający fizykę zdają też bio i chemie i w dodatku zdają na ślam) 75,76/miejsce Podoba się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziub Re: 75,76!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.06.06, 19:38 chyba was powalilo.Przeciez z tych co zdaja rozsz fize nawet polowa nie wybiera sie na medycyne...wezcie sie puknijcie w leb i poszukajcie troche statystyk na google zamiast bazowac na tym co jakies glupki wygaduja na takim forum jak to...przeciez duzo wiecej ludzi zdaje np. na architekture, robotyke, elektronike, inne kierunki politechniczne gdzie potrzebna jest fizyka rozszezona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: 75,76!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:55 To była ironia do tego 16... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: slam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 09:11 5os/miejsce przed chwila dzwonilam :P:P:P na ligote na lekarski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzik Re: slam IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 27.06.06, 09:24 popieprzone..... eh....tyle Odpowiedz Link Zgłoś