Dodaj do ulubionych

Aneczkaa - napisz wreszcie jakieś konkretne fakty

19.08.13, 21:04
Miej "jaja" i napisz wreszcie coś konkretnego

Obserwuj wątek
    • aneczkaa121 Re: Aneczkaa - napisz wreszcie jakieś konkretne f 19.08.13, 22:11
      Właśnie pytam się ciebie konkretnie Januszu - czy twoje sprawy karne o znęcanie się nad byłą żoną jeszcze trwają czy już się zakończyły ?
      • januszwarszawa2013 Podaj przykłady 20.08.13, 06:28
        Podaj przykłady , chętnie je poznam , oraz Ci co monitorują twoje wpisy

Czekam
        • aneczkaa121 Re: odpowiedz na pytanie 20.08.13, 16:19
          Odpowiedz na pytanie : czy twoje sprawy karne o znęcanie się nad byłą żoną jeszcze trwają czy już się zakończyły ?
          • januszwarszawa2013 Odpowiadam na pytanie 20.08.13, 16:26
            Przede wszystkim jakie sprawy , podaj mi konkrety , po drugie nie powtarzaj do znudzenia tego samego , a po trzecie , pokaż wreszcie że mówisz prawdę , bo i wiele innych osób też dużo pisze , lecz pisz myśląc przy tym , a nie bezmyślnie , no chyba że przestałeś brać leki na nerwicę , to niedobrze , w twoim stanie psychicznym musisz się pilnować , bo znowu czeka cię wizyta kilkudniowa na Sobieskiego [ gdyby ktoś nie bardzo wiedział o co chodzi: już mówię , on tam jest pacjentem w poradni zdrowia psychicznego , ale dopóki bierze leki , to jakoś funkcjonuje ].
            • aneczkaa121 Re: Odpowiadam na pytanie 20.08.13, 17:23
              Pytam po raz kolejny , bo ciągle unikasz odpowiedzi : czy twoje sprawy karne o znęcanie się nad byłą żoną jeszcze trwają czy już się zakończyły ?
              • januszwarszawa2013 Podaj mi fakty , to może coś wymyślę 21.08.13, 07:51
                Weż koniecznie leki
                • aneczkaa121 Re: nie sciemniaj tylko odpowiedz 21.08.13, 21:29
                  Pytam po raz kolejny , bo ciągle unikasz odpowiedzi : czy twoje sprawy karne o znęcanie się nad byłą żoną jeszcze trwają czy już się zakończyły ?
                  • januszwarszawa2013 Odpowiadam po raz kolejny 22.08.13, 06:22
                    Ja akurat nie mam spraw , a takich damskich bokserów jak ty to powinni kastrować , albo od razu wieszać za jaja
                    • aneczkaa121 Re: Nie Odpowiadam po raz kolejny 22.08.13, 06:39
                      • januszwarszawa2013 Niunius , niunius 22.08.13, 08:59
                        Niunius , niunius , niunius , niunius , hahahahahhahahahaha
                        • aneczkaa121 Re: Nie ściemniaj , tylko mów prawdę 22.08.13, 21:41

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka