Gość: WANDAL IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 17.06.04, 09:11 ostatnio zauważyłem u siebie dziwne procesy zna je ktoś może??? Zainstalował mi się jakiś optimizer a firewal pokazuje,że próbuje się łączyć z net-em... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinowski11 Re: optimize.exe& snmp.exe i VVSN.exe 17.06.04, 09:33 Gość portalu: WANDAL napisał(a): > ostatnio zauważyłem u siebie dziwne procesy zna je ktoś może??? Zainstalował > mi się jakiś optimizer a firewal pokazuje,że próbuje się łączyć z net-em... Znalazłem coś co dotyczy prawdopodobnie optymize.exe forum.unreal.ebox.pl/?page=showthreads&c=7&t=2 snmp.exe forum.mks.com.pl/forum/viewthread.php?tid=3552&pid=20550#pid20550 WSN.exe www.scanspyware.net/info/MirarToolbar.htm www.bearshare.net/showthread.php?t=28813 Niestety po angielsku . Wydaje mi się , że nie są to zbyt przyjazne procesy ;) Sprawdzałem , na swoim kompie ich nie widzę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WANDAL Re: optimize.exe& snmp.exe i VVSN.exe IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 17.06.04, 10:10 Dzienx już pousówałem te siety został mi po tym tylko proces ?..." mSPMSPSv.exe " zaraz to rozpykam dziwactwo Odpowiedz Link Zgłoś
broch Re: optimize.exe& snmp.exe i VVSN.exe 17.06.04, 18:27 snmp - simple network management protocol. uzywany przez wszystkich. snmp.exe program MS Jak zprawdzic co wyzucasz: ZAWSZE 1. znajdz plik (ktorego nie jestes pewien) 2. tupnij prawym przyciskiem myszy 3. wybierz: - properties -> zakladka version i w oknie "Item name:" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WANDAL Re: optimize.exe& snmp.exe i VVSN.exe IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 18.06.04, 14:30 okej broch thanks ...pozdrów Bush-a przy okazji:) Odpowiedz Link Zgłoś