aisha_25 07.10.08, 20:23 plik aavg.exe pojawił się nagle i nie wiem co to jest...czy to jest jakiś wirus? skanowałam komputer ale nic nie wykrył, proszę o jakieś informacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolobos Re: aavg.exe co to jest? IP: *.escom.net.pl 08.10.08, 00:08 Jakis trojan. Daj log z combofix. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: aavg.exe co to jest? IP: *.chello.pl 10.10.08, 17:29 Wklej do notatnika: REGEDIT4 [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "Aavg"=- Zapisz jako fix.reg i uruchom. Usun tez z dysku: C:\WINDOWS\system32\aavg.exe Odpowiedz Link Zgłoś
aisha_25 Re: aavg.exe co to jest? 11.10.08, 22:02 dziękuje bardzo za pomoc:) a czy ten plik fix.reg mam usunąć? i jakie on spełnia zadanie? jestem laikiem więc moje pytania mogą być nie na miejscu ale ja lubię wiedzieć;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: aavg.exe co to jest? IP: *.escom.net.pl 11.10.08, 23:19 Jezeli zostal uzyty to mozesz go usunac. Odpowiedz Link Zgłoś