asuzi 29.09.09, 14:59 jakie kosmetykli stosujecie na cerę tłustą z tendencją do trądziku? ja kiedyś efaklar k, teraz zrobiłam sobie przerwę, bo ciąża, muszę wrócić do kosmetyków, ale nie wiem co kupić. Co stoujecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metanira Re: tłusta ceraz z problemami? 29.09.09, 16:52 forum.gazeta.pl/forum/w,43618,99314718,99314718,polecam_tym_ktore_maja_problemy_z_cera.html Odpowiedz Link
qwoka Re: tłusta ceraz z problemami? 02.10.09, 09:42 ja nie wiem czy moge swoja cerę nazwać "z tendencją do trądziku", bo ja poprostu mam ten trądzik.Leczyłam sie dermatologicznie, chodziłam na krioterapie i inne zabiegi, kosmetyki typu efaclar K przetestowałam wszytkich firm (avene, la roche, svr, vichy, bioderma itd.) i uwazam ze wszytkie sa podobne, tyle, że mi niewiele dawały. Mój brat nabija się, że niedługo zmarszczki zasłonią mi trądzik i tak nie bedzie widać. Generalnie na mój trądzik pomagaja tylko tabletki anty lub ciąża ;) Odpowiedz Link
asuzi Re: tłusta ceraz z problemami? 02.10.09, 16:35 tak własnie myślę, żeby się wybrać do endokrynologa... Odpowiedz Link
meniaaa Re: tłusta ceraz z problemami? 04.10.09, 14:22 Dziewczyny, a ktory z kosmetykow jest skuteczniejszy? - effaclar czy ten biser safira?? www.kosmetyki.istore.pl/sklep,937,,42668988050810,03,,pl-pln,101379,0.html Mam takie cholerne zaskorniki, trzeba cos z tym zrobic!! Odpowiedz Link
asuzi Re: tłusta ceraz z problemami? 04.10.09, 16:32 ja stosowałam tylkoe efaklar, byłam zadowolona Odpowiedz Link
27agnes72 Re: tłusta ceraz z problemami? 04.10.09, 18:54 Mam ciagle łojotokowe zapalenie skóry. Raz jest lepiej raz gorzej nigdy nie jest dobrze. Ciągle świąd, łój i zaskórniki. Przeszłam wszystko i to niewiele daje .Ogólnie muszę codziennie myć głowę bo inaczej cała skóra cierpi bardzo.Reszta kosmetyków to Ziaja bo daje tyle samo co i inne. Jak nie umyję twarzy wodą i żelem to nie mogę zmyć niczym.Mi też pomagała tylko ciąża ale skończyłam kurację ;-) Wtedy miałam idealną cerę. Może trzeba zrobić hormony? Odpowiedz Link
ewlinp Re: tłusta ceraz z problemami? 05.10.09, 08:24 polecam z ziaji maseczkę z zieloną glinką torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=11156 jak dla mnie super wysusza wszystkie krostki i jest tania, a ostatnio do grona ulubionych kosmetyków dodałam ten peeling: torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=14654, i to koniec kosmetyków które sprawdziłam i rzeczywiście działają. Odpowiedz Link