Dodaj do ulubionych

Warszawa - pilniepożyczę od kogoś kieckę na wesele

13.09.10, 22:39
Hejka! Poszukuję kiecki na wesele, które odbędzie się w tą sobotę. Ja nie chodzę w takich ciuchach, a w tej chwili sytuację finansową mamy tak kiepską, że naprawdę szkoda gadać. Dlatego chciałam spytać czy może któraś z warszawianek nie miałaby możliwości pożyczyć mi jakiejś sukienki w rozmiarze M/L. Mam 162 cm wzrostu i wymiary 93/70/102. :)
Obserwuj wątek
    • olus-ia80 Re: Warszawa - pilniepożyczę od kogoś kieckę na w 14.09.10, 07:44
      Ja Ci pożycze .
      Byłam swiadkiem na weseli u siostry
      Wyślę Ci potem zdjęcie
      Tylko przez gg wyśle .
      • olus-ia80 Re: Warszawa - pilniepożyczę od kogoś kieckę na w 14.09.10, 07:44
        Pilnie moge Ci wysłac
        Doczytałam dopiero że Warszawa
        • shemreolin Re: Warszawa - pilniepożyczę od kogoś kieckę na w 14.09.10, 08:33
          hejka, ciekawe czy dojdzie na czas, kurka... i czy będzie dobra, a mogłabyś mi wysłać zdjęcie i zmierzyć sukienkę w strategicznych miejscach? Szkoda by było żebyś sie fatygowała, a się okaże, że nie pasuje. :/
          Wielkie dzięki. :)
          • olus-ia80 Re: Warszawa - pilniepożyczę od kogoś kieckę na w 14.09.10, 09:16
            napisz mi na 10677994 podam Ci wymiar i zdjęcie
            • yvonne79 Re: Olusia 17.09.10, 15:12
              Shem prosiła mnie, bym napisała w jej imieniu. Sukienka doszła i jest rewelacyjna. Shem zachwycona, już nie szuka dalej :) Teraz tylko musi kupić buty i gotowe. Dziękuję w jej imieniu :)
            • shemreolin Re: Warszawa - pilniepożyczę od kogoś kieckę na w 18.09.10, 13:15
              no, już jestem. Wyłączyli nam internet na kilka dni. Na szczęście właśnie go włączyli i mogę jeszcze napisać. Sukienka jest prześliczna, jestem strasznie zadowolona. :D Mam już buciki za 69 zeta kupione w deichmennie i bolerko szare oraz szarą torebkę. Wkleje fotki jak wrócimy z wesela, czyli jutro. :D Obiecują, że będę bardzo bardzo uważać, zresztą ja nawet pic nie będę, bo jadę samochodem, więc szansa, że wywalę sie gdzieś pod stół jest minimalna, no chyba, że przez te buty na 9 cm obcasie.

Wyglądam jak Marylin Monroe. :D CMOK!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka