e-ness 14.10.09, 20:19 www.secrethills.pl/index2.html nasza wizerunkowa strona, jestem zniej dumna i mam nadziej ze Wam tez sie spodoba:)) otwieramy w sobote 17 pazdziernika, zapraszam w imieniu swoim,meza, mojego personelu i Mahedy:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lee_a Re: Odkryj swój Sekret...... 14.10.09, 21:05 bardzo mi się podoba Wasza strona! Żałuję, że nie jestem z Warszawy i zazdroszczę tym, co u Ciebie będą. Obiecuję, że jak juz kiedyś się pojawię w stolycy to nie omieszkam... Odpowiedz Link
zuzaze_78 Re: Odkryj swój Sekret...... 14.10.09, 21:24 Bardzo fajna strona, jestem pod wrazeniem. Zauwazylam, czytajac "poradnik", ze czesc punktu 6 jest powtorzona jako punkt 7, zwroc uwage, moze da sie to poprawic. Jak bede w Warszawie, na pewno do Ciebie zajrze :) Odpowiedz Link
e-ness Re: Odkryj swój Sekret...... 14.10.09, 22:01 dzis juz nie mam siły z tym walczyc, wystarczy ze ekipa remontowa przecieła mi kable od alarmu (i widziałąm w myslach obraz nedzy i rozpaczy-kucie scian) i ta sama ekipa zepsuła mi kaseton/logo wiszace nad sklepem:( jestem stratna na kilka tys ale co tam, to tylko pierdoły:)))) Odpowiedz Link
gismol77 Re: Odkryj swój Sekret...... 14.10.09, 21:20 piękna strona. jak przyjadę do wawy to na pewno Cię odwiedzę Odpowiedz Link
czerwony.koralik Re: Odkryj swój Sekret...... 15.10.09, 23:16 Mnie rowniez strona bardzo się podoba. Tylko czas ładowania moze zniecierpliwic. Odpowiedz Link
e-millie Re: Odkryj swój Sekret...... 14.10.09, 21:34 Bardzo fajna strona. Bardzo fajne zdjecia. Bardzo fajny pomysl. Gdybym byla biusciasta, pewnie zostawialabym u Ciebie wieksza czesc swojej pensji, bo mieszkam calkiem niedaleko. Jutro nie bede mogla wpasc, ale na pewno w najblizszym czasie Was odwiedze. Bez dzieci, sama, na spokojnie. I oczywiscie przesle stronke do znajomych - w wiekszosci akurat biusciastych :) Trzymam kciuki! Odpowiedz Link
kogosia Re: Odkryj swój Sekret...... 14.10.09, 21:36 własnie wchodzę na stronkę i co mi się nie podoba to to że długo się ładuje- a ja jestem strasznie niecierpliwa Odpowiedz Link
aurinko Re: Odkryj swój Sekret...... 14.10.09, 21:51 Strona piękna, podkład muzyczny w tle idealnie pasuje, ale niestety, trzeba mieć nieziemską cierpliwość bo strona ładuje się bardzo powoli, tak samo wszystkie odnośniki. Żałuję, że musiałam teraz wrócić do domu, z powrotem w Wawie będę dopiero za 3 tygodnie :( Odpowiedz Link
uczula Re: Odkryj swój Sekret...... 14.10.09, 21:51 gdzie wylaczyc muzyke?? oooo.... nie cierpie muzyki na stronie...bo zwykle cos mi w tle leci:) Odpowiedz Link
uczula Re: Odkryj swój Sekret...... 14.10.09, 21:52 och! to off jest niewidoczne ;)na pierwszej stronie. Odpowiedz Link
e-ness Re: Odkryj swój Sekret...... 14.10.09, 21:57 jak to długo sie ładuje,sa zdjecia wiec troche musi topotrwac ale nie zdaze kubka podniesc zherbata i odsawic a juz katalogi sa widoczne, a pierwsza to wogole ekspresowo:((( co jest:(( Odpowiedz Link
uczula Re: Odkryj swój Sekret...... 14.10.09, 22:00 acha... dlaczego jak wylaczam dzwiek, to mimo to przy zmianie katalogow dzwiek "pika" :) no jak wylaczam dzwiek to wylaczam i nie chce zeby mi cos dzwieczalo na stronie :) a tak - spoko. fajnie mozna sie poruszac i poogladac:D Odpowiedz Link
e-ness Re: Odkryj swój Sekret...... 14.10.09, 22:23 hmmm:) zapytam wykonawce projektu bo sama sie zatanawiam dlaczego tak jest:) Odpowiedz Link
uczula Re: Odkryj swój Sekret...... 14.10.09, 21:58 ach :) moge se pomarzyc na razie poki co...ale cos bym sobie wybrala :) jak bedziesz robila rozszerzenie dzialalnosci na slask :) to daj znac:D Odpowiedz Link
ankas4 Re: Odkryj swój Sekret...... 14.10.09, 22:08 Bardzo fajna strona, a musi sie chwilke ladowac skoro sa zdjecia... Musisz koniecznie wprowadzic sklep on linee, bo pierwszy biustonosz mozna wybrac na miejscu ale kolejne jak juz sie wie co i jak przez strone łatwiej. Sciskam i POWODZENIA!:) Odpowiedz Link
agatka_1979 Re: Odkryj swój Sekret...... 14.10.09, 22:12 Nam również bardzo podoba się ta stronka, i u nas otwiera się całkiem ok :-) życze powodzenia i jak kiedyś zawitam do Wawy do wpadnę :-) Odpowiedz Link
qwoka e-ness pytanko? 15.10.09, 08:23 super stronka, szkoda, że nie jestem z Wawy, ale moze uda mi się kiedyś pojechać:) A napisz mi w jakich mniej wiecej cenach są takie fajne staniki, bo ja kompletnie zielona jestem w temacie. Mam bardzo mało pod biustem a u nas w wiekszości sklepów staniki zaczynają się od 70 cm, a ja w nich tone:/ Maja 10 lipca 2007 Odpowiedz Link
beetaa Re: Odkryj swój Sekret...... 15.10.09, 08:27 jestem pod wrazeniem, piekna strona :) nie ladowala sie przesadnie dlugo i nic nie skrzypialo w muzyce przy zmianie katalogow (moze problem juz usuniety, a moze wszystko lezy w szybkosci lacza?). E-ness jeszcze moze tylko jakis sklepik internetowy? Jak bede w Warszawie napewno zawita obejrzec live te wszystkie cudenka. Odpowiedz Link
asiak_83 Re: Odkryj swój Sekret...... 15.10.09, 08:50 Świetna stronka :) oj, szkoda że nie jestem z Warszway, bo chętnie bym zajrzała :( Staniki PRZEPIĘKNE!!! Ja z tych biuściastych jestem, i ciężko znaleźć fajny stanik w rozmiarze D lub DD a tu takie piękności! Cuda po prostu! POWODZENIA! Odpowiedz Link
fassollka Re: Odkryj swój Sekret...... 15.10.09, 09:08 strona super! naprawdę świetna! mój M. też był zachwycony :-) Mi się pięknie wszystko szybko ładuje i wygodnie mi się po niej nawiguje... Mam tylko jeden problem... mogę u Ciebie stroić kolana, bo biustu u mnie nic a nic ;-( Odpowiedz Link
e-millie Re: Odkryj swój Sekret...... 15.10.09, 09:24 e-ness, podpisuje sie pod pomyslem sklepu interentowego - mysle, ze wiele dziewczyn ma juz ulubione marki, zna ich rozmiarowke i nie zawsze musi osobiscie wybrac sie do sklepu, zeby przymierzyc bielizne. Takie rozwiazanie ulawiloby im bardzo zycie, a Tobie przybylo wielu nowych kloientow, chocby takich, ktorzy nie mieszkaja w Wa-wie. U mnie strona ladowala sie w calkiem niezlym tempie, muzyki nie slyszalam, bo akurat pracowalam na kompie bez dzwieku :) Ale jeszcze wracajac do oferty, nawet jesli w najblizszym czasie nie otworzysz sklepu internetowego, to mysle, ze dobrym pomyslem byloby zamieszczenie cennika na stronie. Ja sie kompletnie nie orientuje w cenach biustonoszy, ale jesli masz atrakcyjne ceny, a do tego jeszcze bedziesz wprowadzala jakies akcje promocyjne, to taka informacja bardzo dobrze by zrobila. No i koniecznie buduj sobie baze klientow z ich adresami mailowymi - jak zorganizujesz jakas fajna akcje promocyjna, to dajesz im znac. Jeszcze raz zycze powodzenia! Ja juz wyslalam Twoja stronke do moich biusciastych kolezanek :) Pozdrawiam :) e-millie Odpowiedz Link
