Dodaj do ulubionych

Do wszystkich

24.11.03, 20:49
Zajrzałem kolejny raz na forum "Cieszyn".
I żegnam się z nim teraz bez żalu.
Slezan obraził, niczym nie sprowokowany "po nazwisku" ogólnie szanowane osoby
w Cieszynie, czyli Panów Olbrychta i Sławka.
Ja nie wnikam w dyskusje anonimowe. Jest to specyfika internetu.
Anonimowość sprzyja epitetom.
Ale obrażanie w ten sposób osób publicznych jest już czymś innym.
I rozumiem doskonale tych, którzy wystąpili w obronie zaatakowanych.
A "żarty" pod adresem bebokka przekroczyły wszelkie granice.
Zdziwienie budzi zachowanie Alexa.
To tak jakby ktoś skomentował bicie przez oprychów zaatakowanych słowami :
"wszyscy są jednakowo winni".
Oprychy, jak widać, są zachwycone.

Obserwuj wątek
    • slezan Re: Do wszystkich 24.11.03, 20:54
      Stanęliśmy w obronie bezpardonowo zaatakowanych dziennikarzy. Znacznie lepiej,
      acz bardziej dosadnie uczynili to panowie Smolorz i Waniek. A że osoby przez
      Was szanowane podpisują takie bzdury to Wasz problem, z którym musicie żyć. Pa!

Oprych slezan
    • albrecht1 Re: Do wszystkich 24.11.03, 21:47
      Każdy może się mylić, w tym ogólnie szanowane osoby. A bycie osobą publiczną
      oznacza narażenie się na większą krytykę po nazwisku, niż przecietny obywatel.
    • alex.stela Re: Do wszystkich 25.11.03, 13:34
      Nie komentowałem "bicia przez oprychów" kogokolwiek. Uważam żarty pod adresem bebokka za conajmniej niesmaczne, a już podszywanie się pod niego (beboczek_boroczek) to chwyt poniżej pasa (choć dziwię się temu, kto dał się na to nabrać).

Ja komentowałem sytuację na forum, bo tylko stanowcze powiedzenie DOŚĆ może przynieść skutek. Jak widać - nie przyniosło. Dziś sam stałem się ofiarą pomówienia.

Widzę, że moje starania o przywrócenie tu porządku robią mi więcej wrogów, niż przyjaciół, nawet w moich własnych szeregach.

Proszę tylko o zaprzestanie prowokowania i urządzania osobistych wycieczek.

To tyle.

Pozdrawiam wszystkich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka