Gość: @^Q IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 09:58 Czy ten program usuwania szkodników nie usuwa czasem zbyt dużo?Pytam,bo ściągam teraz,musiałem edytować stronę a wcześniejszy kod sprawdzenia był nieaktualny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: Microsoft® Windows AntiSpyware (Beta) 21 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.11.05, 11:35 Nie bardzo wiem o co Ci chodzi. :"musiałem edytować stronę a wcześniejszy kod sprawdzenia był nieaktualny" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @^Q Re: Microsoft® Windows AntiSpyware (Beta) 21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 12:03 img203.imageshack.us/my.php?image=msas6nd.png Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Microsoft® Windows AntiSpyware (Beta) 21 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.11.05, 12:43 Dalej nie wiem o co Ci chodzi. Po co ten screen? Odpowiedz Link Zgłoś
m.gregor Re: Microsoft® Windows AntiSpyware (Beta) 21 28.11.05, 13:33 Ja tez nie rozumiem (zeby nie bylo ze kolega jest jakims matolem czy cos...) Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Microsoft® Windows AntiSpyware (Beta) 21 28.11.05, 14:45 tylko matoł posądzałby Kolobosa alias k o bycie matołem ;) PS. ja tym bardziej nie wiem o co chodzi... dobra dobra juz nie zaśmiecam ;P pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Microsoft® Windows AntiSpyware (Beta) 21 02.12.05, 19:30 Chodzi o ironie e program jest do bani bo nie wykrywa spyware jak widać na obrazku 0 wykrytych.Widocznie mas czystego kompa a tak nawiasem mówiąc to nawet dobry program-niczego sobie ale beta... Odpowiedz Link Zgłoś