olcia.kaktus uwagi mojego męża - fachowca 15.10.09, 09:42 Dla mnie strona jest piękna i pod względem kobiecym ok. Natomiast mój mąż - informatyk ma kilka uwag technicznych. Strona powinna być w równoległej wersji nie we flash-u, z różnych względów - niektórzy nie mają flasha, korzystają tylko z html-a, czasem dla zasady, czasem by ograniczyć przepływ danych mając np GPRSa. Odpowiedz Link
maadga Re: Odkryj swój Sekret...... 15.10.09, 09:48 Świetna stronka :) Przeczytałam poradnik, dowiedziałam się kilku ciekawych rzeczy, dzięki. Odpowiedz Link
andzia84 Re: Odkryj swój Sekret...... 15.10.09, 10:13 fajna strona, mi otwiera się normalnie, nic ise długo mi nie ładuje ps. bede dzisiaj :) Odpowiedz Link
shemreolin Re: Odkryj swój Sekret...... 15.10.09, 10:22 jaka szkoda, że dzisiaj nie mogę przyjść. E0ness, musisz koniecznie powtózyc taki dzień, tylko najlepiej w sobotę żebyśmy mogły dzieci zostawić tatusiom i przybyć masowo. :D Powiedziałam mojej siostrze o twoim sklepie. Ona mieszka w Barcelonie, gdzie nie ma żadnych sklepów z dobrze dobraną bielizną. Sis mówi, że tam się kobiety zupełnie nie przejmują rozmiarem stanika, kupują nie patrząc na rozmiar! Sama zamawia bieliznę z UK - ma 28FF. Będę dla niej kupować bieliznę u Ciebie, taniej jej nawet wyjdzie na kursie złotówki niż płacić w funtach. :) A na stronie widziałam mnóstwo fantastycznych staników, tylko szkoda, że cen nie ma. :P Odpowiedz Link
burdziaa Re: Odkryj swój Sekret...... 15.10.09, 14:37 ładna w kobiecej stylistyce strona-niestety 2 dni mi sie otwierala na laptopie, na stacjonarnym szybciej.Poza literówkami i uwagą Zuzy- czytelna /Powodzenia! Odpowiedz Link
e-ness Wyjasniam:)))) 15.10.09, 21:58 1. strona jak pisałam ma charakter wizerukowy z zalozenia miało nie byc cen na stronie zainteresowana klientka wysle mail z zapytaniem a my mamy ja w odpowiedzi zachecic do odwiedzenia własnie naszego sklepu, na tym poniekad polega sprezdaz 2. sklep internetowy: ktos kto nigdy nie miał własnego interesu(do niedawna tez ja) nie ma zielonego pjecia ile czasu pochłaniaja wszelkie formalnosci, ile energii trzeba w to włozyc i ile nerwów stracic, aby zaczeło wszystko funkcjonowac jak nalezy po drugie sklep inernetowy,aby dobrze funkcjinował musi miec oddzielny magazynco by rzeczy sprzedawane w necie nie wiisały na wieszaku i klientak która własnie przyszła do sklepu nie moze kupic jakiegos stanika(choc go widzi) bo włąsniezostał zakupiony przez internet taki magazyn kosztuje, zwłąszcza na poczatku jak wszystko dopiero rusza 3. mnie wcale nie kreci sprzedaz przez internet, jest tyle sklepów ze nasz byłby juz kolejnym, mniej lub bardziej znanym 4. bede uparcie powtarzac ze nie da sie kupic dobrze dobranej bielizny w sieci, nie ma wdóch identycznych staników danego modelu, wystarczy z ezmnieni sie klor(czyli materiał)i stanik moze juz nie lezec jak ten nasz dobrze dobrany idealny wrecz w innym kolorze, stanik trzeba przymierzyc!!! 5. SH to sklep który ma za zadanie uswuiadamiac ze mozna wygladac lepiej i czuc sie lepiej w bieliznie, chcemy znac Odpowiedz Link
gdynianka_11 Re: Wyjasniam:)))) 15.10.09, 23:17 Mi się bardzo podoba! Życzę powodzenia w interesach! Odpowiedz Link
e-millie Re: Wyjasniam:)))) 16.10.09, 09:36 jesli masz takie zalozenia, to rzeczywiscie warto skupic sie na innych sprawach niz skleo interntowy. zreszta to dobry pomysl, zeby wyroznic sie obsluga, bo choc konkurencja duza i wydawaloby sie, ze kazdy sklep powinien walczyc o klienta, to jest to tylko teoria. mysle, ze macie ogromne szanse na zjednanie sobie wiernych klientek realizujac plan, ktory opisalas. trzymam za Was kciuki!!! e-millie Odpowiedz Link
e-ness Re: Odkryj swój Sekret...... 15.10.09, 22:02 Naiwazniejsze co miałma napisac DZIEKUJE DZIEWCZYNY!!!! A Ty Klarysko jestes moim ideałem, jetes WIelka, nie znam osoby która ma wieksze serducho od Twojego, sciskam:)))Was wszystkie:)) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Odkryj swój Sekret...... 16.10.09, 15:13 Dzięki :) Hihihi Mój mąż jest Ci niewymownie wdzięczny... ;P Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: Odkryj swój Sekret...... 15.10.09, 22:18 gratuluje e-ness. u mnie wszystko otwiera sie w bardzo przyzwoitym tempie. szkoda, ze na jakis czas opuscilam stolice. ale jak tylko powroce, to na pewno cie odwiedze. byc moze do tego czasu moj maly ssak odczepi sie od mojego biustu, a wtedy pewnie bez dobrego stanika ani rusz. ja bardzo lubie ladna bielizne i czesto kupowalam cos nowego na poprawe humoru. Odpowiedz Link
asuzi Re: Odkryj swój Sekret...... 16.10.09, 08:46 gratuluję odwagi, sama chciałąbym owtorzyć jakiś ineteres ale nie mam pomysłu, strona świetna bielizna też, mam nadzieję, że uda mi się wyskoczyc do Warszawy i odweidzić Twój sklep :) Powodzenia Odpowiedz Link
dorka3078 Re: Odkryj swój Sekret...... 16.10.09, 09:28 piękna bielizna naprawdę, strona również bardzo mi się podoba ,otwiera sie również przyzwoicie jak na mój wolny internet Odpowiedz Link
andzia84 Re: Odkryj swój Sekret...... 16.10.09, 10:31 Dziekujeymy ci e-ness, było super, to co mówiła pani Maria bardzo ciekawesklep naprawdę fajny więc niedługo będziesz miała tam tłumy :) Roch 20.07.2007 Rosza siostra listopad 2009 Odpowiedz Link
f3f włąciwie to powinno być "Zakryj swój sekret" ;))) 16.10.09, 10:54 no bo bielizna raczej zakrywa ;) A tak poważnie to mi strona się podoba :) i życzę powodzenia, widać, że sklep będzie Twoją pasją a to jest najważniejsze :) Odpowiedz Link
burdziaa juz wiem czego mi brakowało na stronie 16.10.09, 14:54 brakuje zdjec z wnetrza sklepu- czy moze nie zauwazyłam i gdzies jest pokazany wystroj i migawki ze sklepu? Odpowiedz Link
klarysa007 Burdzia 16.10.09, 15:16 Kochana :) Zdjęć z wnętrza nie ma, bo nie mieściłyśmy się wszystkie w kadrze :P A na poważnie to Aga dopiero rozwiesza towar, który wciąż napływa i zdjęcia pewnie będą jak już wszystko będzie gotowe w 100%. Z zewnątrz też jeszcze nie zdjęli rusztowań ale jutro już będzie pięknie :) Odpowiedz Link
dmgr Re: Burdzia 16.10.09, 19:54 Pięknie chociaż u mnie też strasznie długo się ładuje. Jakbym była w Wawie i miała trochę forsy na pewno bym ją u Ciebie zostawiła bo na pewno warto. Życzę powodzenia i mam nadzieję, że kiedyś Was odwiedzę. Odpowiedz Link
agusiajasia Re: Burdzia 16.10.09, 20:51 Strona jest naprawdę piękna :) Chętnie cię odwiedzę, jak już tylko skończe karmić i ustabilizuje mi się rozmiar ;) Odpowiedz Link