los6 26.04.04, 23:12 Mam problem. Za każdym razem gdy włączam internet otwiera mi się jakaś strona aifind.info/ nie pomaga zmiana strony startowej i tak się włącza. Co zrobić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netsec Re: Strona sama się otwiera 27.04.04, 00:05 los6 napisał: > Mam problem. Za każdym razem gdy włączam internet otwiera mi się jakaś > strona aifind.info/ > nie pomaga zmiana strony startowej i tak się włącza. Co zrobić? Ściągnij i uruchom - HijackThis, zrób SCAN a loga wklej na forum. ww.spywareinfo.com/~merijn/files/HijackThis.exe Odpowiedz Link Zgłoś
netsec Re: Strona sama się otwiera 27.04.04, 00:06 netsec napisał: > los6 napisał: > > > Mam problem. Za każdym razem gdy włączam internet otwiera mi się jakaś > > strona aifind.info/ > > nie pomaga zmiana strony startowej i tak się włącza. Co zrobić? > > Ściągnij i uruchom - HijackThis, zrób SCAN a loga wklej na forum. > ww.spywareinfo.com/~merijn/files/HijackThis.exe Poprawiłem link do HijackThis, zjadło w. Odpowiedz Link Zgłoś