aurinko 09.11.09, 21:47 Któraś może ma ochotę na spotkanie w dowolnym dniu między środą a sobotą? Miejsce i godzina obojętne - dostosuję się. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko E-ness 09.11.09, 22:30 Nie wiem na ile będę miała dostęp do komputera (jedziemy jutro po południu), jeśli okaże się, że nie będę na forum, to wyślę Ci smsa i jakoś się umówimy. A jeśli ktoś jeszcze się zdecyduje to dogadajcie się co do daty i miejsca, ja bez problemu dotrę ;) Odpowiedz Link
e-millie Re: Warszawianki - która ma ochotę? 10.11.09, 09:19 aurinko ja bardzo chętnie dołączę :) w środę mam wprawdzie kilka spraw do załatwienia, ale popołudnie powinnam mieć wolne - tak od 16:00. czwartek i piątek po 16:00 również na pewno, ale jak umówicie się w innych godzinach, będę próbowała się w miarę możliwości dostosować. w tym tygodniu planuję też odwiedzić sklep e-ness, więc pomyślałam, że może połączę przyjemne z pożytecznym :) jest na ursynowie taka kanjpka dla mam z dziećmi, sprawdzę nazwę i dam znać - może tam byśmy się spotkały? fajnie, że wybierasz się do wawy :))) pozdrawiam, e-millie Odpowiedz Link
aurinko Re: Warszawianki - która ma ochotę? 10.11.09, 11:19 E-milie, ja już nie będę w necie, więc daj mi znać na komórkę :) Odpowiedz Link
e-millie Re: Warszawianki - która ma ochotę? 10.11.09, 11:42 aurinko, ja straciłam swój poprzedni telefon i większość numerów :( możesz wysłać mi swój nr sms-kiem? mój nr się nie zmienił. dzięki! będziemy w kontakcie :) do zobaczenia, e-millie Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Warszawianki - która ma ochotę? 10.11.09, 12:18 dziewczyny dajcie znać gdzie i kiedy się umówiłyście? Odpowiedz Link
e-millie piątek 10:00 na ursynowie - pasuje Wam? 11.11.09, 14:17 proponuję to miejsce: www.mamamia.com.pl/index.php co Wy na to? muszę dać znać aurinko, więc proszę o odzew :) e-millie Odpowiedz Link