Gość: era IP: *.UNUSED.EPIX.NET 28.06.05, 04:44 oraz I SearchTech SideFind. Tego nie ruszają antywirusowe programy. Prosze i dzieńkuję Szanownym Doktorom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: Jak usunąć:DyFuCA.InternetOptymizer 28.06.05, 09:19 usunąć ręcznie z lokalizacji w kótrych sie znajdują (najlepiej w trybie awaryjnym). Poza tym www.mgregor.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gera Re: Jak usunąć:DyFuCA.InternetOptymizer IP: *.UNUSED.EPIX.NET 28.06.05, 17:34 dziękuję Wielki Mistrzu. No to czeka mnie większa robota. W międzyczasieproszę o jeszcze jedno oświecenie: U mnie zabezpieczenie wirusowe (Win XP, FireFox) jest ciągle wyłączone (OFF). Jak go włączyć? Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Jak usunąć:DyFuCA.InternetOptymizer 28.06.05, 18:24 > dziękuję Wielki Mistrzu. Mistrzyni jesli już i proszę bez wielkich ;p > jeszcze jedno oświecenie: U mnie zabezpieczenie wirusowe (Win XP, FireFox) jest > ciągle wyłączone (OFF). Jak go włączyć? ale gdzie? w Twoim programie antywirusowym? Jakim? Odpowiedz Link Zgłoś
linski4 Re: Jak usunąć:DyFuCA.InternetOptymizer 28.06.05, 19:00 Mistrzyni, gwiazdo! To jest w: Antyvirus XP Odpowiedz Link Zgłoś
linski4 Re: Jak usunąć:DyFuCA.InternetOptymizer 28.06.05, 19:08 O! Chciałem napisać w: Antyvir XP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: Jak usunąć:DyFuCA.InternetOptymizer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.06.05, 19:33 To je wlacz ;-) I wklej wreszcie ten log z hijackthis bo nie moge sie juz doczekac zeby napisac setny raz to samo ;-) oraz przeskanuj tym co podalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: Jak usunąć:DyFuCA.InternetOptymizer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:30 > Mistrzyni jesli już i proszę bez wielkich ;p O kurde! Szczeka opada! Respect! ;-) juz wczesniej podziwialam te 2 dzielne osobki, ktore niezlomnie pomagaja, ale ze jedna z nich jest kobieta.... Czapki z glow! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: Jak usunąć:DyFuCA.InternetOptymizer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.06.05, 18:55 Wieksza robota? Wygenerowanie i wklejenie loga to z 10-20s ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: Jak usunąć:DyFuCA.InternetOptymizer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.06.05, 18:56 W sumie to zanim wkleisz log to przeskanuj odrazu tym i usun wszystko co znajdzie: download.microsoft.com/download/8/1/5/815d2d60-49b5-44dc-ae35-fca2f2c6f0cc/MicrosoftAntiSpywareInstall.exe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gera Re: Jak usunąć:DyFuCA.InternetOptymizer IP: *.UNUSED.EPIX.NET 28.06.05, 21:52 Dzieńkuję. To ładnie zadziałało. Wcześniej już miałem załadowane:Advare, Spybot, Antyvir i HijackThis, Stinger. Czy to nie będzie sobie przeszkadzało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: Jak usunąć:DyFuCA.InternetOptymizer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.06.05, 23:34 Nie, ale wklej log z hijackthis na forum. Odpowiedz Link Zgłoś