alcea3 18.08.10, 07:05 No to mi się nie zdarzyło:) Aby napisac pierwszy post:) Plan na dziś jest tak długi,ze nawet nie będę pisac.We Wro pochmurno,mam nadzuieję,ze się rozpogodzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f3f Re: Pierwsza! z kawą :)) 18.08.10, 07:23 Dosiadm się też z kawą. O 5 obudziła mnie ulewa i dzień też zapowiada się deszczowo, czyzby koniec lata? Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: Pierwsza! z kawą :)) 18.08.10, 07:36 u nas znowu pobudka przed 7, więc Młodszy chyba powoli przyzwyczaja się do przedszkolnego rytmu;) dzień pochmurny mało sympatyczny ale po południu idę na kawkę i wspólne dzierganie do koleżanki, więc już mam dobry humor, czego i Wam życzę:) Odpowiedz Link
borowka78 Re: Pierwsza! z kawą :)) 18.08.10, 07:39 Dołączam się z drugą już dzisiaj kawką ;-) wstałam o 5.20, bo mi okna zaczęły w mieszkaniu trzaskać i się wybudziłam na amen. w Poznaniu chłodno i pochmurno;-/ chłopaków mam u rodziców, jutro mają przyjechać, bo w piatek wyjazd nad morze...a tu mi mama dzwoni, że starszak wymiotuje ;-( u niego zawsze to jest jednodniowa niedyspozycja, ale sama nie wiem jak to bedzie. Grrr... w planach- popoludniowa kawa z rodzinka, a wieczorem prasowanie...bleee miłego dnia! :) ps. alcea, masz urlop? - Asia, Marcinek(24.02.05) i Szymek(22.06.07) Odpowiedz Link
malea1 Re: Pierwsza! z kawą :)) 18.08.10, 07:43 Witam się, już z pracy. Wczoraj widziałam się z Antosiem niecałą godzinę, dziś mam salsę to też się nim za długo nie nacieszę. Czy to trzeba tak dużo pracować?? Miłego dnia. Odpowiedz Link
alcea3 borowka 18.08.10, 07:43 Mam urlop juz drugi tydzien, niestety się powoli konczy :( Odpowiedz Link
lilka.k Re: f3f 18.08.10, 08:01 ja chora, od wcozraj wykiotuje, dzisiaj juz z brzuchem lepiej, ale słaba jestem bardzo, wiec musze cos zjesc w koncu. Kawa nie wchodzi, juz wystygł caly kubek. Odpowiedz Link
borowka78 lilka 18.08.10, 08:21 współczuje ;-( widocznie coś wisi w powietrzu... masakra. Oby Szymo się nie poddał. Ja chce nad moeze ;-) Odpowiedz Link
dorka3078 Re: lilka 18.08.10, 08:33 borowko kochana a w ktore rejony jedziecie ,jesli mozna wiedzieć? Może mogłabym was na kawe po drodze zaprosić? Jesli jedziecie koło Szczecina i bedziecie chciali oczywiście a ja znowu w pracy i zimno mi strasznie,powiedzcie czy jest bunt 3 latka bo takich jazd jakie teraz urzadza Zuzia to ja jeszcze nie miałam ,w ogóle nigdy nie było nawet przy Klaudii nie pamietam żeby mi się na ziemię kładła i gębę wniebogłosy darła,wycie jest dosłownie o wszystko a jaka sprytna jak nie chce do żłobka to mówi chyba jestem chora chce do babci, potrafi kopać Klaudię i krzyczec mamo ona mnie bije !!!! Odpowiedz Link
borowka78 dorka 18.08.10, 08:50 Dorotko, niestety nie jedziemy w Twoje rejony. Obieramy kierunek- Trójmiasto ;-) ale kiedyś na pewno się spotkamy :) A Zuzi przejdzie ten stan, uszy do góry :) Odpowiedz Link
lilka.k Re: lilka 18.08.10, 08:44 borowka, moje dzieciaki tez to miały i mąż. Trwa jeden dzień, więc luz, nie przejmuj się, na pewno mu przejdzie :) Ja dzis nie wymiotuje, ale słaba jestem bardzo, ale to normalne. Zaraz ide do lekarza. Odpowiedz Link
borowka78 Re: lilka 18.08.10, 08:49 Znam to cholerstwo z autopsji, niestety ;-( osłabia, ale da się przeżyć. Oby Szymo nie załapał... wyjazd pojutzre rano, no ;-/ Trzymac kciuki! Odpowiedz Link
iwo-ry Re: Pierwsza! z kawą :)) 18.08.10, 08:46 Witam sie jeszcze bez kawy, zaraz sobie zrobie. Za oknem pochmurno, przyjemnie chlodno, nareszcie jest czym oddychac. Po tych upalach w miescie czas wrocic do domu. Dzisiaj pakowanie i wieczorkiem po powrocie z pracy m fruuu do domciu, hurra. A tam chyba wszystkie kwiatki mi padly Odpowiedz Link
pabia_a Re: Pierwsza! z kawą :)) 18.08.10, 08:54 to i ja dosiądę się z kubkiem zielonej herbaty, u nas też pochmurno, mam nadzieję, że nie będzie tak przez cały dzisiejszy dzień, zaraz zmykam do pracy,fajnie że na krótko, później wyrwę się na zakupy, muszę w końcu kupić młodemu kapcie do przedszkola bo wrzesień za pasem, pogodnego dnia życzę:-) Odpowiedz Link
marigold222 Re: Pierwsza! z kawą :)) 18.08.10, 09:29 ja w pracy, woda nastawiona. muszę posiedzieć nad artykułwm i pomysleć gdzie go wysłac, eh Odpowiedz Link
metanira Re: Pierwsza! z kawą :)) 18.08.10, 09:47 Witajcie :) Wzięłam dzisiaj pierwszy z wolnych dni, które mam do odebrania za "nadgodziny", bo idę zaszczepić Konrada przeciwko meningokokom. Jak zwykle przez każdym szczepieniem mam mega pietra :( ale chcę i muszę to zrobić. Po południu w planie wielkie zakupy w Auchan, pierwsze po urlopie, bo w lodówce mamy tylko światło i lód w zamrażalniku. Rano troszkę świeciło słońce, teraz się zachmurzyło, wolałabym, żeby nie padało. Miłego dnia, dziewczynki :) Odpowiedz Link
narttu Re: Pierwsza! z kawą :)) 18.08.10, 09:50 zamarudzilam bo 1.leje a 2.szukam wozka dla Grety bo mi zostanie za miesiac tylko parasolka. Wszystkie inne oddaje.. Odpowiedz Link
boazeria Re: Pierwsza! z kawą :)) 18.08.10, 10:43 wystawiam rzeczy na allegro i juz mnie gosc wkurzyl licytowal bluze adidasa i wygral... zero kontaktu przez tydzien z nim... w koncu zadzwonilam i powiedzial ze zaraz odpisze na emaile... potem odpisal ze zaplaci za 1,5 tygodnia!!! no ok czekam... teraz minal ten czas a on meila pisze czy oby bluza orginalna??? chyba mu odpisze ze nie umiem sprawdzic czy w sklepie adidasa nie kantuja klientow i po co licytowal jesli nie ma pieniedzy? ja juz po kawie, eryka babcia wziela wiec same z pola siedzimy Odpowiedz Link
dorka3078 Re: Pierwsza! z kawą :)) 18.08.10, 10:48 boazeria wstaw sobi w opis aukcji e czekasz na wpłte do 7 dni a potem zwracasz się do allegro o zwrot prowizji i wystawiasz negatyw ,wiele sprzedajacych tak ma ,co sie bedziesz szarpac z idiotą/mi Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Pierwsza! z kawą :)) 18.08.10, 10:48 Kawa zaspana. Za oknem brzydko, a u mnie wciąż ze 3 pralki prania czekają :( Dom ogarniam powolutku i wracam do normalności co nie jest łatwe z Martusią oznajmiającą o 8 rano "Mamo, juz wstałam, idziemy na plaze???" :) Odpowiedz Link
cui Re: Pierwsza! z kawą :)) 18.08.10, 10:56 Dosiadam się z czerwoną herbatką o smaku waniliowym. Pycha. Mikołaj zastrajkował dziś w przedszkolu i nie chciał mnie puścić marudząc "mamusiu, chcę iść z tobą". Tak się kończy zabieranie dziecka do pracy. Choć w sumie, może załatwiłabym mu jakiś etat u siebie, hmmm ;) W Krakowie dziś straaaszny wiatr. Słoneczko świeci, ale wiatr potwornie zimny. Ja też niestety widzę nadchodzącą jesień, choć liczę na to, że będzie dłuuuga, słoneczna i ciepła. Miłego dnia! Odpowiedz Link
tri-mamma Re: Pierwsza! z kawą :)) 18.08.10, 10:53 Ale my będziemy mieli problem od 1-go września!! Moje dzieciary wstają ok 8.30. Trzeba będzie się przestawić na 6.20 :) Lilka! Zdrowia życzę!! Borówka! Zdrówka dla Szymka! Sąsiadka ode mnie zza ściany rodzi w listopadzie maluszka. Ja mam tyle rzeczy dla niemowlaka i jak ta głupia NIE UMIEM się z nimi rozstać, bo każda z nich kojarzy mi się z którymś dzieciątkiem... Pogoda u nas pod psem. Kropi, zimno, dzieci w domu, ja bez samochodu drugi dzień.. oj, trzeba się będzie dziś nagimnastykować. Póki co Zosia wzięła się za układanie puzzli 160, Janek czyta:), a Franek jeździ z małą deską do prasowania i ma radochę :)) No to miłego dnia! Odpowiedz Link
borowka78 tri-mamma 18.08.10, 11:00 Zaniemógł starszak ;-) Marcinek. Ale dzięki- dla Szymka też się zdrówko przyda :) Odpowiedz Link
boazeria Re: tri-mamma 18.08.10, 11:09 dorka- tak wlasnie zrobie, dzieki z rade tri-mamma ja tez tak mam, wystawiam na allegro i z sentymentu ciesze sie ze ktos nie kupil i czasem mysle "no i dobrze, to bylo takie sliczne ze az zal sprzedac" haha a jak ogladam ubranka po eryku to zawsze sie ciesze jak glupi do sera Odpowiedz Link
burdziaa herbatka 18.08.10, 13:07 uff Julek spi a ja odsapne chwileczke u nas tez pochmurno ale na tyle fajnie,ze jednak te 3 godziny było co robic na dworze, a rano jeszcze byłam u fryzjera bo juz mialam taki misz masz na głowie,ze szkok! teraz chwila na dopicie herbatki i lece do kuchnu szybko jakis obiad upichcic i do pracy zmykam.W piatek wyjezdzamy na kilka dnie wiec musze prace podgonic. Zdrowka dla Lilki i Marcinka Borówki! Odpowiedz Link