Gość: mm IP: 217.98.87.* 03.10.08, 17:06 Czy sprawdza się program antywirusowy avast? Czy "chodzi" z Vista Home Premium? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ Re: avast- warto? IP: *.chello.pl 03.10.08, 17:33 Po co Ci Avast skoro są lepsze darmowe antywirusy Avira i AVG Poczytaj komentarze: dobreprogramy.pl/index.php?dz=19&id=533&avast!+4.8.1229+Home+Edition+PL#komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avast sucks Re: avast- warto? IP: 86.46.46.* 13.10.08, 09:58 Kolega ma rację. Są lepsze programy od przereklamowanego i nieskutecznego Avasta. Polecam Avirę. Dodatkowo zainstaluj sobie firewalla Zone Alarm oraz programy do skanowania Spybot Search&Destroy i SUPERAntiSpyware. Odpowiedz Link Zgłoś
pt84 Re: avast- warto? 26.10.08, 19:10 Avira jest dobra tylko częściej niż Avast daje fałszywe alarmy. A tak przy okazji działa coś oprócz Avasta na win98?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: avast- warto? IP: *.netdrive.pl 29.10.08, 00:37 Na Win 98 działa NOD32 w wersji 2.7 Odpowiedz Link Zgłoś
pt84 Re: avast- warto? 30.10.08, 18:59 Dzięki. A czy to dużo skuteczniejsze jest od avasta i czy pobiera podobną ilość zasobów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: avast- warto? IP: *.netdrive.pl 04.11.08, 23:17 NOD32 jest jednym z najmniej pamięciożernych programów. Wymagania: Windows 98/ ME Windows NT 4.0 z SP6/ 2000 Windows XP – 32 -bitowy i 64-bitowy Windows 2003 Windows Vista 32 -bitowy i 64 -bitowy Procesor Pentium/Celeron/AMD 300 MHz 30MB wolnego miejsca na dysku 128MB RAM Karta graficzna VGA, zalecana SVGA, rozdzielczość 800x600, High Color Odpowiedz Link Zgłoś
pt84 Re: avast- warto? 30.10.08, 19:08 Trochę szkoda, że ten NOD jest w wersji 30dniowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: avast- warto? IP: *.dialog.net.pl 31.10.08, 11:55 miałem już kilka razy nod32 i tego z czerwona parasolką, av czy avg. Wszystkie puszczały wirusy i to za bardzo. To sa marne programy, lepiej cos innego zainstalować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Davidsonxx Re: avast- warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 17:54 Mi Avast pasi i wszystko śmiga i łapie wirusy. Rejestracja co rok - czego by tu jeszcze tylko chcieć??? Odpowiedz Link Zgłoś
seattle92 Re: avast- warto? 08.11.08, 21:34 Według tych najnowszych testów bezpłatnych programów AV, avast wypadł najlepiej jeśli chodzi o wykrywalność. Potem kolejno są AVG i Avira. Sama zdecyduj, który lepszy dla ciebie i twojego komputera. A tu link: dobreprogramy.pl/index.php?dz=8&a=205&Test+bezplatnych+programow+antywirusowych Odpowiedz Link Zgłoś
mmalenski Re: avast- warto? 09.11.08, 20:09 Dlaczego nie chcesz avasta???!!! Przecież to świetny program. Potwierdzają to dość wiarygodne testy (np. ten na portalach Dobre Programy i avast.com.pl)). Może tylko trzeba go troszeczkę skonfigurować i wszystko działa OK. Wykrywa 98% wirusów. Zastanów się jeszcze. Z płatnych antywirów najlepszy jest Eset Smart Security. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel3 Re: avast- warto? IP: *.gprs.plus.pl 31.03.09, 19:50 czy avast i spyware zainstalowane razem bedą sie gryzdz odpowiedz prosze na daniel3.1984@o2.pl dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
noname80 Re: avast- warto? 31.03.09, 20:42 zostaw te darmowe programy w spokoju. Nie lepiej kupić jakiś normalny program. Drogi na pewno nie będzie a masz o wiele lepsza ochrone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: avast- warto? IP: *.acn.waw.pl 01.04.09, 08:44 > Drogi na pewno nie będzie a masz o wiele lepsza ochrone. To, że płatny nie oznacza, że lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
needmoney Re: avast- warto? 01.04.09, 09:44 Moim zdaniem warto w domu na laptopie mam avasta a na stacjonarnym avire i od lat niczego nie załapałem. W/w są lekkie i skuteczne polecam. W robocie mam płatne antywirusy i same kłopoty (fakt że ludzie przynoszą niezłe g... na pendrakach). Płatne nie znaczy lepsze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: avast- warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 18:52 Nie warto go ponieważ mając go nie wyłapałem Trojanów które miałem. Użyłem natomiast G DATA AntiVirus 2009 który wyłapał i skasował mi 5 trojanów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: avast- warto? IP: 93.159.133.* 21.06.09, 19:22 skoro juz mowa o antywirusach, czesto tutaj na forum polecany jest wlasnie dr Web Cure it.mam więc pytanie: czy mozna go zainstalowac na komputerze, na którym już jest zainstalowana np:Avira czy raczej tak nie wolno robic. wygoglowanie i szukanie po forach niewiele mi pomoglo, moze ktos wie? wolę dowiedziec sie od ludzi, ktorzy naprawde sie na tym znają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: avast- warto? IP: *.zask.pl 21.06.09, 21:15 CureIt to tylko mini skaner, nie instaluje sie go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiena tylko kłopoty z avast IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.10, 16:56 A ja mam avast. Płatny. Wzięłam wesję na 2 lata z ich strony internetowej. Zapłaciłam kartą kredytową. Już ze 2 tyg temu. W opisie jest, ze przyślą drogą mailową plik licencyjny, jak się go otworzy, to odtąd avast działa. Żaden plik, ani nic nie przyszło! Nie mam nic, a wydałam kasę! U nich na stonie jest Centrum Obsługi Klienta, a w środku komunikat po angielsku, że z uwagi na przejściowe kłopoty techniczne, centrum obsługi nieczynne. Nie ma do nich żadnego kontaktu, żadnego maila, gdzie można napisac NIC! Tu na forum weszłam poszukac informacj, czy inni mają takie kłopoty, bo to jakaś PRZEWAŁA GIGANT jest. Normalnie oszuści. Co robic? To firma krzak, nie ma adresu, telefonu, maila, zupełnie żadnego kontaktu do nich. Pomóżcie, poradźcie, co robic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: tylko kłopoty z avast IP: *.zask.pl 18.05.10, 18:51 Sprawdz czy mail nie zostal potraktowany jako spam przez czytnik poczty lub serwer poczty na ktorym masz konto (zaloguj sie przez www i sprawdz w koszu i folderze poczty niechcianej). Jezeli nie ma to zglos sie tutaj: www.avast.com/contacts Sa podane telefony, mail'e, masz tez forum. Wystarczy zapytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IT Centrum [...] IP: *.itcentrum.com.pl 26.05.10, 14:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: tylko kłopoty z avast IP: *.zask.pl 26.05.10, 14:16 Spam jest zabroniony na forum, post zostanie usuniety. Nie widze tej firmy na liscie autoryzowanych resellerow.. www.avast.com/locate-dealer#4_227_tab1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: tylko kłopoty z avast IP: *.netdrive.pl 18.06.10, 21:45 W Avast jedyne dobre jest to, że sprzedają licencję ESD. Czyli płacisz rzeczywiście za licencję a nie za pudełko i przesyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś