Gość: pati IP: *.chello.pl 30.01.04, 22:48 pomocy jak usunąć tego przyjemniaczka???????? z windows xp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robaczek Re: trojan.Cdcli IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.04, 23:00 Nizej podalem link Robaczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: trojan.Cdcli IP: *.chello.pl 30.01.04, 23:07 niżej ?????????? gdzie sorry za upierdliwość :)) ale poproszę łopatologicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robaczek Re: trojan.Cdcli IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.04, 23:11 vil.nai.com/vil/stinger link tutaj znajdziesz program do kasowania . i czytaj pytania ponizej twojego pytania . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: trojan.Cdcli IP: *.chello.pl 30.01.04, 23:21 stingera zainstalowalam, przeskanowal system i nic, a mks nadal go znajduje i nie moze wykasowac, instrukcje w poscie sos dotycza windowsa 98 a nie xp stad moje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aras Re: trojan.Cdcli IP: *.icpnet.pl 30.01.04, 23:31 czy to jego dobra nazwa?? pierwsze o nim slysze podaj jego pelna nazwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aras Re: trojan.Cdcli IP: *.icpnet.pl 30.01.04, 23:34 wejdz na www.wirusy.wp.pl active panda jest najlepszym programem antyvirusowskim online polecam dzisiaj mks tez mi wykryl ale nie usunal panda to zrobila usuwajac jednoczesnie pliki z rejestru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: trojan.Cdcli IP: *.chello.pl 30.01.04, 23:36 dzieki, znalazl go mks i taka nazwe podaje, zaraz sprawdze czy panda da rade Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: trojan.Cdcli 01.02.04, 09:42 Gość portalu: pati napisał(a): > pomocy jak usunąć tego przyjemniaczka???????? z windows xp Użyj Ad-Aware 6 jest tu www.lavasoft.de/support/download. Podstawą do dobrego działania Ad-Aware jest zaktualizowana baza referencyjna. Znajdziesz ją tu www.lavasoft.de/update/refs/reflist.zip. Możesz również po instalacji skorzystać z aktualizacji bezpośrednio w programie (Check for update). Po zaktualizowaniu Ad-Aware wyłącz przywracanie systemu (system XP i ME) opis jak to zrobić jest tu support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;%5BLN%5D;310405 Zrestaruj komputer i uruchom Ad-Aware. Jeśli Ad-Aware nie będzie w stanie usunąć tych plików, należy ponownie uruchomić system w trybie bezpiecznym opis jest tu www.microsoft.com/technet/treeview/default.asp?url=/technet/prodtechnol/winxppro/proddocs/boot_failsafe.asp i uruchomić Ad-Aware. Net Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: trojan.Cdcli 01.02.04, 12:24 > Gość portalu: pati napisał(a): > > pomocy jak usunąć tego przyjemniaczka???????? z windows xp > Jeśli Ad-Aware nie pomoże to odinsaluj i ściągnij Spybot-Search & Destroy 1.2 download.com.com/3000-2144-10122137.html? part=104443&subj=dlpage&tag=button Aktualizacja bazy wykrywania dla Spybot- Search & Destroy 1.2 jest tu spybot.eon.net.au/files/spybotsd_includes.exe Przewodnik-samouczek Spybot-Search & Destroy spybot.safer- networking.de/index.php?page=tutorial Program ma możliwość ustawienia języka Polskiego. W przypadku Windows XP mogą wystąpić problemy z usuwaniem niektórych Spyware. W celu rozwiązania tego problemu może być konieczne wyłączenie "Przywracania Systemu" na czas usuwania intruzów. Jak to zrobić jest opisane tu support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;310405 Net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: trojan.Cdcli IP: 194.247.83.* 02.02.04, 11:07 dzieki, na szczescie udalo sie usunąć zainfekowany plik, ale linki zachowam na wszelki wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.roz Trojan.Cdcli (i jeszcze jedna, inna kwestia...) 02.02.04, 12:09 Trojan.Cdcli - napisałaś, że MKS go znajduje, ale nie może wykasować. Jak go ostatecznie usunęłaś? U mnie również MKS znalazł go (w C:\WINDOWS\system32\cd_clint.dll) ale usunął i przy następnym przeskanowaniu (po wyłączeniu komputera) już nie znalazł... Pytanie do osób "w temacie" - czy taki trojan może się odtworzyć "po czasie"? I jeszcze inna kwestia: czy ktoś słyszał o wirusie WM/Cap.PL:10? Co prawda został on wykryty i usunięty, ale nigdzie nie mogę znaleźć info o tym wirusie... (wykryty w pliku .WRI) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: trojan.Cdcli IP: *.radzyn-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.02.04, 20:27 Witam Mi udało się skubańca usunac skaner.mks.com.pl/ Pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PH Re: trojan.Cdcli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 21:14 Jak usunę ten plik, nie chodzi mi KaZaA, co mam robić ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annaretro Re: trojan.Cdcli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 15:39 zbytnio nie można go usunąć bo jest aktywny ale go można przenieść i go przesunąłem na dyskietkę Odpowiedz Link Zgłoś