lida82 25.01.06, 21:40 przez otwarcie nawet nie wiem jakiej strony moj komputer zwariowal;) w szybko sie sciaga Trojan jestem zupelnym laikiem prosze o pomoc ludzi ktorzy sie na tym znaja wiem, ze nieprecyzyjnie to napisalam.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: Prosze o pomoc wirus Trojan IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.01.06, 21:44 Jaki gdzie? Wklej tez log z hijackthis i nie probuj pytac co to jest! Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: Prosze o pomoc wirus Trojan 25.01.06, 21:46 jej pierwszy raz cos takiego widze jaki log??w moim drugim komputerze jak mam podac co to jest ja sama nie mam pojecia...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Prosze o pomoc wirus Trojan IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.01.06, 21:56 Kliknij to zobaczysz, masz tam opis co to jest hijackthis itd. Odpowiedz Link Zgłoś
mbucz Re: Prosze o pomoc wirus Trojan 25.01.06, 21:58 Masz tam instrukcje, co zrobić, żeby wkleic na forum log z programu hijackthis. A log to spis róznych procesów, które masz w swoim komputerze, pokazuje m.in. rózne wirusy, a my zobaczywszy jakie wirusy masz pomożemy Ci je usunać (tzn. pewnie koledzy pomogą) Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: Prosze o pomoc wirus Trojan 25.01.06, 22:00 tak ale to mam w drugim komputerze, ten z ktorego pisze jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Prosze o pomoc wirus Trojan 25.01.06, 22:03 To wklej log z zainfekowanego komputera... to chyba oczywiste. A poza tym nie możesz tego trojana usunąć antywirusem? Wklej log bez tego będziemy sie bawić w kotka i myszkę a niektórzy z nas nawet stracą cierpliwość ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: Prosze o pomoc wirus Trojan 25.01.06, 22:12 tamtem komp ledwie zipie atywirusowy program nie daje rady :( nie chce abyscie stracili cierliwosc ale to sa rzeczy na ktorych sie zupelnie nie znam...to chyba jeszcze troszke wolno chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Prosze o pomoc wirus Trojan 25.01.06, 22:02 > (tzn. > pewnie koledzy pomogą) A w zęby chcesz? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mbucz Re: Prosze o pomoc wirus Trojan 25.01.06, 22:05 do neder: ...oczywiście i koleżanki przede wszystkim jak sam nie dam rady;) lida82 musisz to zrobic na tamtym, zainfekowanym komputerze. Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: Prosze o pomoc wirus Trojan 25.01.06, 22:08 do mbucz dzieki ide zobacze czy mi sie to uda, jesli sie nie uda to co ja laik mam zrobic wyrzucic go z okna??? Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: Prosze o pomoc wirus Trojan 25.01.06, 22:02 ach teraz jeszcze mi sie pojawilo, ze za 24 funty mi to naprawia Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: Prosze o pomoc wirus Trojan 25.01.06, 22:25 na zainfekowanym komputerze nie dzila zupelnie internet wiec nie mam mozliwosci skopjowania jest jakas inna mozliwosc..dodam, ze do dyspozycji mam 59letnia kobiete ktora porafi sprawdzic poczte i nic wiecej..:( Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Prosze o pomoc wirus Trojan 25.01.06, 22:41 1.Ściągnij HijackThis na zdrowym kompie, nagraj instalkę na dyskietkę i uruchom na zainfekowanym uruchomionym w trybie awaryjnym. 2.nadal nie odpowiedziałaś na pytanie czy Twój antywirus nie radzi sobie z tymi trojanami? uruchom komp w trybie awaryjnym i nim przeskanuj. Powinno pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: Prosze o pomoc wirus Trojan 25.01.06, 22:53 do neder dziekuje za ta rade skorzystam i jutro sie jeszcze odezwe bo juz padam ze zmeczenia dziekuje serdecznie za pomoc, Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: Prosze o pomoc wirus Trojan 25.01.06, 22:39 wyglada na to ,ze straciliscie do mnie cierpliwosc... przesylam pozdrowionka i milej nocki zycze Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: Prosze o pomoc wirus Trojan 28.01.06, 22:55 dziekuje Wam za wstepne porady;) udalo mi sie zwalczyc trojany programem Panda Titanium Antivirus + Antispyware jeszcze raz dziekuje..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś