romcia.p 11.08.06, 20:15 Żeby nie denerwowac więcej Matki Polki zakładam nowy wątek dla grających w Piłkarzyki. Prosimy nie wpisywac sie na temat Kubicy :))) Mam pytanie - kiedy pokazują się punkty za ostatnią kolejkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Piłkarzyki 11.08.06, 20:19 ostatnio było tak pokazywaly sie w poniedzialek po poludniu (14-15) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Piłkarzyki 11.08.06, 20:27 przez te piłkarzyki serwer foruma i poczty pada :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Piłkarzyki 11.08.06, 20:31 To przez to? :)))) Ale zabawa przednia. W temacie pytania Romci - pomyśl sobie, ze kiedyś wyniki publikowali we wtorki!!! A może mylę się - niech mnie Druh poprawi w takim razie. Ale jak kiedyś grałam jeszcze w Wygraj Ligę to wyniki poszczególnych zawodników były we wtorek. To Piłkarzyki chyba też, co? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Piłkarzyki 11.08.06, 20:35 aasiek napisała: > To przez to? :)))) > Ale zabawa przednia. > W temacie pytania Romci - pomyśl sobie, ze kiedyś wyniki publikowali we > wtorki!!! A może mylę się - niech mnie Druh poprawi w takim razie. Ale jak > kiedyś grałam jeszcze w Wygraj Ligę to wyniki poszczególnych zawodników były we > wtorek. To Piłkarzyki chyba też, co? Aska, ja w te wynalazki gram pierwszy raz więc nie wiem jak to było:) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Piłkarzyki 11.08.06, 20:54 phi! młokos!;P ja to nawet grałem w Wygraj Ligę w wersji papierowej (wiesz, wycinanie kuponów, wpisywanie kodów, nawet wysyłanie tego wszystkiego do Warszawy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Piłkarzyki 11.08.06, 21:03 mameluch napisał: > phi! młokos!;P > ja to nawet grałem w Wygraj Ligę w wersji papierowej (wiesz, wycinanie kuponów, > wpisywanie kodów, nawet wysyłanie tego wszystkiego do Warszawy!:) ja to sie przestałem ligą polską bliżej interesować jak poziom zjechał znacznie teraz, chcąc nie chcąc trzeba zacząć się bliżej przyglądać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Piłkarzyki 11.08.06, 21:10 ja się nie interesuję od kiedy Stomil padł, czyli ładnych kilka lat. ale w gierki gram, choć czasem pod koniec sezonu dziwię się że dana drużyna gra w I lidze:D może jak chęci starczy też troszkę nadgonię, żeby wiedzieć chociaż czy moi piłkarze grają:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Piłkarzyki 11.08.06, 21:15 mameluch napisał: > ja się nie interesuję od kiedy Stomil padł, czyli ładnych kilka lat. ale w > gierki gram, choć czasem pod koniec sezonu dziwię się że dana drużyna gra w I > lidze:D może jak chęci starczy też troszkę nadgonię, żeby wiedzieć chociaż czy > moi piłkarze grają:) to to mam pod kontrola chociaż chaotyczne budowanie druzyny powoduje ze musze wystawiac graczy ktorzy nie zagraja na 100 proc. ale zainteresowanie zwiekszam bo liga mimo wszytsko jest ciekawsza zreszta to widac nawet po frekwencji na stadionach kiedy bywalo ze bylo kilkanascie tysiecy ludzi na calej kolejce- to bylo dno Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Piłkarzyki 11.08.06, 21:24 kiedyś to na każdym meczu Stomilu było po kilkanaście tysięcy, a ja wśród nich, chlip;( liga ogólnie może i ciekawsza, ale trochę krew mnie zalała oglądając wczoraj Wisłę. tak rozwalić taki zespół. nie wiem, kilka lat temu oni byli jak prawdziwy zwiastun że może być lepiej, powiew Zachodu normalnie. a teraz? chyba w składzie tamtej Wisły (z rezerwą) znaleźć by się mógł Błaszczykowski, Sobolewski i Cantoro:/ Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Piłkarzyki 11.08.06, 21:42 po mojemu to wyniki sa we wtorek ale OCZYWIśCIE mogę sie mylić. Wczoraj w tiwi pierwszy raz zobaczyłam na oczy jednego z "moich" bramkarzy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Piłkarzyki 11.08.06, 22:20 Ja też grałam w papierową i wycinałam i wysyłałam. Miałam nawet dwie drużyny w jednej rundzie :))) Ależ to była zabawa, jeszcze lepsza niż w Piłkarzykach, bo musiałam czekać do piątku, bo w piątek w Wyborczej podawali punkty, a ja chyba jeszcze nie zauważyłam, ze podają je wcześniej na necie :D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Piłkarzyki 11.08.06, 22:14 a na Polsacie Sport leci druga liga angielska na żywca z komentarzem angielskim:) Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: Piłkarzyki 14.08.06, 10:47 ponawiam swoja prośbę o wysłanie kodu do ligi TBO, czekam czekam i nic:(( Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Piłkarzyki 14.08.06, 22:26 ni3zapominajka napisała: > ponawiam swoja prośbę o wysłanie kodu do ligi TBO, czekam czekam i nic:(( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13380&w=45914609 Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Piłkarzyki 14.08.06, 23:03 no tak, to w tym wątku było! a ja szukałem tylko w głównym piłkarzykowym na foffmie:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Info:Ujek,Iwański 22.08.06, 18:37 posiadaczy Ujka i Iwańskiego zainteresuje info że pierwszy jest na celowniku prokuratury a drugi jedzie grac do Turcji Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Info:Ujek,Iwański 29.08.06, 22:03 o rany,nie zaglądałam do moich chłopaków od 2 kolejki,a im jak widzę całkiem dobrze szło :))) dzisiaj pani prezes pojawiła sie w klubie i sporo namieszała zajrzę do chłopaków za 3 tygodnie i jak mi nie narobią punktów wszystkich posprzedaję :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity UP:) 29.09.06, 13:25 9 koleja przed nami w tym szlagier w niedziele Legia-Wisła powrót Okuki na stare smieci, ciekawe jak go przywitają? Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: UP:) 29.09.06, 18:08 Kurde, spadam :/ Muszę się chyba udać do sponsora... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: UP:) 29.09.06, 20:41 ja tam problemu ze spadaniem nie mam, juz niżej się nie da ;) Domniemywam że swoje szacowne ostatnie miejsce na liście dzierżyc będę póki gra w toku. Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: UP:) 29.09.06, 20:47 nie martw sie,niedługo pewnie cię prześcignę :) jestem takim prezesem jak Endrju był ministrem rolnictwa Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: UP:) 05.11.06, 16:20 pochwale sie i tu 15 pts w ostatniej kolejce:) jestesmy prawie na polmetku myslalem ze moze 1000 pts na koniec ale nie da rady na drugim koncie troche lepiej mi idzie al etrez bedzie trudno Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: UP:) 06.11.06, 17:48 szoku doznałam przed chwilą - 58 punktów (z czego 30 zrobił Chmiest) jak na osobę,która nic nie wie o polskiej piłce,nic nie ogląda,nic nie czyta to dziki wynik mój klub odwiedzam rzadko bo wkurza mnie za mały budżet (kupiłabym se jakiegoś lepszego piłkarza,a nie ma za co ) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: UP:) 06.11.06, 18:41 romcia.p napisała: > szoku doznałam przed chwilą - 58 punktów (z czego 30 zrobił Chmiest) > jak na osobę,która nic nie wie o polskiej piłce,nic nie ogląda,nic nie czyta to > dziki wynik coś musiałaś czytać, na jakiejś podstawie zestawić skład który robi punkty:) gratulacje, ja tez rekord w tej kolejce - 49 pts a na drugim nawet 53 > mój klub odwiedzam rzadko bo wkurza mnie za mały budżet (kupiłabym se jakiegoś > lepszego piłkarza,a nie ma za co ) > zobacz kto ci nie robi punktów, sprzedaj i kup kogoś lepszego za tą kasę jest tam giełda piłkarska - mozna sie zorientowac sie co i jak ja na jednym koncie jestem na 0 a na drugima mam 0,6 do wydania ale na razie nikogo nie kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: UP:) 07.11.06, 15:40 forumowicz_pospolity napisał: > > coś musiałaś czytać, na jakiejś podstawie zestawić skład który robi punkty:) > gratulacje, ja tez rekord w tej kolejce - 49 pts a na drugim nawet 53 > czytałam cennik piłkarzy :) - kupiłam kilku droższych w przeświadczeniu,że oni te punkty zrobią resztę kasy wydałam na płotki bez szczególnych nadziei na punkty(kilku jakoś tam gra inni do bani),ale było za mało kasy a za duża ilosc piłkarzy do nabycia za te kase >> > mój klub odwiedzam rzadko bo wkurza mnie za mały budżet (kupiłabym se jak > iegoś > > lepszego piłkarza,a nie ma za co ) > > > > zobacz kto ci nie robi punktów, sprzedaj i kup kogoś lepszego za tą kasę > jest tam giełda piłkarska - mozna sie zorientowac sie co i jak > zrobiłam bodajże 3 albo 4 transfery - dosc dawno kupiłam Chmiesta (yes yes yes!),a ostatnio za kase od sponsora jeszcze jednego zagramanicznika z dużym dorobkiem punktów(bodajże Edsona) mój problem polega na tym,że na 1 dobrego zawodnika potrzeba co najmnie milion,a ja mam do sprzedania kilku po 0,3,a tych co drożsi szkoda bo oni robią punkty chociaż jak tak patrzę to widzę,że możnaby Hrystusa sprzedac :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: UP:) 07.11.06, 15:59 ja znowu wyjde na nierozgarniętego przygłupa ale jesli mam takie cuś: "Prowizja - 0 pkt. za transfery* Masz .2 mln zl" to moge kupować czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: UP:) 07.11.06, 18:09 Jak sprzedasz kogoś droższego i kupisz tańszego, to możesz. Odwrotnie nie za bardzo, bo masz tylko 0,2 mln w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: UP:) 07.11.06, 20:22 prowizja: -3pkt jest pobierana za każdą sprzedaż piłkarza 0 jest zawsze jeśli nie robisz transferów Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity NEWS w morde jeza 14.11.06, 19:37 gra konczy sie wraz z koncem rundy czyli juz w nastepnej kolejce! ja myslalem ze idzie rownolegle z liga czyli przez dwie rundy czyli w ten weekend finiszujemy a potem chyba nowa gra w rundzie wiosennej Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Finiszujemy 17.11.06, 19:05 ostatnia kolejka przed nami! Romana, wywal Chmiesta ze składu, pauzuje w tej kolejze za żółte kartki poza tym Ujek i chyba Garguła nie zagraja Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Finiszujemy 17.11.06, 20:41 po twoim ostatnim newsie mam to gdzieś! też myślałam,że wiosną gramy dalej,porobiłam transfery a tu g... co,wiosną mam zaczynac zabawe od nowa?!no way Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Finiszujemy 18.11.06, 11:31 eee, poważnie juz koniec? a ja dopiero miałam zamiar sie dokładniej przyjrzeć w czym rzecz i przeszeregować druzynę. Czyli ostatnie miejsce mam zapewnione bankowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity KONIEC ! 20.11.06, 21:25 47 pts na koniec a na drugim koncie rekord - 71 pts na drugim koncie zaczynalo mi dobrze isc a tu koniec i cos tam pisza ze jesienia nowa gra czyli wynika z tego ze dopiero na starcie nowego sezonu a nie na rozpoczeciu rundy rewanzowej wiosennej jako forum bylismy na 541 chyba na jakies 3000 forów (liczylo sie 5 najlepszych wyników z forum) gratulacje dla zwyciezców i do nastepnej gierki:) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: KONIEC ! 20.11.06, 21:34 ostatnia kolejka: 46pkt. ogółem punktów: 475pkt. miejsce ogółem: 24903 miejsce w naszej lidze: 8 łeb w łeb szliśmy chyba:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: KONIEC ! 20.11.06, 21:44 Jesteś na 49861 miejscu Masz 265 pkt. Zdobyłeś 18 pkt. w 15 kolejce i tak kończą ci na ostatnim miejscu, Buuuuuuuuuuuuuuuu:((( Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: KONIEC ! 21.11.06, 00:16 mameluch napisał: > ostatnia kolejka: 46pkt. > ogółem punktów: 475pkt. > miejsce ogółem: 24903 > miejsce w naszej lidze: 8 > > łeb w łeb szliśmy chyba:) Masta dizasta? tak myslalem ze to ty, ale pewnosci nie mialem:) jeszcze apropos, w miare niezla taktyka to puszczenie pierwszej kolejki i zaczecie od drugiej kiedy juz co nieco wiadomo kto co gra:) w kazdym razie mialem 530 pkt bez jednej kolejki i sporo mniej transferów potem, ktore odejmowaly punkty a na tym pierwotnym to chyba wymieniłem 75 proc druzyny szkoda ze nie ma dalej gierki no i ligi szkoda bo zaczałem ogladac niektore mecze i podobaly mi sie nawet, liga jest lepsza niz pare lat temu, start 2 rundy chyba gdzies w marcu a Piłkarzyki znowu gdzies w sierpniu czy wrzesniu? Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: KONIEC ! 21.11.06, 00:36 'of' zjadłeś;) kurcze, myślałem że to jasne, że to mła:) przepraszam za nazwę drużyny, naprędce (na wielkiej prędce!;) tworzona była. byłem pewien że jednak będą nowe rozgrywki wiosną. nie wiem czemu tak jest. mogliby system udoskonalić, nie kończyć tych Piłkarzyków, ale dać jakieś 5-8mln na transfery zimowe, zawiesić odejmowanie punktów za nie, czy coś tam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: KONIEC ! 21.11.06, 14:02 chyba musze sie do was przylaczyc, zawsze mi w takich grak szlo dosc przyzwoicie. Totalnei nei znam sie na polskiej pilce wiec nei gralem, jakby dali ad-ama to by bylo fajnie ale podejzewam ze z konkursami zwiazanymi ze skokami dali sobie spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś