san.jose 02.06.09, 18:05 spyware..poradzcie proszę co robić- taki wielki czerwony napis pojawił mi się na pulpicie wczoraj wieczorem, oprócz tego wyświetla mi się info z jakiegoś System Security ze zdiagnozowano 38 (??) wirusów.... Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ Re: Pomocy!!!!!!!-your computer is infected with IP: *.chello.pl 02.06.09, 18:19 Użyj ComboFix Log umieść tutaj i podaj link. Dysk przeskanuj Malwarebytes' Anti-Malware - Klik Odpowiedz Link Zgłoś
san.jose Re: Pomocy!!!!!!!-your computer is infected with 04.06.09, 21:00 Dzieki a mozesz trochę jaśniej- co to jest log? Nie mam biegłości w sprawach komputerowych, Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picio Re: Pomocy!!!!!!!-your computer is infected with IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 12:21 miałem to samo .makabra.kolega dał mi program spyware doctor i usunął drania . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: Pomocy!!!!!!!-your computer is infected with IP: *.zask.pl 19.06.09, 13:24 Po uzyciu combofix utworzy sie plik C:\Combofix.txt i to jest log, ktory masz wkleic na wklej.org i podac link. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian90 Re: Pomocy!!!!!!!-your computer is infected with IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 13:00 No to masz wirusa :( Czy masz jakis program AV? Jesli nie to proponuje sciagnac nawet czasowa wersje i sprobowac powalczyc.. np: www.sciagnij.pl/programy/p/Norton_Internet_Security/303l ub www.sciagnij.pl/programy/p/Kaspersky_Internet_Security/1298 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: Pomocy!!!!!!!-your computer is infected with IP: *.zask.pl 20.06.09, 13:32 Swietna rada.. szkoda, ze antywirus nie usunie takiej infekcji w calosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil79 Re: Pomocy!!!!!!!-your computer is infected with IP: *.swidnica.mm.pl 21.07.09, 23:25 ne przejmuj się też to draństwo złapałem dzisiaj 21.07.2009r.mam zainstalowanego kasperskyego i nie dał rady.zrobiłem format i po wszystkim mam nadzieję.muszę pozmieniać hasła do kont.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: Pomocy!!!!!!!-your computer is infected with IP: *.zask.pl 21.07.09, 23:50 Format zeby usunac taka prosta infekcje? Eh.. Odpowiedz Link Zgłoś