azbestowestringi 25.10.09, 12:04 kac... ale wczoraj dalam w baniak. bede cala niedziele umierac, tak czuje. ale mialam impreze pozegnalna w pracy, bo za tydzien sie wyprowadzamy z powrotem do anglii. aaaaaa, moja glowa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ridibunda Re: meczy mnie 25.10.09, 12:25 Ale Was nosi po tej Europie:) Na głowę polecam witaminkę c i soczki owocowe:D Fajna musiała być impreza, ja już dawnoooo na takiej nie byłam i jeszcze chwilę nie będę. Pozdrowienia i oby do poniedziałku:) Odpowiedz Link
apolka73 Re: meczy mnie 25.10.09, 17:40 Ale jesli na imprezie bylo fajnie, to pewnie bylo warto, prawda? Ja coraz mniej szaleje, wlasciwie juz w ogole, bo wlasnie nie znosze sie tak czuc. Na sama mysl robi sie slabo - ale ten "rozsadek" sie pojawil wraz z Frankiem, wczesniej sie nie przejmowalam. A jeslo chodzi o KC to miewa skutki uboczne. Szwagier przez cała impreze miał czkawke po KC. Nie pamietam, czy mial potem rowniez kaca. Odpowiedz Link
alcea3 Re: meczy mnie 25.10.09, 17:55 Nie ma rzeczy bez skutkow ubocznycgh :) Szcesliwie mnie nie dotyczą;) Odpowiedz Link
qwoka alcea 26.10.09, 07:56 ale to 2 KC naprawde cos daje? bo ja tez całą niedziele miałam mega kaca, ale ja generalnie zawsze źle znosiłam alkohol. Mało wypije, a nastepnego dnia cały dzien z głowy.. Odpowiedz Link
boazeria Re: meczy mnie 26.10.09, 11:38 kochana jak ja ostatnio wychlalam z 7 drinkow na imprezce sluzbowej i na drugi dzien mialam mega kaca ten kac nie przechodzil kilka kolejnych dni- mdosci na calego a potem zrobilam test ciazowy :-) Odpowiedz Link