atenette 24.10.09, 07:47 Nie wiem czy nie powtarzam wątki, ale czy zakupiłyście już buty zimowe dla dzieciaków? Zastanawiam się czy już kupować czy jeszcze trochę poczekać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorka3078 Re: Buty zimowe 24.10.09, 07:59 o ile dobrze kojarzę to chyba był o jesiennych butkach ,ale może się mylę My mamy kupione na wyprzedaży po zeszłej zimie w Reserved, super ciepłe nieprzemakalne i będą dobre Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Buty zimowe 24.10.09, 08:20 Kupiłam 2 pary w CCC dałam niecałe 100 zł. Jedne jesienno-zimowe GUFO, jedne typowe śniegowce Walky do kombinezonu. Rozmiar 24, teraz chodzi w 23, czasem na "wcisk" jeszcze 22. Odpowiedz Link
edzia_79 Re: Buty zimowe 24.10.09, 09:09 jeszcze nie kupilam,narazie chodzi w adidasch kupie niebawem pewnie gufo lub coolclub Odpowiedz Link
malenkie7 Re: Buty zimowe 24.10.09, 09:16 ja juz kupiulam - z doswiadczenia z zeszlego roku wiem, ze w listopadzie jest marny wybor, a przed Swietem Zmarłych buty rozchodzą sie ze sklepow w mig. ja tradycyjnie kupilam kozaczki Naturino - jakos wierna jestem tej marce, mimo ze chca za buty jak cygan za matke. ale ze udalo mi sie sprzedac kozaczki z zeszlego roku na allegro, wiec moglam zaszalec. Odpowiedz Link
burdziaa Re: Buty zimowe 24.10.09, 09:35 mamy Ecco, sliczne takie same jak w ubiegłym roku,tylko ze wiekszy numer,przeszły wszelkie testy pogodowo-mrozowe. ps.Dzieki Zabce naszej Kochanej,co 'upolowała'w dobrej cenie :) Odpowiedz Link
moni_30 Re: Buty zimowe 24.10.09, 10:23 My też mamy ecco. Uważam, że te buty są niezniszczalne. Po poprzedniej zimie wyglądały jak nowe. Sprzedałam je za połowę ceny jaką zapłaciłam, dlatego mimo kosmicznej ceny kupiłam mu na ten sezon takie same. Odpowiedz Link
beetaa Re: Buty zimowe 24.10.09, 10:10 Nasz biega juz w zimowych butkach, nie kupowalam jesiennych, a te z zeszlego roku juz za male, a zreszta tak szybko zimno sie zrobilo, ze jakos na krotkie butki za zimno. A najzabawniejsze, ze kupilam oddychajace nieprzemakalne kozaczki z jednego z tutejszych diskoutow, ktore nie roznia sie wiele od markowych butkow (no moze naszywkami, bo jakosc jest super i material tez, z membrana) i kosztowaly 1/4 ceny. I o dziwo wszyscy znajomi kupili maluchom te butki na zime ;) Odpowiedz Link
bobimax Re: Buty zimowe 24.10.09, 10:33 Jeszcze nie, bo jakoś nie miałam kiedy. Miałam jechać dzisiaj lub jutro ale dziewczyny chore, więc następny tydzień bez butów. Odpowiedz Link
zabka11 Re: Buty zimowe 24.10.09, 11:33 Janek juz biega w zimówkach z Bartka, bo są z sympathexem, czyli nie przemakalne. A jak w miarę sucho, np wczoraj to chodzi w skórzanych, jesiennych na rzepki. Pozdrawiam Odpowiedz Link
boazeria Re: Buty zimowe 24.10.09, 12:28 u nas jeszcze w adidasach ale przymierzamy se do jakiegos zakupu jutro w tamtym roku mial bartka- byly super ale kosztowaly sporo w tym roku chyba kupie antylope albo cos tanszego w ccc wolalabym skorzane ale z drugiej strony mlody malo chodzi a wiecej jezdzi samochodem wiec chyba nie ma sensu przeplacac Odpowiedz Link
lee_a Re: Buty zimowe 24.10.09, 12:43 boazeria, polecam Deichmanna, jeśli coś tam jeszcze znajdziecie. Ja kupiłam 2 tygodnie temu a w zeszłą niedzielę to już półki pustkami świeciły: shopimage.deichmann.com/de/imagesonline/produktbilder_neu/00_1422664_pp.jpg a te buciki ocieplone futerkiem, z dei-texem i na dwa rzepy (w sam raz dla przedszkolaka) kosztowały 69zł. Mam też na lżejszą zimę i zimną jesień nieocieplone Geoxy z outletu. W sumie za dwie pary butów 200 zł, więc nie najgorzej. Odpowiedz Link
boazeria Re: Buty zimowe 24.10.09, 13:47 lee_a dzieki- wlasnie jutro mam zamiar odwiedzic deichmanna Odpowiedz Link
szaszanka21 Re: Buty zimowe 24.10.09, 12:59 Kupiłam Michałkowi buty zimowe z Bartka z sympatexu.Bardzo się sprawdziły nawet na wchodzenie do najwiekszych zimowych breji.W mieście to jest okropna rzecz a nogi miał suche i ciepłe. Odpowiedz Link
yaga.f Re: Buty zimowe 24.10.09, 17:32 Też zawsze kupuję z Bartka i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Zimowe kupiłam mu dzisiaj. Ale się załamałam. Po obmierzeniu stópki wyszło ze musimy kupić rozmiar 28- jak w tym tempie będą Filipowi rosnąć stópki, to jaki rozmiar butów kupię mu na komunię???? Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: Buty zimowe 24.10.09, 13:01 ja juz tez zakupilam ecco. takie same, jak w zeszlym roku. tym razem w rozmiarze 25, obecnie nosi 24. Odpowiedz Link
zabka1233 Re: Buty zimowe 24.10.09, 13:12 kupilam w deichmanie z dal-texu ponoc nieprzemakalne zobaczymy jak sie sprawdza :D Odpowiedz Link
ewlinp Re: Buty zimowe 24.10.09, 13:43 a ja dla odmiany kupiłam tchibo :))) nie miałam czasu na bieganie a że akurat sie trafiły w rozmiarze 27 to wzięłam:) Jasiek biega już teraz cieplutkie, na polarku nieprzemakalne (sprawdzone na działkowych kałużach), oddychajace przyznam że sie nie spodziewałam aż tak dobrych butów za 75zł. Odpowiedz Link
azi-3 Re: Buty zimowe 24.10.09, 14:00 My już kupiliśmy zimowe buty coolclub, w zeszłym roku buty tej firmy się srawdziły, nie przemakły, są bardzo ciepłe (cały but w środku wyłożony jest ociepleniem) więc kupiliśmy ponownie :-) Odpowiedz Link
gdynianka_11 Re: Buty zimowe 24.10.09, 14:28 Już kupiłam i mała biega w kozaczkach. Kupiłam firmy Suer-fit, nie znam ich produktów, ale butki wyglądają porządnie, są ciepłe, bardzo lekkie i przy tym z goretexu. Mam nadzieję, że się będą dobrze sprawować w zimie. Odpowiedz Link
anula_82 Re: Buty zimowe 24.10.09, 14:41 mamy zimowe kupione na końcu wrzesnia, wyboru prawie nie bylo. kupiłam Obexy rozmiar 25. teraz juz prawie pustki są w sklepie albo rozmiarowek brak. Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Buty zimowe 24.10.09, 16:27 Już kupiłam :) W BOTI, fioletowe kozaczki z wierzchu sznurowane, a z boku na suwak. Fajnie ocieplone, z haftowanymi kwiatkami na bokach. Chyba za 49,90. Dla Marty idealne, bo ona tak jak ja ma wysokie podbicie i kupienie krytych butów bywa problematyczne. Odpowiedz Link
agasar79 Re: Buty zimowe 24.10.09, 18:59 mam buty firmy Dawid, w tamtym roku super się sprawdziły więc w tym roku są te same :) Odpowiedz Link