23.01.07, 16:31
ale się naprzymierzałam - jutro ciąg dalszy
na razie mam pięć typów: Chantale z Ich Dwoje, Aziza i jeszcze jedna - nazwy
nie pamiętam - z Madame Zaręba, 1558 z Agnes i Sidney od Łukiewskiej
Niestety tylko Agnes ma już najnowszą kolekcję w internecie i mogę sobie
popatrzeć i pomyśleć. Jeśli ktoś z was ma zdjęcia pozostałych modeli to
bardzo poproszę o linka!! Bardzo bardzo!!!
Obserwuj wątek
    • madziaaaaa5 Re: suknie 23.01.07, 18:15
      a madame zareba to gdzie ma salon? na Dąbrowskiego?
      • greene3 Re: suknie 25.01.07, 10:58
        Madame Zaręba na Dąbrowskiego - bardzo sympatyczni i duży wybrór - ja jednak
        chyba będę zamawiać w Madonnie
    • gicki Re: suknie 23.01.07, 23:32
      A nie mogłaś robić sobie zdjęć w tych sukienkach?Nie pozwalaja czy nie
      pytałaś?Wybieram sie za2 tyg wiec mnie to interesuje.
      Pozdrowionka
      • lubna Re: suknie 24.01.07, 08:31
        W większości salonów, które ja odwiedziłam w Poznaniu, niestety pozwalają fotografować się w sukni dopiero po podpisaniu umowy. Tak bardzo mi zabraniali, że na ostatnią przymiarkę i podpisanie umowy zapomniałam aparatu i zaczynam zapominać, co kupiłam smile
        • gicki Re: suknie 24.01.07, 15:15
          No to załamka!!Nawet człowiek na spokojnie nie może sie zastanowić bo w salonie
          to Ci wszystko wcisną a jednak na zdjeciu widać dużo rzeczy których wcześniej
          sie nie zauważa.Wiem bo przymierzałam u siebie w domu i tam można było robić
          zdjęcia i musze powiedziec ze w salonie mi sie podobało na mnie co innego niz
          póżniej na zdjęciu.
          Pozdrowionka
      • greene3 Re: suknie 25.01.07, 11:00
        No ja nie pytałam bo i tak P zabrał aparat do pracy, a ja sądziłam że wszystkie
        te kiecki znajdę w necie
    • listek_a idz do 25.01.07, 08:15
      Lisy Ferrery. Pani tam jest bardzo pomocna i rzeczowa!
    • greene3 Po ciągu dalszym - Madonna 25.01.07, 11:14
      ...chyba się zdecydowałam. Model Chissa z kolekcji Chris Couture z Madonny.
      Jakie macie opinie o tym salonie. Któraś zamawiała już sukienkę w Madonnie. Mi
      się tam bardzo podobało, babka bardzo fajnie się nami zajęła a i ceny okazały
      się nie takie straszne. Bardzo tylko chciałabym wiedzieć jak wygląda realizacja
      zamówienia w Madonnie - czy zdażają się jakieś problemy z terminowością czy
      dopasowaniem sukni.
      • aandzia2424 Re: Po ciągu dalszym - Madonna 25.01.07, 12:23
        czesc czy mozesz napisac jakie ceny sa w tym salonie?? mam zamiar troche
        pochodzic za suknia niedlugo, ale chcialabym sie zorientowac w cenach na
        poczatek (nastawic sie psychicznie co mnie czekasmile), a duzo juz czytalam na
        forum o tym saloniesmile bede wdzieczna pozdrawiamsmile
        • greene3 Re: Po ciągu dalszym - Madonna 25.01.07, 14:11
          No więc Madonna może cenami przestraszyć jak się patrzy na kolekcje La Sposa
          czy St. Patrick (od 3 tys. nawet do ponad 4 tys.), ale np. kolekcja Chris
          Couture jest szyta w Polsce i ceny poniżej 2000 zł. W sumie to można uszyć
          poniżej 1500 zł ale jak zobaczyłam jak ważny jest rodzaj materiału
          zrezygnowałam z tej najtańszej opcji. Do 2000 zł można znaleźć już coś zupełnie
          spokojnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka