puma-mama 20.01.09, 13:41 Fajnej i Niedrogiej, moze macie jakies namiary? slub latem przyszlego roku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szyszeczka05 Re: Szukam sali W Poznaniu 29.01.09, 16:34 Ja skorzystałam z pomocy profesjonalistki, która wyszukała mi salę na wesele. Natknęłam się na nią całkiem przypadkowo, koleżanka mi dała namiary. Ja jej powiedziałam, jakie są moje wymagania, że 80 osób, że w Poznaniu nie poza miastem, że chcę tyle i tyle wydać a ona mi przysłała pięć propozycji lokali. Później ze mną pojechała pokazać mi lokale. Zapłaciłam za to 150 zł i obiecałam, że zdam relację jak było. Jak chcesz to dam Ci namiary na nią... Odpowiedz Link
pauleczka.2 Re: Szukam sali W Poznaniu 23.02.09, 18:01 jak na wesele do 60-70 osób to polecam Stołówkę nad jeziorem kierskim. niedawno otwarta ale wesela już robią. Piękny widok na jezioro, żaglówki, i pyszne jedzenie. Odpowiedz Link
krysiazdolnisia6 Re: Szukam sali W Poznaniu 03.02.09, 11:27 Polecam Dworek Grzebienisko pod Poznaniem. Robią oryginalne przyjęcia w pięknym parku. Organizacja bez zarzutu, jedzenie smaczne. Ceny ok. Odpowiedz Link
viki.100 Re: Szukam sali W Poznaniu 31.07.09, 14:59 polecam restaurację TURYSTYCZNA w środzie wlkp. ceny od 100 zł/os bogate menu, pyszne jedzonko. Daja auto do ślubu gratis, pomagaja z noclegami i przewozem gości. z dojazdem i tak wyjdzie taniej niż w poznaniu. jeśli chcesz mogę dać ci namiar do managera. Odpowiedz Link
wskn18 Świetne wesele, niedrogo 22.06.10, 16:08 Jesteśmy pod wrażeniem wspaniałego przyjęcia, znakomitej obsługi. Wyborna kuchni, szef Kuchni - znakomity i bardzo znany ( uwielniamy jego felietony kulinarne w Głosie Wielkopolskim). Szczególnie dziękujemy za miłą obsługę Pani Manager, za spełnienie wszystkich naszych zachcianek ( zwłaszcza za różowe aniołki ), opracowanie świetnie dobranego menu ( w świetnej cenie 140 zł/osobę - cena została dopasowana do naszych możliwości)oraz miły kontakt. Gratulujemy zespołu obsługi kelnerskiej, bardzo miły, kulturalny, fachowy i uczciwy- co dzisiaj jest rzadkością. Jesteśmy bardzo zadowoleni z sesji zdjęciowej w Hotelu Księcia Józefa- przepięknie wyszły zdjęcia. Spędziliśmy cudowną noc w przepięknym pokoju hotelowym, który otrzymaliśmy w prezencie od firmy. Osobne podziękowania kierujemy do obsługi w kuchni za szybie przygotowanie potraw w/g wcześniej ustalonych godzin. Wszystko było na szóstkę!!! Nigdy jeszcze tak mile nie spędziliśmy czasu, gorąco wszystkim polecamy restaurację Hotelu Księcia Józefa !!! Odpowiedz Link
kari-na88 Przepiękna restauracja w Hotelu Księcia Jozefa 08.06.10, 20:52 Polecam wszystkim restaurację w Hotelu Księcia Józefa , świetna kuchnia, miła obsługa, sami skomponowaliśmy menu w/g naszych upodobań. O nic nie trzeba było się martwić. Nasze wesele było bardzo udane !!!!! Odpowiedz Link
ania9275 Restauracja - Hotel Księcia Józefa godne polecenia 22.06.10, 17:14 Rewelacyjna obsługa, świetna kuchnia , bardzo miła i sympatyczna Manager, która pomogła nam ułożyć menu aż za 150 zł/ osobę z alkoholem, tortem i zakąskami. Manager jest osobą bardzo subtelna i życzliwa, spędziła z nami ponad 3 godziny na ustalaniu menu i szczegółów przyjęcia. Bardzo się to nam podobało, a zwłaszcza uczciwość ( potrafiła odradzić to co zbyteczne, żeby obniżyć koszt). Samo wesele przebiegało w/g ustaleń, wszysttko bez zarzutow i na medal. Obsługa szybka, zorientowana i bardzo życzliwa. Czulismy się zaspokojeni pod względem obsługi personelu. Zresztą często się nas pytano czy coś nam potrzeba, to było miłe, nie zawsze mielibyśmy śmiałość. Przepiękna oprawa wnętrz sprawiła, że wszystkie zdjęcia były bardzo udane. Hotel Księcia Józefa polecono nam, a my będziemy polecać dalej, w podziękowaniu za wspaniałe wesele. Odpowiedz Link
monia.k76 RESTAURACJA HOTEL KSIĘCIA JÓZEFA POLECAM NA WESELA 22.06.10, 18:12 Pragniemy gorąco podziękować Manager i obsłudze w Hotelu Księcia Józefa za przygotowanie i pracę poświęconom obsłudze naszego wesela. Dziękujemy za świetną pracę w przygotowaniu menu, za uczynność i życzliwość kelnerów i kucharzy. Sala i stoły były przepięknie ustrojone i przygotowane- wszystko zgodnie z opisem w menu i umową. Dziękujemy za życzliwość, gratisowy pokój dla Młodej Pary i przepyszne śniadanie. Jednocześnie polecamy wszystkim , w podziękowaniu chętnie odpowiemy na wszystkie maile i zapytania. Odpowiedz Link
dantes6 Re: RESTAURACJA HOTEL KSIĘCIA JÓZEFA POLECAM NA W 24.10.14, 22:22 Zgadzam sie, ze wybór restauracji hotelu Księcia Józefa na wesele to strzał w dziesiątkę. Wystrój sali sliczny a menu super, każdy z naszych gości bardzo sobie chwalił. Polecam wszystkim. Odpowiedz Link
wskn18 Restauracja Hotel Księcia Józefa - super obsługa, 22.06.10, 16:08 Jesteśmy pod wrażeniem wspaniałego przyjęcia, znakomitej obsługi. Wyborna kuchni, szef Kuchni - znakomity i bardzo znany ( uwielniamy jego felietony kulinarne w Głosie Wielkopolskim). Szczególnie dziękujemy za miłą obsługę Pani Manager, za spełnienie wszystkich naszych zachcianek ( zwłaszcza za różowe aniołki ), opracowanie świetnie dobranego menu ( w świetnej cenie 140 zł/osobę - cena została dopasowana do naszych możliwości)oraz miły kontakt. Gratulujemy zespołu obsługi kelnerskiej, bardzo miły, kulturalny, fachowy i uczciwy- co dzisiaj jest rzadkością. Jesteśmy bardzo zadowoleni z sesji zdjęciowej w Hotelu Księcia Józefa- przepięknie wyszły zdjęcia. Spędziliśmy cudowną noc w przepięknym pokoju hotelowym, który otrzymaliśmy w prezencie od firmy. Osobne podziękowania kierujemy do obsługi w kuchni za szybie przygotowanie potraw w/g wcześniej ustalonych godzin. Wszystko było na szóstkę!!! Nigdy jeszcze tak mile nie spędziliśmy czasu, gorąco wszystkim polecamy restaurację Hotelu Księcia Józefa !!! Odpowiedz Link
ania9275 Polecam Hotel Księcia Józefa 22.06.10, 17:13 Rewelacyjna obsługa, świetna kuchnia , bardzo miła i sympatyczna Manager, która pomogła nam ułożyć menu aż za 150 zł/ osobę z alkoholem, tortem i zakąskami. Manager jest osobą bardzo subtelna i życzliwa, spędziła z nami ponad 3 godziny na ustalaniu menu i szczegółów przyjęcia. Bardzo się to nam podobało, a zwłaszcza uczciwość ( potrafiła odradzić to co zbyteczne, żeby obniżyć koszt). Samo wesele przebiegało w/g ustaleń, wszysttko bez zarzutow i na medal. Obsługa szybka, zorientowana i bardzo życzliwa. Czulismy się zaspokojeni pod względem obsługi personelu. Zresztą często się nas pytano czy coś nam potrzeba, to było miłe, nie zawsze mielibyśmy śmiałość. Przepiękna oprawa wnętrz sprawiła, że wszystkie zdjęcia były bardzo udane. Hotel Księcia Józefa polecono nam, a my będziemy polecać dalej, w podziękowaniu za wspaniałe wesele. Odpowiedz Link
fenixslawek Re: Szukam sali W Poznaniu 28.11.14, 14:28 Polecam Klub Wierzbak Zespół FENIX , 3 os, z wokalistką poleca swoje usługi muzyczne www.fenixwesela.pl kom 504037608 Odpowiedz Link