fidlerka NIEBIAŃSCY 12.06.09, 14:14 Zapraszamy serdecznie: www.zespolnaslub.pl Wytyczamy nowe standardy muzyki ślubnej. Muzyka dla wymagających. Odpowiedz Link
www.sklep-slubny.com sklep ślubny - producent dodatków 13.06.09, 19:14 Tekst linka Witamy serdecznie wszystkich zainteresowanych artykułami okazjonalnymi. Mamy do zaoferowania przedmioty związane z ceremonią ślubną: - poduszeczki na obrączki; - kieliszki do szampana; - kieliszki do wódki; - ubranka na butelki; - kotyliony; - podwiązki; - dodatki ślubne; - woreczki na płatki - pieniążki; Komunia Święta - wianuszki - woreczki komunijne - ozdoby na świecę Wszystkie artykuły są starannie wykonane z wysokiej jakości materiałów, są idealnym dodatkiem do wyżej wymienionych ceremonii. Gorąco zapraszamy na zakupy: www.sklep-slubny.com kontakt: zamowienia@sklep-slubny.com Odpowiedz Link
wonderdream.pl www.wonderdream.pl 22.06.09, 00:47 www.wonderdream.pl niech nasze filmy będą naszą reklamą. Realizujemy produkcje w high definition, filmy o nietypowym charakterze, dla wymagających i osób z dobrym gustem. Działamy na terenie całego kraju, kontakt: 504 393 193 Odpowiedz Link
kozak04-301 Zespół na wesele - posłuchaj demo !!!!!!!!!!!!!!!! 22.06.09, 23:33 Dzień dobry Chcę przedstawić każdej przyszłej Młodej Parze pewien bardzo ciekawy i dobry zespół!!! The Beat Brothers Naszą specjalnością są NIEZAPOMNIANE WESELA. Każde z nich jest INNE! Indywidualnie ustalamy plan każdego wesela. Dzięki temu jest NIEZWYKŁE i WSPANIAŁE. A przecież każdy z nas chce, aby takie było - niepowtarzalne. Gramy na wielu instrumentach. Od akordeonu poprzez gitary, perkusję i harmonijkę ustną aż do skrzypiec. Bawimy gości i śpiewamy wszyscy. Bardzo uważnie dobieramy repertuar dla każdej grupy wiekowej. Od nowości z list przebojów, poprzez muzykę latynoamerykańską, cygańską, biesiadną, popularną, aż do wielkich hitów sprzed lat. Dlatego wysłuchajcie koniecznie naszego DEMO! I zobaczcie filmy z naszych wesel. Są na stronie www.beatbrothers.pl Pozdrawiam serdecznie i czekam na Wasze opinie, listy i pytania. Mariusz Kozak tel. kom: + 48 609 990 646 ZESPÓŁ THE BEAT BROTHERS PS: Każdej Młodej Parze oferujemy w prezencie DUŻY RABAT NA OBRĄCZKI W W.KRUK, rabat na kompletne ubranie w Vistuli i Wólczance oraz rabat na kreacje w Deni Cler!!! Wartość rabatów może w całości pokryć nasze wynagrodzenie Odpowiedz Link
viplimuzyna.pl Re: REKLAMY USŁUG ŚLUBNYCH- proszę tu się wpisywa 01.07.09, 21:58 Potrzebujesz wynająć samochód do ślubu, na inną imprezę okolicznościową, po vipów na lotnisko, czy też na wyjazd krajowy jak i zagraniczny zadzwoń sprawdź wolne terminy i zarezerwuj samochód. WWW.VIPLIMUZYNA.PL 507512002 507377737 Zapraszamy!!! Odpowiedz Link
zespol-akord Zespół Muzyczny AKORD 14.07.09, 23:21 Zapraszamy do zapoznania się z Naszą ofertą. Zespół Muzyczny AKORD. Skład zespołu 3 osoby. Kompleksowa i Profesjonalna oprawa muzyczna wesel, bankietów, dancingów, studniówek, imprez okolicznościowych itp.. Posiadamy jeszcze kilka wolnych terminów na rok 2009-2010. Zapraszamy do współpracy. _________________ Zespół Muzyczny AKORD tel. 604 512 649 kontakt@zespol-akord.pl www.zespol-akord.pl Odpowiedz Link
dywersyfikacja Obuwie ślubne robione na zamówienie i wymiar. 04.08.09, 17:59 Przedstawiamy propozycje dla Pań - na ten jedyny dzień w życiu. Nasze obuwie ślubne jest wykonane w technologii obuwia tanecznego. Dlatego tak znacznie się różni od typowych butów ślubnych, które najczęściej są butami wizytowymi. W obuwiu ślubnym wymagana jest wielogodzinna praca stóp, przede wszystkim w tańcu. Nasze obuwie zapewnia: * mniejsze zmęczenie stóp * komfort i stabilność * oszczędność - brak konieczności kupowania drugiej pary do tańca ! * możliwość konfigurowania własnej wersji - niedostępne w zwykłym sklepie Zapraszamy www.akces2.com Odpowiedz Link
fotoimpress www.fotoimpress.pl - FOTOGRAFIA ŚLUBNA 05.08.09, 19:21 Ona i On czyli dwójka fotografów, kreatywny reportaż ślubny, artystyczna fotografia ślubna - www.fotoimpress.pl - serdecznie zapraszamy ! Pozdrawiamy, Hanna & Marek Majchrzak. Odpowiedz Link
zibi1970-1 FOTOGRAFIA ŚLUBNA 11.08.09, 12:35 Witam, chciałbym polecić swoje usługi w zakresie fotografowania uroczystości ślubnych w 2010 roku. link do strony: www.zeb_serban.citymedia.pl GG: 725829 mail: zeb_serban@o2.pl Tel. 0604 511 291 zapewniam atrakcyjna cenę i pełne zaangażowanie Odpowiedz Link
m_jozek Re: REKLAMY USŁUG ŚLUBNYCH- proszę tu się wpisywa 12.08.09, 21:59 Artystyczna Fotografia Ślubna - Zapraszam na stronę internetową jozek.iportfolio.pl - tam zobaczycie państwo galerie ślubne. Pozdrawiam MJ Odpowiedz Link
m_jozek Artystyczna Fotografia Ślubna 12.08.09, 22:00 Artystyczna Fotografia Ślubna - Zapraszam na stronę internetową jozek.iportfolio.pl - tam zobaczycie państwo galerie ślubne. Pozdrawiam MJ Odpowiedz Link
mitchel007 Latające Lampiony - tym zaskoczysz wszystkich! 26.08.09, 08:54 www.lampiony.sklepna5.pl Latające Lampiony - Latarnie Nieba Nadaj uroczystości jednorazowe wydarzenie które pozostanie w pamięci wszystkich gości. Super pomysł na: wesela - walentynki - urodziny - sylwestra - wszelkie uroczystości Niema nic bardziej romantycznego jak obserwować płonące, wspinające się w niebo lampiony, które zamieniają się po kilku minutach lotu w migające gwiazdy. W krajach azjatyckich jest to od tysiąca lat tradycją wysłać lampion w niebo wymawiając życzenie lub zapisując je na papierze lampionu. Odpowiedz Link
viki.100 www.restauracjasroda.pl 29.08.09, 14:44 Restauracja Turystyczna w Środzie Wlkp. zorganizujemy niezapomniane przyjęcie weselne do 150 osób. Do ślubu zawieziemy Was lususowymi samochodami bmw x5 lub bmw z4 lub mercedes s klasa GRATIS. zapewniamy pyszne jedzenie, menu już od 100 zł, profesjonalną obsługę i miłą atmosferę. Zapraszamy na naszą stronę www.restauracjasroda.pl Odpowiedz Link
sorento26 Zespol muzyczny "Walter Band" 08.09.09, 05:15 Profesjonalny zespol muzyczny z wokalistka,zagra na kazdej imprezie okolicznosciowej (bale,studniowki,wesela,bankiety,plenery,festyny,etc.).Gwarantujemy znakomita oprawe muzyczna.Dlugoletnie doswiadczenie zawodowe jako muzycy w kraju i za granica.Goraco polecam i zapraszam. Kontakt: Tel kom. 607 866 010 e mail: dalmix@o2.pl www.walterband.pl Odpowiedz Link
www.slubny-reportaz.pl Fotografia ślubna Poznań - www.slubny-reportaz.pl 13.09.09, 21:36 Ślubna fotografia reportażowa. Fotografia Ślubna Poznań i okolice . Moja strona www : Fotografia ślubna Poznań - ceremonia , plener , wesele . zapraszam do galerii !!! ceny konkurencyjne !!! Odpowiedz Link
foto-marwex 2 FOTOGRAFÓW W CENIE JEDNEGO !!!!!! + KAMERZYSTA 14.09.09, 00:57 Witamy! Proponujemy usługi naszych profesjonalnych fotografów i kamerzystów w bardzo konkurencyjnych cenach!!!Zdjęcia wykonywane są przy wykorzystaniu najlepszych aparatów a film z całego dnia ślubu nagrywany jest w jakości HD. Oto strona naszej firmy: www.foto-marwex.cdx.pl Opisane tam zostały zarówno pakiety jak i sprzęt fotograficzny, którym dysponujemy. Jestesmy firmą z 6 letnim doświadczeniem-gwarantujemy 100% profesjonalnego podejścia i niższe ceny. Pozdrawiamy Foto-Marwex! Odpowiedz Link
foto-marwex FOTOGRAFIA ŚLUBNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.09.09, 00:58 Cześć! Jeśli szukałabyś fotografa-to mogę ci polecić firmę, która nam robiła zdjęcia z całego ślubu i film. Zdjęcia wyszły naprawdę przepieknie a film nie jest nudny-więc często z mężem z sentymentem do niego wracamy. Warto mieć kogoś z sprawdzonego, by się nie rozczarowac. Nie wiem jak u nich z terminami, ale są dobrzy I jesli się u nich załapiesz to pewnie tak jak ja otrzymasz śliczne zdjęcia ze swojego ślubu. ICH STRONKA: www.foto-marwex.cdx.pl Mężatka od 3 miesięcy Karolka i Marek Odpowiedz Link
nocarka Autorska biżuteria ślubna - ręcznie wykonana 14.09.09, 08:35 Uwielbiam robić biżuterię. Jest to biżuteria robiona ręcznie, ze srebra, szkła, kamieni półszlachetnych, kryształów svarowskiego itp. Jesli chcesz mieć niepowtarzalną biżuterię, taką, jakiej nikt inny mieć nie będzie (gwarancja zastrzeżenia takiego wzoru) to napisz. Ceny o wiele niższe niż w salonie Jestem otwarta na propozycje - na Twoje życzenia, sugestie, projekty. Mogę wykonać dowolny wzór wg. Twojego życzenia. Przykładowe zdjecia na: www.garnek.pl/bizslub (będą sukcesywnie dodawane, także zdjęcia ze ślubów, na których PM miały moją biżuterię na sobie). Zapraszam - kontakt poprzez maila gazetowego, nocarka@wp.pl oraz gg: 11181975 (zazwyczaj wieczorami) Później także kontakt tel oraz na żywo Odpowiedz Link
cocktailshow.pl BARMAN, Obsługa Barmańska - www.cocktailshow.pl ! 28.09.09, 23:56 Obsługa Barmańska na najwyższym poziomie. Profesjonalni barmani, kolorowe drinki, niezapomniane wrażenia, konkurencyjne ceny. W ofercie kompleksowa usługa, mobilne bary, pokazy Flair. www.cocktailshow.pl Odpowiedz Link
kasaadi Magic Moments-Fotografia slubna dla wymagajacych 30.09.09, 22:43 Witam, Jezeli szukaja panstwo kreatywnego fotografa z mnustwem pomyslow to ptosze o kontakt kasaadi@wp.pl, link do mojej galerii foto.onet.pl/ni3bo, zapewniam mila atmosfere i piekne zdjecia. pozdrawiam Odpowiedz Link
abeath Fryzury z warkoczy! 04.10.09, 20:27 Witam, z chęcią wykonam fryzurę na bazie warkoczy (koszyczki, korony, warkocze niemieckie, francuskie, kłosy). Jestem samoukiem, nie skończyłam żadnych kursów. Fryzurę wykonać mogę za dramo bądź symboliczną opłatę, po prostu chciałabym się sprawdzić w tej materii. Proszę pisać gg 1333253 bądź e-mail gazetowy. Odpowiedz Link
kawaxxx ALTOBAND - ZESPÓŁ MUZYCZNY-Poznań 13.10.09, 00:39 Serdecznie witamy.Oto nasz adres;www.altoband.e-biznes.org Odpowiedz Link
bendea www.sklep.bendea.pl - Zaproszenia ślubne 22.10.09, 23:20 Serdecznie zapraszamy do nowo otwartego sklepu internetowego firmy bendea ArtLine! www.sklep.bendea.pl Jeżeli szukacie Państwo nietuzinkowych zaproszeń oraz wszelkich dodatków, które upiększą i ozdobią Wasz Dzień, zachwycą gości i sprawią, że Państwa ślub zostanie w ich pamięci na dłużej to koniecznie musicie odwiedzić nasz sklep. Wychodząc naprzeciw Państwa oczekiwaniom cały czas będziemy poszerzać naszą ofertę i wprowadzać nowości. www.sklep.bendea.pl Odpowiedz Link
blackangels3 Re: REKLAMY USŁUG ŚLUBNYCH- proszę tu się wpisywa 23.10.09, 20:03 profesjonalny zespół muzyczny grający na żywo www.blackangels.info zapraszam wszystkich Odpowiedz Link
rkasper Fotografia Ślubna *** Reportaz-Slubny.pl *** 24.10.09, 15:43 Zapraszam przyszłe pary młode do kontaktu. www.reportaz-slubny.pl Odpowiedz Link
greguar1111.pl ZESPÓŁ, DJ, Kapela Góralska na wesele 12.11.09, 15:55 Mam kilka ofert oprawy muzycznej wesela. Są one bardzo oryginalne gdyż w każdym, z zespołów, które oferuję znajduje się kapela góralska dostępnych mam kilka konfiguracji. (Kapela+ DJ, Kapela+ Zespół, kapela) szczegółową ofertę świadczonych usług przesyłam mailem w formie prezentacji. Pozdrawiam serdecznie mail; kontakt@agencjagoralska.pl www.agencjagoralska.pl Odpowiedz Link
zbyszekzpm Złota Panna Młoda - wyprzedaż kolekcji- 2010 03.06.10, 22:46 Informuję o rozpoczęciu wyprzedaży nowej kolekcji w salonach Złota Panna Młoda. Salony mieszczą się w Będzinie oraz w Rybniku. W salonach tych znajduje się około 450 sukien ślubnych, których ceny zaczynają się od 600 PLN włącznie. Zapraszam na stronę www.zlotapannamloda.pl Szczegóły dotyczące warunków sprzedaży znajdziecie Panie na podstronie "Warunki sprzedaży" oraz "Promocje". W razie pytań jestem do dyspozycji: salon@zlotapannamloda.pl Odpowiedz Link
fotofabryka.info.pl FotofabrykA - fotografia ślubna 14.11.09, 10:50 Mieszkamy na Dolnym Śląsku, w malutkich Obornikach Śląskich niedaleko Wrocławia (pracujemy w całej Polsce). Nasza praca jest rezultatem wieloletniej pasji i zainteresowania fotografią jako sztuką. Dlatego w naszym portfolio próżno szukać łatwych rozwiązań i tanich efektów. Staramy się, by nasze fotografie ślubne były jak książki „pisane światłem”, otwierając się na stronach pełnych ciekawych opowieści o ludziach, ale też pozwalających na chwilę zadumy nad tym, co ukrywa się w naszych albumach. Próbna naszych umiejętności : www.fotofabryka.info.pl Zapraszamy do współpracy Odpowiedz Link