vampi_r 10.12.03, 20:00 To chyba jakoś nie pasuje? Sam nie wiem.... Ale zawsze w tym okresie czuję się dziwnie.... jakbym miał rozdwojenie jaźni. Czasami budzę się wieczorem i mam strój Św. Mikołaja na sobie, choć nie pamietam, bym go zakładał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnajagoda Re: Wampiry VS Boże Narodzenie 11.12.03, 08:41 to się chyba schizofrenia nazywa... Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Wampiry VS Boże Narodzenie 11.12.03, 10:55 Aha, zapewne nie do wyleczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Wampiry VS Boże Narodzenie 11.12.03, 11:09 a to ju.ż byś musiał z dr. L. pogadać... on jest psychiatra ze spoecjalizacji, to się znać powinien... Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Wampiry VS Boże Narodzenie 11.12.03, 15:36 Zgadza się, to nieuleczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Wampiry VS Boże Narodzenie 11.12.03, 16:37 ale przynajmniej chyba ma tez z kim pogadac jak ,u sie nudzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Wampiry VS Boże Narodzenie 11.12.03, 17:42 paladin napisał: > ale przynajmniej chyba ma tez z kim pogadac jak ,u sie nudzi?? Aha. Zwłaszcza, że lubię rozmawiać z kimś inteligentnym. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Wampiry VS Boże Narodzenie 11.12.03, 17:41 h.lecter napisał: > Zgadza się, to nieuleczalne. Etam. Muszę poprosić o konsultację innego lekarza (dobrego). Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Wampiry VS Boże Narodzenie 12.12.03, 15:36 Dobrego lekarza to się prosi na obiad. O konsultajcę prosi się kompetentnego lekarza (np. mnie). A tu masz coś w temacie wątku: www.liquidgeneration.com/sabotage/frost_sabotage.asp Odpowiedz Link Zgłoś
dobry33 Re: Wampiry VS Boże Narodzenie 09.01.04, 23:13 Ach wy wampiry. Ciągle wam źle. Nie dość że żyjecie całe wieki to jeszcze narzekacie na raptem trzy dnie świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Wampiry VS Boże Narodzenie 12.01.04, 08:44 a nie, to nie my wampiry, to tylko jeden Vampi)_r, który cierpi na powracające depresje, od kiedy małżonka go opuściła (to już jakis rok będzie od tego czasu) Odpowiedz Link Zgłoś