silvii 18.11.09, 11:02 W końcu chyba uporałam się z grubsza... i uzupełniłam moją stronę internetową... Proszę zerknijcie na nią i oceńcie :) www.galeriaosita.pl :) Silvii & Dan Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewlinp Re: Proszę zerknijcie tu... 18.11.09, 12:16 śliczna stronka, gratuluję! ps. szczególnie podobały mi się te fotki przy masażu ;P Odpowiedz Link
ankas4 Re: Proszę zerknijcie tu... 18.11.09, 16:56 Bardzo bardzo ladnie!wieczorem jeszcze poogladam szczegolowo bardzo. ale gratulacje,niech sie interes rozwija, podaje linka komu sie da:) Sciskam Odpowiedz Link
azi81 Re: Proszę zerknijcie tu... 18.11.09, 17:07 BArdzo ładna stronka :) a zdjeciaz masazu baaardzo ładne hehe Odpowiedz Link
e-millie Re: Proszę zerknijcie tu... 18.11.09, 21:04 silvii - przede wszystkim gratulacje! realizujesz swoje marzenia tak konsekwentnie, że zawsze z wielką radością czytam, co słychać u Ciebie. jeśli chodzi o stronę, to podoba mi się, że jest bardzo czytelna, łatwo znaleźć rzeczy, których się szuka, szybko się ładuje, wprowadza w taki... egzotyczny klimat :) gdybym się miała czegoś przyczepić, to fajnie byłoby wrzucić jakieś zdjęcie białej dziewczyny do tych superfajnych fryzur, jakie robicie - ktoś może błędnie wywnioskować, że takie warkoczyki to tylko dla murzynek, a przecież nasze dziewczyny też świetnie w nich wyglądają, drugie czepialstwo dotyczy bluz, które bardzo mi się podobają, ale aplikacje kojarzą mi się z dziecięcymi, a na ostatnim zdjęciu przystojny facet, całkiem przy tym dorosły. jeśli to bluzy dla mniejszych chłopaków, wrzuciłabym tam zdjęcie Dana lub jakiegoś innego szkraba. pomysł bardzo fajny - na bluzy, na stronę, na biznes - trzymam kciuki za Was! powodzenia :) e-millie Odpowiedz Link
silvii e-millie :) 18.11.09, 23:31 jeśli chodzi o warkoczyki... to jak najbardziej są tam zdjęcia białej kobiety, czyli moje! hahahaha :) www.galeriaosita.pl/galeria.php?lang=pl&kat=17 link niestety chyba tylko do galerii a nie do konkretnego zdjęcia ;) a jeśli chodzi o bluzy... to to chyba pierwsza rzecz jaka powstała w oparciu o moje pierwsze szkice ;) zamysł był taki, by to były bluzy "z jajem" czyli śmieszny/dziecinny rysunek do "mądrej" afrykańskiej sentencji ;) bluzy są w bardzo dużych rozmiarach i na dzieciaki niestety się nie nadają... no chyba, że dzieci to już młodzież ;) ta z tych gabarytowych... ;))) z perspektywy czasu twierdzę, że dużo lepszym pomysłem byłoby, zrobienie tych aplikacji na t-shirtach zwyczajnie :) wtedy i rozmiarówka byłaby "dla ludzi i ludzików" cóż... następną partię kiedyś tam, pewnie przemyślimy dokładniej... ;))) tu był kompletny spontan hehehehe trochę niedopracowany, ale cóż od czegoś trzeba było zacząć :))) na prawdę cieszę się, że się podoba :))) Silvii & Dan Odpowiedz Link
e-millie Re: e-millie :) 18.11.09, 23:35 silvii rzeczywiście tam jesteś! ale tak się kamuflujesz, że Cię nie poznałam ;) a dzieciom też takie czary-mary na włoskach robicie? moja Nina kiedyś nosiła takie warkoczyki na wakacjach - super sprawa, była zachwycona! aplikacje bardzo fajne, spróbuj kiedyś na dzieciowych rzeczach. ściskam, e-millie Odpowiedz Link
silvii Re: e-millie :) 18.11.09, 23:42 jak najbardziej dzieciom też pleciemy! Jest tam czarnoskóra co prawda ale dziewczynka lat około 10 jeśli dobrze pamiętam ;))) dzieciowa rozmiarówka ubraniowa na pewno się pojawi tylko jeszcze nie wiem kiedy :) na razie czekam na powrót m. bo obiecał mi, że przywiezie trochę materiałów i próbne afrykańskie dzieciowe stroje... ;)))) do tego chusty dla kobitek i może jakąś czadową biżuterię... :) no i zobaczymy co z tych obietnic zostanie wykonane hehehe :) ale na pewno dam znać, jeśli pojawi się coś nowego :))) też ściskam! :) Silvii & Dan Odpowiedz Link
dziunia27 Re: Proszę zerknijcie tu... 18.11.09, 23:04 bardzo ładnie;) jestem pod wrażeniem tego wszystkiego;) Odpowiedz Link
silvii Re: Proszę zerknijcie tu... 18.11.09, 23:14 dzięki! miło czytać, że moja praca nie poszła na marne... ;) no i wszystkim, którzy myślą o swojej stronie internetowej, polecam studio graficzne Projektovnia i mojego informatyka programistę Artura... ;))) Silvii & Dan Odpowiedz Link