magda7717 21.01.10, 10:50 ooo wrocilas;-)jak nasz geniusz prezeska?i jak sie czujesz i jakiego płcia masz w srodku? ja od wczoraj na fenoterolu bo brzuch twardnial( nie dziwne skoro biegam jak opetana ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_cu Re: Lucy 21.01.10, 11:31 :-) No. Jestem. Czasem fajnie tak się odessać od internetu na trochę, chyba ponad miesiąc nie zaglądałam- miło się potem wraca. :-) Nie wiem, jak się czuję, bo nie mam czasu się nad tym głębiej zastanowić. ;-P Tyle wiem, że chyba już się nie powinnam włóczyć po Polsce- ostatni zjazd w Warsaw mnie znokautował. ;-P Ale znowu miałam na zajęciach dużo o bliźniakach, fajnie było. Chłopa mam w brzuchu- nie napawa mnie to zachwytem, ale skoro już mu te jajca wyrosły, to mu ich przecież nie urwę. ;-PPPP Jutro zaczynam 26.tydzień- jezuuuu, wieki jeszcze do końca tej imprezy. Prezeska spoko- ostatnio zabłysła muzycznie w szkole, ludziom szczęki opadły, hehe. No i dobrze, że latasz- siedzenie nie jest dobre, fioła byś dostała. Założę się, że ten fenoterol dostałaś trochę na wszelki wypadek, asekuracyjnie. ;-) Lataj może troszkę mniej i będzie git, no nie? :-) buziak Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Lucy 26.01.10, 09:51 :-) A jak! Czas leci. trzeba się było na coś zdecydować. :-) Odpowiedz Link
lilka.k Re: Lucy 26.01.10, 10:15 No pewnie :) Nie znałam tego imienia. Zaciekawiło mnie, trochę poszperałam :) Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Lucy 26.01.10, 10:29 No, wymyśliliśmy sobie reaktywację dwunastowiecznego arystokraty. ;-) W tej chwili w Polsce jest podobno jeden facet, który ma tak na imię. Tzn chłopczyk kilkuletni. :-) Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Lucy 26.01.10, 10:37 No, podobno. W bazie PESEL jest jeden. Zarejestrowany jakoś dwa czy trzy lata temu w Warszawie. W XIX w. podobno było Jaksów trochę, potem wymarli. ;-))) Odpowiedz Link
lilka.k Re: Lucy 26.02.10, 16:55 Tak sobie pomyślalam, ze w Polsce imiona, ktore konczą się na "a" to dziewczęce imiona. Nie martwisz się o tlumaczenie ludziom, ze to jednak chlipiec? W sumie nic to ich nie powinno obchodzic...a jednak będziesz miała wesoło ;) Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Lucy 26.02.10, 21:46 Lilka, coś Ty, ja już sto lat temu wyrosłam z martwienia się "co ludzie powiedzą". :-D Odpowiedz Link