bujaka_jamajka 01.04.08, 20:43 O ile dobrze mi się wydaje, to Mateusz ma większość zębów mlecznych, a na takie chyba nie zakłada się aparatu? Może się mylę, więc proszę, niech mnie ktoś oświeci;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petshopgirl Re: MjM i aparat Mateusza 01.04.08, 21:24 i Natalka, rehabilitacja na 3 miechy od razu a nuż coś jej poprawią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamutek Re: MjM i aparat Mateusza IP: 217.153.205.* 02.04.08, 08:27 > O ile dobrze mi się wydaje, to Mateusz ma większość zębów mlecznych, > a na takie chyba nie zakłada się aparatu? Może się mylę, więc > proszę, niech mnie ktoś oświeci;) Mylisz się. Aparat ruchomy można nosić na mleczaki. Mam dwójkę dzieci i obie sztuki tak właśnie miały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hu Re: MjM i aparat Mateusza IP: *.wro.vectranet.pl 02.04.08, 08:56 ale i tak najlepszy był motyw, że tatuś troskliwy zawiózł Mateuszka do ortodonty i zostawił go tam samego, aby móc w domu poklikać na komputerze,a potem aż babcia musiała wywalać tatusia, żeby już jechał po synka. Chore! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEŻ MAMA Re: MjM i aparat Mateusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 09:42 Na aparat z NFZ czeka się minimum pół roku.... a tu prosze, jedna wizyta! Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: MjM i aparat Mateusza 02.04.08, 10:00 Może nie chodzi o klasyczxny aparacik (na ktory to, ruchomy, czeka sie w publicznej sluzbie zdrowia ok tydzien-dwa), ale o tzw cumelek czyli płytkę z uchwytem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez mama Re: MjM i aparat Mateusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 08:50 tydzień, dwa? to masz szczęście... u nas 6 miesięcy...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: MjM i aparat Mateusza 03.04.08, 09:44 Na 1 wizycie robisz odlew, druga - do przymiarki, na trzeciej odbierasz Odpowiedz Link Zgłoś