Gość: dyzurna IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 07:20 hej moj mks vir nie usowa tego podlego virusa czym go wywalic????prosze o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: POMOCY jak wywalic trojan dyfuca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 07:39 Jak każdy shit. Zamknij proces, skasuj plik, wyczyść rejestr (niekoniecznie), reset kompa i na wszelki przeleć twardziela antwirem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzurna Re: POMOCY jak wywalic trojan dyfuca IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.03, 07:42 to wszystko brzmi swietnie z ust specjalisty ale ja jestem niemowlakiem komputeowym prosze wytlumacz mi to jasniej tak jakbym miala z 10 lat ok?bede wdzieczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: POMOCY jak wywalic trojan dyfuca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 08:01 Zlituj się, powiedz jaki masz system! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Coś znalazłem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 09:07 www.sophos.com/virusinfo/analyses/dialdyfucaa.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzurna Re: Coś znalazłem... IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.03, 07:35 windows 98 cos jeszcze ma podac :( dalej siedzi ten vir :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Coś znalazłem... IP: *.visp.energis.pl 26.10.03, 21:36 1. Wciśnij Ctrl + Alt + Delete, wybierz Dialler i kliknij Zakończ zadanie. 2. Skasuj katalog DyFuCa (jest w C:\Program Files). 3. Wyczyść rejestr z wpisu dialler.exe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaco Re: Coś znalazłem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 16:57 A co robi ten dyfuca.J Odpowiedz Link Zgłoś