kaila-aniolek 21.03.09, 20:52 Czy ktoś mi może powiedzieć coś na temat tego miejsca? Ktoś już z was robił tam wesele? Z góry dziękuje za wszelkie opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patigagu Re: Hotel Księcia Józefa - proszę o opinie 29.03.09, 14:23 witam ja organizuję tam wesele w siepniu i myślę że bedzie ok sala piekna jest to nowy hotel ,menadżerka bardzo pomocna i zyczliwa a i menu jest ok i co najważniejsze wszystko jest w cenie za niczym nie chodzę nie biegam ,i ciasto zamawiają z mojej ulubionek cukierni Odpowiedz Link
patigagu Re: Hotel Księcia Józefa - proszę o opinie 29.03.09, 14:24 ale chetnie usłyszę inne opinie najlepiej kogoś kto juz tam miał wesele Odpowiedz Link
magimagi88 super wesele w hotelu Ksiecia Jozefa 28.12.10, 18:08 Świetne miejsce do zabawy, wspaniałe jedzenie. Wesele było na 65 osób , jedzenia wystarczyło i z nadmiarem. Bardzo dobre ceny, dużo niższe niz w innych obiektach w których sie dowiadywaliśmy. Hotel Księcia Józefa jest tak uroczy, że trudno zapomnieć to miejsce, podobnie jak obsługa i szef kuchni. Było extra !!! Odpowiedz Link
eire81 Re: Hotel Księcia Józefa - proszę o opinie 05.01.10, 20:23 Kaila, napisałam do Ciebie maila z kilkoma pytaniami Pozdrawiam. Odpowiedz Link
pablo264200 Re: Hotel Księcia Józefa - proszę o opinie 15.01.10, 22:26 Witam serdecznie, Niedawno mieliśmy okazję organizować własne wesele w tym Hotelu. Niekompetencja menedżera, a ściślej Pani Menedżer sięga zenitu. Po doświadczeniach z tą Panią obawiamy się, że najdrobniejsze szczegóły dotyczące przyjęcia powinny być określone na piśmie i być załącznikami do umowy, jednym słowem nic na buzię albo ładne oczy... Przede wszystkim proszę zwrócić uwagę na: 1. Wielkość porcji bufetu zimnego i dokładnie to ustalić łącznie z przedstawieniem tych dań garmażeryjnych na zdjęciach, bo my generalnie się zdziwiliśmy widząc roladki z mięsa wielkości trochę większej od "pięciozłotówki"... 2. Ustalić czy jest menedżer na sali podczas przyjęcia, a jeżeli nie to czy jest osoba odpowiedzialna, która otrzymała wszystkie wskazówki i będzie umiała je realizować podczas przyjęcia... 3. Miejsca poszczególnych osób najlepiej samemu sprawdzić przed przyjęciem i nie pozwolić za żadne skarby personelowi samemu ustawiać stołów i winietek z nazwiskami, wierzcie nam co piszemy, musieliśmy się nieraz tłumaczyć najbliższym osobom z rodziny, dlaczego siedziały na końcu tzw. podkowy wśród znajomych. 4. Proszę dokładnie ustalić jakiej firmy soki będą podawane na weselu, bo np. u nas sok pomarańczowy nie wiadomo jakim cudem był nazwany sokiem, bo nie smakował nawet na napój pomarańczowy, coca- cola podawana natomiast w dzbankach bez gazu i to bez opisania że to właśnie coca cola, a nie sok z czarnej porzeczki na przykład 5. Jak krowie na rowie wytłumaczyć co i jak ma wyglądać podczas wesela, np. czy mięsko po biedzie ma zostac podgrzane i wystawione po jakimś czasie czy dopiero po weselu rano co miało miejsce u nas niestety, bo Pani menedżer wytłumaczyła nam że nas widocznie nie zrozumiała, 6. Jeżeli komuś nie odpowiada catering, co niestety w tym hotelu ma miejsce to niech wogóle da sobie spokój.... 7. jedynym plusem to piękne wnętrze, 8. Sala maksymalnie na 45 osób, nie na 70 jak Pani menedżer usilnie próbuje wszystkim wmówić, próbując przekonać parę młodą, że goście mogą również tańczyć w hallu Pozdrawiamy niezadowolona para młoda Odpowiedz Link
kami11112 pablo to wyrzucona Beata kelnerka 27.12.10, 17:13 Beata nie wiem na kogo wylewasz te żale, ale adresat hybiony. Zostałaś wyrzucona na żądanie zbiorowe pracowników wszystkich , którzy z tobą pracowali. Solidarnie stwierdzamy, że nikt z nas nigdy nie pracował z taką osobą jak ty. Donosiłaś i oczerniałaś wszystkich, ale gdyby nie twój konkubent, który groził wszystkim mężczyznom z chorej zazdrości, to by nie było wokół ciebie takiej wrzawy. Sprawa skończyła by sie na policji, gdyby nie szefowa, która uprosiła nas, byśmy nie zeznawali. Pismo jeszcze jest, chętni do składania zeznań też zarówno na konkubenta jak i na ciebie za pożeganie do przestępstwa. Odpowiedz Link
magdalena.n82 Re: Hotel Księcia Józefa - proszę o opinie 10.02.10, 16:58 Chciałabym się podzielić moimi wrażeniami z wesela w hotelu Księcia Jozefa. Nigdy w życiu jeszcze nie byłam na tak uroczym weselu, jakie miało miejsce w zeszłym miesiącu w tym obiekcie. Wspaniała i życzliwa atmosfera stworzona przez kierownika sali, ktory kilkakrotnie podchodził podczas imprezy i doradzał w sprawach serwisu i godzin wydawania poszczególnych potraw, gdyż były one ustalone w menu jeszcze przed weselem. Wspaniale wyczucie i życzliwość wszystkich pracowników, którym, chciałabym serdecznie podziękować za świetną pracę jaka wykonali. Kuchnia światowej klasy, a coś o tym wiem, bo niedzielne obiady jadam zawsze w innej knajpie. Po prostu cuda na talerzach, wszystko zgodne z menu wcześniej ustalonym. Cena wyjątkowo niska w stosunku do wysokiego poziomu kuchni. Wystrój stołów uroczy w tonacji bordo z białymi płatkami róż i licznymi świecznikami. Bardzo dziękuję Pani Manager za dobrze obliczone menu, jedzenia nie zabrakło,co więcej wszystko co pozostało, zostało nam wydane po imprezie ( uczciwa firma, nie wiem czy się to jeszcze gdzieś zdarzya?) Napoje można było dokupić po tej samej cenie jak w kalkulacji, zgodnie z obietnicą. Wszystko wybornie podane w pięknej zastawie, grzechem by było na coś narzekać. Wszyscy goście świetnie się bawili, polecony przez Panią Manager zespół muzyczny sprawdził się wybornie!!! Jeszcze raz serdecznie dziękuję i gorąco wszystkim polecam. Odpowiedz Link
jan_84 Re: Hotel Księcia Józefa - proszę o opinie 15.02.10, 19:52 Właśnie miałem wesele w Hotelu Księcia Józefa. Wszystko było super i zgodnie z umową. Jedzenie wysoka półka smakowa !!! Przygotowania i obsługa Pani Manager- przyjemna, miła i czciwia. Goście zadowoleni. Chętnie skorzystam w przyszłości z usług tej restauracji. Odpowiedz Link
lokset Re: Hotel Księcia Józefa - proszę o opinie 15.02.10, 20:01 Piszę, bo jestem bardzo zadowolony z obsługi i jedzenia na moim przyjęciu weselnym w Hotelu Księcia Józefa. Niskie ceny jedzenia !!! Świetna obsługa, bardzo życzliwa !!! Uczciwa i sympatyczna Pani Manager!!! Wyborne pieczywo- z mojej ulubionej cukierni Kandulski !!! Niskie ceny alkoholu i soków ( bardzo smaczne ) !!!! Sami widzicie są bezkonkurencyjni, a lokal odjazdowy jak z Narnii, kto nie widział niech sprawdzi. Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
najlepszyzonaty Re: Hotel Księcia Józefa - proszę o opinie 03.03.10, 14:15 Witam serdecznie mieliśmy okazje z małżonką gościć dwa razy w tym, że Hotelu na imprezach. Pierwsza impreza odbyła się okresie letnim (była to nasza impreza) Kierownikiem sali był wtedy Pan Krzysztof który całą imprezę trzymał w garści. Następna impreza miała miejsce w październiku. Nie było już Pana Krzysztofa i wszystko wyglądało bardzo nie profesjonalnie!Osoba która obsługiwała sale robiła to chyba po raz pierwszy w życiu. Z własnego doświadczenia wiem,że Pani Manager nie ma zielonego pojęcia o prowadzeniu i organizajii imprez. Szok! Na pierwszym spotkaniu wszystko wyglądało rewelacyjnie. Przyjazna młoda kobieta ale do czasu. Wpłaciliśmy pierwsza wpłatę i było ok. Ustaliliśmy menu i chcieliśmy nanieść poprawkę. Dostaliśmy maila od Pani Manager, że Ona nie jest od tego, żeby "poprawiać" menu, i nie ma czasu na takie pierdoły(chodziło konkretnie o zmianę zupy)czy to tak dużo? Jak wiadomo druga część wpłaty miała być dzień przed imprezą. Dzień przed Naszym dniem zadzwonił telefon ok godz 10. Rozwścieczona Pani Manager krzyczała, że jeżeli nie będzie pieniędzy to nie mamy nawet po co przychodzić. ŻAL! Oczywiście pieniądze zostały przez Nas przelane.Pieniądze wpłynęły po godz 12 w ten sam dzień. Dostaliśmy wiadomość, że dziękujemy za wpłatę bo inaczej nie mieli by Państwo wesela.Skandal;/ Nie dość, że nerwy przed sama uroczystością to jeszcze użeranie się z ta kobietą. Gdyby Pani Manager nie była szefową nie znalazłaby pracy na takim stanowisku! Jest po prostu nie właściwą osobą piastującą to stanowisko. Każde jej słowa trzeba zapisywać bo wypiera się w żywe oczy. NIE POLECAM Odpowiedz Link
najlepszyzonaty Re: Hotel Księcia Józefa - proszę o opinie 03.03.10, 14:17 od8do16.pl/index.php/reviews/info/7418 Odpowiedz Link
ozo22 najlepszy żonaty to pablo zwolniona kelnerka 28.12.10, 17:37 Mam do beaty która była kelnerką sezonowo w hotelu kj żal. Razem pracowałyśmy w dwóch firmach. Z obydwu zostałam przez nia zwolniona. Mam na utrzymaniu dwójke dzieci, dla niej żyjącej beztrosko w z konkubentem to była tylko zabawa, ( która polegała na oczernianiu ) dla mnie walka o byt. Sa ludzie którzy myśla tylko o sobie. Zadzwonię do Marlen i powiem ze poszkodowani mogą tu o tobie pisać. Odpowiedz Link
ozo22 najlepszyżonaty to pablo zwolniona kelnerka 28.12.10, 17:41 beata widzę że wena ci dopisuje, zaraz zadzwonię do Krzysztofa, który zwolnił sie bo nie mógł z tobą wytrzymać, mam nadzieję że cię namierzy. Mam do beaty która była kelnerką żel. Razem pracowałyśmy w dwóch firmach. Z obydwu zostałam przez nia zwolniona. Mam na utrzymaniu dwójke dzieci, dla niej żyjącej beztrosko w z konkubentem to była tylko zabawa, ( która polegała na oczernianiu ) dla mnie walka o byt. Zadzwonię do Marlen i powiem ze poszkodowani mogą tu o tobie pisać. Odpowiedz Link
ozo22 pablo=oszust to beata = donosicielka była kelnerk 28.12.10, 17:42 Mam do beaty która była kelnerką żel. Razem pracowałyśmy w dwóch firmach. Z obydwu zostałam przez nia zwolniona. Mam na utrzymaniu dwójke dzieci, dla niej żyjącej beztrosko w z konkubentem to była tylko zabawa, ( która polegała na oczernianiu ) dla mnie walka o byt. Zadzwonię do Marlen i powiem ze poszkodowani mogą tu o tobie pisać. Odpowiedz Link
martika30 Re: Manager masakra!!!! 24.05.10, 15:12 Miało być maskara)) A linka tata mi wysłał parę dni temu- bo nie doprecyzowałam z tych nerwów Odpowiedz Link
wskn18 Pochwała dla Manager i całej obsługi !!! 22.06.10, 16:04 Jesteśmy pod wrażeniem wspaniałego przyjęcia, znakomitej obsługi. Wyborna kuchni, szef Kuchni - znakomity i bardzo znany ( uwielniamy jego felietony kulinarne w Głosie Wielkopolskim). Szczególnie dziękujemy za miłą obsługę Pani Manager, za spełnienie wszystkich naszych zachcianek ( zwłaszcza za różowe aniołki ), opracowanie świetnie dobranego menu ( w świetnej cenie 140 zł/osobę - cena została dopasowana do naszych możliwości)oraz miły kontakt. Gratulujemy zespołu obsługi kelnerskiej, bardzo miły, kulturalny, fachowy i uczciwy- co dzisiaj jest rzadkością. Jesteśmy bardzo zadowoleni z sesji zdjęciowej w Hotelu Księcia Józefa- przepięknie wyszły zdjęcia. Spędziliśmy cudowną noc w przepięknym pokoju hotelowym, który otrzymaliśmy w prezencie od firmy. Osobne podziękowania kierujemy do obsługi w kuchni za szybie przygotowanie potraw w/g wcześniej ustalonych godzin. Wszystko było na szóstkę!!! Nigdy jeszcze tak mile nie spędziliśmy czasu, gorąco wszystkim polecamy restaurację Hotelu Księcia Józefa !!! Odpowiedz Link
ania9275 Miła i uczciwa Manager Hotelu Księcia Józefa 22.06.10, 17:30 Widzę z powyższych maili, że konkurencja Hotelu Księcia Józefa zamiast sie wziąść do roboty to obrzuca się błotem . Miałam wesele w HOTELU KSIĘCIA JÓZEFA i mogę oświadczyć z wdzięczności za uroczy i wspaniały wieczór, że była rewelacyjna obsługa, świetna kuchnia , bardzo miła i sympatyczna Manager, która pomogła nam ułożyć menu aż za 150 zł/ osobę z alkoholem, tortem i zakąskami. Manager jest osobą bardzo subtelna i życzliwa, spędziła z nami ponad 3 godziny na ustalaniu menu i szczegółów przyjęcia. Bardzo się to nam podobało, a zwłaszcza uczciwość ( potrafiła odradzić to co zbyteczne, żeby obniżyć koszt). Samo wesele przebiegało w/g ustaleń, wszysttko bez zarzutow i na medal. Obsługa szybka, zorientowana i bardzo życzliwa. Czulismy się zaspokojeni pod względem obsługi personelu. Zresztą często się nas pytano czy coś nam potrzeba, to było miłe, nie zawsze mielibyśmy śmiałość. Przepiękna oprawa wnętrz sprawiła, że wszystkie zdjęcia były bardzo udane. Pozostało nam trochę nie wypitych soków - soki bardzo dobre, naturalne, firmy Morengo. Wszysttko co zostało zostało nam wydane do domu. Hotel Księcia Józefa polecono nam, a my będziemy polecać dalej, w podziękowaniu za wspaniałe wesele, życzliwość i uczciwość!!! Odpowiedz Link
ozo22 dagnys=pablo były pracownik kelnerka masakra 28.12.10, 17:30 Co byś beata napisała tak widać że to ty. Tyle osób i miejsc oczerniałas i oczerniasz, na ogół ludzie zmieniaja sie na dobre, ale kłamca pozostaje oszustem. Mam do beaty która była kelnerką żel. Razem pracowałyśmy w dwóch firmach. Z obydwu zostałam przez nia zwolniona. Mam na utrzymaniu dwójke dzieci, dla niej żyjącej beztrosko w z konkubentem to była tylko zabawa, ( która polegała na oczernianiu ) dla mnie walka o byt. Zadzwonię do Marlen i powiem ze poszkodowani mogą tu o tobie pisać. Odpowiedz Link
dagnys Re: Manager maskara!!!! 25.05.10, 14:25 Witam wszystkich Jestem lekko przerażona czytając te opinie. Wesele w tym hotelu mam za 2 miesiące wiec już za późno na szukanie innej sali. Doradźcie mi proszę co mam zrobić żeby moje wesele nie okazało się katastrofą. To przecież nie możliwe żeby było aż tak źle. Napiszcie proszę coś pozytywnego np. Czy jedzenie było chociaż smaczne i czy chociaż porcje obiadowe były w miarę normalnej wielkości. Jeśli chodzi o Panią Menager to już dostatecznie dużo napisano. Obawiam się ze po części jest to prawda. Proszę o jakieś pozytywy i rady jak ten chaos ogarnąć. Odpowiedz Link
marcinog Re: Manager maskara!!!! 28.05.10, 07:14 Nie wiem czy z managerką to prawda czy nie, ale ja wczoraj byłem podpisywać umowę (wesele w sierpniu) to było bardzo miło, kobieta nam doradzała, mówiła co i jak powinno być, więc do niej osobiście nie mam żadnych uwag. A jeśli chodzi o imprezy to w zeszłym roku byłem tam na ślubie kumpla i wszystko było okej, jedzenie smaczne, ładnie podanie, wszystko na czas, jedynie jak ktoś ma w rodzinie ludzi którze lubią dużo zjeść to radzę wziąć więcej porcji, bo porcje mięsa są średniej wielkośći (nie są może małe, ale za duże też nie są), u kumpla problemu nie było bo każdy zjadł jedną porcję mięsa, góra dwie i miał dosyć, ale to tak ku uwadze jak ktoś lubi dużo zjeść. Czytając opinie na forum gazety pytałem się kumpla jak to u niego wyglądalo z managerką i m.ówił, że nie było żadnych zgrzytów, ani problemów, wszystko było tak jak ustalili i oni byli bardzo zadowoleni z całego weseliska, ja póki co mogę to potwierdzić bo jak do tej pory też jestem zadowolony i myślę, że nie ma co się martwić na zapas i że będzie wszystko dobrze,a te negatywne komentarze to może wypadek przy pracy (nikt nie jest ideałem), albo zbyt wymagający klienci. Więc nie ma co się martwić!!! Odpowiedz Link
kari-na88 Super wesele w hotelu Księcia Józefa 08.06.10, 20:38 Polecam wszystkim restaurację w Hotelu Księcia Józefa , świetna kuchnia, miła obsługa, sami skomponowaliśmy menu w/g naszych upodobań. Nasze wesele było bardzo udane !!!!! Odpowiedz Link
ozo22 pablo-oszust to beata = donosicielka była kelnerka 28.12.10, 17:26 Mam do beaty która była kelnerką żel. Razem pracowałyśmy w dwóch firmach. Z obydwu zostałam przez nia zwolniona. Mam na utrzymaniu dwójke dzieci, dla niej żyjącej beztrosko w z konkubentem to była tylko zabawa, ( która polegała na oczernianiu ) dla mnie walka o byt. Zadzwonię do Marlen i powiem ze poszkodowani mogą tu o tobie pisać. Odpowiedz Link
monia.k76 Podziękowanie dla Manager Hotelu Księcia Józefa 22.06.10, 18:00 Pragniemy gorąco podziękować Manager i obsłudze w Hotelu Księcia Józefa za przygotowanie i pracę poświęconom obsłudze naszego wesela. Dziękujemy za świetną pracę w przygotowaniu menu, za uczynność i życzliwość kelnerów i kucharzy. Sala i stoły były przepięknie ustrojone i przygotowane- wszystko zgodnie z opisem w menu i umową. Dziękujemy za życzliwość, gratisowy pokój dla Młodej Pary i przepyszne śniadanie. Jednocześnie polecamy wszystkim , w podziękowaniu chętnie odpowiemy na wszystkie maile i zapytania. Odpowiedz Link
pablo264200 Re: Podziękowanie dla Manager Hotelu Księcia Józe 22.09.10, 14:52 Tak jak są traktowani pracownicy, tak samo są traktowani klienci w momencie uregulowania całej nalezności za zorganizowaną imprezę, polecam lekturę byłej pracownicy tego Hotelu..... link poniżej.... od8do16.pl/index.php/reviews/info/7418 Odpowiedz Link
kari-na88 Re: Podziękowanie dla Manager - ZADOWOLONY KLIENT 19.12.10, 20:32 Własnie obejrzałam link i okazało sie że i okazało się że pablo264200 to klient i były pracownik jednocześnie, WNIOSEK JEDEN- pablo264200 to wyrzucony były pracownik. JA TAKĄ KREATURĘ I OSZUSTA - TEŻ BYM WYWALIŁA , AŻ NIE DOBRZE MI SIĘ ROBI JAK CZYTAM TE BZDURY I OSZCZERSTWA WYKLUCZAJĄCE SIĘ. JEST TAKIE PRZYSŁOWIE KTO KŁAMIE TEN KRADNIE myślę, że dla przypadku pablo264200, całkowicie adekwatne !!! Odpowiedz Link
magimagi88 Re: Podziękowanie dla Manager - ZADOWOLONY KLIENT 28.12.10, 18:10 Super wesele w hotelu KJ. Zaprosiliśmy 65 osób po prostu było extra, świetna obsługa i jedzenie. polecam !!!!!!! Odpowiedz Link
rotaar Re: Podziękowanie dla Manager Hotelu Księcia Józe 10.10.10, 13:56 Jak to możliwe że wam zmieniła miejsca przy stołach? Ja dzień przed weselem podjechałem wieczorem do hotelu porozstawiałem winietki z nazwiskami, omówiłem z obsługą ustawienie stołów, dekoracje itp. (akurat urządzali salę i byli pomocni i otwarci na moje sugestie)... Na drugi dzien wszystko było tak jak chciałem i wesele się udało bez żadnych zgrzytów. A z panią manager widzeiliśy sie tylko RAZ przy układaniu menu i tyle. Może im mniej kontaktów tym lepiej... Odpowiedz Link
pablo264200 Re: Podziękowanie dla Manager Hotelu Księcia Józe 26.10.10, 09:05 To fakt, że mogliśmy to sprawdzić, jednak nie myśleliśmy że możemy być w ten sposób potraktowani. Poza tym nie mieszkamy w Poznaniu, więc o wizycie dzień przed czy nawet w tym samym dniu z rana nie było mowy, mądry Polak po szkodzie jednym słowem, ale z drugiej strony po ta przekazliśmy wszelkie informacje osobiście na wydruku wcześniej, no ale to Pani Manager tam rządzi.... Odpowiedz Link
kami11112 Pablo-zwolniona beata kelnerkna prośbę pracowników 27.12.10, 17:17 Beata nie wiem na kogo wylewasz te żale, ale adresat hybiony. Zostałaś wyrzucona na żądanie zbiorowe pracowników wszystkich , którzy z tobą pracowali. Solidarnie stwierdzamy, że nikt z nas nigdy nie pracował z taką osobą jak ty. Donosiłaś i oczerniałaś wszystkich, ale gdyby nie twój konkubent, który groził wszystkim mężczyznom z chorej zazdrości, to by nie było wokół ciebie takiej wrzawy. Sprawa skończyła by sie na policji, gdyby nie szefowa, która uprosiła nas, byśmy nie zeznawali. Pismo jeszcze jest, chętni do składania zeznań też zarówno na konkubenta jak i na ciebie za pożeganie do przestępstwa. Odpowiedz Link
kami11112 Pablo to zwolniona beata na prośbę współpracownikó 27.12.10, 17:15 Beata nie wiem na kogo wylewasz te żale, ale adresat hybiony. Zostałaś wyrzucona na żądanie zbiorowe pracowników wszystkich , którzy z tobą pracowali. Solidarnie stwierdzamy, że nikt z nas nigdy nie pracował z taką osobą jak ty. Donosiłaś i oczerniałaś wszystkich, ale gdyby nie twój konkubent, który groził wszystkim mężczyznom z chorej zazdrości, to by nie było wokół ciebie takiej wrzawy. Sprawa skończyła by sie na policji, gdyby nie szefowa, która uprosiła nas, byśmy nie zeznawali. Pismo jeszcze jest, chętni do składania zeznań też zarówno na konkubenta jak i na ciebie za pożeganie do przestępstwa. Odpowiedz Link
ozo22 Pablo to zwolniona beata na prośbę pracowników 28.12.10, 17:32 Mam do beaty która była kelnerką żel. Razem pracowałyśmy w dwóch firmach. Z obydwu zostałam przez nia zwolniona. Mam na utrzymaniu dwójke dzieci, dla niej żyjącej beztrosko w z konkubentem to była tylko zabawa, ( która polegała na oczernianiu ) dla mnie walka o byt. Zadzwonię do Marlen i powiem ze poszkodowani mogą tu o tobie pisać. Odpowiedz Link
kami11112 pablo to wyrzucona Beata kelnerka 27.12.10, 17:19 Beata nie wiem na kogo wylewasz te żale, ale adresat hybiony. Zostałaś wyrzucona na żądanie zbiorowe pracowników wszystkich , którzy z tobą pracowali. Solidarnie stwierdzamy, że nikt z nas nigdy nie pracował z taką osobą jak ty. Donosiłaś i oczerniałaś wszystkich, ale gdyby nie twój konkubent, który groził wszystkim mężczyznom z chorej zazdrości, to by nie było wokół ciebie takiej wrzawy. Sprawa skończyła by sie na policji, gdyby nie szefowa, która uprosiła nas, byśmy nie zeznawali. Pismo jeszcze jest, chętni do składania zeznań też zarówno na konkubenta jak i na ciebie za pożeganie do przestępstwa. PRACOWNICY Odpowiedz Link
jadzka123456789 Re: Hotel Księcia Józefa - proszę o opinie 22.10.13, 22:58 Witam Proszę Państwa zanim zdecydujecie się na zrobienie wesela w tym hotelu radzę dwa razy się zastanowić .Z plusów tego hotelu można wymienić tylko piękne wnętrze i na tym niestety muszę poprzestać teraz przyszedł czas niestety na minusy: -jedzenia na weselu było bardzo mało mimo tego ze wesele kosztowało 20 tys jakiś skandal żeby goście czekali po rosole na drugie danie ponad 40 min wynika z tego że obsługę okrojono do maximum szkoda tylko że kosztów dla Pary Młodej nie! -żaden hotel nie żąda zapłaty z góry za wesele w tym Hotelu płaci się całość a gdy już mają całość to tak to potem wygląda że zażaleń nawet nie ma do kogo złożyć ponieważ Pani Dyrektor jest ciągle niedostępna bo dokładnie wie co robi... -sala bardzo mała i na 100% nie jest salą na 70 osób tylko najwyżej na 50 przy ustawionych stołach i rozstawionej orkiestrze Z PRZYKROŚCIĄ ALE NIE POLECIŁABYM TEGO HOTELU NIKOMU CHYBA ŻE CHCĄ PAŃSTWO ABY WASI GOŚCIE ROBILI ZDJĘCIA DOKUMENTUJĄC NIEUDANE WESELE... Odpowiedz Link
7sandi Re: Hotel Księcia Józefa - proszę o opinie 24.10.14, 20:52 Byłam tam na weselu kuzynki i zarówno ona jako klientka i ja jako gość stwierdziłyśmy że wszystko wyszło bardzo fajnie. Jedzenia było w sam raz, bardzo smaczne i ładnie podane, a sala udekorowana bajkowo. Ogólnie impreza była udana na 100%. Odpowiedz Link