m.gregor Re: Tutorial do HijackThis! 25.04.05, 16:33 Za szybko enter... Zauwazylem ze sporo osob podaje adres do zrobionej przeze mnie strony ( mgregor.republika.pl ). Moze jakies pomysly co by takiego jeszcze zrobic? Jakie programy opracowac w ten sposob? Programy wymienione najwieksza ilosc razy zostana "stutorialowane". Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Tutorial do HijackThis! 25.04.05, 16:56 M.gregor , nie bądź taki skromny :) Polecam Twojej uwadze następujące programy : - Spywareblaster - Adaware - Spybot Co prawda w FAQ można coś na ich temat znaleźć ale Ty pewnie zrobisz to troszeczkę czytelniej , może wykorzystasz jakieś screeny ? Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Tutorial do HijackThis! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.04.05, 21:04 Zrób: jak zrobić tutorial. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Tutorial do HijackThis! 25.04.05, 18:21 a ja proponuję opracowac w ten sam sposób temat z FAQ forum Komputery, którego do tej pory nie mogę rozgryźć czyli: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=15679891&a=15702275 czarna magia.... a tak na serio to coś mi ostatnio wpadło do głowy i jak sobie przypomnę to napiszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
dakow1 Re: Tutorial do HijackThis! 26.04.05, 22:57 www.hijackthis.de/index.php dorzuć tam może tego linka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.gregor Re: Tutorial do HijackThis! 27.04.05, 11:48 A potem bedzie placz ze sie usunelo cos niepoprawnego...Moze lepiej niech analizuja logi ludzie a nie automaty. Taki automatyczny analizator logow moze byc dobry dla mnie, dla piecyka czy kolobos'a (ogolnie mowiac osob ktore wiedza co do czego) a nie dla Kasi, Zosi czy Krysi ktora nie wie co to "log z hijackthis" i bez zastanowienia usunie wszystko to co automat jej kaze (kiedys podawal GG i aplikacje Wanadoo jako niebezpieczne). A potem bedzie placz ze nie dziala mi to, tamto, siamto, zamyka sie IE i masa innych rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś