Dodaj do ulubionych

Czy ktoś będzie w 5-10-15?

26.01.10, 15:44
Jakby któraś z Was była to dajcie mi znać czy nadal jest wyprzedaż i czy mają
kombinezony lub ocieplane spodnie zimowe ale większe tak na 122/128 cm. Będę
wdzięczna bo w sklepie internetowym nie ma już a ja mam spory kawałek drogi do
5-10-15 a nie wiem czy mają wyprzedaże jeszcze. A może wiecie gdzie można
kupić fajne i niedrogie takie spodnie lub ewentualnie komplet z kurtką? Na
allegro mały wybór a jak jakieś mi się spodobają to schodzą po bardzo wysokich
cenach a wolę kupić wtedy nowe. A może macie do sprzedania?
Obserwuj wątek
    • metanira Re: Czy ktoś będzie w 5-10-15? 26.01.10, 18:27
      Ja będę jutro na zakupach w Auchan, a tam na galerii jest 5-10-15, więc mogę się
      rozejrzeć. A kombinezon interesuje Cię jednoczęściowy albo spodnie+kurtka albo
      same ocieplane spodnie, tak?
      • dmgr Re: Czy ktoś będzie w 5-10-15? 26.01.10, 20:56
        Dzięki. Interesuje mnie kurtka ze spodniami ocieplanymi ale bardziej mi zależy
        na spodniach bo kurtek wszędzie pełno a spodnie ciężko kupić. Wiem, że były po
        69,90 zł w 5-10-15 a na allegro używane schodzą teraz w te mrozy nawet po 80 zł.
        Musze jej kupić coś co będzie dobre w przyszłym roku jeszcze no i na teraz bo
        rękawy od kurtki już przy krótkawe (kiedy to dziecko przestanie tak szybko rosnąć?).
        • e-millie Re: Czy ktoś będzie w 5-10-15? 26.01.10, 21:02
          mam nadzieję, że uda Ci się coś znaleźć. ja szukałam przez miesiąc w całej
          warszawie z outletami włącznie i nie znalazłam. byłam w 5-10-15 w GM, nie było
          ;( w końcu babcia kupiła Ninie jakieś markowe i zapłaciła jak za kombinezon. ale
          nie mieliśmy wyjścia, bo nie miała w czym do przedszkola chodzić. na szczęście
          są brązowe, więc i Emi i Niko jeszcze je wykorzystają :) jutro będę w kilku
          sklepach, więc gdybym jakim cudem trafiła na takowe, dam znać.
        • metanira Re: Czy ktoś będzie w 5-10-15? 26.01.10, 21:04
          A to dla Klary :) Bo domyślnie szukałabym dla chłopca, tylko ten duży rozmiar
          mnie trochę zdziwił ;)
          Słuchaj, może wyślesz mi na priva nr swojego telefonu, jeśli znajdę coś
          interesującego, to od razu dam Ci znać albo i zdjęcie wyślę.
          • alcea3 Re: Czy ktoś będzie w 5-10-15? 26.01.10, 21:26
            polecam teraz cocodrillo!! w przecenach moza kupic za super pieniadze!
            • zabka11 Re: Pati? 26.01.10, 22:19
              Eee Pati, a gdzie to Cocodrillo z super cenami? bo nie w Pasażu i
              nie w Magnoli...byłam dziś, bo poluję na kombinezon za 50zł, jak w
              zeszłym roku i na kurtke dla Gosi. Ale to jeszcze nie te super
              wyprzedaże;/
              Za to w Ecco juz są, kupiłam dziś buty dla Gosi za połowę ceny, na
              nast rok, zimówki z Goretexem:)..
              Pozdrawiam
              Pozdrawiam
              • dmgr Re: Pati? 27.01.10, 10:39
                Tak chodzi mi o Klarę. Jutro będę może w galerii handlowej a tam więcej jest
                sklepów to może coś wyhaczę na wyprzedaży. O 5-10-15 to chciałam tylko wiedzieć
                czy jest wyprzedaż jeszcze bo ja i tak z Gdyni jestem. Jestem teraz taka
                ograniczona bo mieszkam na zadupiu, samochód od początku grudnia zepsuty, śniegu
                po kolana (prawie) i dwoje dzieci a m ciągle w pracy. Ja tylko w internecie
                siedzę i jak na allegro nie ma to dopiero do sklepu. Ale jutro chcę się wybrać
                bo za dwa tygodnie na wesele idę i kiecki nie mam (tylko nie wiem co z dziećmi
                zrobię bo oni w sklepach to jak tornado).
              • leluchow1 Żabka! 28.01.10, 07:59
                A jak kupiłaś buty na następny rok? Skąd wiesz czy "trafisz z rozmiarem"? Z
                kurtką to jednak nieco mniejsze ryzyko.
    • dmgr Byłam dzisiaj sama 27.01.10, 20:26
      Ale nic już ze spodni ani kombinezonów nie ma, kurtki są ale ładnych nie było.
      • metanira Re: Byłam dzisiaj sama 27.01.10, 20:39
        W tym, w którym ja byłam, też zostały same kurtki. Rozmawiałam ze
        sprzedawczyniami i dowiedziałam się, że chłopięcych spodni ocieplanych w ogóle
        nie było, a dla dziewczynek były dwa modele, ale skończyły się już 2 tygodnie
        temu. W Auchan też się rozglądałam, ale tam w ogóle już zimowych ubrań
        dziecięcych nie było, tylko dla niemowląt zostały.
        • e-millie Re: Byłam dzisiaj sama 27.01.10, 23:11
          ja też niestety tylko kurtki widziałam ;(
      • a_beatle Będę w piątek lub w sobotę 28.01.10, 08:35
        W gdańskim Auchan, tam jest 5-10-15, mogę zobaczyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka