Dodaj do ulubionych

Jak usunąć:DyFuCA.InternetOptymizer

IP: *.UNUSED.EPIX.NET 28.06.05, 04:44
oraz I SearchTech SideFind. Tego nie ruszają antywirusowe programy. Prosze i
dzieńkuję Szanownym Doktorom.
Obserwuj wątek
    • neder Re: Jak usunąć:DyFuCA.InternetOptymizer 28.06.05, 09:19
      usunąć ręcznie z lokalizacji w kótrych sie znajdują (najlepiej w trybie
      awaryjnym). Poza tym www.mgregor.republika.pl
      • Gość: gera Re: Jak usunąć:DyFuCA.InternetOptymizer IP: *.UNUSED.EPIX.NET 28.06.05, 17:34
        dziękuję Wielki Mistrzu. No to czeka mnie większa robota. W międzyczasieproszę o
        jeszcze jedno oświecenie: U mnie zabezpieczenie wirusowe (Win XP, FireFox) jest
        ciągle wyłączone (OFF). Jak go włączyć?
        • neder Re: Jak usunąć:DyFuCA.InternetOptymizer 28.06.05, 18:24
          > dziękuję Wielki Mistrzu.

Mistrzyni jesli już i proszę bez wielkich ;p

> jeszcze jedno oświecenie: U mnie zabezpieczenie wirusowe (Win XP, FireFox) jest
          > ciągle wyłączone (OFF). Jak go włączyć?

ale gdzie? w Twoim programie antywirusowym? Jakim?
          • linski4 Re: Jak usunąć:DyFuCA.InternetOptymizer 28.06.05, 19:00
            Mistrzyni, gwiazdo! To jest w: Antyvirus XP
          • linski4 Re: Jak usunąć:DyFuCA.InternetOptymizer 28.06.05, 19:08
            O! Chciałem napisać w: Antyvir XP.
            • Gość: Kolobos Re: Jak usunąć:DyFuCA.InternetOptymizer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.06.05, 19:33
              To je wlacz ;-) I wklej wreszcie ten log z hijackthis bo nie moge sie juz
              doczekac zeby napisac setny raz to samo ;-) oraz przeskanuj tym co podalem.

• Gość: wow Re: Jak usunąć:DyFuCA.InternetOptymizer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:30
            > Mistrzyni jesli już i proszę bez wielkich ;p

O kurde! Szczeka opada! Respect! ;-) juz wczesniej podziwialam te 2 dzielne
            osobki, ktore niezlomnie pomagaja, ale ze jedna z nich jest kobieta.... Czapki z
            glow! ;-)
        • Gość: Kolobos Re: Jak usunąć:DyFuCA.InternetOptymizer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.06.05, 18:55
          Wieksza robota? Wygenerowanie i wklejenie loga to z 10-20s ;>
    • Gość: Kolobos Re: Jak usunąć:DyFuCA.InternetOptymizer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.06.05, 18:56
      W sumie to zanim wkleisz log to przeskanuj odrazu tym i usun wszystko co
      znajdzie:
      download.microsoft.com/download/8/1/5/815d2d60-49b5-44dc-ae35-fca2f2c6f0cc/MicrosoftAntiSpywareInstall.exe
      • Gość: gera Re: Jak usunąć:DyFuCA.InternetOptymizer IP: *.UNUSED.EPIX.NET 28.06.05, 21:52
        Dzieńkuję. To ładnie zadziałało. Wcześniej już miałem załadowane:Advare, Spybot,
        Antyvir i HijackThis, Stinger. Czy to nie będzie sobie przeszkadzało?
        • Gość: Kolobos Re: Jak usunąć:DyFuCA.InternetOptymizer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.06.05, 23:34
          Nie, ale wklej log z hijackthis na forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka