Dodaj do ulubionych

Likwidacja FORUM w Lublińcu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:57
Oto co na pożegnanie nam napisali;
Szanowni Internauci, rozpoczynając swoją kadencję z nadzieją uruchamialiśmy dla dobra i rozwoju społeczności lokalnej Forum internetowe. Celem jego miał być rozwój Społeczeństwa Informacyjnego, wzmacnianie więzi społecznych mieszkańców poprzez kulturalną wymianę poglądów z pełnym poszanowaniem każdego uczestnika i osób wymienianych w dyskusjach. Niestety historia i doświadczenie pokazało inaczej. Z upływem czasu, coraz większego i swobodnego dostępu społeczeństwa do sieci, pomimo wielu starań i wysiłków z naszej strony, forum przestało służyć pokładanym w nim nadziejom. Przeważa na nim coraz większa fala "postów" i tematów łamiących wszelkie zasady ogólnie przyjętych norm w swobodnym wyrażaniu swoich opinii, nie mająca nic wspólnego z jakąkolwiek dyskusją. Niektóre nieodpowiedzialne "wpisy" na forum coraz częściej psują wizerunek Naszego Miasta i Mieszkańców, na którym przecież nam Wszystkim zależy. Wobec powyższych faktów doszedłem do wniosku, iż dalsze utrzymywanie takiej sytuacji odbywałoby się ze szkodą dla ogółu naszego społeczeństwa. Wobec powyższego musiałem niestety podjąć trudną decyzję o zaprzestaniu prowadzenia usług "forum" w oficjalnym serwisie internetowym U.M. Lubliniec.

Z poważaniem
Burmistrz Miasta Lubliniec
Józef Kazik

I co tu teraz robić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kacper Re: Likwidacja FORUM w Lublińcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 16:20
      www.lubliniec.pl/index.php?cont=akt&nr_newsa=954
      • Gość: jaś Re: Likwidacja FORUM w Lublińcu IP: 83.238.168.* 26.01.06, 00:42
        No to sobie narobiliście - a przecież władza zawsze chciała dobrze...
    • cirano Re: Likwidacja FORUM w Lublińcu 26.01.06, 10:13
      No to stało sie. Ciongnylibyscie ta lubliniecko kara na czynstochowsko strona,
      mielibyscie - forum.
      A poważnie - inaczej jak "świństwo" nie można tego przypadku nazwac.
      Demokracja A LA Czestochowa. Fuuuuuj, to już ta rydzykowsko jes lepszo.
      • Gość: Kacper Re: Likwidacja FORUM w Lublińcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 18:40
        Widze że czaicz baze o co biega. Niestety to chyba prowda. Nadzieja że to
        sie albo zmieni albo powstanie jakie niezależna forum.
        pozdro
    • Gość: Częstochowianka Re: Likwidacja FORUM w Lublińcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 19:22
      Czasem patrzałam na to forum i nie dziwie sie ze je zamkneli! Poza tym wy macie
      jeszcze dwa fora.
      • Gość: Koszer Re: Likwidacja FORUM w Lublińcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 12:10
        Wszędzie Cię pełno tylko nie wiadomo czy jesteś Częstochowianką
        piszącą na łódzkim forum źle o ślązokach czy tą co pisze dobrze;-)
        Poza tym na lublinieckim forum sama prowokowałaś do ostrych komentarzy.
        A tak w ogóle to dziś przeczytałem że będzie reaktywacja naszego
        FORUM!!!
    • Gość: Częstochowianka Re: Likwidacja FORUM w Lublińcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 13:53
      ja jestem tą któa lubi ślązaków:) Tą która jest znana na forum Cz-wskim. I ja
      na waszym forum nic nie pisałam...!!
    • crux_lc Re: Likwidacja FORUM w Lublińcu 27.01.06, 13:54
      będzie reaktywacja?? A skąd wiesz?? I będziemy zaczynać od nowa, tak?? A na tym
      forum było już 40.000 postów a będziemy zaczynać od nowa, tak?
      • Gość: Koszer Re: Likwidacja FORUM w Lublińcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 23:04
        W dziesiejszym dodatku lublinieckim do DZ pisze to wyraźnie.
        Nie ma konkretnej daty ale nad tym już pracują.FORUM ma działać
        na nieco innych zasadach być może z koniecznościa logowania się
        lub coś podobnego.
        pozdro
    • jasiole Re: Likwidacja FORUM w Lublińcu 19.02.06, 18:04
      Sam się zarejestruj a następnie przyznaj sobie nagrodę książkową pt. Historia Śląska, po czym przejrzyj w niej obrazki, takie tam kolorowe mapki, może coś ci uświadomią.
    • Gość: Częstochowianka Re: Likwidacja FORUM w Lublińcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 06:51
      adminie, mówisz tak jak by Ci siadły batehie:)))

Na tym forum, pod rubryką: Częstochowa, Lubliniec i okolice, widze fora, Czwa,
      Lc oraz powiaty czestochowski, lubliniecki, myszkowski i kłobucki.
      • Gość: roro68 Re: Likwidacja FORUM w Lublińcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 03:35
        Ordynarna cenzura. Ale ten cały Kazik bicz sobie kręci tęgi. Bo forum odrodzi
        się poza jego cenzorską kontrolą i z nową siłą mieszkańcy powiedzą
        burmistrzowi, co myślą. Proponuję przesłać facetowi w prezencie parę zatyczek
        do uszu, żeby nie musiał słuchać niewygodnych dla siebie opinii. Na szczęście
        długo się już nie pomęczy, bo wybory coraz bliżej;-)
    • crux_lc Re: Likwidacja FORUM w Lublińcu 24.02.06, 07:27
      a ja mam nadzieje ze p.kazik bedzie burmistrzem przez kolejna kadencie
      • Gość: harc mistrz Re: Likwidacja FORUM w Lublińcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 20:45
        PRECZ Z WSZELKIMI ODMIANAMI CENZURY!!!
        (HKP)
        ...
        CZUWAĆ I KRYTYKĘ USZANOWAĆ!!!
      • Gość: :P Re: Likwidacja FORUM w Lublińcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 22:59
        jaskola.pl/wordpress/index.php
        szukaj forum regionu a tam miasto Lubliniec ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka