maryog Re: google wie 24.08.05, 16:05 google wie sporo ale... ja nie znam niemieckiego. i to jest wlasnie moj problemik. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: google wie 24.08.05, 16:10 www.mgregor.republika.pl (chyba że już usunąłeś) Odpowiedz Link Zgłoś
maryog Re: google wie 24.08.05, 16:20 ja jestem kompletnie zielony jesli chodzi o komputer. I tak serio to nic nie kapuje z tej strony. musze wiedziec co to jest, jak dziala i czy zagraza mojemu 7 dniowemu komputerkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: ktos wie cos o W32/Stanit??? 24.08.05, 16:22 to jakiś trojan. usuń go i wsio. Odpowiedz Link Zgłoś
maryog Re: ktos wie cos o W32/Stanit??? 24.08.05, 16:28 tylko sprawa nie jest taka prosta. tylko moj program antywirusowyodkryl cos takiego. nie ma zadnego pliku ktory tak sie nazywa a juz nawet nie ma zadnego PODEJZANEGO pliku. po prostu zainfekowalo mi mase folderow. Co ciekawe tylko pliki z roawinieciem exe. sa zainfekowane. niektore wazne pliki ktore sa mi naprawde potrzebne tez. antwir nie chce ich naprawiac a tylko usuwac. Odpowiedz Link Zgłoś
maryog Re: ktos wie cos o W32/Stanit??? 24.08.05, 16:37 i co? ja mam to wszystko zrobic? i co mi to da. jesli mozna to prosze tlumaczyc po "lamersku". Odpowiedz Link Zgłoś
mbucz Re: ktos wie cos o W32/Stanit??? 24.08.05, 16:53 Słuchaj. Przyszedłeś tu z problemem, neder zaoferowała Ci pomoc, albo z niej skorzystasz, albo nie - wybór należy do Ciebie. Nie wierzę, że nie potrafisz zrobić tego, co jest opisane na stronie, bo moja siostra z 5 klasy podstawówki to potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
maryog Re: ktos wie cos o W32/Stanit??? 24.08.05, 17:01 chcialem sie tylko dowiedziec co mi to da? Co to za program do sciagniecia. nic wiecej. jak juz wspominalem jestem calkiem zielony jesli chodzi o: komputer, internet i wirusy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: ktos wie cos o W32/Stanit??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.08.05, 17:24 Zainstaluj inny antyvirus, ktory bedzie w stanie naprawic pliki (o ile to mozliwe), jak nie bedzie mozliwe to musisz wszystko usunac (wszystkie zainfekowane pliki exe) i zainstalowac jeszcze raz system i wszystkie programy. Odpowiedz Link Zgłoś