lutyk 02.07.08, 12:13 Czy ktoś może ma nagrane? W razie czego upraszam o kontakt;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: W labiryncie na DVD 02.07.08, 14:28 To ja się dopisuję do listy. Potrafię się odwdzięczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_adoloran Re: W labiryncie na DVD 02.07.08, 16:02 Też bym chciał. Wiem kto ma nagrane - Telewizja Polska S.A. I jak zapewnili mnie jakiś czas temu mailowo, nie mają zamiaru tego wydawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiaderny Re: W labiryncie na DVD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.08, 00:08 Jak bedę duzy to wydam własnym sumptem. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: W labiryncie na DVD 03.07.08, 14:12 W razie jakby ktoś jakoś zdobył to ja też się dopisuję do listy oczekujących i mających nadzieję :) Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_adoloran Re: W labiryncie na DVD 03.07.08, 19:27 Mogliby to wydać w cholerę wreszcie. 120 odcinków = 30 płyt po 4 odcinki. A jakby to wrzucić po 2 płyty do jednego pudełka, wyszłoby 15 zestawów. Chyba bezbolesne wydawnictwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: august Re: W labiryncie na DVD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 01:29 Mogliby dać spokojnie 6 odcinków na płycie = 20 płyt czyli 5 pudełek czteropłytowych. I gitara... Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_adoloran Re: W labiryncie na DVD 04.07.08, 09:06 Gość portalu: august napisał(a): > Mogliby dać spokojnie 6 odcinków na płycie = 20 płyt czyli 5 pudełek > czteropłytowych. I gitara... Tak, wiem że mogliby więcej, ale wielu wydawców seriali niemożebnie rozciąga wydawanie serii (żeby zarobić na kolejnych częściach) i np ogranicza do dwóch godzin czas trwania DVD podczas gdy zmieściłoby się dwa razy tyle. Przykład - Midsommer. Po jednym odcinku na jednej płycie. Odpowiedz Link Zgłoś