Dodaj do ulubionych

pomoc dla samotnej mamy

14.12.14, 19:05
Witam jestem samotna mama dwoch dziewczynek w wieku 7 i 4 latka. Zblizaja sie swieta a ja nie mam na prezenty dla dzieci, brakuje mi wrowniez pieniedzy na opal dopiero zaczela sie zima a ja wiekszosc pieniedzy ktore otrzymuje od panstwa wydalam na drzewo i wegiel. Od trzech miesiecy nie dostaje alimentow i prawdopodobnie dostane alimenty dopiero w lutym. W urzedzie placzem wyprosilam zeby wyplacili mi rodzinne przed swietami i dostane rodzinne zalegle z poprzedniego miesiaca i ibecnego czyli 340zl do tego 153zl na corke mlodsza bo posiada orzeczenie o niepelnosprawnosci. Dostalam juz z opieki 200 zl ktore w calosci poszly na opal a i tak pale w piecu caly czas a w mieszkaniu i tak zimno na scianach grzyb choc i tak mialam troche starej farby to juz dwa razy malowalam zeby grzyba nie bylo widac. Mlodsza corka ma astme i jest alergikiem i grzyb jej bardzo szkodzi corka powinna byc caly czas na lekach choc juz brakuje mi srodkow na leki. Musze do kaca miesiaca zaplacic za czynsz i wykupic prad. Pieniadze ktore dostane przed swietami starcza mi tylko na czynsz i drobne zakupy. Boje sie na swieta zostac bez gazu i pradu i chcialabym dziecia jakies drobne prezenty wreczyc na swieta dlatego blagam ludzi o wielkim serduszku o jaka kolwiek pomoc
Obserwuj wątek
    • tomtom414 Re: pomoc dla samotnej mamy 14.12.14, 21:00
      podaj jakis email.
      • ngosia333 Re: pomoc dla samotnej mamy 14.12.14, 22:16
        ngosia333@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka